javim se kad dodjemNomo wrote:Bodkin
U sred Aachena Brauhaus 0, 33 L - 2 Eura . grad je predivan , cist , pun predivnih zena . kada budes prolazio vodim te tamo . Ja castim , neces se pokajati
M Gladbach takodje , dortmund Bochum Duisburg takodje ... Cak i berlinu znam jednu predivnu kneipe za 2 eura klipaca
Budva ili Makarska
-
Bodkin
#26 Re: Budva ili Makarska
- Altsa
#27 Re: Budva ili Makarska
nisam sa pedigreom ali nisam ni seljacina kao ti. cim spominjes nekakve srbe, svinjetinu u postovima jasno je ko si i sta siNe lazi wrote:Pa tako kazi da ti Srbi smetaju,nemoj okolokole.dječak sa šibicama wrote: Ali crnogorsko je posebno, poseban dozivljaj, isto Leskovac. U Budvi nesto ko pokusavaju, neki visoki turizam, ulozili su u hotele ovo ono, ali dzaba. Kad je vecina gostiju iz Srbiju bre.
I ovom sa pedigreom sigurno ne lezi svinjetinaDa se vrti cevap ko na kosevu sutio bi.
- dulekrele
#28 Re: Budva ili Makarska
Bio u Sutomoru
Cevljanovici
- dječak sa šibicama
#29 Re: Budva ili Makarska
Zabrijao si opasno... u dubokom si ofsajdu.Ne lazi wrote:Pa tako kazi da ti Srbi smetaju,nemoj okolokole.dječak sa šibicama wrote: Ali crnogorsko je posebno, poseban dozivljaj, isto Leskovac. U Budvi nesto ko pokusavaju, neki visoki turizam, ulozili su u hotele ovo ono, ali dzaba. Kad je vecina gostiju iz Srbiju bre.
I ovom sa pedigreom sigurno ne lezi svinjetinaDa se vrti cevap ko na kosevu sutio bi.
Ali sad bar znam tvoje motive, zasto branis papanijadu na CG primorju.
Da ne kvarimo covjeku temu, dosta bi bilo...
- dječak sa šibicama
#30 Re: Budva ili Makarska
Dobro je ba, ne kontas ocito sta se pise, nego si uletio ko histericna baba uvrijedjen maltene na licnoj osnovi.
Ako hocu ugodjaj Leskovca, odem u Leskovac. Prosjecno inteligentna osoba bi shvatila poentu.
Ako hocu ugodjaj Leskovca, odem u Leskovac. Prosjecno inteligentna osoba bi shvatila poentu.
-
Bodkin
#31 Re: Budva ili Makarska
nemam pojma o cecmu pricate ali u budvi ima bruku mjesta gdje normalni ljudi mogu derneciti. znaci ako ste dole 7 dana, mozete svaku noc negdje drugo, a da ne cujete turbofolk. bilo bi dobro da pricaju ovi sto su bili, a ne ovi sto citaju po forumima
- ultima_palabra
#32 Re: Budva ili Makarska
Dole je bezveze što gase muziku u 1 sat... onda možeš otići samo u par zatvorenih diskoteka. Ruku na srce, skoro sve su cajke, osim Top Hilla koji dovode neka imena elektronske muzike ali to nije svaki dan.Bodkin wrote:nemam pojma o cecmu pricate ali u budvi ima bruku mjesta gdje normalni ljudi mogu derneciti. znaci ako ste dole 7 dana, mozete svaku noc negdje drugo, a da ne cujete turbofolk. bilo bi dobro da pricaju ovi sto su bili, a ne ovi sto citaju po forumima
U Budvi sam bio u nekom kafiću Casper, mislim da je u puno većim gradovima ne postoji lokal sa onako urbanom muzikom i rajom.
-
sumirprimus
#33 Re: Budva ili Makarska
nevjerovatno,nema teme,da nema ovih klizecih,tis meni rec,za tebe sam ja, i tako ta djecja poentiranja...
kratko i jasno,prednosti i mane..cijene apartmana,picha,plaza,hlad,kafici,stepen otkrivenosti majkara i tkao to ...
kratko i jasno,prednosti i mane..cijene apartmana,picha,plaza,hlad,kafici,stepen otkrivenosti majkara i tkao to ...
