Nedavno se udala, majka joj mjesecima silovana "Sonji", objema Ceca zakletva, trese se Vogošća kad je pustedezurni_ucenik wrote:Znam jednu djevojku.Izgubila mamu u ratu,a govori kako joj je Ceca idol i primjer uspjesne zene.Korisnica_ wrote: Najjace su mi djevojke s motivom cvijet Srebrenice na avataru koje stavljaju njene pjesme ili tekstove
Slušate Cecu ? Pitanje za vas
- homega
#26 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas
- Troll_Happens
#27 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas
L u c i f e r wrote:Arkan je bio zločinac i dobio je po vagini.ILIJA ENGEL wrote:Pozdrav svima
Imam pitanje za ove koji slusaju Cecu : Kako možete i kako vas nije strah Boga ?? Zasto je BH omladina zaluđena Beogradom i srpskim pjevacicama ? Zar mi nemamo svoju kvalitetnu muziku i nase pjevace ?? Ja kada vidim ili cujem Cecu u glavi mi je slika mog ubijenog dede i stvori se slika Arkana koji ubija nevinu djecu. Kako vas nije strah Boga i kako nemate nikakvog postovanja prema stradalim osobama u ratu ???
Sta je sa omladinom u BiH jesu li Pink,Hayat,Grand krivi za to ? Kako stati tome u kraj ?????
Ona je pjevačica koja nije niti optužena niti osuđena za ratne zločine.
Nek sluša ko šta voli.
Nije Ceca naš problem.
Naš problem su Bakir, Zlaja, Fahro, Mile i ostala mnogobrojna, njima slična, pohlepna i nesposobna govna koja parazitiraju na grbači našeg/ih naroda.
-
L u c i f e r
#28 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas
A jel?Korisnica_ wrote:Ceca, i turbofolk opcenito, itekako jeste drustveni problem.L u c i f e r wrote:
Nije Ceca naš problem.
Naš problem su Bakir, Zlaja, Fahro, Mile i ostala mnogobrojna, njima slična, pohlepna i nesposobna govna koja parazitiraju na grbači našeg/ih naroda.
Zašto?
- sluga_okupatora
#29 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas
Najjebozovnija srpska udovica 
-
Korisnica_
#30 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas
Zato sto je prerastao u nacin zivota, zato sto velica nakaradne vrijednosti, zato sto je izrazito losa i nekvalitetna muzika sa sumnjivom porukom.L u c i f e r wrote: A jel?![]()
Zašto?
- cenecimoveocino
#31 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas
hudovicasluga_okupatora wrote:Najjebozovnija srpska udovica
pratim
- homega
#32 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas
Treba držati "nivo"L u c i f e r wrote:"I tata bi sine"![]()
https://www.youtube.com/watch?v=M-D_2WsJL_Y
- Russki
#33 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas
treba to jebat.
- trambusek88
#34 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas
Poslušam nekad, al iz vremena kad je Haro (radio ono što mu se rimuje s nadimkom) a ne Hrakan.
Volim te, Zabraniću srcu da te voli, Zbog takvog života tvog itd...
A inače slušam najviše stare narodnjake 1980-1991
Volim te, Zabraniću srcu da te voli, Zbog takvog života tvog itd...
A inače slušam najviše stare narodnjake 1980-1991
-
Korisnica_
#35 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas

Vrh zenske ljepote...ali samo u supku Europe, takozvani Balkan.
- Russki
#36 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas
udari opet gromeee moj
ja to kad čujem, odmah se penjem na stol, bacam flaše i čaše kroz prozor
treba pokazat ko je hadzija
hejters gona hejt bičezzz
-
VCorp
#37 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas
ILIJA ENGEL wrote:Pozdrav svima
Imam pitanje za ove koji slusaju Cecu : Kako možete i kako vas nije strah Boga ?? Zasto je BH omladina zaluđena Beogradom i srpskim pjevacicama ? Zar mi nemamo svoju kvalitetnu muziku i nase pjevace ?? Ja kada vidim ili cujem Cecu u glavi mi je slika mog ubijenog dede i stvori se slika Arkana koji ubija nevinu djecu. Kako vas nije strah Boga i kako nemate nikakvog postovanja prema stradalim osobama u ratu ???
Sta je sa omladinom u BiH jesu li Pink,Hayat,Grand krivi za to ? Kako stati tome u kraj ?????
Šta to, sad bog kažnjave one koji slušaju Cecu ?
Ja je ne slušam jer kao prvo nisam idiot da slušam turbofolk a kao drugo neću iz principa zbog svega onoga što ona predstavlja i njenog života. Samopoštovanje, to vam treba. Ko joj puni kasu od naših idiot je, ko mješa vjeru sa njom je isto idiot. No to je samo moje misljenje. Svako ima pravo da radi sta hoce i slusa sta hoce, djelima će pokazati je li pametan, poštuje li sebe i sve ostalo.
-
dezurni_ucenik
#38 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas
Russki wrote:udari opet gromeee moj
Eeee King Diamonde,zar i ti?
