Dosadna kiša
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#26 Re: Dosadna kiša
Ja ne kontam ove ljude koji vole kišu, a sunce im smeta. Pogotovo u ovako izmijenjenoj i bolesnoj klimi gdje sunca kako treba nismo vidjeli ove godine. 
-
macchiato
#27 Re: Dosadna kiša
Bogam', nagledali smo ga se ove godine. Toliko da je moje omiljeno godišnje doba izgledalo kao proljeće, bez traga snijega.Romeo 80 wrote:Ja ne kontam ove ljude koji vole kišu, a sunce im smeta. Pogotovo u ovako izmijenjenoj i bolesnoj klimi gdje sunca kako treba nismo vidjeli ove godine.
Potpisala bih da ovako bude čitavo ljeto. Ustvari, potpisala bih i da ljeta uopšte nema.
-
anonimus03
#28 Re: Dosadna kiša
+1macchiato wrote:Bogam', nagledali smo ga se ove godine. Toliko da je moje omiljeno godišnje doba izgledalo kao proljeće, bez traga snijega.Romeo 80 wrote:Ja ne kontam ove ljude koji vole kišu, a sunce im smeta. Pogotovo u ovako izmijenjenoj i bolesnoj klimi gdje sunca kako treba nismo vidjeli ove godine.
Potpisala bih da ovako bude čitavo ljeto. Ustvari, potpisala bih i da ljeta uopšte nema.
- ema_
#29 Re: Dosadna kiša
Ja bih potpisala da živim do kraja života bez kiše, probala već i ekstra
.
- P308
#30 Re: Dosadna kiša
Zivjela si do kraja zivota bez kise i ekstra je?ema_ wrote:Ja bih potpisala da živim do kraja života bez kiše, probala već i ekstra.
-
Mutivoda
#31 Re: Dosadna kiša
'ta fali kiši, nek' pada, ponekad.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#32 Re: Dosadna kiša
pričajte što želite ali ovakva kiša nije normalna
dakle kao da neko kantom polijeva
to nije normalno
pogodovo ako se skonta da u posljednja 2 mjeseca nismo uvezali 7 sunčanih dana
a u januaru smo imali više sunčanih dana
po kiši se ne može raditi u bašti niti oko voćni
niti zidati niti kopati niti drva pilati
ništa
a trava buja... kosiš je ono omdah izrasta...
nije to normalno
dakle kao da neko kantom polijeva
to nije normalno
pogodovo ako se skonta da u posljednja 2 mjeseca nismo uvezali 7 sunčanih dana
a u januaru smo imali više sunčanih dana
po kiši se ne može raditi u bašti niti oko voćni
niti zidati niti kopati niti drva pilati
ništa
a trava buja... kosiš je ono omdah izrasta...
nije to normalno
- ema_
#33 Re: Dosadna kiša
P308 wrote:Zivjela si do kraja zivota bez kise i ekstra je?ema_ wrote:Ja bih potpisala da živim do kraja života bez kiše, probala već i ekstra.
Probala kako je biti negdje gdje nema kiše.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#34 Re: Dosadna kiša
Vala je i meni koja stvarno ne volim kad upekne dojadila ova kisa, pa jos posteno nismo sastavili par suncanih dana.
Ove godine je toliko kise palo da mi se cini da zadnjih 5 godina nije ovoliko padalo
Vrijeme je ove godine generalno u klincu, od zime koje nismo imali pa do poplava, pa one ledare na pocetku ljeta...
Ove godine je toliko kise palo da mi se cini da zadnjih 5 godina nije ovoliko padalo
Vrijeme je ove godine generalno u klincu, od zime koje nismo imali pa do poplava, pa one ledare na pocetku ljeta...
- P308
#35 Re: Dosadna kiša
ma znam, salim seema_ wrote:P308 wrote:Zivjela si do kraja zivota bez kise i ekstra je?ema_ wrote:Ja bih potpisala da živim do kraja života bez kiše, probala već i ekstra.
Probala kako je biti negdje gdje nema kiše.
- Šveđanin
#36 Re: Dosadna kiša
A tek kupanje u moru po kisi.. 
Ako cemo iskreno bolje kisa i +15, nego par dana kad se npr spoji +40 stepeni.
Skickat från min iPhone 5 via Tapatalk
Ako cemo iskreno bolje kisa i +15, nego par dana kad se npr spoji +40 stepeni.
