Direkcija BH Eurosonga 2005. odbila zahtjev Tinke Milinovic
Moderator: _BataZiv_0809
-
Nenadv24
ChoNumb wrote:a ni tebi isto tako nikako da udje u glavu da direkcija zadrzava pravo o izboru ucesnika u skladu sa pravilima evrovizije, koja BTW ne zabranjuju hrvatima, kinezima i albancima da ucestvuju na BH izboru.hary wrote:Pa vama nikad da uđe u uši (i oči).Glumica wrote:jah stvarno sramota... gdje je ono rodjena ona dinina partnerica? negdje oko zavidovica, vako nesto? samo bila na moru prije eurosonga pa pocrnila...![]()
i gdje je rodjen onaj proslogodisnji predstavnik krvacke recimo? (ovo stvarno ne znam)
Kad su Dino i Beatrice išli u Izrael važila su drugačija pravila u vezi tok prokletog državljanstva.
A danas direkcija BH Eurosonga pravi ovaj narod budalama...
Pa vidjelo se da mala nije bek vokal, već da je od njih tri ona najviše kreštala.
Što se tiče Mikulića, on ima hrvatsko državljanstvo. To bar nije bio problem.
ma ja ne kontam sto je ovdje ovoliki problem oko ovog izbora. bas me boli briga ko ce krestati i mahati zastavicama na evroviziji.
i jos jednom- ZADRZAVAJU PRAVO i kuliraju. a ostali masu usima, a feminem zastavicama u kijevu.
Baš me zanima čijom li će zastavicom mahati.
Nakon pobjede jesu odmah otrčale u Zagreb da proslave pobjedu.
Ako bi se kojim slučajem desilo da ih diskvalifikuju trebalo bi ponoviti glasanje a ne birati Tinku i njenu dječiju pjesmu za ESC. Najbolje bi bilo da ide ona grupa Unplugged plug. Jedini su bez mana.
- manijak1
SCG ??????Baš me zanima čijom li će zastavicom mahati.
-
mr_kravitz
NIJE MI JASNO ZASTO SE NEKI LJUDI NA FORUMU KACE ZA ONU FRANCUSKINJU STO JE NASTUPALA S DINOM?KAKO VAM NIJE JASNO DA SU TE GODINE BILA DRUGA PRAVILA,I BOSNU JE MOGAO PREDSTAVLJATI BILO KO I BILO ODAKLE!!!OVE GODINE SU TRAZENI IZVODJACI STRIKTNO IZ BIH!!!A DIREKCIJI MOZE SLIJEDECE GODINE DUHNUTI DA NAPISU PRAVILO DA NE MOZE NIKO IZ BOSNE PREDSTAVLJATI BIH
nista me vise ne bi moglo iznenaditi!!!Jel to sad kao slijedi Tinkina tuzba????
pozdrav
pozdrav
-
ChoNumb
Sranje ili ne, takvo je pravilo. Tako da je sad jedino sranje Tinka koja pokusava da nesto promjeni, jer po njihovim pravilima se igra. kome se ne svidja, taj nek' se i ne igra. naglasak na IGRA, PJESMA, ZABAVA, RAZBRIBRIGA, a ne IZBORNI ZAKON BiH. Odosmo predaleko.hary wrote:Pazi, zadržavanje prava je čisto sranje. Napišu nešto i onda sebi otvore mogućnost za manipulaciju. Zamisli ti da se u Izbornom zakonu kaže:"Glasati mogu samo državljani BIH...a Izborna komisija ZADRŽAVA PRAVO da još neki građani mogu glasati..."ChoNumb wrote:a ni tebi isto tako nikako da udje u glavu da direkcija zadrzava pravo o izboru ucesnika u skladu sa pravilima evrovizije, koja BTW ne zabranjuju hrvatima, kinezima i albancima da ucestvuju na BH izboru.hary wrote: Pa vama nikad da uđe u uši (i oči).
Kad su Dino i Beatrice išli u Izrael važila su drugačija pravila u vezi tok prokletog državljanstva.
A danas direkcija BH Eurosonga pravi ovaj narod budalama...
Pa vidjelo se da mala nije bek vokal, već da je od njih tri ona najviše kreštala.
Što se tiče Mikulića, on ima hrvatsko državljanstvo. To bar nije bio problem.
ma ja ne kontam sto je ovdje ovoliki problem oko ovog izbora. bas me boli briga ko ce krestati i mahati zastavicama na evroviziji.
i jos jednom- ZADRZAVAJU PRAVO i kuliraju. a ostali masu usima, a feminem zastavicama u kijevu.
A i sama Evrovizija je toliko kino i sranje od izbora, tako da je sasvim NEBITNO ko je predstavnik i kakva je pjesma, kad ce opet biti glasanje na politickoj i ekonomskoj osnovi.
-
renBa 999
Dokazase opet da su i Bosna i Hercegovina i Sarajevo provincije.
Nazalost previse smo me(h)ki i la(h)ki da mozemo napakostiti zeni smradu sa slovenackim identitetom i spikom Vos Vos Bling Bling.
Mesetari i ljigavci ce i dalje uzimati glavninu kolaca a kvalitet i mi gradjani nek se kiselimo.
Omogucavamo im da sacuvaju svoje prljave guzice umjesto da zmije gadjamo po vrh lobanje.
Nazalost previse smo me(h)ki i la(h)ki da mozemo napakostiti zeni smradu sa slovenackim identitetom i spikom Vos Vos Bling Bling.
