kerima1 wrote: Ima i vjernika koliko hoces koji kada im je dobro neprisupacni su,sad ili nisu vjernici ili..
Mislis ono, ne mozes ih dobiti
kerima1 wrote: Ima i vjernika koliko hoces koji kada im je dobro neprisupacni su,sad ili nisu vjernici ili..
Ne diJEraj kerimu, ona će uskoro biti prva perjanica nas ateista na forumu.nasa wrote:pa vidis bona da ima zarez u nastavku je opisano kakvih vjernika sto bezveze pises, ne smeta meni @kerima ali stvarno bi trebala razmisliti o svojoj brzopletosti pogotovo kad se vec fatas tefsira.
Ne, nije tacka nego zarez vjernika, 23. koji molitve svoje budu na vrijeme obavljali,hrastov žižak wrote:dobro je kerima to protumačila, čuj molim te osim vjernika.
hrastov žižak wrote:Osoba kojoj je strana upotreba interpunkcijskih znakova što njeno pisanje čini sasvim nerazumljivim, drži propovijed o zarezu. Inčresting.
Jer ti odgovara u datoj situaciji.hrastov žižak wrote:Meni je dobro njeno tumačenje
Pa da, za provokacijuTowelie wrote:Jer ti odgovara u datoj situaciji.hrastov žižak wrote:Meni je dobro njeno tumačenje
pa to je jasno da se radi o pretpostavkama ...zna to i sam bez da mu neko kaze.Evo priznajem, pogriješio sam. Đe je to pozivanje na tefsir kad Čagalj krivo tumači Kur'an na onoj temi o mudžizama?
Zar pise nedostupni su?!animals wrote:kerima1 wrote: Ima i vjernika koliko hoces koji kada im je dobro neprisupacni su,sad ili nisu vjernici ili..
Mislis ono, ne mozes ih dobitiiskljucen im mobilni
U pravu si Naso tesko je sa mnom uffnasa wrote:![]()
uvazavam ja misljenje svakog pa i @kerime ali ponekadne mogu da izduram ali pazi ima finu osobinu nije ljutka i poztivna je osoba pa nekako preguramo....
Ne,nego cu i vas ateiste ubijediti da Bog postojii da se u Njega moze vjerovati samostalno i bez religija.To ko moze,a ko ne moze moze uz religiju.irac300 wrote:Ne diJEraj kerimu, ona će uskoro biti prva perjanica nas ateista na forumu.nasa wrote:pa vidis bona da ima zarez u nastavku je opisano kakvih vjernika sto bezveze pises, ne smeta meni @kerima ali stvarno bi trebala razmisliti o svojoj brzopletosti pogotovo kad se vec fatas tefsira.
hehe, pretpostavkama.nasa wrote:pa to je jasno da se radi o pretpostavkama ...zna to i sam bez da mu neko kaze.Evo priznajem, pogriješio sam. Đe je to pozivanje na tefsir kad Čagalj krivo tumači Kur'an na onoj temi o mudžizama?
Ne znam vraga,pola ja necu da kazem cuvam vama vjernicima ledjanasa wrote:sto ne dokazuje nista osim da ne znas kao ni ona
U posljednjih pet ili šest godina svog života Mozart je unatoč novčanim nevoljama, nedostatku redovnog zaposlenja i pogoršanog zdravlja uspio da komponuje bez prekida i to u najboljoj formi. Dao je mnogo u tim posljednjim godinama, više nego ikad: kvinteti za žičane instrumente, Jupiter simfonija, neke od kasnih klavirskih končerta, Don Giovanni koji najjasnije živi u cjelokupnom muzičkom sjećanju. Nikad prije u historiji zapadne muzike, a ni nakon toga, nije kompozitor napisao toliko mnogo remek djela za tako kratko vrijeme i u toliko raznih žanrova. Čak ni Beethoven i Schubert nisu dostigli Mozarta u njegovoj raznovrsnosti.
Ja bih voljela evo jednom bar da argumentujes to sto tvrdis.Pokusaj!Ovako vjeruj mi ispadas smijesna, a ja jos vise jer ti kao pokusavam odgovoriti!kerima1 wrote:Ne znam vraga,pola ja necu da kazem cuvam vama vjernicima ledjanasa wrote:sto ne dokazuje nista osim da ne znas kao ni ona