Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja sam neki dan rekao da me kod Mumeta najvise fascinira to sto ne hebe nikog ni 2 %. Mali znaci puca od samopouzdanja i to moze biti samo dobra stvar. Pa kad bu mu i rekli da cuva Messija on bi reko Messi who? Naravno da cu ga cuvati i taj se sa loptom nece sastaviti. Trebalo nam je ovakvih igraca a u njemu, Kolasincu i Bicakcicu smo ih fakat dobili. Da su najbolji nisu ali svojom borbenoscu sve nadoknade.
Ako Bešić dobije karton u prve dvije utakmice a mi uđemo u meč s Iranom sa 3 ili 4 boda treba rizikovat i ostavit ga na klupi nego ostat bez njega u 1/8
Ne moze se sjetiti da je igrao protiv Obale Slonovace
Vidis da covjek kaze da ga ne interesuje protiv koga igra, on je k'o vojnik, dobije zadatak, sta i kako da igra, i ozezi. Jeli Argentina ili "ovi drugi" (Obala Slonovace), njega ne tangira puno. Pravo mi je drag ovaj mali, tehnicki potkovan, a igra ono drsko, sto kaze Osim. Takvih nam treba vise u ekipi. Taj se ne boji nikoga, ima cojones i to je to. Ako dobije Messija da cuva, pojesce ga ako treba. A i jesu brate dali ime zemlji, cuj Obala Slonovace, mogli su nesto lakse da se Mume bar moze sjetiti koga je vozao po terenu tamo.
Besicu treba klub kao sto je jedan Gladbach da napreduje u jednog dobrog i ozbiljnog igraca koji ce biti okosnica repke za par godina, taj Cardiff bi ga samo unazadovao i pitanje je kad ce se vise vratiti u Premier ligu, jednostavno ima boljih opcija od tog kluba, iz prve lige Madjarske u Championship nema logike.
Kemal Malovčić wrote:Reče zaluđenik njemačkom ligom.
Pa ne mora bas u Bundesligu, ali to je liga gdje mladi igraci mogu napredovati i gdje im se daje sansa poput klubova kao sto je Gladbach, Schalke itd.
Ne mora on striktno u Njemacku, samo nek je liga petice, pa jbm mater imal tebi smisla da jedan momak koji ce mozda biti od otkrica svjetskog prvenstva zavrsi u drugoj ligi Engleske ?
Ne moze se sjetiti da je igrao protiv Obale Slonovace
Vidis da covjek kaze da ga ne interesuje protiv koga igra, on je k'o vojnik, dobije zadatak, sta i kako da igra, i ozezi. Jeli Argentina ili "ovi drugi" (Obala Slonovace), njega ne tangira puno. Pravo mi je drag ovaj mali, tehnicki potkovan, a igra ono drsko, sto kaze Osim. Takvih nam treba vise u ekipi. Taj se ne boji nikoga, ima cojones i to je to. Ako dobije Messija da cuva, pojesce ga ako treba. A i jesu brate dali ime zemlji, cuj Obala Slonovace, mogli su nesto lakse da se Mume bar moze sjetiti koga je vozao po terenu tamo.
i nema idola kaze, on je on, i tako je najbolje. treba nam jos vakih