Izgradnja džamije u Neumu, da li ste za ?
-
Drinski
#26 Re: Izgradnja džamije u neumu, da li ste za ?
A stvarno, ne ulazeći u drugačije ambicije, zagovornika i protivnika, zašto se ne bi napravila džamija u NEumu ako ima interesenata?
- JohnnyS
#27 Re: Izgradnja džamije u neumu, da li ste za ?
Pa neka se gradi ako se uklapa u urbanistički plan, što da ne...
- dječak sa šibicama
#28 Re: Izgradnja džamije u neumu, da li ste za ?
Zar nije prvo u planu ona velebna luka i zeljeznicka pruga do Neuma? zasto suti Pomorsko drustvo BiH?!? zasto sutis Sevale Kovacevicu?!?!?Drinski wrote:A stvarno, ne ulazeći u drugačije ambicije, zagovornika i protivnika, zašto se ne bi napravila džamija u NEumu ako ima interesenata?
-
ex-Efendija
#29 Re: Izgradnja džamije u neumu, da li ste za ?
Kada se Hrvatska bude zvala "Hrvatska i Dalmacija" i ja cu prihvatiti "Bosnu i Hercegovinu" ! Do tada, sve je to samo jos jedna komunisticka ujdurma i podvala!vaučer wrote:Neum, srce Bosne.
Izgleda da ti jos nisi cuo za halal turizam, najprofitabilniji oblik turizma u cijeloj turistickoj industrijidrndalo wrote:Pa sta bi falilo, ex-efendija ode na plazu, napari oci guzovima, memorise jedno 234 GB slika sifona, i s plaze pravac na dzumu, iako mu ni cisterna varikine ne bi pomogla abdest da uzme... I onda s dzeme, pravac opet u blud i razvrat...
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/evo- ... 79327.html
http://medzlis-split.org/index.php/2-un ... al-turizam
Last edited by ex-Efendija on 21/06/2014 17:33, edited 1 time in total.
-
Drinski
#30 Re: Izgradnja džamije u neumu, da li ste za ?
A moze li se mijenjati taj plan?JohnnyS wrote:Pa neka se gradi ako se uklapa u urbanistički plan, što da ne...
- Queen_of_hearts
#31 Re: Izgradnja džamije u neumu, da li ste za ?
Dzamija na napuhvanje ?

OT :Jes ti normalan ?!

