Budva ili Makarska

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Bodkin

#26 Re: Budva ili Makarska

Post by Bodkin »

Nomo wrote:Bodkin

U sred Aachena Brauhaus 0, 33 L - 2 Eura . grad je predivan , cist , pun predivnih zena . kada budes prolazio vodim te tamo . Ja castim , neces se pokajati :izet:
M Gladbach takodje , dortmund Bochum Duisburg takodje ... Cak i berlinu znam jednu predivnu kneipe za 2 eura klipaca
javim se kad dodjem :D skontaj da je tamo euro zvanican. znaci cijene kao kod nas
Altsa

#27 Re: Budva ili Makarska

Post by Altsa »

Ne lazi wrote:
dječak sa šibicama wrote: Ali crnogorsko je posebno, poseban dozivljaj, isto Leskovac. U Budvi nesto ko pokusavaju, neki visoki turizam, ulozili su u hotele ovo ono, ali dzaba. Kad je vecina gostiju iz Srbiju bre.
Pa tako kazi da ti Srbi smetaju,nemoj okolokole. :D
I ovom sa pedigreom sigurno ne lezi svinjetina :D Da se vrti cevap ko na kosevu sutio bi.
nisam sa pedigreom ali nisam ni seljacina kao ti. cim spominjes nekakve srbe, svinjetinu u postovima jasno je ko si i sta si :run:
dulekrele

#28 Re: Budva ili Makarska

Post by dulekrele »

Bio u Sutomoru :-) Cevljanovici
dječak sa šibicama

#29 Re: Budva ili Makarska

Post by dječak sa šibicama »

Ne lazi wrote:
dječak sa šibicama wrote: Ali crnogorsko je posebno, poseban dozivljaj, isto Leskovac. U Budvi nesto ko pokusavaju, neki visoki turizam, ulozili su u hotele ovo ono, ali dzaba. Kad je vecina gostiju iz Srbiju bre.
Pa tako kazi da ti Srbi smetaju,nemoj okolokole. :D
I ovom sa pedigreom sigurno ne lezi svinjetina :D Da se vrti cevap ko na kosevu sutio bi.
Zabrijao si opasno... u dubokom si ofsajdu.

Ali sad bar znam tvoje motive, zasto branis papanijadu na CG primorju.

Da ne kvarimo covjeku temu, dosta bi bilo...
dječak sa šibicama

#30 Re: Budva ili Makarska

Post by dječak sa šibicama »

Dobro je ba, ne kontas ocito sta se pise, nego si uletio ko histericna baba uvrijedjen maltene na licnoj osnovi.

Ako hocu ugodjaj Leskovca, odem u Leskovac. Prosjecno inteligentna osoba bi shvatila poentu.
Bodkin

#31 Re: Budva ili Makarska

Post by Bodkin »

nemam pojma o cecmu pricate ali u budvi ima bruku mjesta gdje normalni ljudi mogu derneciti. znaci ako ste dole 7 dana, mozete svaku noc negdje drugo, a da ne cujete turbofolk. bilo bi dobro da pricaju ovi sto su bili, a ne ovi sto citaju po forumima
ultima_palabra

#32 Re: Budva ili Makarska

Post by ultima_palabra »

Bodkin wrote:nemam pojma o cecmu pricate ali u budvi ima bruku mjesta gdje normalni ljudi mogu derneciti. znaci ako ste dole 7 dana, mozete svaku noc negdje drugo, a da ne cujete turbofolk. bilo bi dobro da pricaju ovi sto su bili, a ne ovi sto citaju po forumima
Dole je bezveze što gase muziku u 1 sat... onda možeš otići samo u par zatvorenih diskoteka. Ruku na srce, skoro sve su cajke, osim Top Hilla koji dovode neka imena elektronske muzike ali to nije svaki dan.

U Budvi sam bio u nekom kafiću Casper, mislim da je u puno većim gradovima ne postoji lokal sa onako urbanom muzikom i rajom.
sumirprimus

#33 Re: Budva ili Makarska

Post by sumirprimus »

nevjerovatno,nema teme,da nema ovih klizecih,tis meni rec,za tebe sam ja, i tako ta djecja poentiranja...
kratko i jasno,prednosti i mane..cijene apartmana,picha,plaza,hlad,kafici,stepen otkrivenosti majkara i tkao to ...
Gandra_1

#34 Re: Budva ili Makarska

Post by Gandra_1 »

Bio sam vise puta i u Makarskoj i Budvi i mogu reci sve zavisi od osobe do osobe, jer su svima razliciti ukusi...

Sto se tice cijena tu je to negdje isto, mislim na kafice i restorane... Hrana u prodavnicama isto tu negdje, jedino sto je malo jeftinije je smjestaj u Budvi...

