Ice Bucket Challenge sve go debil
-
Vaduz
#26 Re: Ice Bucket Challenge sve go debil
vjerujem da će neko od forumaša da postavi svoj challenge, veće budalaštine u životu nisam vidio na nivo video klipa ispod
- cyprus
#27 Re: Ice Bucket Challenge sve go debil
I meni se činilo na prvu WTF... ali ako je stvarno pomoglo da se skupe znatno veće pare nego do sada, a očito jeste... onda podržavam
I ne moramo srat baš po svemu
-
muzicar_iz_parka
#28 Re: Ice Bucket Challenge sve go debil
Sve je to slabo u odnosu na Zmaja od Šipova:
- dječak sa šibicama
- It_is_a_Leclerc
#30 Re: Ice Bucket Challenge sve go debil
Prvo. Zbog tih "golih debila" skupljeno je blizu 30 miliona američkih dolara za finansiranje istraživanja i liječenja Lou Gheringove skleroze, jedne užasne i opake bolesti koja uzima ogroman broj ljudi godišnje. I ne znam kakav čovjek moraš biti da ljude koji svoju popularnost koriste kako bi pomogli nekom (a ne kao ona debilčina Charlie Sheen), nazivaš debilima.
Drugo. Brate mili, ako te nešto iritira, onda to ne gledaš i uredno preskačeš te objave. Sad bi cijeli svijet morao prestati sa ovom humanom akcijom jer se par Bošnji osjeća iznervirano. Giv mi a brejk.
I treće. Što se "potrošnje vode" tiče. To je jedan od najglupljih argumenata na sjevernoj hemisferi. Jer, nit su u Africi žedni zato što im mi uzimamo vodu i polijevamo se njome, nit im ova voda kojom se mi polijevamo može pomoći više od 0.000001 promila. Uostalom, ako je tako, nemojte onda zalijevati bašče, prati terase, puniti bazene, prati tepihe. Jer, zaboga, u Africi su ljudi žedni.
Drugo. Brate mili, ako te nešto iritira, onda to ne gledaš i uredno preskačeš te objave. Sad bi cijeli svijet morao prestati sa ovom humanom akcijom jer se par Bošnji osjeća iznervirano. Giv mi a brejk.
I treće. Što se "potrošnje vode" tiče. To je jedan od najglupljih argumenata na sjevernoj hemisferi. Jer, nit su u Africi žedni zato što im mi uzimamo vodu i polijevamo se njome, nit im ova voda kojom se mi polijevamo može pomoći više od 0.000001 promila. Uostalom, ako je tako, nemojte onda zalijevati bašče, prati terase, puniti bazene, prati tepihe. Jer, zaboga, u Africi su ljudi žedni.
- sema911s
#31 Re: Ice Bucket Challenge sve go debil
ja se zalih danass
-
Vaduz
#32 Re: Ice Bucket Challenge sve go debil
ne bih ja više o ovoj glupoštini
- dječak sa šibicama
#33 Re: Ice Bucket Challenge sve go debil
A novac se inace ne moze donirati/skupiti bez debilnog poljevanja ledenom vodom???
- cyprus
#34 Re: Ice Bucket Challenge sve go debil
It_is_a_Leclerc wrote:I treće. Što se "potrošnje vode" tiče. To je jedan od najglupljih argumenata na sjevernoj hemisferi. Jer, nit su u Africi žedni zato što im mi uzimamo vodu i polijevamo se njome, nit im ova voda kojom se mi polijevamo može pomoći više od 0.000001 promila. Uostalom, ako je tako, nemojte onda zalijevati bašče, prati terase, puniti bazene, prati tepihe. Jer, zaboga, u Africi su ljudi žedni.
Da dodam - i rjeđe povlačite vodokotlić...
-
detroit-mercy
#35 Re: Ice Bucket Challenge sve go debil
Pa eto pokreni ti nesto pametnije pa skupidječak sa šibicama wrote:A novac se inace ne moze donirati/skupiti bez debilnog poljevanja ledenom vodom???
-
Bambino Blu
#36 Re: Ice Bucket Challenge sve go debil
sema911s wrote:ja se zalih danass
Kome ?
