Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Mali_Vuk

#26 Re: Selektor/Trener BiH

Post by Mali_Vuk »

Ma cvrleta za selektora :D
Korisničkoime

#27 Re: Selektor/Trener BiH

Post by Korisničkoime »

Edin H. wrote:Vahi je Alzir ponudio produzenje ugovora za naredne cetiri godine.
Jel prihvatio

Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
Mustang1

#28 Re: Selektor/Trener BiH

Post by Mustang1 »

Ako izgube danas nece ni prihvatit .. On ima obraza za razliku od nekih drugih !
N.N.

#29 Re: Selektor/Trener BiH

Post by N.N. »

Barbarez, Kodro, Bola, Salihamidzic i Papac u strucni stab i rasporedti im pozicije. Barba da se na papiru vodi kao selektor.
Konjicu ne dati prici, iako se lakta kao Stimac u Hrvatskoj svojevremeno :D
SSemir

#30 Re: Selektor/Trener BiH

Post by SSemir »

jos uvijek niko nije spomenuo a osima? ofirno vam jos? cekate da se koja stranica ispise? vecina onih sto pljuju po susicu od njegovog imenovanja, rade to iz istog razloga sto bi svrsava da osim dodje na selektorsko mjesto...

a ako bude normalan izbor, dovesti nekog stranca. jebiga, moze mu se dati plata od milion eura plus bonus ako se kvalifikujemo. za te pare bi mogao doci neki kvalitetan stranac. a misljenja sam da savez moze obezbijediti te pare.

mancini je raskinuo ugovor sa galatom.... :D
omega369

#31 Re: Selektor/Trener BiH

Post by omega369 »

zar pored 2 miliona selektora u ovoj zemlji ima nervoze oko novog izbora?!

sega, svako sa ulice moze napraviti ovo sto i safet. za forum da i ne govorim

:zjev:
Iker C

#32 Re: Selektor/Trener BiH

Post by Iker C »

SSemir wrote:jos uvijek niko nije spomenuo a osima? ofirno vam jos? cekate da se koja stranica ispise? vecina onih sto pljuju po susicu od njegovog imenovanja, rade to iz istog razloga sto bi svrsava da osim dodje na selektorsko mjesto...

a ako bude normalan izbor, dovesti nekog stranca. jebiga, moze mu se dati plata od milion eura plus bonus ako se kvalifikujemo. za te pare bi mogao doci neki kvalitetan stranac. a misljenja sam da savez moze obezbijediti te pare.

Mancini je jedini trener koji je kloca znao postaviti na pravo mjesto.
and

#33 Re: Selektor/Trener BiH

Post by and »

SSemir wrote:jos uvijek niko nije spomenuo a osima? ofirno vam jos? cekate da se koja stranica ispise? vecina onih sto pljuju po susicu od njegovog imenovanja, rade to iz istog razloga sto bi svrsava da osim dodje na selektorsko mjesto...

čuj a.osim.pa on ne može u-12 voditi :lol:
Edin H.

#34 Re: Selektor/Trener BiH

Post by Edin H. »

Korisničkoime wrote:
Edin H. wrote:Vahi je Alzir ponudio produzenje ugovora za naredne cetiri godine.
Jel prihvatio

Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
Koliko znam, nije jos.
To mi jedan Alzirac rekao.
Last edited by Edin H. on 22/06/2014 15:52, edited 1 time in total.
Tomahawk11
Globalni moderator

#35 Re: Selektor/Trener BiH

Post by Tomahawk11 »

Na dvije stranice toliko nebuloza da je za ne povjerovati :-)
Onda se cudimo sto nam nista ne moze uspjeti do kraja. Zato sto smo prvaci u valjanju gluposti.
and

#36 Re: Selektor/Trener BiH

Post by and »

evo da se prijavim :mrgreen:
sastav za sinoć begović,mujdža,bičakčić,spahić,kolašinac,lulić,pjanić,hajrović,bešić,džeko,višća(ibišević)
nekoeko