Skickat från min iPhone 5 via Tapatalk
-
NeenaSa
#37 Re: Dosadna kiša
Sto rec' ?
LjuCki faktor ima (pored ostalog) ulogu, al' citajuci pojedine, pitam se : jesu li pohadjali osnovnu ?
LjuCki faktor ima (pored ostalog) ulogu, al' citajuci pojedine, pitam se : jesu li pohadjali osnovnu ?
-
lasta2
#39 Re: Dosadna kiša
kiša zakon.
osim naravno kad nekome napravi štetu, mada je i tu većinom do ljudi i neplanske gradnje al eto.
osim naravno kad nekome napravi štetu, mada je i tu većinom do ljudi i neplanske gradnje al eto.
- KPNCTNJAH
#40 Re: Dosadna kiša
Ja sam ih par puta k'o dijete nosio i to je to... ne bih sad uzeo sandale ni za milju marakaBlack swan wrote:ove se godine ne nanosah sandala
sve zbog kiše
- MOSALJOZE
- dzemaludin007
#42 Re: Dosadna kiša
Kisa zakon, ali kad nisi na moru, i to samo ljeti naravno
Ako ne ides na kupanje i ne osvjezavas se, koja ke prednost Sunca i vrucina. Nikakva, samo se znojis i tesko dises!
- sheilak
#43 Re: Dosadna kiša
Capajebo wrote:Black swan wrote:ove se godine ne nanosah sandala
sve zbog kiše
a neka kise.
- dječak sa šibicama
#44 Re: Dosadna kiša
+3anonimus03 wrote:+1macchiato wrote:Bogam', nagledali smo ga se ove godine. Toliko da je moje omiljeno godišnje doba izgledalo kao proljeće, bez traga snijega.Romeo 80 wrote:Ja ne kontam ove ljude koji vole kišu, a sunce im smeta. Pogotovo u ovako izmijenjenoj i bolesnoj klimi gdje sunca kako treba nismo vidjeli ove godine.
- dječak sa šibicama
#45 Re: Dosadna kiša
Ne znam sjedis li na stolici, ali prvo sjedi.. jesi sjela? e pazi sad, znas li da je ovaj maj bio najtopliji maj ikada, ali IKADA?ladyblue18 wrote:Vala je i meni koja stvarno ne volim kad upekne dojadila ova kisa, pa jos posteno nismo sastavili par suncanih dana.
Ove godine je toliko kise palo da mi se cini da zadnjih 5 godina nije ovoliko padalo![]()
Ekstremi su cudo, i to je problem ove "nove" klime, jucer su se izmijenjala tri godisnja doba u roku 6 sati... to je nenormalno.
- perfect_guy
#46 Re: Dosadna kiša
jedina stvar koja je gora od julskih milion stepeni je upravo kiša, tačno nekako ubija u pojam, i ubija volju za svim
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#47 Re: Dosadna kiša
Citala sam to ali sa nevjericom.dječak sa šibicama wrote: Ne znam sjedis li na stolici, ali prvo sjedi.. jesi sjela? e pazi sad, znas li da je ovaj maj bio najtopliji maj ikada, ali IKADA?dakle najtopliji maj od kada se mjeri vrijeme, od kada postoji meteorologija. I to ne bilo gdje, vec tu kod nas, na Balkanu, Hrvatska, BiH. Unatoc poplavama.
Ekstremi su cudo, i to je problem ove "nove" klime, jucer su se izmijenjala tri godisnja doba u roku 6 sati... to je nenormalno.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#48 Re: Dosadna kiša
monsun

- animals
#49 Re: Dosadna kiša
Neka i kise i sunca..ako nestane jednoga, nestat ce i nas..
-
pakica_
#50 Re: Dosadna kiša
vise mi se place, mile mi moje majke.. ne volim je na slici vidjeti, a kamoli SVAKI UBOGI DAN
ne volim ni kisu, ni snijeg, ni vjetar.. samo volim sunceeeeeeeeee! plus hiljada, ako ikako moze! onda sam hepi
a ovo je stvarno deprimirajuce, osjecam se k'o da zivim u londonu ili seattleu, ali bez njihovih urednih drzava
ne volim ni kisu, ni snijeg, ni vjetar.. samo volim sunceeeeeeeeee! plus hiljada, ako ikako moze! onda sam hepi
a ovo je stvarno deprimirajuce, osjecam se k'o da zivim u londonu ili seattleu, ali bez njihovih urednih drzava