Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
dječak sa šibicama
#26 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Pocni pit'
Sent from my GT-P5210 using Tapatalk
Sent from my GT-P5210 using Tapatalk
-
wtfblesa
#27 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Molim Vas, trebam savjet, ozbiljan savjet. Prije svega, kako cu njegovim roditeljima objasniti dugogodisnju farsu? Jako su fini ljudi i jednostavno me stid i zao mi ih je razocarati. Moji roditelji su me napustili i u njima sam ih nadomjestila, donekle. ...druga stvar je konkretne prirode...mislite li, da bih sa ukupno place i alimentacije oko 600 KM mogla naci stan, uvjetan, obezbjediti djetetu sve sto mu treba, a to je hrana, odjeca, produzeni boravak u skoli, skolski pribor...Ljuska_u_BaklaFi wrote:Opet
Hvala...
P.S. Muskarac kojeg volim, mi, zbog toga sto sam u braku ne vjeruje da ga zaista volim...
-
wtfblesa
#28 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Naravno...zna sve o meni...reis1 wrote:Aaaaa jel si rekla ovom da si udata i da imas sina u osnovnoj?
- Arata
#29 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Ti se možeš pozdraviti sa djetetom u tom slučaju. Muž ima veća primanja od tebe i ti ga varala. Zna se ko će dobiti dijete.wtfblesa wrote:mislite li, da bih sa ukupno place i alimentacije oko 600 KM mogla naci stan, uvjetan, obezbjediti djetetu sve sto mu treba, a to je hrana, odjeca, produzeni boravak u skoli, skolski pribor...
-
grep
#30 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
a koji je i on pakas, od silnih neudatih on naso tabanat po tebi...savior
- KPNCTNJAH
#31 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Siguran sam da je dijete ponosno na oba roditelja, majku koja se svalera i koja bi dala dijete muzu da ima slobodu... i oca debila koji to dijete ne bi uzeo sebi...
nadam se da je prica izmisljena 
- S4mpion
#32 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Ne sudi prerano, lik iz priče možda taktizira.KPNCTNJAH wrote:Siguran sam da je dijete ponosno na oba roditelja, majku koja se svalera i koja bi dala dijete muzu da ima slobodu... i oca debila koji to dijete ne bi uzeo sebi...nadam se da je prica izmisljena
- McMoy
#33 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Sabur. Proći će.
- shmizlica
#34 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
i trolovi su nekad bili bolji 
-
relevantan
- reis1
#36 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
wtfblesa wrote:Naravno...zna sve o meni...reis1 wrote:Aaaaa jel si rekla ovom da si udata i da imas sina u osnovnoj?
Nemoj se ti tu previse zalijetati... Presaberi se najprije da li ti tu hoces ustvari da pobjegnes od muza, tj. toga sto sad trenutno zivis, dal je to ustvari pravi razlog, i da li bi mogla ostati sama s djetetom.
Tek kad to rascistis sama sa sobom, onda vidi da li ima tu nekakve zaljubljenosti u tog slobodnog. I ovaj slobodni, onako iskreno da ti kazem sto je najbolje, ili je malo shizi, ili je mu se stendzerilo na tvoju pricu... a tebi godi da se imas kome izjadat.
- kritichar
#37 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
i što se zaljubi, kako udata žena ili oženjen muškarac dopusti da se zaljubi u drugu osobu?
- ema_
#38 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
wtfblesa wrote:Pa, nisam izabrala da se zaljubim, desilo se, zaljubili smo se...zelim da se razvedem, jer vec duzi period imam problema sa muzem, zivimo kao cimeri i odrzavamo farsu pred familijom, koji su inace jako fini ljudi. Imam dijete, sincica drugi razred. Problem je, sto bih razvodom osudila dijete na vrlo tesku materijalnu situaciju, jer ne zelim, niti bi moj muz uzeo dijete. Imam posao, ali jako slabo placen, nemam podrsku roditelja, niti joj se nadam. Sto se tice tog muskarca, ne zelim da mi on bude izvor finansiranja, da ne bih, na neki nacin povrijedila ljubav, niti zelim da mu se "uvalim". Volim ga, ali hocu da ga pustim da sam odluci sta ce, a ne da bude prisiljen na nesto...
