romantika sa svijecama i pismom

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

sheilak

#26 Re: romantika sa svijecama i pismom

Post by sheilak »

bosanac100 wrote:volio bi kad bi mi cure odgovorile na ova moja pitanje.jestel ikad dozivile da vam momak napise neko ljubavno pismo ili nesto sa svijecamo uradi,kako ste se osjecale, i da ste npr. posvadjani i on napise jedno pismo i sa svijecam napise "volim te najvise na svijetu" dali bi ste mu oprostile. et to je to volio bi kad bi mi napisale sta vi mislite o tom.pozz
ne bih mu oprostila da mi napise jedno takvo pismo. osim da smo u osnovnoj skoli. ali i tad bi mu se smijala. ovo najiskrenije sad.

pismo je lijepo, ako nije previse slatkasto, ali nemoj pretjerivati. a inace jedno iskreno izvini (i nasmijati je od srca) je sasvim dovoljno. ;-)
pussysmoke

#27 Re: romantika sa svijecama i pismom

Post by pussysmoke »

Pitanje je samo kakav belaj je napravio postavljač teme. Neke stvari milion svijeća i pisama ne može oprat... za sve ostalo tu je mastercard.
bosanac100

#28 Re: romantika sa svijecama i pismom

Post by bosanac100 »

pussysmoke wrote:Pitanje je samo kakav belaj je napravio postavljač teme. Neke stvari milion svijeća i pisama ne može oprat... za sve ostalo tu je mastercard.

pisao sam vec jednom mi smo bili u vezi i prekinuli posvadjali se i onda smo nakon toga opet se ko poceli kontat i to kao da je odjednom stalo pa sam ja mislio s ovim da malo popravim situaciju :D
Mutivoda

#29 Re: romantika sa svijecama i pismom

Post by Mutivoda »

Zovi curu napolje, popričajte, skontaj zašto je to stalo, možda je curi ohladilo. :mrgreen:
Kakvo pismo ba :mrgreen:
pussysmoke

#30 Re: romantika sa svijecama i pismom

Post by pussysmoke »

bosanac100 wrote:
pussysmoke wrote:Pitanje je samo kakav belaj je napravio postavljač teme. Neke stvari milion svijeća i pisama ne može oprat... za sve ostalo tu je mastercard.

pisao sam vec jednom mi smo bili u vezi i prekinuli posvadjali se i onda smo nakon toga opet se ko poceli kontat i to kao da je odjednom stalo pa sam ja mislio s ovim da malo popravim situaciju :D
Šta je razlog prekida? Zbog čega je došlo do svađe? Zbog čega tražiš oprost?
Post Reply