#37 Re: Selektor/Trener BiH

Post by nekoeko »

Nama treba mlad covjek, koji ce napraviti sebi jak strucni stab. Covjek koji uziva ugled navijaca i koji je spreman da obidje komplet evropu i bori se sa svakog naseg igraca. Trenutno bi to jedino mogao Barbarez. Manjak trenerskog iskustva nista ne znaci, il si rodjen za lidera il nisi, a Barba to sigurno jeste! (Alternativa: Vaha) Stranci, dajdze, cire, mozete zaboraviti.
and

#38 Re: Selektor/Trener BiH

Post by and »

nekoeko wrote:Nama treba mlad covjek, koji ce napraviti sebi jak strucni stab. Covjek koji uziva ugled navijaca i koji je spreman da obidje komplet evropu i bori se sa svakog naseg igraca. Trenutno bi to jedino mogao Barbarez. Manjak trenerskog iskustva nista ne znaci, il si rodjen za lidera il nisi, a Barba to sigurno jeste! (Alternativa: Vaha) Stranci, dajdze, cire, mozete zaboraviti.
Barba je idealan.jbo iskustvo,doći će i to.ima vrhunske igrače,a i znaće ih motivisati,jer je rođeni lider.vaha mi je za defanzivnije ekipe,a mi nismo takvi.barba je fajter :thumbup:
mO k3

#39 Re: Selektor/Trener BiH

Post by mO k3 »

omega369 wrote:zar pored 2 miliona selektora u ovoj zemlji ima nervoze oko novog izbora?!

sega, svako sa ulice moze napraviti ovo sto i safet. za forum da i ne govorim

:zjev:
:thumbup: yes vala :lol:

Predloži nekog stručnjaka ??? Ja ih imam par na umu pa,da vidimo jeli se slažemo
SSemir

#40 Re: Selektor/Trener BiH

Post by SSemir »

a de mi recite, zbog cega je za trenera i ekipu bitno "ugled kod navijaca". cuj, trenersko iskustvo i znanje nije bitno, bitno je kakav ugled ima kod navijaca.. ono :-)
80% idiota otvoreno mrzi susica pa on opet odvede reprezentaciju na svjetsko.
mO k3

#41 Re: Selektor/Trener BiH

Post by mO k3 »

and wrote:
nekoeko wrote:Nama treba mlad covjek, koji ce napraviti sebi jak strucni stab. Covjek koji uziva ugled navijaca i koji je spreman da obidje komplet evropu i bori se sa svakog naseg igraca. Trenutno bi to jedino mogao Barbarez. Manjak trenerskog iskustva nista ne znaci, il si rodjen za lidera il nisi, a Barba to sigurno jeste! (Alternativa: Vaha) Stranci, dajdze, cire, mozete zaboraviti.
Barba je idealan.jbo iskustvo,doći će i to.ima vrhunske igrače,a i znaće ih motivisati,jer je rođeni lider.vaha mi je za defanzivnije ekipe,a mi nismo takvi.barba je fajter :thumbup:
Barba je jedan od rijetkih igrača koje volim kao ljude jer su moralne gromade , ali njega ne bih želio vidjeti za trenera ...
TheWatcher

#42 Re: Selektor/Trener BiH

Post by TheWatcher »

Legenda bosanskohercegovačkog i jugoslavenskog fudbala Predrag Pašić :thumbup:
and

#43 Re: Selektor/Trener BiH

Post by and »

SSemir wrote:a de mi recite, zbog cega je za trenera i ekipu bitno "ugled kod navijaca". cuj, trenersko iskustvo i znanje nije bitno, bitno je kakav ugled ima kod navijaca.. ono :-)
80% idiota otvoreno mrzi susica pa on opet odvede reprezentaciju na svjetsko.
pa ni sušić nije imao neku trenersku karijeru,pa je uspio.imao je on veliko iskustvo kao igrač,baš kao i barba.
kakvo trenersko iskustvo ima ovaj kovač iz hrvatske?
nekoeko