Mati iz snova.
Budi ponosna na sebe.
- insomnia78
#39 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
HahahaKPNCTNJAH wrote:Muz ti je supcina, dobro si ikako izdrzala s njim...wtfblesa wrote:Pa, nisam izabrala da se zaljubim, desilo se, zaljubili smo se...zelim da se razvedem, jer vec duzi period imam problema sa muzem, zivimo kao cimeri i odrzavamo farsu pred familijom, koji su inace jako fini ljudi. Imam dijete, sincica drugi razred. Problem je, sto bih razvodom osudila dijete na vrlo tesku materijalnu situaciju, jer ne zelim, niti bi moj muz uzeo dijete. Imam posao, ali jako slabo placen, nemam podrsku roditelja, niti joj se nadam. Sto se tice tog muskarca, ne zelim da mi on bude izvor finansiranja, da ne bih, na neki nacin povrijedila ljubav, niti zelim da mu se "uvalim". Volim ga, ali hocu da ga pustim da sam odluci sta ce, a ne da bude prisiljen na nesto...
Pobjeda, kljucaj
- insomnia78
#40 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Jadno dijete
- kritichar
#41 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
nemoj ti još dodavat so na ranu, žena patiinsomnia78 wrote:Jadno dijete
- alchak.ba
#42 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
samo se ti zajebaji, zamisli da si na mjestu decka.kritichar wrote:nemoj ti još dodavat so na ranu, žena patiinsomnia78 wrote:Jadno dijete
-
cassius
#43 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
KPNCTNJAH wrote:Muz ti je supcina, dobro si ikako izdrzala s njim...wtfblesa wrote:Pa, nisam izabrala da se zaljubim, desilo se, zaljubili smo se...zelim da se razvedem, jer vec duzi period imam problema sa muzem, zivimo kao cimeri i odrzavamo farsu pred familijom, koji su inace jako fini ljudi. Imam dijete, sincica drugi razred. Problem je, sto bih razvodom osudila dijete na vrlo tesku materijalnu situaciju, jer ne zelim, niti bi moj muz uzeo dijete. Imam posao, ali jako slabo placen, nemam podrsku roditelja, niti joj se nadam. Sto se tice tog muskarca, ne zelim da mi on bude izvor finansiranja, da ne bih, na neki nacin povrijedila ljubav, niti zelim da mu se "uvalim". Volim ga, ali hocu da ga pustim da sam odluci sta ce, a ne da bude prisiljen na nesto...
- kritichar
#44 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
koji dječko, ima ih 3?alchak.ba wrote:samo se ti zajebaji, zamisli da si na mjestu decka.kritichar wrote:nemoj ti još dodavat so na ranu, žena patiinsomnia78 wrote:Jadno dijete
- alchak.ba
#45 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Ovaj u sredini, primac.kritichar wrote: koji dječko, ima ih 3?
-
klmnopq
#46 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
ja sam potpuno uvjeren da jesteKPNCTNJAH wrote:Siguran sam da je dijete ponosno na oba roditelja, majku koja se svalera i koja bi dala dijete muzu da ima slobodu... i oca debila koji to dijete ne bi uzeo sebi...nadam se da je prica izmisljena
- starii
#47 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
[youtube][/youtube]popricaj ti prvo malo s cojkom....
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
-
klmnopq
#49 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
... i tražio si savjet od forumaša?nanosu wrote:ja sam potpuno uvjeren da nije - imao sam slicno iskustvoklmnopq wrote:ja sam potpuno uvjeren da jesteKPNCTNJAH wrote:Siguran sam da je dijete ponosno na oba roditelja, majku koja se svalera i koja bi dala dijete muzu da ima slobodu... i oca debila koji to dijete ne bi uzeo sebi...nadam se da je prica izmisljena
![]()
![]()
a tih "slicnih" je kamara
- shmizlica
#50 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
nego @ nanosu, kažeš imao si slično iskustvo.....šta si ti od navedenog bio u tom iskustvu