-
Vaduz
#37 Re: Ice Bucket Challenge sve go debil
baš tako problem je u EGOTRIPOVIMA bogatih debila, da im je neko tražio pare sasvim onako ne bi ih nikad dali, ali treba biti u centru pažnje polit se kockicama leda i nabit sebi reklamu, isto ko onaj debil princ čarls koji ide s komadom praziluka/prase u ruci i udara s njime ljude po glavi.dječak sa šibicama wrote:A novac se inace ne moze donirati/skupiti bez debilnog poljevanja ledenom vodom???
- cyprus
#38 Re: Ice Bucket Challenge sve go debil
Jest, ovim što se posipaju baš fali pažnjeVaduz wrote:baš tako problem je u EGOTRIPOVIMA bogatih debila, da im je neko tražio pare sasvim onako ne bi ih nikad dali, ali treba biti u centru pažnje polit se kockicama leda i nabit sebi reklamu, isto ko onaj debil princ čarls koji ide s komadom praziluka/prase u ruci i udara s njime ljude po glavi.dječak sa šibicama wrote:A novac se inace ne moze donirati/skupiti bez debilnog poljevanja ledenom vodom???
-
FrozenCastle
#39 Re: Ice Bucket Challenge sve go debil
Moralo je nešto poslije plankinga doći...
- Čudna sorta
#40 Re: Ice Bucket Challenge sve go debil
Prvo pročitaš naslov u kojem se ovi ljudi nazivaju debilima, a onda te dočeka prva rečenica - "vrijeDŽA inteligenciju"... odmah izgubiš volju da čitaš dalje...Vaduz wrote:koji je s ovim ljudima ovo vrijedža inteligenciju tačno ovi što su puni ko brodovi se zajebaju s ovom budalaštinom kretenluk
vin diesel ima najgluplji video?' još putina izaziva kada se putko pospe vrućim uljem![]()
http://www.klix.ba/magazin/zanimljivost ... /140819117
http://www.klix.ba/magazin/zanimljivost ... /140821032
O da, moramo... i to baš po svemu.cyprus wrote:
-
detroit-mercy
#41 Re: Ice Bucket Challenge sve go debil
95.4% of households give to charity.1. The average annual household contribution is $2,9742.1. Americans gave $335.17 billion in 2013. ... fundraising or selling items to raise money (25.7%), food collection or distribution (23.8%), general ...Vaduz wrote:baš tako problem je u EGOTRIPOVIMA bogatih debila, da im je neko tražio pare sasvim onako ne bi ih nikad dali, ali treba biti u centru pažnje polit se kockicama leda i nabit sebi reklamu, isto ko onaj debil princ čarls koji ide s komadom praziluka/prase u ruci i udara s njime ljude po glavi.dječak sa šibicama wrote:A novac se inace ne moze donirati/skupiti bez debilnog poljevanja ledenom vodom???
Pogledaj koliko daju njihovi debili tipa Bill Gatesa i drugih nije tesko naci na netu. Barem su ti podatci prilicno javni, a ti nam podastri koliko ti dajes i takvi kao ti.
- Šveđanin
#42 Re: Ice Bucket Challenge sve go debil
Hahahah ocekivao sam ovu temu. 
Skickat från min iPhone via Tapatalk
Skickat från min iPhone via Tapatalk
-
Vaduz
#43 Re: Ice Bucket Challenge sve go debil
to je bilo na posebnoj ljestvici budalaštinaFrozenCastle wrote:Moralo je nešto poslije plankinga doći...

- dječak sa šibicama
#44 Re: Ice Bucket Challenge sve go debil
Kako se zvao onaj kretenizam od nedavno, onaj ples, kad na kraju svi ko idioti skacu po prostoriji, a na pocetku spota samo jedan idiot skace ostali miruju?