-
Gandra_1
#34 Re: Budva ili Makarska
Bio sam vise puta i u Makarskoj i Budvi i mogu reci sve zavisi od osobe do osobe, jer su svima razliciti ukusi...
Sto se tice cijena tu je to negdje isto, mislim na kafice i restorane... Hrana u prodavnicama isto tu negdje, jedino sto je malo jeftinije je smjestaj u Budvi...
Po mom ukusu uvijek bi se prije odlucio za Makarsku, jedino sto je meni malo dosadila tokom godina... Ako nista kulturniji je ambijent, ljepsi je grad, ljepse more i plaze... Takodjer po mom misljenju kolko god neki pljuvali po Hrvatskoj, vise smo dobrodosli tamo, nego u CG...
Sto se tice nocnog zivota, malo je kvalitetniji u Budvi, ali se i to svede poslije 1 sat na dvije diskoteke zatvoreni Trokadero i TOP HILL na brdu koji je ogroman... U Makarskoj imas isto opcije Petar Pan i Deep...
U sustini sve ti to dodje tu negdje, ali meni sveukupni dojam daje prednost Makarskoj...
Sto se tice cijena tu je to negdje isto, mislim na kafice i restorane... Hrana u prodavnicama isto tu negdje, jedino sto je malo jeftinije je smjestaj u Budvi...
Po mom ukusu uvijek bi se prije odlucio za Makarsku, jedino sto je meni malo dosadila tokom godina... Ako nista kulturniji je ambijent, ljepsi je grad, ljepse more i plaze... Takodjer po mom misljenju kolko god neki pljuvali po Hrvatskoj, vise smo dobrodosli tamo, nego u CG...
Sto se tice nocnog zivota, malo je kvalitetniji u Budvi, ali se i to svede poslije 1 sat na dvije diskoteke zatvoreni Trokadero i TOP HILL na brdu koji je ogroman... U Makarskoj imas isto opcije Petar Pan i Deep...
U sustini sve ti to dodje tu negdje, ali meni sveukupni dojam daje prednost Makarskoj...
-
Bodkin
#35 Re: Budva ili Makarska
top hill ih ima jos par gdje ne pustaju cajke. da, to je u cijeloj cg. nema iza 1 muzike na otvorenom. iznenadjem sam koliko dobro funkcionira i koliko su striktniultima_palabra wrote:Dole je bezveze što gase muziku u 1 sat... onda možeš otići samo u par zatvorenih diskoteka. Ruku na srce, skoro sve su cajke, osim Top Hilla koji dovode neka imena elektronske muzike ali to nije svaki dan.Bodkin wrote:nemam pojma o cecmu pricate ali u budvi ima bruku mjesta gdje normalni ljudi mogu derneciti. znaci ako ste dole 7 dana, mozete svaku noc negdje drugo, a da ne cujete turbofolk. bilo bi dobro da pricaju ovi sto su bili, a ne ovi sto citaju po forumima
U Budvi sam bio u nekom kafiću Casper, mislim da je u puno većim gradovima ne postoji lokal sa onako urbanom muzikom i rajom.
-
Bodkin
#36 Re: Budva ili Makarska
makarska je za provod kur**.do 1 u budvi napravis vise nego u makarskoj za 2 danaGandra_1 wrote:Bio sam vise puta i u Makarskoj i Budvi i mogu reci sve zavisi od osobe do osobe, jer su svima razliciti ukusi...
-
Salonski Kriticar
#37 Re: Budva ili Makarska
Pa zar mora najprizemniji sovinizam i na turistickoj temi?!Farid_Redzepovic wrote:Moj stari je oduvijek isao u Hrvatsku, ali kad su mu njegovi kolege iz stranke (SBB) preporucili CG poceo ici tamo i kaze da mu se svidja.
Ja bio jednom, mogu reci..
- Crna Gora poprilicno jeftinija od Hrvatske.
- Veliki izbor muzike, nisu kao hrvati da se busaju ne volimo narodnjake a kad se razvale poslije 12 pale radu lackovica.
- Blizu nam je, blizu cak i Sandzaku ako neko zeli da npr posjeti rodbinu.
- Mogu se naci jako fine plaze, pomocne stvari suncobrani, pice na plazi mnogo jeftinije od HR.