#44 Re: Selektor/Trener BiH

Post by nekoeko »

pa gdje je to iskustvo kovaca? pa sta je barba radio toliko godina da nema pojma? covjek je bio lider kad je to trebao biti, jos kao igrac, igrao vrlo pametno. ni kodro nije losa varijanta, pa ni konjic. Susic je meni itekako drag, ali on je jedno govorio, drugo radio, iz utakmica pouke nije uzimao, zao mi je. vjerujem da ce se sam povuci, nije njemu ni toliko stalo do te stolice kao nekima. i ako cemo o iskustvu koga je to on vodio? on se na reprezentaciji uci. jedino nase veliko trenersko ime je Vaha, a Barba je nada da bi mogao nesto napraviti. on je simbol nase reprezentacije i uzor mnogih momaka koje bi sada trebalo pridobiti da zaigraju za nas.
Edin H.

#45 Re: Selektor/Trener BiH

Post by Edin H. »

mO k3 wrote:

Predloži nekog stručnjaka ??? Ja ih imam par na umu pa,da vidimo jeli se slažemo
Sead Susic? :oops:
Maharadza

#46 Re: Selektor/Trener BiH

Post by Maharadza »

mO k3 wrote:
and wrote:
Barba je jedan od rijetkih igrača koje volim kao ljude jer su moralne gromade , ali njega ne bih želio vidjeti za trenera ...
Istog sam mišljenja, pa njemu bi klan džeko/spahić po glavi plesali + haveri su tako da ne bi imao ni 1% autoriteta nad istima!

Nama samo i isključivo STRANAC može red i disciplinu uvesti, i to neko ko se ne boji "mišljenja javnosti" i "reputacije" koju će imati kako među milionima selektora u BiH tako ni među igračima i koji samo jedan cilj ima - REZULTAT PO SVAKU CIJENU!!! A to kod nas možeš postići isključivo TEROROM I KLASIČNOM DIKTATUROM!!! :thumbup:
sinuhe

#47 Re: Selektor/Trener BiH

Post by sinuhe »

A je li Barbarez uopste u fudbalu? Sta on radi?
Kemal Malovčić

#48 Re: Selektor/Trener BiH

Post by Kemal Malovčić »

Kovač je treniro juniorsku hrvatsku i dominiro. Barbarez trenira poker.

Al ako jednog dan amuhamed konjić uđe u repku na bilo koji način ja ću lično programirat neki softver koji cenzuriše čitav internet po ključnim riječima muhamed konjić reprezentacija itd a tv i radio neću gledati i slušati.
and

#49 Re: Selektor/Trener BiH

Post by and »

Maharadza wrote:
mO k3 wrote:
and wrote: Barba je idealan.jbo iskustvo,doći će i to.ima vrhunske igrače,a i znaće ih motivisati,jer je rođeni lider.vaha mi je za defanzivnije ekipe,a mi nismo takvi.barba je fajter :thumbup:
Istog sam mišljenja, pa njemu bi klan džeko/spahić po glavi plesali + haveri su tako da ne bi imao ni 1% autoriteta nad istima!

Nama samo i isključivo STRANAC može red i disciplinu uvesti, i to neko ko se ne boji "mišljenja javnosti" i "reputacije" koju će imati kako među milionima selektora u BiH tako ni među igračima i koji samo jedan cilj ima - REZULTAT PO SVAKU CIJENU!!! A to kod nas možeš postići isključivo TEROROM I KLASIČNOM DIKTATUROM!!! :thumbup:
Fatih Terim
mO k3

#50 Re: Selektor/Trener BiH

Post by mO k3 »

@and :thumbup: bravo on mi na um nije pao " general"

Takav nam treba :thumbup:
Locked