-
Vaduz
#45 Re: Ice Bucket Challenge sve go debil
ode sve za finansiranje izraela i ostalih ratova, kad se sjetim pomoći za haiti ili new orleans pa i danas sve srušeno ober debilidetroit-mercy wrote:95.4% of households give to charity.1. The average annual household contribution is $2,9742.1. Americans gave $335.17 billion in 2013. ... fundraising or selling items to raise money (25.7%), food collection or distribution (23.8%), general ...Vaduz wrote:baš tako problem je u EGOTRIPOVIMA bogatih debila, da im je neko tražio pare sasvim onako ne bi ih nikad dali, ali treba biti u centru pažnje polit se kockicama leda i nabit sebi reklamu, isto ko onaj debil princ čarls koji ide s komadom praziluka/prase u ruci i udara s njime ljude po glavi.dječak sa šibicama wrote:A novac se inace ne moze donirati/skupiti bez debilnog poljevanja ledenom vodom???
Pogledaj koliko daju njihovi debili tipa Bill Gatesa i drugih nije tesko naci na netu. Barem su ti podatci prilicno javni, a ti nam podastri koliko ti dajes i takvi kao ti.

-
Vaduz
#46 Re: Ice Bucket Challenge sve go debil
hArlem shake totalna idiotarijadječak sa šibicama wrote:Kako se zvao onaj kretenizam od nedavno, onaj ples, kad na kraju svi ko idioti skacu po prostoriji, a na pocetku spota samo jedan idiot skace ostali miruju?
-
Vaduz
#47 Re: Ice Bucket Challenge sve go debil
slike su na nivou ove idiotarije, ovo ni čombe iz LZN ne bi sebi radio, ali sve za lovu, još jedna u nizu prevara za naivcePet do trinest wrote:Kakve to sad veze ima sa ovom temom,ako se prica o jednoj stvari nemoras prelazit sa teme na temu u nedostatku argumenata i ti i pokretac teme....dječak sa šibicama wrote:Kako se zvao onaj kretenizam od nedavno, onaj ples, kad na kraju svi ko idioti skacu po prostoriji, a na pocetku spota samo jedan idiot skace ostali miruju?
Divi kakve slike kaci sad![]()
![]()
- dječak sa šibicama
#48 Re: Ice Bucket Challenge sve go debil
Bilo je jos slicnih "challenge"-a, sa jednako tragicnim posljedicama kao i sada kada je zacetnik akcije, na zalost njegove porodice, tragicno stradao.
Slicne gluposti svojstvene ocito pravim zivotnim problemima neopterecenim amerikancima, ispijanje litara piva na eks, ispijanje piva stojweci na glavi i slicne iz puke dosade izmisljene stvari. Prilikom cega padaju u nesvjest, kolabiraju i slicno.
Novac se mogao skupiti i na drugi nacin, normalan nacin.
Ali bitno se glupirati i skupljati lajkove na "drustvenim mrezama"...
Slicne gluposti svojstvene ocito pravim zivotnim problemima neopterecenim amerikancima, ispijanje litara piva na eks, ispijanje piva stojweci na glavi i slicne iz puke dosade izmisljene stvari. Prilikom cega padaju u nesvjest, kolabiraju i slicno.
Novac se mogao skupiti i na drugi nacin, normalan nacin.
Ali bitno se glupirati i skupljati lajkove na "drustvenim mrezama"...
- insomnia78
#49 Re: Ice Bucket Challenge sve go debil
cyprus wrote:Jest, ovim što se posipaju baš fali pažnjeVaduz wrote:baš tako problem je u EGOTRIPOVIMA bogatih debila, da im je neko tražio pare sasvim onako ne bi ih nikad dali, ali treba biti u centru pažnje polit se kockicama leda i nabit sebi reklamu, isto ko onaj debil princ čarls koji ide s komadom praziluka/prase u ruci i udara s njime ljude po glavi.dječak sa šibicama wrote:A novac se inace ne moze donirati/skupiti bez debilnog poljevanja ledenom vodom???
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
- Boateng
#50 Re: Ice Bucket Challenge sve go debil
Ironično je da čovjek koji ne razlikuje đ i dž priča o vrijeđanju inteligencije.Vaduz wrote:koji je s ovim ljudima ovo vrijedža inteligenciju tačno ovi što su puni ko brodovi se zajebaju s ovom budalaštinom kretenluk
vin diesel ima najgluplji video?' još putina izaziva kada se putko pospe vrućim uljem![]()
http://www.klix.ba/magazin/zanimljivost ... /140819117
http://www.klix.ba/magazin/zanimljivost ... /140821032