area51 wrote:![]()
Tvoja prognoza za US open,imamo li se čemu nadati ?
dva od tri na travi, jedan od pet na betonu...
da ti je neko pričao, ne bi mu vjerovao, kao ni ja.
pa ti prognoziraj budali...
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
area51 wrote:![]()
Tvoja prognoza za US open,imamo li se čemu nadati ?
Da ima bar malo bolji servis mogao bi se "nosati" sa Fererom,ovako...shake69 wrote:Damir Dzumhur u prvom kolu protiv Ferrera, nakon loseg prvog seta (1:6) sve bolje stoji na terenu. U trecem ima break prednosti (4:2), odlican u izmjenama a na momente dobio i veliki aplauz publike i moze se reci da je opravdao direktni MD. Cini mi se, da jr mogao dobiti tek 3-4 gora ili u istom nivou igraca kad vidis sta je sve sposoban mali Spanjolac istrcati i vratiti. Damire, i ne osvojis li set, pokazao si da te od tebe mozemo ocekivati sve bolje rezultate, a to su priznai i komentatori nekoliko tv postaja koje sam veceras pratio. Bravo, Dzumhur!
edit: I dobi Damir set , 6:2!
daNu kakvu sliku...motorna_pila wrote:Ja ove Amerikanke Bellis, ima 15 godina i 3 mj. Razvaljuje k'o tenk mala...
Izbacila Cibulkovu, i sad dobija set protiv Diaz.
A slatka je ko šećer.
Senzacionalna Krunićeva: Bila sam u fazonu "samo da se ne izblamiram"
Beta | 29. 08. 2014. - 08:49h
Naša teniserka Aleksandra Krunić rekla je da nije mnogo zavisilo od nje u pobedi nad Medison Kiz, a da će isto tako biti i u duelu sa Petrom Kvitovom u trećem kolu Otvorenog prvenstva SAD.
Krunićeva je drugu Gren slem pobedu zabeležila u tri seta, 7:6, 2:6, 7:5.
"Nije mnogo toga zavisilo od mene. Trebalo je da vratim što više njenih lopti, a ona ima jak, muški servis. Trudila sam se i da ulazim na njen drugi servis. Bila je taktička igra, pošto nisam mogla fizički da se nadmećem sa njom, kao ni sa bilo kime, ali mogu da trčim, da vraćam, da vučem duboko i da je 'sklonim' sa terena i da budem koncentrisana na svoj servis", rekla je Krunićeva.
Nova junakinja: Krunićeva izbacila 27. na svetu za treće kolo US opena!
Srpska reprezentativka je dobila prvi set posle velike borbe, ali je drugi glatko izgubila. Ona je kazala da je to nije uplašilo.
"Dešavalo mi se tako nešto u kvalifikacijama, da sam ostavljala skoro svu mentalnu snagu u prvom setu. To se desilo i sa Medison, ali to ne sme da se dešava. Ona je mlada pa mi je prošlo, ali sa iskusnijima ne sme. Moram da radim na mnogo stvari, pre svega na fizičkoj kondiciji", rekla je Krunićeva.
Sledeća protivnica je dvostruka pobednica Vimbldona, Petra Kvitova.
"Ona je levoruka, što je veliki plus. Igrala sam sa Kvitovom na šljaci, što je skroz drugačije. Jako je teško uhvatiti ritam sa ovim igračicama. Moram da pazim na njen ritern i da držim svoj procenat servisa. Neću da razmišljam mnogo o njoj, treba da izadjem na teren i da razmišljam da igram protiv Kvitove, već da mislim na sebe, da uradim sve što se od mene traži i od mene zavisi. Ako bude bolje, da joj pružim ruku", rekla je Krunićeva.
Meč protiv Kiz odigran je na stadionu Luis Armstrong, a sledeći bi mogao da se igra na glavnom, Artur Eš.
"Izašla sam na veliki teren u fazonu samo da se ne izblamiram sa čelendžima, da ne tražim nešto pogrešno, ali bilo je dobro", rekla je Krunićeva kroz smeh.
Ona je kazala da su joj glavni ciljevi plasman u glavni žreb Australijan opena i odbrana bodova, ali i da neće da razmišlja o tome dok je na US openu.
Ma skupiće finih bodova i nešto keša,protiv Kvitove sve sem bicikla je okradostan dan wrote:daNu kakvu sliku...motorna_pila wrote:Ja ove Amerikanke Bellis, ima 15 godina i 3 mj. Razvaljuje k'o tenk mala...
A slatka je ko šećer.
Naša teniserka Aleksandra Krunić rekla je da nije mnogo zavisilo od nje u pobedi nad Medison Kiz, a da će isto tako biti i u duelu sa Petrom Kvitovom u trećem kolu Otvorenog prvenstva SAD.
