Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!

Locked
zbsn

#26 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!

Post by zbsn »

agnostic_front wrote:
zbsn wrote:Vidim da pratite, šala mala.
Ma BiH smatram malom jugom, pa vi zaključite . :mrgreen:
zaključili smo mi, a tebi bi bilo pametnije da se spremaš za dom i te floskule na poskoku i tako.
E baš neću. Vi ste mi zanimljiviji.
Acerovac

#27 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!

Post by Acerovac »

agnostic_front wrote:
Acerovac wrote:
Juvelandia wrote:@acerovac i @zbsn :D jest vas lako "prepoznati", morate to mudrije ko i ovaj Ibran.
Jelde, UDBA, OZNA....
Kad ce narod vise shvatiti da su svi sljam ...Dodik, Lagumdzija, Silajdzic, Covic...i da im je mjesto u zatvoru.
A tako dakle. Ako nismo za priču da nas je Vatikan zavadio, onda smo za dodika, lagumdžiju i ostalu ekipu?
Hajde mi nadji neki pozitivan primjer nekog politicara, da nije ogrezao u kriminalu, korupciji, nepotizmu...? Koji je to?
sluga_okupatora

#28 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!

Post by sluga_okupatora »

Svi su izgledi da ova tema vuce na "zaveru" gdje su Alija i Klinton osmislili zli i mracni plan genocida a da su naivni srbi eto k'o popusili fazon pa su morali da likvidiraju hiljade i hiljade bosnjaka u i oko Srebrenice, ne bi oni to nego ih se izmanipuliralo - sve je to "zavera" bre.

P.S. zbog nedostatka mjesta za kucanje u originalnom postu nismo bili u mogucnosti dodati i ostale suucesnike u ovoj "zaveri" a to su;

SAD, EU, Vatikan, CIA, Hesbolah, Hamas, pederi, lezbejke, dziHatlije + kamara nadrogiranih arapa, unija kapitalistickih pingvina sa sjevernog pola, Ceric, Zukorlic i ostala kapitalisticko-imperijalisticka bagra koja i dan danas radi na ocrnjivanju srblja i kojo je to ocrnjivanje glavni i jedini cilj u zivotu.
Acerovac

#29 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!

Post by Acerovac »

Evo vijesti o BiH. Mozda ukinu i Pay Pal zbog ovoga.

http://rtvbn.com/308026/Manival-stavio- ... crnu-listu

Manival stavio BiH na crnu listu
Nedelja 01. Jun 2014 16:18

Komitet stručnjaka za ocjenu mjera protiv pranja novca i finansiranja terorizma /Manival/ pri Savjetu Evrope danas je objavio saopštenje kojim se BiH stavlja na takozvanu "crnu listu", u društvu Ukrajine, Sjeverne Koreje i Irana
Acerovac

#30 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!

Post by Acerovac »

sluga_okupatora wrote:Svi su izgledi da ova tema vuce na "zaveru" gdje su Alija i Klinton osmislili zli i mracni plan genocida a da su naivni srbi eto k'o popusili fazon pa su morali da likvidiraju hiljade i hiljade bosnjaka u i oko Srebrenice, ne bi oni to nego ih se izmanipuliralo - sve je to "zavera" bre.

P.S. zbog nedostatka mjesta za kucanje u originalnom postu nismo bili u mogucnosti dodati i ostale suucesnike u ovoj "zaveri" a to su;

SAD, EU, Vatikan, CIA, Hesbolah, Hamas, pederi, lezbejke, dziHatlije + kamara nadrogiranih arapa, unija kapitalistickih pingvina sa sjevernog pola, Ceric, Zukorlic i ostala kapitalisticko-imperijalisticka bagra koja i dan danas radi na ocrnjivanju srblja i kojo je to ocrnjivanje glavni i jedini cilj u zivotu.
Ko brani Srbe?
Sezam

#31 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!

Post by Sezam »

Acerovac wrote:
Hajde mi nadji neki pozitivan primjer nekog politicara, da nije ogrezao u kriminalu, korupciji, nepotizmu...? Koji je to?
Pa sto nisi otvorio temu o korumpiranosti politicara?
Straza

#32 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!

Post by Straza »

mufa1 wrote:Omg jos jedna "ko nad zavadi bre" i "svi smo isti, svi smo ubijali" tema.
:Smajlikojipovraca:

Upravo to

bolesna srpska prica
sluga_okupatora

#33 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!

Acerovac wrote:
sluga_okupatora wrote:Svi su izgledi da ova tema vuce na "zaveru" gdje su Alija i Klinton osmislili zli i mracni plan genocida a da su naivni srbi eto k'o popusili fazon pa su morali da likvidiraju hiljade i hiljade bosnjaka u i oko Srebrenice, ne bi oni to nego ih se izmanipuliralo - sve je to "zavera" bre.

Ko brani Srbe?

Braca Rusi? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Acerovac

#34 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!

