Dupli standard

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
MayaSA

Post by MayaSA »

Toozla wrote:...jel' te to neko traco, pa se ti naljutila.... :D
Ma jok (da ja znam) :D
MayaSA

Post by MayaSA »

rumenko wrote:Mayo oko moje lijepo ti mi vazda neke forumcice pocinjes na temu sex....bas je to fino.....vidim da se radi o savremenoj zeni modernih nazora..... mozda se varam ali imam osjecaj da si ti malo ko zagorucnula oci moje lijepe... ko kaubojska tava otprilike....kao da nema nikog u blizini da te otambura....e to bi vec bilo steta....javi se ba gdje si,kako si i to....ljudi smo pomoci cemo....
Vala, ja vise visim "po kafanama" i slicnim "necenzurisanim" temama, nego ovdje, pa kontam da me mozda nisi zamijenio sa nekom drugom Majom (neki kazu da smo napravile invaziju na forumu :D ), al' evo, da ti se zahvalim na ponudi :D
Na zalost, prisiljena sam da je odbijem, iz vise razloga :D
MayaSA

Post by MayaSA »

Evo primjer...

Zenska sama, slobodna, bila preko godinu dana....U tom periodu je imala nekoliko (ne znam tacan broj) seksualnih partnera.
Sad joj se svidio momak neki, i pocnu da izlaze, zabavljaju se.....i onda se nadje neko, da njemu izdeklamuje kako je ona "kurva" koja nema s kim nije bila, i zasto bi joj on bio drugaciji, od tih svih ostalih...i bla bla bla...
Njoj stalo do njega, a on sad "mora da razmisli" jer eto....nekakav se crv sumnje ubacio, sta li :? :-?
Cudno, al' nikakvih prica o tome s kim je on sve bio u tom nekom periodu vremena, i sa koliko njih :roll:
Zato kazem da je dupli standard.
pitt

Post by pitt »

Ma nema tu nekih predrasuda :D Ima cura koje ce ti same predloziti "let's be just fuck buddies" :D:D:D
MayaSA

Post by MayaSA »

Ma to se desava samo takvim macanima kao sto si ti :D :D
Kareem Abdul-Jabbar

#31 Re: Dupli standard

Post by Kareem Abdul-Jabbar »

MayaSA wrote:"Ja bih nju samo tako....zato sto mi se" i "ja bih njega samo tako.....zato sto mi se" 8-)
Je l' razlika u tome sto zene, po nekom, generalnom misljenju, imaju sex samo sa muskarcima do kojih im je stalo, il' zato sto muskarci imaju "vece privilegije" na tom osnovu?
"Rekreativni sex" je poznat, bar ovdje gdje ja zivim, al' se opet nekako, to drugacije gleda kad su zenske u pitanju, i kad su muski. Hoce l' ovaj "Balkan" nama ikad iko izbit' iz glave?

Napomena, znam da ne mogu sve trpati u istu vrecu i to mi nije namjera, ali, fakat..... :roll: :D

:) pa,nema se tu sta razmisljati-generalno, dvostruki standard je na snazi DEFINITIVNO (geografski gledano-svuda)!! :).... A, bogami i bice jos dugo, dugo....
Daju se naci svijetli pojedinci i pojedinke :D:D

Al' ko narodu ugodio-nije se jos rodio :D....
Da se "balkan" izbije iz glave treba vremena :-) :)

A tek da zavirite u druge dijelove svijeta :-) - mislim, na istok da se odmetnete :D:D-nije toliko los ovaj nas "balkan" :D:D
Kareem Abdul-Jabbar

MayaSA wrote:Ma to se desava samo takvim macanima kao sto si ti :D :D
:lol::lol: ovdje te ne mogu braniti , gazdarice...:D:D
MayaSA

Post by MayaSA »

Nista novo :roll: :D
Harrys

Post by Harrys »

Pa sta je ovo ljudi,jestel vi avanturisticki raspolozeni ili ne. :D :D
Kareem Abdul-Jabbar

MayaSA wrote:Nista novo :roll: :D
:P:P :D:D
DaysleepeR

#36 Re: Dupli standard

Post by DaysleepeR »

Kareem Abdul-Jabbar wrote:
MayaSA wrote:"Ja bih nju samo tako....zato sto mi se" i "ja bih njega samo tako.....zato sto mi se" 8-)
Je l' razlika u tome sto zene, po nekom, generalnom misljenju, imaju sex samo sa muskarcima do kojih im je stalo, il' zato sto muskarci imaju "vece privilegije" na tom osnovu?
"Rekreativni sex" je poznat, bar ovdje gdje ja zivim, al' se opet nekako, to drugacije gleda kad su zenske u pitanju, i kad su muski. Hoce l' ovaj "Balkan" nama ikad iko izbit' iz glave?

