Ko je buduci clan Predsjednistva Bosne i Hercegovine?

Anketa: Ko ce biti novi bosnjacki clan Predsjednistva Bosne i Hercegovine?

Poll ended at 06/08/2014 23:07

1. Fahrudin Radoncic
5
10%
2. Bakir Izetbegovic
13
25%
3. Dzebrail Bajramovic
2
4%
4. Bakir Hadziomerovic
6
12%
5. Emir Suljagic
13
25%
6. Mirsad Kebo
1
2%
7. Mustafa Ceric
7
14%
8. Adil Zigic
1
2%
9. Halil Tuzlic
1
2%
10. Sefer Halilovic
2
4%

Total votes: 51

Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#26 Re: Ko je buduci clan Predsjednistva Bosne i Hercegovine?

Post by Picajzla »

Pa zar ce iko pored Bakira zivog glasati za nekog drugog?

Sent from my LG-G2 using Tapatalk
Dzontra_Volta

#27 Re: Ko je buduci clan Predsjednistva Bosne i Hercegovine?

Post by Dzontra_Volta »

Da li je pitanje ko će biti budući član Predsjedništva ili za koga ćete glasati? To su dvije potpuno različite stvari. Ja ću recimo glasati najvjerovatnije za nekog od ovih anonimusa, a znam da neće biti izabrani.

P.S. Čast Suljagiću, ali ljudi s kojima sam ja razgovarao, a koji su se vratili u Srebrenicu i tamo žive (ne mislim na one Srebreničane sa prebivalištem u Federaciji) nemaju baš neko pozitivno mišljenje o Suljagiću.
crvenebrigade

#28 Re: Ko je buduci clan Predsjednistva Bosne i Hercegovine?

Post by crvenebrigade »

Dzontra_Volta wrote:Da li je pitanje ko će biti budući član Predsjedništva ili za koga ćete glasati? To su dvije potpuno različite stvari. Ja ću recimo glasati najvjerovatnije za nekog od ovih anonimusa, a znam da neće biti izabrani.

P.S. Čast Suljagiću, ali ljudi s kojima sam ja razgovarao, a koji su se vratili u Srebrenicu i tamo žive (ne mislim na one Srebreničane sa prebivalištem u Federaciji) nemaju baš neko pozitivno mišljenje o Suljagiću.
Mislio sam za koga ce forumasi glasati za Predsjednistvo Bosne i Hercegovine, i samim tim ko je buduci clan Predsjednistva BIH? :thumbup:
MuaDib

#29 Re: Ko je buduci clan Predsjednistva Bosne i Hercegovine?

Post by MuaDib »

Podržavam u svakom slučaju kandidaturu Suljagića, iz prostog razloga što čovjek ima petlju da pokaže prstom na one koji kroje kriminal pod političkim pokroviteljstvom. 8)
lajkicaea

#30 Re: Ko je buduci clan Predsjednistva Bosne i Hercegovine?

Post by lajkicaea »

Interesantno je da je Suljagic ne tako davno uvjeravao javnost da je ostavio politiku i da nece biti ni na kakvim listama. A onda odjednom on glavni lik koji se bori za Predsjednistvo :?

Nazalost, Srebrenica i zrtve rata se pokusavaju opet iskoristiti kao promotivni materijal, a ovaj put to radi Emir Suljagic.

sema911s

#31 Re: Ko je buduci clan Predsjednistva Bosne i Hercegovine?

Post by sema911s »

1. Fahrudin Radoncic ovaj tesko razocaraoo
2. Bakir Izetbegovic dosta mu je biloo

3. Dzebrail Bajramovic ko je ova budala

4. Bakir Hadziomerovic ako nastavi da bude ono sto je bio sa 60minuta bice dobroo kenjace na sve i svasta pa mozda sta i ukenja

5. Emir Suljagic vrlo tesko slabo ga ko gotivi

6. Mirsad Kebo zar nije umroo

7. Mustafa Ceric ovaj ako pridje najebali smo svi, eto razloga da se u sumskoj kandiduje neki koljac,cetnik

8. Adil Zigic opet neki anonimus

9. Halil Tuzlic jopet anonimus

10. Sefer Halilovic ovaj bi mogao nesto uradit ali posto vuce korijene iz sandzaka
dustaban

#32 Re: Ko je buduci clan Predsjednistva Bosne i Hercegovine?

Post by dustaban »

Nakon odgledanih nekoliko TV duela, znate sta cu vam reci ?

Moj kandidat je Adil Zigic !

O covjeku ne znam nista, nikad ranije cuo nisam za njega, ali mi se cini jedini NORMALAN COVJEK medju ovim pacijentima!
I sto je najinteresantnije, nijedna stranka ne stoji iza njeg, nezavisni je kandidat.