Post by Acerovac »

Sezam wrote:
Acerovac wrote:
Pa sto nisi otvorio temu o korumpiranosti politicara?
Pa ova tema je beskrupuloznosti politicara a ne o zlocinu.
jastuk1

#35 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!

Post by jastuk1 »

zbsn wrote:
Acerovac wrote:Ovo pricaju nacelnik policije u Srebrenici Meholjic i osnivac SDA u Srebrenici Mustafic. Znaci, najmjerodavniji ljudi.
Meni ovo vise djeluje kao ispovjest ljudi kojima je muka od onoga sto se desilo i sto se desava.
Ne znam šta reći.
Jedan veliki dio mene bi htio da to nije istina. Čisto onako ljudski jer je velik zločin ono šta je se desilo u Srebrenici i za ono nema opravdanja, a stvar bi bila još gora da je političko vodstvo Bošnjaka uz pomoć SAD-a te ljude upotrijebilo kao pijune.

Drugi dio mene smatra da je to lako moguće jer Aliju smatram najnesposobnijim, a podmuklim od svih predsjednika koji su nastali raspadom BiH.

Ne laži! Stalno pišeš protiv BiH i vjerovatno nisi iz BiH uopšte. Na drugim temama samo pljuješ po Bošnjačkim političarima... U posljednje vrijeme se registrovalo jako puno trolova koji mrze Bošnjake i koriste najperfidnije taktike. Pa niji niko toliko naivan i nepismen.

Prvi predsjednik je jedan od najzaslužnijih za nezavisnost BiH. :thumbup:

Razvlači pamet drugima, na kraju će tebi pamet biti razvučena zbog silne mržnje prema Bošnjacima, a naročito prema Bošnjačkim liderima koji su osigurali opstanak BiH.
spreca

#36 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!

Post by spreca »

snaga_znanja wrote:Da ima pameti svaka zrtva genocida i svako udruzenje bi predalo tuzbu za nanosenje dusevne boli. Pa nek onda svoje tvrdnje dokaze na sudu.
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Acerovac

#37 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!

Post by Acerovac »

jastuk1 wrote:
Pametan bi ostao u Jugoslaviji, a onda se odvojio mirno kao Crna Gora.

Sun Tzu: Dobiti sto pobjeda u sto bitaka nije vještina. Vještina je pobijediti neprijatelja bez borbe.

Sun Tzu: Onaj koji zna kada se treba boriti, a kada se ne treba boriti, će biti pobjednik.

Sun Tzu: Pobijediti bez borbe jest najbolje.

Sun Tzu: Pobjednički ratnici prvo pobjede pa onda idu u rat, dok poraženi ratnici prvo idu u rat pa onda teže da pobjede.
zbsn

#38 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!

Post by zbsn »

jastuk1 wrote:
zbsn wrote:
Acerovac wrote:Ovo pricaju nacelnik policije u Srebrenici Meholjic i osnivac SDA u Srebrenici Mustafic. Znaci, najmjerodavniji ljudi.
Meni ovo vise djeluje kao ispovjest ljudi kojima je muka od onoga sto se desilo i sto se desava.
Ne znam šta reći.
Jedan veliki dio mene bi htio da to nije istina. Čisto onako ljudski jer je velik zločin ono šta je se desilo u Srebrenici i za ono nema opravdanja, a stvar bi bila još gora da je političko vodstvo Bošnjaka uz pomoć SAD-a te ljude upotrijebilo kao pijune.

Drugi dio mene smatra da je to lako moguće jer Aliju smatram najnesposobnijim, a podmuklim od svih predsjednika koji su nastali raspadom BiH.

Ne laži! Stalno pišeš protiv BiH i vjerovatno nisi iz BiH uopšte. Na drugim temama samo pljuješ po Bošnjačkim političarima... U posljednje vrijeme se registrovalo jako puno trolova koji mrze Bošnjake i koriste najperfidnije taktike. Pa niji niko toliko naivan i nepismen.

Razvlači pamet drugima, na kraju će tebi pamet biti razvučena zbog silne mržnje prema Bošnjacima, a naročito prema Bošnjačkim liderima koji su osigurali opstanak BiH.
Ma ne mrzim ja Bošnjake, samo smatram da je BiH nefunkcionalna država, a jedan od glavnih razloga su Bošnjaci.
Posebno mi smeta to što ne žele priznati da žele bošnjačku BiH već prodaju multi-kulti priču.
agnostic_front

#39 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!

Post by agnostic_front »

Acerovac wrote:
jastuk1 wrote:

Sun Tzu: Dobiti sto pobjeda u sto bitaka nije vještina. Vještina je pobijediti neprijatelja bez borbe.

Sun Tzu: Onaj koji zna kada se treba boriti, a kada se ne treba boriti, će biti pobjednik.

Sun Tzu: Pobjednički ratnici prvo pobjede pa onda idu u rat, dok poraženi ratnici prvo idu u rat pa onda teže da pobjede.
.
House

#40 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!

Post by House »

Mustafić ima psihičkih problema (dokazano)
It_is_a_Leclerc

#41 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!

