Priče sa putovanja..
-
Zastavnik_dzemo
#26 Re: Priče sa putovanja..
Avantura kroz rocky mountines .... idemo sumom ja i haver .... gladni i zedni izgubili se ..... dodjemo do obale jedne rijeke palimo posljednju cigaretu .... najednom spazimo kako iz rijeke viri sulunar .... skocim zaronim kad ono sporet onaj ratni .... izvucemo ga na obalu vruc ocam jos .... otvorimo rernu unutra vrela zeljanica pusi se sviju mi .... iskustvo koje se ne zaboravlja ... kao i ono kad smo na juznom polu vidjeli snajperom skinuli polarnog medvjeda i okrenuli ga na raznju al o tom drugi put
- gnjev
#27 Re: Priče sa putovanja..
Hahahaha dobar
- motorna_pila
#28 Re: Priče sa putovanja..
Jao kralja!Zastavnik_dzemo wrote:Avantura kroz rocky mountines .... idemo sumom ja i haver .... gladni i zedni izgubili se ..... dodjemo do obale jedne rijeke palimo posljednju cigaretu .... najednom spazimo kako iz rijeke viri sulunar .... skocim zaronim kad ono sporet onaj ratni .... izvucemo ga na obalu vruc ocam jos .... otvorimo rernu unutra vrela zeljanica pusi se sviju mi .... iskustvo koje se ne zaboravlja ... kao i ono kad smo na juznom polu vidjeli snajperom skinuli polarnog medvjeda i okrenuli ga na raznju al o tom drugi put
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
-
nema me tamo
#29 Re: Priče sa putovanja..
Selljaci, narkomani..
Uglavnom..
Igralo Sarajevo u Gradačcu ima dosta od toga, i u povratku napušeni pjani odlucimo " napast prašinara ".
I kombi ceka iza ugla, a mi s palicama kao napascemo ga..
I izletimo mu gleda on u nas, a mi se proderemo kao evo ga drzi ga..
A on kako pusi onu cigaru pade na guzicu i poce šprintat preko ograde..
Vjerovatno me vise nikad nece toliko bolit stomak od smijanja..
Samo da se to moglo kako snimat i postavit na youtube...
Naravno kombi je skrenuo s puta nekih sat dok se dim rascisti..
Uglavnom..
Igralo Sarajevo u Gradačcu ima dosta od toga, i u povratku napušeni pjani odlucimo " napast prašinara ".
I kombi ceka iza ugla, a mi s palicama kao napascemo ga..
I izletimo mu gleda on u nas, a mi se proderemo kao evo ga drzi ga..
A on kako pusi onu cigaru pade na guzicu i poce šprintat preko ograde..
Vjerovatno me vise nikad nece toliko bolit stomak od smijanja..
Samo da se to moglo kako snimat i postavit na youtube...
Naravno kombi je skrenuo s puta nekih sat dok se dim rascisti..
- Russki
#30 Re: Priče sa putovanja..
Italija, Rimini, hotel, pokušavam dobiti rezervni ključ od recepcionara jer su ovi moji konji odnijeli sa sobom, no problem je što recepcionar ne zna guknit engleski, ja ljut, trebam se hitno istuširat, uzet para i gas, no to se cini nemoguce. Ljut, psujem mu, pozurujem ga kako znam i umijem, crtam na papir sta mi treba, kad u po frke, osjetim ruku na ramenu, kad neki lik govori druze jes' ti iz Bosne. jok, reko, amerika 
ismijali se pošteno, a recepcionaru sam oteo nekakve kljuceve
udjoh kasnije u sobu nekako
ismijali se pošteno, a recepcionaru sam oteo nekakve kljuceve
udjoh kasnije u sobu nekako
-
rajvosa-mitre
#31 Re: Priče sa putovanja..
koja mi je najjeftinija opcija doci iz sarajeva do praga i da li postoji redovna bus linija sarajevo-prag i koliko para?
- ExNihilo
#32 Re: Priče sa putovanja..
Ne postoji.rajvosa-mitre wrote:koja mi je najjeftinija opcija doci iz sarajeva do praga i da li postoji redovna bus linija sarajevo-prag i koliko para?
-
mahir-drazenka-
#33 Re: Priče sa putovanja..
Molim vas da li je neko bio u hotelu Crystal Waterworld resort u Beleku? Interesuje me kakva je usluga ? Hvala vam.
- Butmiran
#34 Re: Priče sa putovanja..
Kako iz Sarajeva vozom do Venecije? Ima li ikakav, koja je najjeftinija varijanta?
Ima li neka stranica gdje se može fino isplanirati putovanje vozom kroz Evropu?
- alkalna_baterija
#35 Re: Priče sa putovanja..
i mene interesujeButmiran wrote:Kako iz Sarajeva vozom do Venecije? Ima li ikakav, koja je najjeftinija varijanta?
- homega
#37 Re: Priče sa putovanja..
Vidi željeznički kolodvor ZagrebButmiran wrote:Kako iz Sarajeva vozom do Venecije? Ima li ikakav, koja je najjeftinija varijanta?
- alkalna_baterija
#38 Re: Priče sa putovanja..
da še vožam vožomButmiran wrote:Gdje ćeš to ti?
- alkalna_baterija
#39 Re: Priče sa putovanja..
dankeeejoooj wrote:https://m.facebook.com/?_rdr#!/profile. ... 7852934909
Meni super stranica, a mozes i pitati sve sto te zanima od termina, cijena, popusta
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
- Butmiran
#40 Re: Priče sa putovanja..