Ovo nije nikakva taktika i nikakva kampanja, ja sam samo sebe uhvatio u razmisljanju kako bi bilo lijepo da se ljudi stvarno opredjeljuju ovako kao ja sad - svojom pamecu, bez nagovora, bez taktiziranja i NEPREDVIDIVO!

Dakle ja odlucih - Adil Zigic.
A vi kako hocete.
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#33 Re: Ko je buduci clan Predsjednistva Bosne i Hercegovine?

Post by prljavi Hare »

It_is_a_Leclerc wrote:
weredsf wrote:
Da vrijedi ne bi bio zrtva
Ovo je slika i prilika šta prosječan glasač SDA, uglavnom instaliran na državnu sisu, misli o svom narodu koji je preživio genocid.
Jebem ti,nemaju više ni ono malo stida kojega su nekada imali.Valjda kako unapređuju bahatost i bezobrazluk
iz godine u godinu,sad otvoreno pišaju po žrtvama genocida.

Šta veli?Da su vrijedili,ne bi ih njihovi ahbabi iz šumske ni pobili? :-) E sad dobre Bošnje masovno zaokružuju one
sa ovakvim mentalnim sklopom....Šta god da nam se desi,i zaslužili smo.

Image
Da su vrijedili....... :roll:
ilkbahar

#34 Re: Ko je buduci clan Predsjednistva Bosne i Hercegovine?

Post by ilkbahar »

Dzontra_Volta wrote:Da li je pitanje ko će biti budući član Predsjedništva ili za koga ćete glasati? To su dvije potpuno različite stvari. Ja ću recimo glasati najvjerovatnije za nekog od ovih anonimusa, a znam da neće biti izabrani.

ne lazi!
Dzontra_Volta

#35 Re: Ko je buduci clan Predsjednistva Bosne i Hercegovine?

Post by Dzontra_Volta »

ilkbahar wrote:

ne lazi!
:mastakazes:
Stjui

#36 Re: Ko je buduci clan Predsjednistva Bosne i Hercegovine?

Post by Stjui »

It_is_a_Leclerc wrote:
weredsf wrote:
Da vrijedi ne bi bio zrtva
Ovo je slika i prilika šta prosječan glasač SDA, uglavnom instaliran na državnu sisu, misli o svom narodu koji je preživio genocid.
prljavi Hare wrote: Jebem ti,nemaju više ni ono malo stida kojega su nekada imali.Valjda kako unapređuju bahatost i bezobrazluk
iz godine u godinu,sad otvoreno pišaju po žrtvama genocida.
strašna stvar za napisati.čudi me da komentator nije prijavljen dosad.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#37 Re: Ko je buduci clan Predsjednistva Bosne i Hercegovine?

Post by JoseMujica »

podržat ću Serića jer je šupak
Ricken

#38 Re: Ko je buduci clan Predsjednistva Bosne i Hercegovine?

Post by Ricken »

Picajzla wrote:Pa zar ce iko pored Bakira zivog glasati za nekog drugog?

Sent from my LG-G2 using Tapatalk
Kao stranački neopredjeljen ne pada mi napamet glasati za čovjeka koji mi se nije obratio niti jednom na javnom mediju u toku kampanje.

Neozbiljno.
desni

#39 Re: Ko je buduci clan Predsjednistva Bosne i Hercegovine?

Post by desni »

Samo Emir Suljagić u ovako nenormalnoj državi bi bio logičan izbor,međutim pošto gdje prestaje logika počinje Bosna,budući član će biti Bakir I. :cry: :?
Mr Majestic

#40 Re: Ko je buduci clan Predsjednistva Bosne i Hercegovine?

Post by Mr Majestic »

Jedini koji nesto nudi i misle na zaboravljene Bosnjake u Genocidnoj tvorevini su Emir Suljagic i Sefer Halilovic a za ostale oni i ne postoje da ne spomijnem jos i Bosnjake Sandzaka tu je situacija jos katastrofalnija . Pored Lagumudzije , Scepe Cetnika ili Bakira2 ( na kvadrat , mislim na oba ) Bosnjake izva tzv Federacije mogu na miru poklat samo da se njima nista ne desi i da su im fotelje zagarantovane . Takva je moralna odlika tih ljuda kao i onih koji su spremni da za iste glasaju .
homega

#41 Re: Ko je buduci clan Predsjednistva Bosne i Hercegovine?

Post by homega »

Koliko nepoštivanje presude Sejdić-Finci utiče na validnost izbora za člana Predsjedništva BiH, ove 2014. godine?
biske

#42 Re: Ko je buduci clan Predsjednistva Bosne i Hercegovine?

Post by biske »

homega wrote:Koliko nepoštivanje presude Sejdić-Finci utiče na validnost izbora za člana Predsjedništva BiH, ove 2014. godine?
nula.
Post Reply