100% istina...
-
St.Germain
ima diktatora i diktatorapitt wrote:Ja sto ste se ofursatili...cuj ti to kad je vama cejf:D Gdje je ona Hana da vidi ovu diktaturu
:D
-
mr_orange
Znas sta Drito, ja tebe sad upotpunosti kontam! Ti si jedan od onih sto su pobjegli i jos nisu to prezalili do dana danasnjeg. Tamo gdje si sada, uz fini posao ribanja wc-a kod nekog zajebanog gazde, ali uz dobru satnicu, osim sto cekas kad ce doci gazda da ti ga malo slozi u pakas, razmisljas o svojoj ''situaciji''. Ono, ma neka sam pobjeg'o, drugo nisam ni mogao, bolje mi je ovde, fina plata, nije ni gazdi zamjerit'. A onda skontas da si samo jedna pi*da koja je zdusila, prodala se i da vise nema povratka. Eh, kad te spuca sav taj sjeb onda nije tesko ni srat' o narodu koji je prezivio sve ovo, kao ni o onima koji su ga branili. Uglavnom, pojedi se od muke, ko te je*e, moze Bosna i bez tebe.
-
St.Germain
moze Bosna i bez posla i bez ljudstva ha ya. Bosna je jaca od pojedincamr_orange wrote:Znas sta Drito, ja tebe sad upotpunosti kontam! Ti si jedan od onih sto su pobjegli i jos nisu to prezalili do dana danasnjeg. Tamo gdje si sada, uz fini posao ribanja wc-a kod nekog zajebanog gazde, ali uz dobru satnicu, osim sto cekas kad ce doci gazda da ti ga malo slozi u pakas, razmisljas o svojoj ''situaciji''. Ono, ma neka sam pobjeg'o, drugo nisam ni mogao, bolje mi je ovde, fina plata, nije ni gazdi zamjerit'. A onda skontas da si samo jedna pi*da koja je zdusila, prodala se i da vise nema povratka. Eh, kad te spuca sav taj sjeb onda nije tesko ni srat' o narodu koji je prezivio sve ovo, kao ni o onima koji su ga branili. Uglavnom, pojedi se od muke, ko te je*e, moze Bosna i bez tebe.
-
redar
Pozzz..
Malo.... malo hu ....ha i opet se skrenulo sa teme.
Bezobrazno je to.
Nego ja predlazem minutu sutnje za druga Drita....
Pojavit ce se on pod drugim nickom ne moze on "brez" ovog foruma i zraka.
Nego stvarno vam nije fazon sa svim tim Smajlijima (jest da su "bosjaci")
Ha ja.
Nego povodom tuznog i nada sve dramaticnog odlazka druga Drita sa ovog foruma kontam da napisem nesto na osnovu naslova ovog topic-a/teme..
Kontam mozda da vas nadahne ili zapahne.......napisite kasnije svoje utiske.
"Istina je nesto o cemu svi pricaju ali je samo rijetki poznaju"
Odradjeno od Gorge-a Berkeley-a..
ozz...
Malo.... malo hu ....ha i opet se skrenulo sa teme.
Bezobrazno je to.
Nego ja predlazem minutu sutnje za druga Drita....
Pojavit ce se on pod drugim nickom ne moze on "brez" ovog foruma i zraka.
Nego stvarno vam nije fazon sa svim tim Smajlijima (jest da su "bosjaci")
Ha ja.
Nego povodom tuznog i nada sve dramaticnog odlazka druga Drita sa ovog foruma kontam da napisem nesto na osnovu naslova ovog topic-a/teme..
Kontam mozda da vas nadahne ili zapahne.......napisite kasnije svoje utiske.
"Istina je nesto o cemu svi pricaju ali je samo rijetki poznaju"
Odradjeno od Gorge-a Berkeley-a..
ozz...