Po mom ukusu uvijek bi se prije odlucio za Makarsku, jedino sto je meni malo dosadila tokom godina... Ako nista kulturniji je ambijent, ljepsi je grad, ljepse more i plaze... Takodjer po mom misljenju kolko god neki pljuvali po Hrvatskoj, vise smo dobrodosli tamo, nego u CG...

Sto se tice nocnog zivota, malo je kvalitetniji u Budvi, ali se i to svede poslije 1 sat na dvije diskoteke zatvoreni Trokadero i TOP HILL na brdu koji je ogroman... U Makarskoj imas isto opcije Petar Pan i Deep...

U sustini sve ti to dodje tu negdje, ali meni sveukupni dojam daje prednost Makarskoj...
Bodkin

#35 Re: Budva ili Makarska

Post by Bodkin »

ultima_palabra wrote:
Bodkin wrote:nemam pojma o cecmu pricate ali u budvi ima bruku mjesta gdje normalni ljudi mogu derneciti. znaci ako ste dole 7 dana, mozete svaku noc negdje drugo, a da ne cujete turbofolk. bilo bi dobro da pricaju ovi sto su bili, a ne ovi sto citaju po forumima
Dole je bezveze što gase muziku u 1 sat... onda možeš otići samo u par zatvorenih diskoteka. Ruku na srce, skoro sve su cajke, osim Top Hilla koji dovode neka imena elektronske muzike ali to nije svaki dan.

U Budvi sam bio u nekom kafiću Casper, mislim da je u puno većim gradovima ne postoji lokal sa onako urbanom muzikom i rajom.
top hill ih ima jos par gdje ne pustaju cajke. da, to je u cijeloj cg. nema iza 1 muzike na otvorenom. iznenadjem sam koliko dobro funkcionira i koliko su striktni :D
Bodkin

#36 Re: Budva ili Makarska

Post by Bodkin »

Gandra_1 wrote:Bio sam vise puta i u Makarskoj i Budvi i mogu reci sve zavisi od osobe do osobe, jer su svima razliciti ukusi...

Sto se tice cijena tu je to negdje isto, mislim na kafice i restorane... Hrana u prodavnicama isto tu negdje, jedino sto je malo jeftinije je smjestaj u Budvi...

Po mom ukusu uvijek bi se prije odlucio za Makarsku, jedino sto je meni malo dosadila tokom godina... Ako nista kulturniji je ambijent, ljepsi je grad, ljepse more i plaze... Takodjer po mom misljenju kolko god neki pljuvali po Hrvatskoj, vise smo dobrodosli tamo, nego u CG...

Sto se tice nocnog zivota, malo je kvalitetniji u Budvi, ali se i to svede poslije 1 sat na dvije diskoteke zatvoreni Trokadero i TOP HILL na brdu koji je ogroman... U Makarskoj imas isto opcije Petar Pan i Deep...

U sustini sve ti to dodje tu negdje, ali meni sveukupni dojam daje prednost Makarskoj...
makarska je za provod kur**.do 1 u budvi napravis vise nego u makarskoj za 2 dana :D sto se tice dobrodosli, to je zato sto makarska zivi od bosanaca. u cg nema tih problema osim u h.novom koji je tradicionalno "srpski" mada tamo isto nisam cuo za tuce ili slicno na naconalnoj osnovi. zato je i propao jer na nivou opstine vlast drze prosrpske stranke i nece cg da daje lovu njima. tako je bar bilo do prije par god
Salonski Kriticar

#37 Re: Budva ili Makarska

Post by Salonski Kriticar »

Farid_Redzepovic wrote:Moj stari je oduvijek isao u Hrvatsku, ali kad su mu njegovi kolege iz stranke (SBB) preporucili CG poceo ici tamo i kaze da mu se svidja.
Ja bio jednom, mogu reci..

- Crna Gora poprilicno jeftinija od Hrvatske.
- Veliki izbor muzike, nisu kao hrvati da se busaju ne volimo narodnjake a kad se razvale poslije 12 pale radu lackovica.
- Blizu nam je, blizu cak i Sandzaku ako neko zeli da npr posjeti rodbinu.
- Mogu se naci jako fine plaze, pomocne stvari suncobrani, pice na plazi mnogo jeftinije od HR.

Jeste veliki minus crnogorskog mora sto tamo ljetuje dosta prekodrinskih genocidnih brljopija , ali mahom nema incidenata, ili bar ja nisam cuo ni za jedan incident. Sto se mene tice, nikakvih problema.
Pa zar mora najprizemniji sovinizam i na turistickoj temi?!