"Nije mnogo toga zavisilo od mene. Trebalo je da vratim što više njenih lopti, a ona ima jak, muški servis. Trudila sam se i da ulazim na njen drugi servis. Bila je taktička igra, pošto nisam mogla fizički da se nadmećem sa njom, kao ni sa bilo kime, ali mogu da trčim, da vraćam, da vučem duboko i da je 'sklonim' sa terena i da budem koncentrisana na svoj servis", rekla je Krunićeva.
Srpska reprezentativka je dobila prvi set posle velike borbe, ali je drugi glatko izgubila. Ona je kazala da je to nije uplašilo.
"Dešavalo mi se tako nešto u kvalifikacijama, da sam ostavljala skoro svu mentalnu snagu u prvom setu. To se desilo i sa Medison, ali to ne sme da se dešava. Ona je mlada pa mi je prošlo, ali sa iskusnijima ne sme. Moram da radim na mnogo stvari, pre svega na fizičkoj kondiciji", rekla je Krunićeva.
"Ona je levoruka, što je veliki plus. Igrala sam sa Kvitovom na šljaci, što je skroz drugačije. Jako je teško uhvatiti ritam sa ovim igračicama. Moram da pazim na njen ritern i da držim svoj procenat servisa. Neću da razmišljam mnogo o njoj, treba da izadjem na teren i da razmišljam da igram protiv Kvitove, već da mislim na sebe, da uradim sve što se od mene traži i od mene zavisi. Ako bude bolje, da joj pružim ruku", rekla je Krunićeva.
Meč protiv Kiz odigran je na stadionu Luis Armstrong, a sledeći bi mogao da se igra na glavnom, Artur Eš.
"Izašla sam na veliki teren u fazonu samo da se ne izblamiram sa čelendžima, da ne tražim nešto pogrešno, ali bilo je dobro", rekla je Krunićeva kroz smeh.
Ona je kazala da su joj glavni ciljevi plasman u glavni žreb Australijan opena i odbrana bodova, ali i da neće da razmišlja o tome dok je na US openu.
bravo mala, biće nešto od tebe, ako ostaneš ovako skromna, a ne ko one dvije kokoši...
4 gema protiv kvitove bi bilo ok.
Ti , bre, mora da si bogat covek kad ti je 105 000 dolara (brutto) 'nesto kesa'.area51 wrote:Ma skupiće finih bodova i nešto keša,protiv Kvitove sve sem bicikla je okradostan dan wrote:daNu kakvu sliku...motorna_pila wrote:Ja ove Amerikanke Bellis, ima 15 godina i 3 mj. Razvaljuje k'o tenk mala...
A slatka je ko šećer.
bravo mala, biće nešto od tebe, ako ostaneš ovako skromna, a ne ko one dvije kokoši...
4 gema protiv kvitove bi bilo ok.
Hanuma Aleksandra ce dobitipreko 60 000 dolara netto sto je godisnja plata dobrog softverskog inzinjera u Americi. U cijeloj dosadasnjoj karijeri je zaradila otprilike tek duplo vise (netto), pa ti vidi.radostan dan wrote:pa šta ti je stoja dolara u profi tenisu?
daj bože da je sa tom stojom -na nuli-, ona i njena porodica.
džumhur nema para za trenera, na r garosu spava kod nekih prijatelja srba...
zato...jedan je KRALJ...koji kupi lovu, a ne napreže se posebno...troicki viktor.
Shake,na dublovima love imaju njih par što bi reko radosni,Ziki,Nestor,braća,indijci i još njih nekolicina.shake69 wrote:Hanuma Aleksandra ce dobitipreko 60 000 dolara netto sto je godisnja plata dobrog softverskog inzinjera u Americi. U cijeloj dosadasnjoj karijeri je zaradila otprilike tek duplo vise (netto), pa ti vidi.radostan dan wrote:pa šta ti je stoja dolara u profi tenisu?
daj bože da je sa tom stojom -na nuli-, ona i njena porodica.
džumhur nema para za trenera, na r garosu spava kod nekih prijatelja srba...
zato...jedan je KRALJ...koji kupi lovu, a ne napreže se posebno...troicki viktor.
Nas Setkic devet godina ide strpljivo od turnira do turnira a zaradio je oko 150 000 dolara (brutto), a nisam cuo da mu je stari brodovlasnik kao u Gulbisa pa da se ne sekira. "pokrijes se koliko je jorgan dug', i oni to znaju. Malo turniri s 'hospitality", malo u komsiluku, lovis na dublovima i - zivi se. Ne vidim da je iko digao ruke zbog 'tolikih minusa' od ulozenog u tenisu.
Ma qurac paucak ! Ovo je tarantula !!!radostan dan wrote:AAAAAAA HAHHAHAAAAAAAAAAA
TOOOOOOOOOOO PAUČAK...JEEEEEEEEEES.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()