OPLJACKAN SAM (!) Gdje i kako da prijavim slucaj?
Moderator: _BataZiv_0809
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#26 Re: OPLJACKAN SAM (!) Gdje i kako da prijavim slucaj?
Dobro si prosao...jedno iskustvo vise
.
- Danguba
#27 Re: OPLJACKAN SAM (!) Gdje i kako da prijavim slucaj?
Sarajlija_Doboj wrote:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /140813036
To je to sto vam ja pricam. Ko zna mozda su ista 2 kao sto su mene pljackala?
I iz ovih razloga vam ja kazem da je bolje ikad nego nikada prijaviti ovakve slucajeve policiji.
Lažno prijavila krađu torbice da naplati štetu u Švedskoj
...L.E. je preksinoć policiji prijavila da su joj u NJegoševoj ulici u Prijedoru s leđa prišla dva nepoznata muška lica vozeći se skuterom, te da su joj iz ruke istrgnuli torbicu u kojoj su bili novčanik, 220 evra, 40 KM i muški sat marke "ORIS" vrijedan 1.900 evra, navodeći da je materijalna šteta oko 5.150 KM.
Protiv L.E. CJB Prijedor podnijeće Okružnom tužilaštvu Banjaluka izvještaj o počinjenom krivičnom djelu lažno prijavljivanje.
Iz CJB Prijedor nije saopšteno hoće li o slučaju obavijestiti nadležne organe u Švedskoj ili osiguravajuću kuću od koje je L.E. namjervala naplatiti odštetu.
-
zrakomlat
#28 Re: OPLJACKAN SAM (!) Gdje i kako da prijavim slucaj?
A šta je bilo s tim drogerima? Iskočili kroz prozor, ili su sjedili preko puta tebe s tvojom torbicom dok niste do Konjica došli?
-
Sarajlija_Doboj
#29 Re: OPLJACKAN SAM (!) Gdje i kako da prijavim slucaj?
Ma jebo torbu nije to bitno a nemam ni pojma sta sam tacno imao u njoj, sitnice nisam bogat insan materialno tako da nemaju sta vele ni uzeti nije to problem.zrakomlat wrote:A šta je bilo s tim drogerima? Iskočili kroz prozor, ili su sjedili preko puta tebe s tvojom torbicom dok niste do Konjica došli?
Ali radi se o tome da ljudi napadaju druge ljude, ili bez razloga ili da i opljackaju ili da i siluju i tako dalje.
BIH je mala drzava da svaki dan citamo kako je neko napadnut,opljackan ili slicno.
Ovo se desilo malo prije Konjica a kada me ovaj deblji od njih 2 udario ispod oka izasli su iz kupea i ja sam sa dvojicom konduktera prosao kroz voz a njih nije bilo tu.
- avetinja
#30 Re: OPLJACKAN SAM (!) Gdje i kako da prijavim slucaj?
Nekad je lijepo biti sirotinja bar ti nemaju šta ukrast.
-
Sarajlija_Doboj
#31 Re: OPLJACKAN SAM (!) Gdje i kako da prijavim slucaj?
Nisam ni sirotinja bas jer imam sta jesti imam stan imam posao.
ALi sada da imam neke skupocjene mobitele,cvike,satove i takve stvari to nemam i nije to poenta ovoga svega.
Nego do kada ce se bahati ludjaci po BIH ponasati kao stoka i ugrozavati zivote i zdravlje normalni ljudi to je veliki problem.
ALi sada da imam neke skupocjene mobitele,cvike,satove i takve stvari to nemam i nije to poenta ovoga svega.
Nego do kada ce se bahati ludjaci po BIH ponasati kao stoka i ugrozavati zivote i zdravlje normalni ljudi to je veliki problem.
-
Pol_Pot
#32 Re: OPLJACKAN SAM (!) Gdje i kako da prijavim slucaj?
Joj jarane šta si zakuko, svugdje na svijetu se ovo dešava i dešavat će se, i svugdje je veliki problem, a ne samo u Bosni kako ti to pokušavaš predstaviti. Otiđi u Los Angeles, Pariz, Cape Town... može ti se ovo desiti. Bahatih luđaka ima svuda i svuda će ih uvijek i biti, puno uređenija društva ne mogu ništa učiniti po tom pitanju. Znamo da na Islandu i nema toliko, ali sigurno se i tamo dogodi.Sarajlija_Doboj wrote:Nisam ni sirotinja bas jer imam sta jesti imam stan imam posao.
Nisi prijavio na vrijeme i nemaš dokaza nikakvih. Drugi put pametnije.
-
putokaz1
#33 Re: OPLJACKAN SAM (!) Gdje i kako da prijavim slucaj?
Važnije je
ko te opljačkao?Šta ti je uzeo?Jeste li bili osigurani?
A naravno prijavite policiji,OBAVEZNO!!!
Ako vam je ukraden Novac,njega niko nikad nije vratio
Kada se otkrije pljačkaš,bude sudjenje,Vi ćete vjerovatno svjedočiti,i postavite imovinsko pravni zahtjev ili tužite ga.
Naknadu štete možete dobiti.
ko te opljačkao?Šta ti je uzeo?Jeste li bili osigurani?
A naravno prijavite policiji,OBAVEZNO!!!
Ako vam je ukraden Novac,njega niko nikad nije vratio
Kada se otkrije pljačkaš,bude sudjenje,Vi ćete vjerovatno svjedočiti,i postavite imovinsko pravni zahtjev ili tužite ga.
Naknadu štete možete dobiti.