Napomena, znam da ne mogu sve trpati u istu vrecu i to mi nije namjera, ali, fakat..... :roll: :D

:) pa,nema se tu sta razmisljati-generalno, dvostruki standard je na snazi DEFINITIVNO (geografski gledano-svuda)!! :).... A, bogami i bice jos dugo, dugo....
Daju se naci svijetli pojedinci i pojedinke :D:D

Al' ko narodu ugodio-nije se jos rodio :D....
Da se "balkan" izbije iz glave treba vremena :-) :)

A tek da zavirite u druge dijelove svijeta :-) - mislim, na istok da se odmetnete :D:D-nije toliko los ovaj nas "balkan" :D:D
Nema Balkan veze s tim, i u Americi zena koja upraznjava redovan neobavezan seks sa mnogo partnera vazi za laku zensku.

Samo ne kontam sto bi to uopste iritiralo nekog ko je odlucio da bude promiskuitetan radi vlastitog uzitka.
Kareem Abdul-Jabbar

"balkan" - ne Balkan :D
Kareem Abdul-Jabbar

#38 Re: Dupli standard

DaysleepeR wrote: Samo ne kontam sto bi to uopste iritiralo nekog ko je odlucio da bude promiskuitetan radi vlastitog uzitka.
:D 'ajmo u krug :):)
Harrys

Post by Harrys »

MayaSA wrote:Evo primjer...

Zenska sama, slobodna, bila preko godinu dana....U tom periodu je imala nekoliko (ne znam tacan broj) seksualnih partnera.
Sad joj se svidio momak neki, i pocnu da izlaze, zabavljaju se.....i onda se nadje neko, da njemu izdeklamuje kako je ona "kurva" koja nema s kim nije bila, i zasto bi joj on bio drugaciji, od tih svih ostalih...i bla bla bla...
Njoj stalo do njega, a on sad "mora da razmisli" jer eto....nekakav se crv sumnje ubacio, sta li :? :-?
Cudno, al' nikakvih prica o tome s kim je on sve bio u tom nekom periodu vremena, i sa koliko njih :roll:
Zato kazem da je dupli standard.
Sto jednostavno kad moze komplikovano.
Medju zenskim svijetom je sigurno itekako bilo prica skim je on bio u proteklom periodu. :D
Ako se mladicu djevojka svidja i ako je zavoli,on ce sigurno nastaviti zabavljanje,, bez obzira na njene prethodne veze. :)
MayaSA

Post by MayaSA »

Slazem se :)

Eto, meni je zao sto se sekira :sad:
Prirodnjak

Post by Prirodnjak »

NARODE PUSTITE SE ISTORIJATA I KO JE STA RADIO!

sta da se radi da se prevazidju glupa razmisljanja...imamo li muda da kazemo istinu partneru ako smo spavali sa nekom djevojkom dok je ona bila odsutna???

To be continued!!!
bug

Post by bug »

Eto, meni je zao sto se sekira Sad
aman :D otkad si ti osjecajna :D
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Otkad je polozila biologiju :D:D

Ljubavi, ja imam 4duple standarde, nije ova tema za mene :D
Harrys

Post by Harrys »

Gdje si ba Horny,djecace,nisam te cuo ima pit godina. :D :D
zili

#45 Re: Dupli standard

Post by zili »

DaysleepeR wrote:
Nema Balkan veze s tim, i u Americi zena koja upraznjava redovan neobavezan seks sa mnogo partnera vazi za laku zensku.

Samo ne kontam sto bi to uopste iritiralo nekog ko je odlucio da bude promiskuitetan radi vlastitog uzitka.
zato što biti "laka ženska" ili samo čak "promiskuitetna" nije neutralan termin, već negativna etiketa, kao "čuvaj se nje, ona je dobro-poznata kurava" :shock: :? what the...

Dakle, prije bih rekla da je pitanje: Šta kome drugom smeta što je neka ženska odlučila da bude promiskuitetna radi vlastitog užitka?
štzngrm

Post by štzngrm »

:x ali nije ni jednostavno ako upoznaš potencijalnu ljubav i saznaš da je spavala sa nekim debilom kojeg slučajno znaš.

Ne znam zašto tolika frka oko seksa-samozadovoljenje je rješenje--barem ne prljaš tijelo i duh uokolo
X-v-X

Post by X-v-X »

Yebanje je sport a ne rekreacija ! :lol:
MayaSA

Post by MayaSA »

bug wrote: aman :D otkad si ti osjecajna :D
Od kad tebe upoznah draga :D :D
bug

Post by bug »

u tom si momentu :D upravo suprotno :D trebala postati bezosjecajna :D
pitt

Post by pitt »