Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bitanga_sa_otesa wrote:
ja slikno ovoga kad su bili oldtimeri
Nema ni ovaj sve originalno, kao ni jedan na ovoj temi dosad.
Ovom fale Pirelli felge.
Evo ga, originalan.
Ima epizoda serije Wheeler Dealers u kojem rade Golf Mk1 GTI, moze se naci na Internetu...
ovo je originalni gti sprint i na njemu ne dodju pirelli felge, pirelli felge dodju na pirelli modelu.
vlasnik ovog modela je iskljucivo trazio originalnog i restaurirao ga u zadnjih pola godine i to sigurno 99% stvari original.
a ako se malo bolje raspitas saznaces da je vlasnik ovog vec jednog isto originalnog gti-a keca prodao prije 2-3 godine u njemacku
bitanga_sa_otesa wrote:ja imam informaciju da su svi ostali u fabrici i bili ih je sklopljeno 11 ili 20 komada ne sjecam se tacno ,davno mi je pricao jedan covjek koji je bio sef elektro sluzbe prije rata u tas-u
koliko sam ja informisan preko Alije Delimustafica koji je "sredio" kašnjenje intervencije specijalaca MUPa, je l, su otisli SDSu tj Raši na Pale.....
Jedan se 100% u ratu vozao i bio je u vlasnistvu Armije BiH. Bijeli, 2 vrata. Prva trica koju sam vidio u zivotu.
Možda je taj bio uvezen. Jel imao TAS-ovu oznaku?
Ja sam trice prvi put vidio krajem 1995 kad se vraćala BH delegacija iz Dejtona ili Pariza. One policijske, donacija Njemačke.
bitanga_sa_otesa wrote:ja imam informaciju da su svi ostali u fabrici i bili ih je sklopljeno 11 ili 20 komada ne sjecam se tacno ,davno mi je pricao jedan covjek koji je bio sef elektro sluzbe prije rata u tas-u
koliko sam ja informisan preko Alije Delimustafica koji je "sredio" kašnjenje intervencije specijalaca MUPa, je l, su otisli SDSu tj Raši na Pale.....
Jedan se 100% u ratu vozao i bio je u vlasnistvu Armije BiH. Bijeli, 2 vrata. Prva trica koju sam vidio u zivotu.
i ja se sjecam jedne trice koja je cesto bila parkirana u nikole tesle, malo iznad pokopa...cijeli rat predeverala u sarajevu
Sjećam se iza rata gdje sam prije živio, komšija je dobio iz inostranstva od familije G60 ralley, vozila ga policija u Austriji koliko sjećam (tako je priča bila), tamo nekako 97. on ga dobio. Crveni, koja je to atrakcija bila, sva djeca iz komšiluka su dolazila i balila za autom. Par godina kasnije otišao u dijelove nakon udesa.
Hvala za slike, nisam znao da su se već počeli sklapati u martu 92 i kod nas, tj. znao sam za plan i da je već krenulo s pripremama, ali nisam znao da je bilo već sklopljenih primjeraka.
Kakav bjedan pokusaj izvlacenja.
Nissan Leaf ima hatcback oblik karoserije,dakle moze biti Golfu konkurencija.
Golf VII je izasao skoro proje dvije godine,tacnije u septembru 2012.
Najtacnije je da nemas pojma o zivotu.