Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gdje ti je drug hafis , da čujemo kako on ovo osuđuje ...
Što bi se reklo, bolje šutjeti, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju, GLEDE intelekta. Ako je ovo tvoj komentar, onda šta drugo reći. Trebamo bojkovati i Livno, i Neum, i Zenicu, i Fojnicu, i Zvornik, i Bugojno, i Višegrad i sve gdje ima neki incident. Samo, bojim se da u BiH nećemo imati šta da bojkotujemo, kada krenemo. Ili ćemo, kao i obično, imati dvostruka mjerila.
Predlažem bojkot Neuma i Fojnice do iznemoglosti.
Nego
Nego mi reci jeli vam dosadilo na legitimnom forumu da se između sebe .... Posto niste bas tako posjećeni pa ste došli vamo da kažete koju možda vas i neko čuje
Što bi se reklo, bolje šutjeti, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju, GLEDE intelekta. Ako je ovo tvoj komentar, onda šta drugo reći. Trebamo bojkovati i Livno, i Neum, i Zenicu, i Fojnicu, i Zvornik, i Bugojno, i Višegrad i sve gdje ima neki incident. Samo, bojim se da u BiH nećemo imati šta da bojkotujemo, kada krenemo. Ili ćemo, kao i obično, imati dvostruka mjerila.
Daleko od komentara .... Bilo je pitanje , ali skuzen si ti odavno kvazi bošnjače....
ma nece svabe dole nikad nagrnut...
rupa je rupa...realno...
al kritizirat ljude sto zbog svoje ekonomske "nemoci" idu u neum je suludo...
a japanaca je bilo...
sumirprimus wrote:ma nece svabe dole nikad nagrnut...
rupa je rupa...realno...
al kritizirat ljude sto zbog svoje ekonomske "nemoci" idu u neum je suludo...
a japanaca je bilo...
pa i bio sam sarkastican. naravno da nece. ne samo oni, nece niko nagrnut u mjesto za koje se vezu neka sranja, opasnosti i sl. al boli kurac politicare za to i narod koji od toga zivi. bitni su izbori i njihove stolice
Ja i ova moja generacija uvijek smo se makljali na ovim ekskurzijama bez obzira gdje smo isli. Uvijek bi naletili na neki belaj, malo na sake i bjezi nazad
e, da, da ne bude zabune, te "junake" u fojnici pronaci i objestiti na javnom igralistu, za konstrukciju koša. ukoliko je istina ovo sto se pise. cuj mlatili djecu jer su nosili hrvatski dres
Halo ba, šta fali Neumu? Ne serite! Ja sam išao prošle god prvi put i baš mi je lijepo bilo. Doduše u septembru sam išao tako da nisam svjedočio nikakvom seljakluku. U Hrvatsku više ne želim ići, a u Crnoj Gori sam bio prije par godine i ne sviđa mi se, plaža u Ulcinju djeluje kao da si došao na koridu u Čevljansko Polje, a i prljavo je... Ko ima para da ide u Tursku, super za njega
Daleko od komentara .... Bilo je pitanje , ali skuzen si ti odavno kvazi bošnjače....
kvazi bosnjace prosjecan IQ forumasa pao u zadnje dvije godine za 50%
m.m wrote:Halo ba, šta fali Neumu? Ne serite! Ja sam išao prošle god prvi put i baš mi je lijepo bilo. Doduše u septembru sam išao tako da nisam svjedočio nikakvom seljakluku. U Hrvatsku više ne želim ići, a u Crnoj Gori sam bio prije par godine i ne sviđa mi se, plaža u Ulcinju djeluje kao da si došao na koridu u Čevljansko Polje, a i prljavo je... Ko ima para da ide u Tursku, super za njega
nije ba neum los. samo meni onaj peljesac krv popi. imas osjecaj ko da si na jezeru. cini ti se da mozes preplivat na drugu stranu
Potrosni_Materijal wrote:e, da, da ne bude zabune, te "junake" u fojnici pronaci i objestiti na javnom igralistu, za konstrukciju koša. ukoliko je istina ovo sto se pise. cuj mlatili djecu jer su nosili hrvatski dres
m.m wrote:Halo ba, šta fali Neumu? Ne serite! Ja sam išao prošle god prvi put i baš mi je lijepo bilo. Doduše u septembru sam išao tako da nisam svjedočio nikakvom seljakluku. U Hrvatsku više ne želim ići, a u Crnoj Gori sam bio prije par godine i ne sviđa mi se, plaža u Ulcinju djeluje kao da si došao na koridu u Čevljansko Polje, a i prljavo je... Ko ima para da ide u Tursku, super za njega
nije ba neum los. samo meni onaj peljesac krv popi. imas osjecaj ko da si na jezeru. cini ti se da mozes preplivat na drugu stranu
sto se svi toliko palite na ove gluposti i grafite...toga ce uvijek biti a ne znas ko je napisao,mozda neki debilni pubertetlija (bosnjak) koji je bio na ex dole ?
cobana i glupana nikada nece nestati...zasto da se normalan narod pegla oko ovoga?
nije to Pelješac... ako misliš na ono gdje je šahovnica
nije to Pelješac... ako misliš na ono gdje je šahovnica
Ne vjerujem da je mislio na to gdje je šahovnica, nije glup valjda
Ovo je izmišljeno, čuj pretuklo ih, nisu prijavili policiji ali su prijavili klixu. Ono priča za djecu u osnovnoj.
Mozda je i taj dopis napisao neko od forumasa ponukan pricom na forumu.
Ne znam ko je, ali ovo je presmješno. A još su mi smješniji ovi koji ovu pričicu koriste kao neki argument. A najgori je klix koji objavljuje vijest na osnovu priče JEDNOG STANOVNIKA FOJNICE. A ovaj dio ni Eichmann ne bi bolje smislio: "U Fojnici su poslije utakmice pretučena djeca, samo zato što su Hrvati. Ne od vršnjaka već od starijih mrcina... U Fojnici se umalo nije desio novi Denis Mrnjavac"
Nekad su ovi trećeentitetaši bili maštovitiji, sad se dovode u nivo četničke priče o bacanju Srba lavovima u Pionirskoj.
mislis klek
aj da si reko preplivat do hvara,al do kleka ...