mefistofilis wrote: ovdje bi kalesijski slavuj mozda bio strucniji![]()
![]()
ma samo neka se udara.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
mefistofilis wrote: ovdje bi kalesijski slavuj mozda bio strucniji![]()
![]()
nagato wrote:Imam 17 godina i Imam jednu situaciju gdje mi se djevojka nabacuje nabacuje pa ohladi,i to tako ide stalno,nekad mi djeluje zainteresovana a nekada ne,zelim znati na cemu sam sa njom ali neznam odkle da krenem,jednu noc smo skupa proveli tako sto je lezala kraj mene ali do poljupca nije dosla ja mislim da je ona ocekivala od mene poljubac,drugu noc smo bili skupa ali nije bilo kao prvi put, djelovala mi je hladnija,ja mislim da je ona onaj tip cure koja zavede muskarca pa ga onda nabije.Nisam iskusan sa tim barenjem curaa,bio bi veoma zahvalan kada bi mi neko dao savjet ili razmijenio iskustvo.........Lijep pozdraw....HWALA

Eh bas to hocu rec! pozzzRampage wrote:Nemojte zezati čovjeka - pomozite mu ako možete, ako ne možete....Pa svi smo mi nekad imali 17 godina..
Na djevojku iz Hrvaca naletio sam tad...dezurni_ucenik wrote:Meni je ovo genijalna zajebancija.Ko slusa Mastodon skontace.![]()
https://www.youtube.com/watch?v=tc0V-bmPJto
17 godina, lezao pored nje cijelu noc i nisi je ni poljubio... pa nije te ona bacila u tu zonu, nego ti sam sebenagato wrote:Imam jednu situaciju gdje mi se djevojka nabacuje nabacuje pa ohladi,i to tako ide stalno,nekad mi djeluje zainteresovana a nekada ne,zelim znati na cemu sam sa njom ali neznam odkle da krenem,jednu noc smo skupa proveli tako sto je lezala kraj mene ali do poljupca nije dosla ja mislim da je ona ocekivala od mene poljubac,drugu noc smo bili skupa ali nije bilo kao prvi put, djelovala mi je hladnija,ja mislim da je ona onaj tip cure koja zavede muskarca pa ga onda nabije.Nisam iskusan sa tim barenjem curaa,bio bi veoma zahvalan kada bi mi neko dao savjet ili razmijenio iskustvo.........Lijep pozdraw....HWALA
Nemogu je nikako skontat jednu noc me pita volis li isad neku djevojku,bil bio opet sa otom starom djevojkom ,onda me pita kako gledam nju i bil je mogao vise zamilsit od prijateljice,a sledeci dan me ne ferma! Upravu si zensko je cudno totalnoCaneBos wrote:Ajde ba pa nemojte momchica patronizirati toliko, ni mi nismo bili mudriji ni samouvjereniji u to doba, zato ne kakite
Ne znam sine, zenski mozak ti funkcionise cudno, uvijek je u sivoj zoni i puno toga sto rade se cini iracionalno, a samo njima ima neku logiku.
U principu, svaka zena voli da kontrolise muskarca i da zna da je on njen ili moze biti njen ako ona to zeli. Pomalo se u svakoj krije sadomazohista..sad ce me napast al' neka)))
Dok bi ti sve direktno i jasno, ona bi sve nesto izokola i preko brda..sto tebe zbunjuje, ne mozes da procitas znakove.
U principu si dobio dobar savjet, u tim godinama nema puno rizika, tako pristupi direktno i vidi rezultat. Ne bas previse direktno da navalis ko bikIzjasni se, das joj do znanja da ti se dopada i da bi nesto vise s njom osim prijateljstva..pa ako i dalje bude isla preko ''brda i dolina'', reci izvini srce al' nisi jedina i pa-pa.
Jesu mi rekli to cu i uradit,ma najgore sto mi se moze desit da me odbije al opet onda znam na cemu sam sa njom!itskodoku wrote:Jesi pokuš'o u vodi? Tako se najlakše gule poslije.![]()
Šalu na stranu, direktan pristup ti je najbolja varijanta, mada to su ti već rekli. Skupi muda i pitaj je. Šta je najgore što može da ti se desi?
[Haha ma ja ba!Henry Chinaski wrote:Stavi dva kestena u džep i triput obiđi oko džamije.
Kod mene je ovo uvijek uspijevalo...
Pa kao te odbije a ti navali još koji put ako te anpak opet odbije nakon tih par navala ondaK znaš da ste pravo dobri frendovi i orijentišeš se na sljedeće žensko koje ti je gotiva a od ove tražiš savjetenagato wrote:Jesu mi rekli to cu i uradit,ma najgore sto mi se moze desit da me odbije al opet onda znam na cemu sam sa njom!itskodoku wrote:Jesi pokuš'o u vodi? Tako se najlakše gule poslije.![]()
Šalu na stranu, direktan pristup ti je najbolja varijanta, mada to su ti već rekli. Skupi muda i pitaj je. Šta je najgore što može da ti se desi?
Jeboga ti, pa vidis da ispituje dokle moze ići, tek upoznala svijet odraslih, uziva u tim igrama, ako se počne zabavljati momka ce pitati da li je voli svaki dan.nagato wrote: Nemogu je nikako skontat jednu noc me pita volis li isad neku djevojku,bil bio opet sa otom starom djevojkom ,onda me pita kako gledam nju i bil je mogao vise zamilsit od prijateljice,a sledeci dan me ne ferma!
Mislis u vezi ovoga sto me ispituje?? Ja al ja nevolim te igre,ona je ja mislim ona vrsta cure sto te lozi pa te onda sjebe!!Drinski wrote:Jeboga ti, pa vidis da ispituje dokle moze ići, uziva u tim igrama.nagato wrote: Nemogu je nikako skontat jednu noc me pita volis li isad neku djevojku,bil bio opet sa otom starom djevojkom ,onda me pita kako gledam nju i bil je mogao vise zamilsit od prijateljice,a sledeci dan me ne ferma!
Drinski wrote:De ti prika moj navali, ako ne navalis sada, kasnije moze biti tebi žao što si šansu propustio, vjeruj mi, a ako navališ pa te odbije - žao ti kasnije neće biti.
Sobje noge!tendzera wrote:Djevojka samo čeka da napraviš prvi korak. Zato uleti nAmah klizeći.
Ma da znam da je to to lako bi bilo vjeruj mi!!tendzera wrote:Djevojka samo čeka da napraviš prvi korak. Zato uleti nAmah klizeći.
K'o Montero svojevremeno.Russki wrote:Sobje noge!tendzera wrote:Djevojka samo čeka da napraviš prvi korak. Zato uleti nAmah klizeći.
Druže, to uopće nije teško, štaviše veoma lako možeš saznati na čemu si. Po meni je kvota 1.15 da ona samo čeka da ti načiniš prvi potez.nagato wrote:Ma da znam da je to to lako bi bilo vjeruj mi!!tendzera wrote:Djevojka samo čeka da napraviš prvi korak. Zato uleti nAmah klizeći.Nikad nisi siguran u to al morase rizikovat...