Hvala oboma. Ako još neko može pomoći neka napiše. 
- dječak sa šibicama
#41 Re: Priče sa putovanja..
Sinobus na liniji Ljubljana - Metlika, nedelja popodne, zavrsen vikend i furaj nazad u Metliku na arbajt... gomila mladih vojnika, uglavnom se isprazni u Novom mestu, a onda pocinju sume, Semic, Ursna sela, nikada te nazive necu zaboraviti, a u tim pustahijama kroz sinobus krene ordinirati "laka zenska".karanana wrote:sve je ovo fino krasno, hahaha....divne price......ali ima li ko kakvih prica kako je ziogu ili u slucaju forumashice bila zhenazgu?
Vise iz zezanja... i nisam je ziogu, preventivno
- Rinzler
#42 Re: Priče sa putovanja..
More, Dubrovnik, smjestaj odma ispod mokosice, mozes sa prozora kuce pishat u luku haman. Gazda kuce ima chamcic i muntam ja njega da koristimo. Prvo sta me upita lik, znas li veslat. Ja zino kontam zajebava me frajer, sta se tu ima znat jebote, nije sukanje pite. Znam bolan, dje necu znat, slazem jos da sam trenirao kajakashtvo
Moze kaze dalmos, mi happy ko djeca, odma na ulicu i sad valja uc u govno. Haj polako, jedva udjosmo, mogli se prevrnut sijaset puta.
Smiri se camac, ja ko stari barba uzeh vesla, i tad se budi u meni genije i ja kontam, e ode sad pokazat kako se maximalno iskoristava svaki zamah, ono u glavi ja kontam sad kad mahnem na pola luke cemo spicit
Vesla u ruci i ja gledam i fokusiran sam samo na iskoristivost zamaha i lopatica. Tako da pomislih, da je optimalan polozaj samo pola lopatice da je u vodi. Sto znaci da se svakim zamahom vesla neobjasnjivo lupam po glavi istim. Svi veslaju normalno a ja ko nesta u vis, preko glave, jer toboze ne spustih vesla skroz u vodu, ja bi to da iskoristim zamah lopatice vise, bolje, jace. Stoji lik, gleda nas, crche se od smjeha, priznade da mu je to prvi put da gleda Bosanca da vesla, i da se nada da je zadnji, privuce nas konopcetom onim i rece bjezte ludaci dok niste izginuli mladi
Izlazimo jedva, sve super, prezivili. U medjuvremenu dolazi iz grada jedan Malik koji je cak vise i od nas zapeo za camac i non stop smarao oko toga. I mi njemu ushiceno, Malik dao nam gazda camac, jel stvarno, jes materemi mi sad s veslanja, bogovski jarane, merak zesci. Malik sav hud se uzjoguni, ozari, ko da si mu jahtu poklonio. Oce i on, hajd.udje Malik, odgurnusmo ga ko dusmana najveceg. Lik je alaaahami hladno 45 minuta veslao ni 5 metara udaljen od kopna, vesla frajer kralju za nepovjerovat, vrti se ukrug, vesla frajer al ide u suprotnom smjeru iako bi trebo ovamo, ma neobjasnjivo jbte. Krenu bura, krenu ga uzvodno tjerat, trci za budalom, fataj, nakon normalno snimanja jedno pola sata. Onaj narod i mještani plakali od smjeha, cirkus zesci.
Moze kaze dalmos, mi happy ko djeca, odma na ulicu i sad valja uc u govno. Haj polako, jedva udjosmo, mogli se prevrnut sijaset puta.
Smiri se camac, ja ko stari barba uzeh vesla, i tad se budi u meni genije i ja kontam, e ode sad pokazat kako se maximalno iskoristava svaki zamah, ono u glavi ja kontam sad kad mahnem na pola luke cemo spicit
Vesla u ruci i ja gledam i fokusiran sam samo na iskoristivost zamaha i lopatica. Tako da pomislih, da je optimalan polozaj samo pola lopatice da je u vodi. Sto znaci da se svakim zamahom vesla neobjasnjivo lupam po glavi istim. Svi veslaju normalno a ja ko nesta u vis, preko glave, jer toboze ne spustih vesla skroz u vodu, ja bi to da iskoristim zamah lopatice vise, bolje, jace. Stoji lik, gleda nas, crche se od smjeha, priznade da mu je to prvi put da gleda Bosanca da vesla, i da se nada da je zadnji, privuce nas konopcetom onim i rece bjezte ludaci dok niste izginuli mladi
Izlazimo jedva, sve super, prezivili. U medjuvremenu dolazi iz grada jedan Malik koji je cak vise i od nas zapeo za camac i non stop smarao oko toga. I mi njemu ushiceno, Malik dao nam gazda camac, jel stvarno, jes materemi mi sad s veslanja, bogovski jarane, merak zesci. Malik sav hud se uzjoguni, ozari, ko da si mu jahtu poklonio. Oce i on, hajd.udje Malik, odgurnusmo ga ko dusmana najveceg. Lik je alaaahami hladno 45 minuta veslao ni 5 metara udaljen od kopna, vesla frajer kralju za nepovjerovat, vrti se ukrug, vesla frajer al ide u suprotnom smjeru iako bi trebo ovamo, ma neobjasnjivo jbte. Krenu bura, krenu ga uzvodno tjerat, trci za budalom, fataj, nakon normalno snimanja jedno pola sata. Onaj narod i mještani plakali od smjeha, cirkus zesci.