Država wrote:Imamo mi ZMBT. Šta će nam ba ti festivali...
Skickat från min iPhone 5 via Tapatalk
Moderator: _BataZiv_0809
Država wrote:Imamo mi ZMBT. Šta će nam ba ti festivali...
Jebo to, svi nadrogirani, zna raja s foruma.ivannn wrote:baš sam u splitu ovih dana, a bio i prošle godine u isto vrijeme, i godinama prije
no ovo split nije vidio nikada, bez obzira bio/ili ne bio fan ovakvog tipa glazbe, jednostavno grad drukčije diše, 150.000 ljudi iz cijeloga svijeta, ulicama ne možeš proći, totalno drukčiji štimung i pozitivna atmosfera
Pa da bi slušo ovu muziku moraš biti nadrogiran.tataćusak wrote:ZMBT je za ono svijet izmislo. Da se ne lažemo 90% nadrogiranih i 10% umišljeno nafuranih. Više droge nego u ZMBT Quicky kroasana. Al' eto ko voli nek izvoli. Možda da ipak probaš nešto tipa ovo:Država wrote:Imamo mi ZMBT. Šta će nam ba ti festivali...
http://youtu.be/N7EtxHUfxLI?list=RDN7EtxHUfxLI
to je to...kljucaj temu...Butmiran wrote:Jebo to, svi nadrogirani, zna raja s foruma.ivannn wrote:baš sam u splitu ovih dana, a bio i prošle godine u isto vrijeme, i godinama prije
no ovo split nije vidio nikada, bez obzira bio/ili ne bio fan ovakvog tipa glazbe, jednostavno grad drukčije diše, 150.000 ljudi iz cijeloga svijeta, ulicama ne možeš proći, totalno drukčiji štimung i pozitivna atmosfera
Kažu da na koridi šmrkaju koku...Russki wrote:Ček šta, na svim ostalim dogadanjima, od ove partije, do koncerta Cece, pa do svirke nekog tamo random benda pa čak do koride u Čevljanovićima nema droge, drogeraša i ostalih popratnih pojava?

Naravno da ima al na partijima je baska ima, da se ne lazemoRusski wrote:Ček šta, na svim ostalim dogadanjima, od ove partije, do koncerta Cece, pa do svirke nekog tamo random benda pa čak do koride u Čevljanovićima nema droge, drogeraša i ostalih popratnih pojava?
E gle, naravno da ima, i to u kolicinama epskih razmjera. Ima i uvijek ce biti. Jebiga, tako to ide. Slazem se.insomnia78 wrote:Naravno da ima al na partijima je baska ima, da se ne lazemoRusski wrote:Ček šta, na svim ostalim dogadanjima, od ove partije, do koncerta Cece, pa do svirke nekog tamo random benda pa čak do koride u Čevljanovićima nema droge, drogeraša i ostalih popratnih pojava?
http://www.jutarnji.hr/crne-brojke-ultr ... a/1205706/
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Znam sta pricas, i razumijem teinsomnia78 wrote:Hodo sam ja po partijima pocevsi od devedesetih plus imam iza sebe pofinu istoriju koristenja svih mogucih i par nemogucih supstanci, zato i pricam
Na partiju samo hale nisu nagudrani, pojedini
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatsk ... fault.aspxHavatar wrote:Od njih ce korist imati samo dileri i prostitutke posto nisu poznati kao neke trosadzije . Niti mnogo trose na hranu , niti obilaze muzeje i druge kulturno historijske objekte, niti kupuju suvenire, mnogi ni ne placaju smjestaj nego spavaju u kampovima ili kolima i to su sto bi Hrvati rekli nekvalitetni gosti.
a zasto onda ovih dana nema sanse da nadjes bilo kakav smjestaj u splitu?Havatar wrote:Od njih ce korist imati samo dileri i prostitutke posto nisu poznati kao neke trosadzije . Niti mnogo trose na hranu , niti obilaze muzeje i druge kulturno historijske objekte, niti kupuju suvenire, mnogi ni ne placaju smjestaj nego spavaju u kampovima ili kolima i to su sto bi Hrvati rekli nekvalitetni gosti.