- Russki
#39 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas
pusti ti king dajamonda na kurac mi ide sa svojim glupim vokalima i bezveznim tekstovima koje uopće ne razumeš, kuiš ne?dezurni_ucenik wrote:Russki wrote:udari opet gromeee moj
Eeee King Diamonde,zar i ti?
ceca je kraljca, da mogu doveo bih je da mi u sobi pjeva
- karanana
#40 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas
sta mislite je li iko tu umocio nakon arkana?
ne slusam na redovnoj osnovi ali ako se potrefi da zasvira negdje ne zaklapam usi. pjesme ko pjesme.
ne slusam na redovnoj osnovi ali ako se potrefi da zasvira negdje ne zaklapam usi. pjesme ko pjesme.
- Russki
#41 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas
umaču ljudovi, pričo mi jaran sestrem
čukoždera je ovo, i to zajebana čukoždera
-
dezurni_ucenik
#42 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas
karanana wrote:sta mislite je li iko tu umocio nakon arkana?
Jok eto hoda suhe.Kurva ostaje kurva.
A vi sto slusate nju i jos se ponosite,nemam rijeci da opisem gadjenje koje imam.
Nemojte zaboraviti na njen koncert u Ist.Sarajevu.Dizite tri prsta sa "bracom" kad krene "Ja jos spavam po navici...".
Last edited by dezurni_ucenik on 03/08/2014 19:08, edited 1 time in total.
-
L u c i f e r
#43 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas
O ukusima se ne raspravlja.Korisnica_ wrote:Zato sto je prerastao u nacin zivota, zato sto velica nakaradne vrijednosti, zato sto je izrazito losa i nekvalitetna muzika sa sumnjivom porukom.L u c i f e r wrote: A jel?![]()
Zašto?
Neko voli rok i klasičnu muziku kao ja, neko kantri, neko sevdalinku, neko operu, neko elektronsku, neko turbofolk...
Muzika je samo muzika.
Ne budimo snobistički elitisti, neka svako sluša ono što voli.
Što se tiče načina života i vrijednosti, i to je relativna stvar.
Ako misliš na alkohol i promiskuitetnost, to nisu generalno negativno pojave, već samo relativno (tj za one kojima se to ne sviđa) - a postojale su i prije turbo folka, te će nastaviti postojati i nakon njega...
- karanana
#44 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas
ma i ja mislim da umachu. ima i ona svoje potrebe, bez obzira na neku vjecitu vjernost i eventualni strah potencijalnih umakacha cak i od duha zlocinca.
- Russki
#45 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas
KD won't let you.dezurni_ucenik wrote:karanana wrote:sta mislite je li iko tu umocio nakon arkana?
Jok eto hoda suhe.Kurva ostaje kurva.
A vi sto slusate nju i jos se ponosite,nemam rijeci da opisem gadjenje koje imam.
- sluga_okupatora
#46 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas
Russki wrote:umaču ljudovi, pričo mi jaran sestrem
Znaci prima ga, znao sam - dromfulja
Neka vala, gre'ota je nako tjelo i sifoni da propadaju
- Russki
#47 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas
100 % prva ruka informacije, štemaju ljudi.sluga_okupatora wrote:Russki wrote:umaču ljudovi, pričo mi jaran sestrem
Znaci prima ga, znao sam - dromfulja
Neka vala, gre'ota je nako tjelo i sifoni da propadaju
I treba da štemaju.
-
L u c i f e r
#48 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas
homega wrote:Treba držati "nivo"L u c i f e r wrote:"I tata bi sine"![]()
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=M-D_2WsJL_Y
- homega
#49 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas
Alija Engel, otvorena je Cecina tema - http://www.klix.ba/forum/ceca-u-sarajev ... 12260.htmlILIJA ENGEL wrote:Imam pitanje za ove koji slusaju Cecu : Kako možete i kako vas nije strah Boga ???
- titinho
#50 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas
Ja je slusam iskreno, zena ima hitove u odredjenoj oblasti muzike i u toj oblasti joj niko ne moze parirati.
Sad ce se naci ovi da se pitaju jel to kvalitet il ne. Idemo dalje ,Bosnjak sam i slusam je al je ne stavljam na fb, ne kupujem njene albume i ne idem na koncerte.
Moze se reci da mi Ceca besplatno pjeva i uveseljava me.
Da nije Arkanova supruga bila bi daleko najpopularnija licnost Balkana, al mozda treba i postovati njen stav o muzu jer bilo bi licemjerno da sada pocne pricati protiv oca svoje djece, zar ne.
uostlaom ne volim cecu kao licnost al volim njene pjesme i slusam je vrlo rado iako to do sada (ovo je jedinistven slucaj) ne ispovljavam.
naravno da ne podrzavam njene koncerte po Bosni, narocito Sarajevo.
Sad ce se naci ovi da se pitaju jel to kvalitet il ne. Idemo dalje ,Bosnjak sam i slusam je al je ne stavljam na fb, ne kupujem njene albume i ne idem na koncerte.
Moze se reci da mi Ceca besplatno pjeva i uveseljava me.
Da nije Arkanova supruga bila bi daleko najpopularnija licnost Balkana, al mozda treba i postovati njen stav o muzu jer bilo bi licemjerno da sada pocne pricati protiv oca svoje djece, zar ne.
uostlaom ne volim cecu kao licnost al volim njene pjesme i slusam je vrlo rado iako to do sada (ovo je jedinistven slucaj) ne ispovljavam.
naravno da ne podrzavam njene koncerte po Bosni, narocito Sarajevo.