Post by It_is_a_Leclerc »

Samo nek' navede ta imena. Evo, baš me zanima :D

Hajde, da čujem.

Znači, ako on navede 1000 imena koje su Bošnjaci ubili, ja ću zapaliti na sred Baščaršije.

To je naravno floskula koju puše samo profesionalni relativizatori zločina. Haški tribunal je svoje rekao, a sve što preostaje ojađenim srbo-hrvatskim fašistima je da ovako po forumu profuraju ovu budalu, ne bi li se ko uhvatio na priču.
Last edited by It_is_a_Leclerc on 01/06/2014 17:23, edited 1 time in total.
Acerovac

#42 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!

Post by Acerovac »

zbsn wrote: Ma ne mrzim ja Bošnjake, samo smatram da je BiH nefunkcionalna država, a jedan od glavnih razloga su Bošnjaci.
Posebno mi smeta to što ne žele priznati da žele bošnjačku BiH već prodaju multi-kulti priču.
Raspad BiH je nemoguc. RS niko ne bi priznao, imali bi ogromnu granicu koju je nemoguce cuvati, npr. da Hrvatska onda zatvori granicu prema RS moralo bi sve ici preko Srbije...
Realno gledajuci, price o otcjepljenu su predizborne price, i narodi bi trebali naci nacin da zbace govna sa vlasti, pohapse ih...i naprave pravnu drzavu na svim nivoima. Ovo je sad katastrofa.
sluga_okupatora

#43 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!

Acerovac wrote:
jastuk1 wrote:

Sta taj azijat zna sta je borba, ev' ti par dobrih iz mahale;

Ramiz Dizel : “Zbodi ga rodjo odma’ cim krene frka, bolje ti njeg’ neg’ on tebe”

Camil Cafir: “Prvo pucaj, onda pucaj opet za svaki slucaj”

Halid Gandi “Izresetaj ga parmakom I bjez’”
spreca

#44 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!

Post by spreca »

Acerovac wrote:
jastuk1 wrote:

Pametan bi ostao u Jugoslaviji,
a onda se odvojio mirno kao Crna Gora.

Pametan nikad nebih usao u Yu a kamoli ostao.......Alija je samo bio pion u velikosrpskoj igri
zbsn

#45 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!

Post by zbsn »

Acerovac wrote:
zbsn wrote: Ma ne mrzim ja Bošnjake, samo smatram da je BiH nefunkcionalna država, a jedan od glavnih razloga su Bošnjaci.
Raspad BiH je nemoguc. RS niko ne bi priznao, imali bi ogromnu granicu koju je nemoguce cuvati, npr. da Hrvatska onda zatvori granicu prema RS moralo bi sve ici preko Srbije...
Realno gledajuci, price o otcjepljenu su predizborne price, i narodi bi trebali naci nacin da zbace govna sa vlasti, pohapse ih...i naprave pravnu drzavu na svim nivoima. Ovo je sad katastrofa.
Ja ne vjerujem u raspad BiH, ne bih želio da se to desi, a ni MZ to ne bi dopustila.
Opstanak BiH leži u 3 nacionalna kantona kao 3 cjeline gdje bi svaka imala svoje ovlasti kao školstvo i raspodjelu poreza uz obavezno poštivanje ostalih naroda, a RBiH bi bila međunarodni pravni subjekt.
Skijaš

#46 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!

Post by Skijaš »

Acerovac wrote:Pametan bi ostao u Jugoslaviji, a onda se odvojio mirno kao Crna Gora.
To nije bilo moguće jer na to ne bi pristali Hrvati Bosne i Hercegovine. Pišeš nevjerovatne gluposti pa valjda zato i ne čudi tvoja vjera u Mustafićeve nebuloze. Ti stvarno ne znaš bolje.
Skijaš

#47 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!

Post by Skijaš »

zbsn wrote:Opstanak BiH leži u 3 nacionalna kantona
Opstanak BiH leži u snazi nas koji volimo ovu zemlju da razvalimo usta vama koji je ne volite.
spreca

#48 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!

Post by spreca »

Posebno mi smeta to što ne žele priznati da žele bošnjačku BiH već prodaju multi-kulti priču
.
Ne mrzim ni ja hitlera :mrgreen:

Za boldano........sad ti se bas omaklo........evo ...jesmo za Bosnjacku Bih...jel ti sad lakse :mrgreen:
spreca

#49 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!

Post by spreca »

Skijaš wrote:
Opstanak BiH leži u snazi nas koji volimo ovu zemlju da razvalimo usta vama koji je ne volite.
:thumbup: ..........ma mozes im razvaliti sve sta se moze razvaliti.......ali dok je jeftinog korijenja nista ih nece boLeti
zbsn

#50 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!

Post by zbsn »

Skijaš wrote:
Eto vidiš pomičemo se u raspravi.
E sad ti ne znaš tko sam ja, možda bi i uspio u tome, a možda bi završio kao komad mljevenog mesa.
Locked