Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
JoseMujica wrote:Ridjobrki kažu da se radi na tome da dovedu jednog Bosanca radi svojih vjernih navijača i zahvalu na podršku koju su uvijek imali u BiH da se i na ratnim zastavama iskazivala ta ljubav prema voljenom klubu
a priča se da se neki vrše pritisak na tog našeg momka da se umjesto voljenog velškog Swansea odluči za europski Hajduk...pačemo vidit
Nemoj me furati Jose tako ti one plave Folcike! Bosanac??? U Swansea???
Ja mislim da bi se rahmetli Vehbija iz ćefina odmot'o kad bi to bila istina.
Vehbija će bola ko Isa a.s. uzdigut se iznad napačene Bosne i Velsa i otiči u Hercegovinu ljutu kod Sv. Gojka na pećenu janjetinu, prenjsku, i narućit porciju na ćistom velškom
Jaoj kako bi bilo dobro da neki Bosanac potpiše za Swansea pa da se obradujemo... Baš sam se iznenadio sad kad si mi rekao i kontam hej kakva bi bila slučajnost baš da potpiše kasmo mi otvorili temu o našem dragom klubu.
Taman sam htio ispričati tu priču koju mi je moj dido rahmetli pričao kasam bio mali. Inače, on i njegova dva brata su važili za najvatrenije navijače Labudova u svojoj domobranskoj satniji.
Taman sam htio ispričati tu priču koju mi je moj dido rahmetli pričao kasam bio mali. Inače, on i njegova dva brata su važili za najvatrenije navijače Labudova u svojoj domobranskoj satniji.
Vjerovatno se naši preci poznaju,pošto su i moji bili u istoj organizaciji.Tad se kazu išlo na tekme,i navijalo se dušom i srcem.Ta ljubav i dalje živi