Srpski mozak. I to kvazi-objektivni-gradjanski-tolerantni-bla-bla srpski mozak.DoZeN wrote: Politika je sto su trebali proci Valjevo i produziti za Srebrenicu,zadrzavanje u Valjevu je provokacija, sto to ne urade u Bijeljini npr? ili u Banjaluci? Nemaju hrabrosti za to.
Osviješteni Srbi u podršci Srebrenici - napadnuti u Valjevu
- Gojeni H
#26 Re: Osviješteni Srbi u podršci Srebrenici - napadnuti u Valj
- DoZeN
#27 Re: Osviješteni Srbi u podršci Srebrenici - napadnuti u Valj
Nismo se razumili, procitaj ponovo sta sam napisaohrasno38 wrote: Prije svega to sto ti ljudi rade je veoma hrabro u onakvom okruzenju a ti ako mislis da nije bujrum uprti guzove i u Srebrenicu, Bratunac, Banja Luku pa uradi nesto slicno eto u svojoj drzavi. Razapni nesto na cemu pise da je u Srebrenici pocinjen genocid pa nam se onda javi kako si prosao. Kako ste svi zajebani i jaki na tastaturama.
-
Pol_Pot
#28 Re: Osviješteni Srbi u podršci Srebrenici - napadnuti u Valj
Jarane ba ne ulazi sa četaljima u raspravu. Da ima dostojanstva imalo barem danas bi se pošutio. Ignore, a možeš i blok.365 - J - 820 wrote:ajd čitaj od početka i vidi šta im je bio cilj, upravo gradovi Srbije koji su bili uz Drinu i bliže i koji su bili neka vrsta logistike u ratu, odakle su najviše dolazili vikend četnici i gdje je najviše uprljano ruku zločinom u drugoj državiDoZeN wrote: Politika je sto su trebali proci Valjevo i produziti za Srebrenicu,zadrzavanje u Valjevu je provokacija, sto to ne urade u Bijeljini npr? ili u Banjaluci? Nemaju hrabrosti za to.
Sta je jos provokacija i politika? Podrzavanje Gay parade, a neimanje hrabrosti da setaju sa homicima,da ih ne bi Delije prebile.
Furanje fazona "Jane Fonda" ne prolazi na Balkanu,a boga mi ni u USA
Ako znas ko je Jane Fonda
Valjevo je poznato četničko gnijezdo, nešto kao Šekovići i Ozren u BH......zato je izabrano i dobro je što je izabrano
to su ljudi iz Srbije i što će oni u Banja Luci ili Bijeljini, tu "domaći" treba da se pokažu ali dabogda ikad, još jedan razlog da treba poštovat to što rade i odat priznanje
dalje, homići, gay parada i slične budalaštinje nemaju veze sa ovom temom i nisu vrijedne komentare
- DoZeN
#29 Re: Osviješteni Srbi u podršci Srebrenici - napadnuti u Valj
za tebe nisam, jel ti to Hajro kapetan na slici?Gojeni H wrote:Srpski mozak. I to kvazi-objektivni-gradjanski-tolerantni-bla-bla srpski mozak.DoZeN wrote: Politika je sto su trebali proci Valjevo i produziti za Srebrenicu,zadrzavanje u Valjevu je provokacija, sto to ne urade u Bijeljini npr? ili u Banjaluci? Nemaju hrabrosti za to.
ti si mi zanimljiv,tebe hocu
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#30 Re: Osviješteni Srbi u podršci Srebrenici - napadnuti u Valj
Napisao si ovo "Zene u crnom traze belaja, ono sto one rade je politika,a ne sazaljenje sa zrtvama Srebrenice" ... a ja ti kayem ako tako mislis ajde se ti tako bavi politikom!DoZeN wrote:Nismo se razumili, procitaj ponovo sta sam napisaohrasno38 wrote: Prije svega to sto ti ljudi rade je veoma hrabro u onakvom okruzenju a ti ako mislis da nije bujrum uprti guzove i u Srebrenicu, Bratunac, Banja Luku pa uradi nesto slicno eto u svojoj drzavi. Razapni nesto na cemu pise da je u Srebrenici pocinjen genocid pa nam se onda javi kako si prosao. Kako ste svi zajebani i jaki na tastaturama.
- Gojeni H
#31 Re: Osviješteni Srbi u podršci Srebrenici - napadnuti u Valj
Vitez Hajro kapetan.DoZeN wrote:za tebe nisam, jel ti to Hajro kapetan na slici?Gojeni H wrote:Srpski mozak. I to kvazi-objektivni-gradjanski-tolerantni-bla-bla srpski mozak.DoZeN wrote: Politika je sto su trebali proci Valjevo i produziti za Srebrenicu,zadrzavanje u Valjevu je provokacija, sto to ne urade u Bijeljini npr? ili u Banjaluci? Nemaju hrabrosti za to.
ti si mi zanimljiv,tebe hocu
Sta hoces? Povuci za mali prst? Bujrum.