Sta radi moderator?
frngla

#38 Re: Budva ili Makarska

Post by frngla »

Istina živa, nije uopšte šovinizam...
Bodkin

#39 Re: Budva ili Makarska

Post by Bodkin »

sovinizam najodvratniji ali se odavno gleda kroz prste
shibonja

#40 Re: Budva ili Makarska

Post by shibonja »

x_lecter

#41 Re: Budva ili Makarska

Post by x_lecter »

Prosle godine ja u budvi .... apartman do mene neki englez sa zenom .... ja raspalio rostilj otvorio klipacu i pustio sabana .... bljedoliki sjeo na stolicu i cita knjigu .... zena mu napravila sendvic .... nabijem ga na kurac kad ne zna da zivi
detroit-mercy

#42 Re: Budva ili Makarska

Post by detroit-mercy »

x_lecter wrote:Prosle godine ja u budvi .... apartman do mene neki englez sa zenom .... ja raspalio rostilj otvorio klipacu i pustio sabana .... bljedoliki sjeo na stolicu i cita knjigu .... zena mu napravila sendvic .... nabijem ga na kurac kad ne zna da zivi
Jah eto :D , ode se u Budvu, otvori klipaca i nikom nije bolje nego nam :-) . E to ti bas puno govori o tome kako ko zna da zivi i uziva :mrgreen: .
Neko ode i u Cevljanovice, naruci kilu janjetine i gajbu sarajevskog, i dok jednom rukom grabi janjetinu :mrgreen: drugom mijesi prsa mesnate konobarice :mrgreen: i vice niko ne zna uzivat ko mi :skoljka: .
Struja__

#43 Re: Budva ili Makarska

Post by Struja__ »

Ni budva a ni makarska... Hrvatska generalno je bolja, al dole su sad velike guzve. Hrvatksa je nova top destinacija za EU gradjane, posebno skandinavce.
Nomo

#44 Re: Budva ili Makarska

Post by Nomo »

detroit-mercy wrote:
x_lecter wrote:Prosle godine ja u budvi .... apartman do mene neki englez sa zenom .... ja raspalio rostilj otvorio klipacu i pustio sabana .... bljedoliki sjeo na stolicu i cita knjigu .... zena mu napravila sendvic .... nabijem ga na kurac kad ne zna da zivi
Jah eto :D , ode se u Budvu, otvori klipaca i nikom nije bolje nego nam :-) . E to ti bas puno govori o tome kako ko zna da zivi i uziva :mrgreen: .
Neko ode i u Cevljanovice, naruci kilu janjetine i gajbu sarajevskog, i dok jednom rukom grabi janjetinu :mrgreen: drugom
mijesi prsa mesnate konobarice
:mrgreen: i vice niko ne zna uzivat ko mi :skoljka: .
ako ovo nije merak i uzitak ja ne znam sta je :?

ps za pivu i janjetinu manje vise , mada je i to dobro .
JThomas

#45 Re: Budva ili Makarska

Post by JThomas »

fakat jel hoće da kaže da opisano nije užitak? :zoka:
Nomo

#46 Re: Budva ili Makarska

Post by Nomo »

JThomas wrote:fakat jel hoće da kaže da opisano nije užitak? :zoka:
elton john -u sigurno to nije uzitak . :-D
JThomas

#47 Re: Budva ili Makarska

Post by JThomas »

pa opet ostaju piva i janjetina.
Nomo

#48 Re: Budva ili Makarska

Post by Nomo »

JThomas wrote:pa opet ostaju piva i janjetina.
ma ne uziva ti taj ni u tome . ne znam ,ko zna , ali ja mislim da homici sa velikom lovom se vise loze na kavijar i sampanjac . :izet:
raskopusa

#49 Re: Budva ili Makarska

Post by raskopusa »

green man wrote:Bio prošle godine u Budvi(Budva, Bečići, Rafailovići) i nikad više! Ni gore plaže ni goreg mora. Rusa na svakom koraku, seljakluk, papanluk... Ko što neko reče, ko da sam u leskovcu.
Cijene su prenapuhane za usluge koje pružaju. Nema nešto što je vrijedno za vidjeti a i sadržaj je kurton.
Hrana u restoranima duplo skuplja nego kod nas, cijene u trgovinama maržirane maximalno, u većim marketima je i ok nekako. Kafa od 1-2 eura, pivo od 1-2 eura, ljubaznost kako gdje. Ukupni dojam mi i nije bio nešto...
Nije ni Hrvatska Bog zna šta ali su za crnogorce izmislili turizam. Samo što je Hrvatska, eto, postala bahata te je cijene digla u nebo.
Ove godine idem u Albaniju, da vidim kako je tamo :D
u albaniji ces biti svoj na svome. :lol:
JohnnyS

#50 Re: Budva ili Makarska

Post by JohnnyS »

Pa i samozadovoljavanje pruža određeni užitak pa nećeš dr*at u tramvaju... :D
Post Reply