- dječak sa šibicama
#32 Re: Izgradnja džamije u neumu, da li ste za ?
Ima li u Neumu dovoljno mjesta za tolike vrste turizma, halal turizam, nudisticki turizam, gej turizam, hoce li jedni pored drugih lezati na plazi ili kako?
Ako zelimo u EU, plaze nam moraju biti gej frendli!
Gej ic okej!
Ako zelimo u EU, plaze nam moraju biti gej frendli!
Gej ic okej!
- JohnnyS
#33 Re: Izgradnja džamije u neumu, da li ste za ?
Drinski wrote:A moze li se mijenjati taj plan?JohnnyS wrote:Pa neka se gradi ako se uklapa u urbanistički plan, što da ne...
Siguran sam da može, nije u kamen uklesan.
-
Rizvan
#34 Re: Izgradnja džamije u neumu, da li ste za ?
Pa meni miriše na islamofobiju, majorizaciju, šovinizam, jer budimo iskreni ovi ostali argumenti ne piju vode, jer kada bi se gledao broj vjernika i potreba za bogomoljama, onda dobar dio istih ne bi nikada bio izgrađen. Naročito ovih katoličkih, koje su izgrađene poslije rata u Sarajevu. Tako da bi baš katolici trebali podržavati ovu ideju, aliDrinski wrote:A stvarno, ne ulazeći u drugačije ambicije, zagovornika i protivnika, zašto se ne bi napravila džamija u NEumu ako ima interesenata?
- vaučer
#35 Re: Izgradnja džamije u neumu, da li ste za ?
Zemlja ti se zove Bosna i Hercegovina.ex-Efendija wrote:Kada se Hrvatska bude zvala "Hrvatska i Dalmacija" i ja cu prihvatiti "Bosnu i Hercegovinu" ! Do tada, sve je to samo jos jedna komunisticka ujdurma i podvala!vaučer wrote:Neum, srce Bosne.
Zemljopisna regija u kojoj je Neum se zove Hercegovina.
Prihvatio ne prihvatio tako ti je, ispadaš kiseo i otužno neobrazovan sve u jednom potezu.
- dječak sa šibicama
#36 Re: Izgradnja džamije u neumu, da li ste za ?
Ovo je super, ubacis dvojicu trojicu vehabija unutra i oni izbacuju raju koje na klanjaju ispravno, pravac u more. Djeca bi bila odusevljena!Queen_of_hearts wrote:Dzamija na napuhvanje ?
-
staradis
#37 Re: Izgradnja džamije u neumu, da li ste za ?
Da samo zbog ustaša
- drndalo
#38 Re: Izgradnja džamije u neumu, da li ste za ?
Daj ba ne pricaj vise gluposti, cak i ako si placen za njih, ozbiljno se brinem za tvoju inteligenciju, iako mislim da nije niska, ti kao da se trudis da je oboris...
Halal turizam ? To moze negdje gdje to neko hoce pruziti musterijama... Ali onda nema parcijalnih rjesenja, nema malo mesa klano po pravilima, malo mimo pravila, malo ima guzova, malo nema, malo ima alkohola, malo nema, malo ima Karleuse, Dare, Selme, malo nema, itd...A u Neum mi svakako nikada nije bilo jasno ko ide na more, osim onih koji su kuce dzaba napravili za proslog sistema...
Halal turizam ? To moze negdje gdje to neko hoce pruziti musterijama... Ali onda nema parcijalnih rjesenja, nema malo mesa klano po pravilima, malo mimo pravila, malo ima guzova, malo nema, malo ima alkohola, malo nema, malo ima Karleuse, Dare, Selme, malo nema, itd...A u Neum mi svakako nikada nije bilo jasno ko ide na more, osim onih koji su kuce dzaba napravili za proslog sistema...
Last edited by drndalo on 21/06/2014 17:37, edited 1 time in total.
-
Drinski
#39 Re: Izgradnja džamije u neumu, da li ste za ?
BIlo bi dobro jedno 10 tak otvoriti istovremeno na plaži, uz aktiviranje video kamera.dječak sa šibicama wrote: Ovo je super, ubacis dvojicu trojicu vehabija unutra i oni izbacuju raju koje na klanjaju ispravno, pravac u more. Djeca bi bila odusevljena!
-
Rizvan
#40 Re: Izgradnja džamije u neumu, da li ste za ?
Koliko mržnje izbija is tvoji postova. Baš si isfrustriran.dječak sa šibicama wrote:Ovo je super, ubacis dvojicu trojicu vehabija unutra i oni izbacuju raju koje na klanjaju ispravno, pravac u more. Djeca bi bila odusevljena!Queen_of_hearts wrote:Dzamija na napuhvanje ?
- dječak sa šibicama
#41 Re: Izgradnja džamije u neumu, da li ste za ?
e tu smo... a zna se ko su danas udarni dzamijski golubovi i istaknuti esdeaovci... sve bivsi partijasi sa vikendicama u Neumudrndalo wrote:A u Neum mi svakako nikada nije bilo jasno ko ide na more, osim onih koji su kuce dzaba napravili za proslog sistema...
- Lincoln-Burrows
#42 Re: Izgradnja džamije u neumu, da li ste za ?
Jebi_a luku ne dozvoljava EU zbog rezervata prirode u malostonskom zaljevu i nema tu sad balastirat vode i.t.d.dječak sa šibicama wrote:Zar nije prvo u planu ona velebna luka i zeljeznicka pruga do Neuma? zasto suti Pomorsko drustvo BiH?!? zasto sutis Sevale Kovacevicu?!?!?Drinski wrote:A stvarno, ne ulazeći u drugačije ambicije, zagovornika i protivnika, zašto se ne bi napravila džamija u NEumu ako ima interesenata?
A i pola ih u Sarajvu ne zna što znači mali i veliki škoj.
- drndalo
#43 Re: Izgradnja džamije u neumu, da li ste za ?
Ma jok, haram je to, ne bi oni... 
- dječak sa šibicama
#44 Re: Izgradnja džamije u Neumu, da li ste za ?
Ne znam koliko sarajlije poznaju skojeve...
ali ovaj skoj

moramo braniti svim silama!
mozda nemamo mornaricu, ali uvijek mozemo od Slovenaca iznajmiti poneki razarac

ali ovaj skoj

moramo braniti svim silama!
mozda nemamo mornaricu, ali uvijek mozemo od Slovenaca iznajmiti poneki razarac

- Queen_of_hearts
#45 Re: Izgradnja džamije u neumu, da li ste za ?
Treba i koji kilometar konopca,pa privezati ,kad se klanja,konopac se otpusta i dzamija se udaljava u "halal vode" odakle se ne vide gologuzani na plazi,po zavrsetku uplovljava na obalu da se djeca igrajudječak sa šibicama wrote:Ovo je super, ubacis dvojicu trojicu vehabija unutra i oni izbacuju raju koje na klanjaju ispravno, pravac u more. Djeca bi bila odusevljena!Queen_of_hearts wrote:Dzamija na napuhvanje ?
- Opetja033
#46 Re: Izgradnja džamije u neumu, da li ste za ?
Dje cemo praviti dzamije? Dje mi hocemo! Ha ja...
-
arslanbey
#47 Re: Izgradnja džamije u neumu, da li ste za ?
Vidi ih sto ismijavaju,,,bas ste jadni a i providni
- Queen_of_hearts
#48 Re: Izgradnja džamije u neumu, da li ste za ?
Tesko je sustic shizoexefendiju,al trudimo se ha yaarslanbey wrote:Vidi ih sto ismijavaju,,,bas ste jadni a i providni
- drndalo
#49 Re: Izgradnja džamije u neumu, da li ste za ?
A "vi" ste mocni, posteni i dobronamjerni...? 
-
arslanbey
#50 Re: Izgradnja džamije u neumu, da li ste za ?
Kad su nasi zmajevi uspjeli naci dzamiju u Brazilu,sto nebi mi mogli u neumu