Jeste veliki minus crnogorskog mora sto tamo ljetuje dosta prekodrinskih genocidnih brljopija , ali mahom nema incidenata, ili bar ja nisam cuo ni za jedan incident. Sto se mene tice, nikakvih problema.
Sta radi moderator?
-
frngla
#38 Re: Budva ili Makarska
Istina živa, nije uopšte šovinizam...
-
Bodkin
#39 Re: Budva ili Makarska
sovinizam najodvratniji ali se odavno gleda kroz prste
- shibonja
-
x_lecter
#41 Re: Budva ili Makarska
Prosle godine ja u budvi .... apartman do mene neki englez sa zenom .... ja raspalio rostilj otvorio klipacu i pustio sabana .... bljedoliki sjeo na stolicu i cita knjigu .... zena mu napravila sendvic .... nabijem ga na kurac kad ne zna da zivi
-
detroit-mercy
#42 Re: Budva ili Makarska
Jah etox_lecter wrote:Prosle godine ja u budvi .... apartman do mene neki englez sa zenom .... ja raspalio rostilj otvorio klipacu i pustio sabana .... bljedoliki sjeo na stolicu i cita knjigu .... zena mu napravila sendvic .... nabijem ga na kurac kad ne zna da zivi
Neko ode i u Cevljanovice, naruci kilu janjetine i gajbu sarajevskog, i dok jednom rukom grabi janjetinu
-
Struja__
#43 Re: Budva ili Makarska
Ni budva a ni makarska... Hrvatska generalno je bolja, al dole su sad velike guzve. Hrvatksa je nova top destinacija za EU gradjane, posebno skandinavce.
-
Nomo
#44 Re: Budva ili Makarska
ako ovo nije merak i uzitak ja ne znam sta jedetroit-mercy wrote:Jah etox_lecter wrote:Prosle godine ja u budvi .... apartman do mene neki englez sa zenom .... ja raspalio rostilj otvorio klipacu i pustio sabana .... bljedoliki sjeo na stolicu i cita knjigu .... zena mu napravila sendvic .... nabijem ga na kurac kad ne zna da zivi, ode se u Budvu, otvori klipaca i nikom nije bolje nego nam
. E to ti bas puno govori o tome kako ko zna da zivi i uziva
.
Neko ode i u Cevljanovice, naruci kilu janjetine i gajbu sarajevskog, i dok jednom rukom grabi janjetinudrugom
mijesi prsa mesnate konobaricei vice niko ne zna uzivat ko mi
.
ps za pivu i janjetinu manje vise , mada je i to dobro .
- JThomas
#45 Re: Budva ili Makarska
fakat jel hoće da kaže da opisano nije užitak? 
-
Nomo
#46 Re: Budva ili Makarska
elton john -u sigurno to nije uzitak .JThomas wrote:fakat jel hoće da kaže da opisano nije užitak?
- JThomas
#47 Re: Budva ili Makarska
pa opet ostaju piva i janjetina.
-
Nomo
#48 Re: Budva ili Makarska
ma ne uziva ti taj ni u tome . ne znam ,ko zna , ali ja mislim da homici sa velikom lovom se vise loze na kavijar i sampanjac .JThomas wrote:pa opet ostaju piva i janjetina.
- raskopusa
#49 Re: Budva ili Makarska
u albaniji ces biti svoj na svome.green man wrote:Bio prošle godine u Budvi(Budva, Bečići, Rafailovići) i nikad više! Ni gore plaže ni goreg mora. Rusa na svakom koraku, seljakluk, papanluk... Ko što neko reče, ko da sam u leskovcu.
Cijene su prenapuhane za usluge koje pružaju. Nema nešto što je vrijedno za vidjeti a i sadržaj je kurton.
Hrana u restoranima duplo skuplja nego kod nas, cijene u trgovinama maržirane maximalno, u većim marketima je i ok nekako. Kafa od 1-2 eura, pivo od 1-2 eura, ljubaznost kako gdje. Ukupni dojam mi i nije bio nešto...
Nije ni Hrvatska Bog zna šta ali su za crnogorce izmislili turizam. Samo što je Hrvatska, eto, postala bahata te je cijene digla u nebo.
Ove godine idem u Albaniju, da vidim kako je tamo
- JohnnyS
#50 Re: Budva ili Makarska
Pa i samozadovoljavanje pruža određeni užitak pa nećeš dr*at u tramvaju...