- DoZeN
#32 Re: Osviješteni Srbi u podršci Srebrenici - napadnuti u Valj
One nisu hrabre nego licemjerne, cuva ih policija Vucica licemjerahrasno38 wrote:Napisao si ovo "Zene u crnom traze belaja, ono sto one rade je politika,a ne sazaljenje sa zrtvama Srebrenice" ... a ja ti kayem ako tako mislis ajde se ti tako bavi politikom!DoZeN wrote:Nismo se razumili, procitaj ponovo sta sam napisaohrasno38 wrote: Prije svega to sto ti ljudi rade je veoma hrabro u onakvom okruzenju a ti ako mislis da nije bujrum uprti guzove i u Srebrenicu, Bratunac, Banja Luku pa uradi nesto slicno eto u svojoj drzavi. Razapni nesto na cemu pise da je u Srebrenici pocinjen genocid pa nam se onda javi kako si prosao. Kako ste svi zajebani i jaki na tastaturama.
Zasto se bave politikom? Zato sto cak u Srebrenici zadnjih nekoliko godina je u skupstini Srebrenice bila izglasana deklaracija o osudi svih zlocina, gdje su tu one?
Zato sto ucesnici Mira Marsha u BIH ne ulaze u gradove u BIH i postavljaju parole po gradovima,nego idu pravo u Potocare,kontas sada? Opet ne?
- DoZeN
#33 Re: Osviješteni Srbi u podršci Srebrenici - napadnuti u Valj
Pusti djeciju pricu i prst,Gojeni H wrote:
Vitez Hajro kapetan.
Sta hoces? Povuci za mali prst? Bujrum.
- Dozer
#34 Re: Osviješteni Srbi u podršci Srebrenici - napadnuti u Valj
DoZeN...njaske na kub...
-
goodbar
#35 Re: Osviješteni Srbi u podršci Srebrenici - napadnuti u Valj
Ljudi,pustite DoZeNa i slicne.Ima ona stara-Ne raspravljaj se sa budalom,prvo ce te spustiti na svoj nivo,a onda te dobiti na iskustvo.
-
dert
#36 Re: Osviješteni Srbi u podršci Srebrenici - napadnuti u Valj
DoZeN wrote:Dakle, do vidjenja i prijatno....ne razumijes,nego im se divis jer gledas jednostrano, i ja se divim Hakiji Mehonjicu kao ti zenama u crnom365 - J - 820 wrote: dalje, homići, gay parada i slične budalaštinje nemaju veze sa ovom temom i nisu vrijedne komentare
Alahimanet
Opet te nahajco taj fasisticki majmun sa avatara
- DoZeN
#37 Re: Osviješteni Srbi u podršci Srebrenici - napadnuti u Valj
po cemu je on fasist?dert wrote:DoZeN wrote:Dakle, do vidjenja i prijatno....ne razumijes,nego im se divis jer gledas jednostrano, i ja se divim Hakiji Mehonjicu kao ti zenama u crnom365 - J - 820 wrote: dalje, homići, gay parada i slične budalaštinje nemaju veze sa ovom temom i nisu vrijedne komentare
Alahimanet
Opet te nahajco taj fasisticki majmun sa avatara
-
dert
#38 Re: Osviješteni Srbi u podršci Srebrenici - napadnuti u Valj
a po cemu nije
jednom sam ti napisao /pametnom ne treba ponavljati
/
- DoZeN
#39 Re: Osviješteni Srbi u podršci Srebrenici - napadnuti u Valj
da,onima koji su za Obamu on smetadert wrote:a po cemu nijejednom sam ti napisao /pametnom ne treba ponavljati
/
-
Kat
#40 Re: Osviješteni Srbi u podršci Srebrenici - napadnuti u Valj
Mozda gradjani Srbije nisu imali nista sa time, ali Srbija je uglavnom zemlja seljaka (kao sto opjeva Desanka Maksimovic),It_is_a_Leclerc wrote:Ma jašta. Apsolutno nikakve veze. Osim što su građani Srbije isplanirali, financirali, prikrivali i štititli izvršioce genocida.Pokajnik wrote:Komentar sa portala B 92
"A ko to treba da ne zaboravi žrtve Srebrenice? Ja niti sam učestvovao u ratu niti sam bilo koga ubio ili povredio. Nemam kome da se izvinjavam i ne osećam potrebu da se izvinjavam bilo kome. Žrtve Srebrenice, su za mene isto kao i svake druge žrtve. Dakle, ništa nema spektakularno oko njih. Onaj ko je činio zločine neka se uhapsi i kazni. Građani Srbije nemaju apsolutno bilo kakve veze sa tim. Mi smo se u Srbiji borili protiv Miloševića i za to da rat prestane. Čak i oni koji su podržavali Miloševića, gotovo svi, su bili za okončanje rata. Dakle, narod Srbije nema kome da se izvinjava. Nije krenulo 4 miliona Srba na Bosnu, pa da se izvinjavamo.
(NemanjaVac8, 8. jul 2014 21:37)
Al' inače, Nemanja je upravu. Građani Srbije nisu imali ništa s tim.
pa moze biti da su oni imali nesta s time
-
dert
#41 Re: Osviješteni Srbi u podršci Srebrenici - napadnuti u Valj
DoZeN wrote:da,onima koji su za Obamu on smetadert wrote:a po cemu nijejednom sam ti napisao /pametnom ne treba ponavljati
/
a cak mu je i taj Obama isao na noge
Hajde, Obama mu isao na noge