Mesetari i ljigavci ce i dalje uzimati glavninu kolaca a kvalitet i mi gradjani nek se kiselimo.
Omogucavamo im da sacuvaju svoje prljave guzice umjesto da zmije gadjamo po vrh lobanje.
-
buddha
dont sikirli, osramotili smo se mi davnomizzo wrote:Žao mi je što na eurosong ne idu ili Igor ili Tinka, jer Feminnem nisu bile favorit BH javnosti. Međutim, bilo bi ok da pjevaju na nekom od naših jezika, ali kad vidim engleski tekst, stvarno me stid s kakvim "trashom" opet idemo u Evropu
-
buddha
jel tebi ne smeta sto je predsjednik drzave cetnik, a premijer diletant bez premcarenBa 999 wrote:Dokazase opet da su i Bosna i Hercegovina i Sarajevo provincije.
ne smeta ti sto narod nema sta jesti, sto su narodne kuhinje pune, a kopanje po kontejneru normalna drustvena pojava
jebo vas Eurosong, odvratna parada kica i besmisla
-
mizzo
Dabuddha wrote:dont sikirli, osramotili smo se mi davno
Nego, imam ideju, nije nikakva šala. Svi se slažu da je Tinka moralni pobjednik, ionako je imala jednak broj bodova. Tu je i Igor koji je dobio 12 od publike. Dogodine bi trebalo odrediti Tinku da ide na Eurosong, sa Igorovom pjesmom. Neka bude kao lani kad su odabrali Deena bez predtakmičenja. Valjda će tad svi biti zadovoljni. Igor svakako ne namjerava više da se takmiči kao pjevač, a Tinka namjerava. Neka se udruže i godinu dana se koncentrišu samo na to i sigurno dogodine imamo odličnu pjesmu i izvođača, a ne ovu nakaradnu englesku pjesmicu "Call me" o 50 svijeća i 40 (ili 39) torti. Libanci ukradoše tortu
-
renBa 999
Cuj jel mi ne smeta??????????????????????????????buddha wrote:jel tebi ne smeta sto je predsjednik drzave cetnik, a premijer diletant bez premcarenBa 999 wrote:Dokazase opet da su i Bosna i Hercegovina i Sarajevo provincije.
Omogucavamo im da sacuvaju svoje prljave guzice umjesto da zmije gadjamo po vrh lobanje.![]()
ne smeta ti sto narod nema sta jesti, sto su narodne kuhinje pune, a kopanje po kontejneru normalna drustvena pojava
Pa sta radim nego dokazujem i ukazujem da pravda postoji i da se takvoj bagri trebamo suprotstaviti svi skupa!
Sta ti radis?
Jarane ovo nije samo Eurosong, ovo je samo jos jedan odraz nase primitivnosti i dozvoljavanja da bagra manipulise drzavom i stanovnicima, od drzavnih pozicija pa sve do ovog jeb*nog Eurosonga.
-
renBa 999
Tinka da je pametna vise nikad ne bi dizala rejting ovoj bagri i smjehuriji im od takmicenja.mizzo wrote:Dabuddha wrote:dont sikirli, osramotili smo se mi davno
Nego, imam ideju, nije nikakva šala. Svi se slažu da je Tinka moralni pobjednik, ionako je imala jednak broj bodova. Tu je i Igor koji je dobio 12 od publike. Dogodine bi trebalo odrediti Tinku da ide na Eurosong, sa Igorovom pjesmom. Neka bude kao lani kad su odabrali Deena bez predtakmičenja. Valjda će tad svi biti zadovoljni. Igor svakako ne namjerava više da se takmiči kao pjevač, a Tinka namjerava. Neka se udruže i godinu dana se koncentrišu samo na to i sigurno dogodine imamo odličnu pjesmu i izvođača, a ne ovu nakaradnu englesku pjesmicu "Call me" o 50 svijeća i 40 (ili 39) torti. Libanci ukradoše tortu
Ne da ih treba tuziti vec bi njen slucaj na faksu mogao biti koristen kao primjer pravne lakrdije, sistematske manipulacije i nedozvojlavajuce propustenih pravila.
I Tinka i Igor im trebaju jeb*ti mamicu skupa pa da vidis onda kako bi se onda stvari brzo rjesile.
Last edited by renBa 999 on 19/03/2005 13:06, edited 1 time in total.
-
mizzo
Nismo. Ja sam glasao za Unplugged Plug, a da moram birati izmedju Feminnema i Tinke, svakako bih bez razmišljanja dao glas Tinki. Što je najgore, ta manifestacija se odrzava samo jednom na godinu i mi smo nekako izigrali tu mogićnost da se bar jednom godišnje na pravi način predstavimo Evropi, sa nečim svojim.buddha wrote:pa glasali ste za njih
-
renBa 999
U novinama vidim Tinka ce ih sad totalno tuziti. AFERIM SVAKA CAST
Pise Eurosong Direkcija cekala 5 dana da joj odgovori na zahtjev valjda upravo da bi njoj oduzeli vrijeme potrebno za dalje djelovanje jer je izgleda rok prijava pjesama gotov.
Obican zahtjev, 5 dana
Tuzi, tuzi, tuzi, tuzi, tuzi
Pise Eurosong Direkcija cekala 5 dana da joj odgovori na zahtjev valjda upravo da bi njoj oduzeli vrijeme potrebno za dalje djelovanje jer je izgleda rok prijava pjesama gotov.
Obican zahtjev, 5 dana
Tuzi, tuzi, tuzi, tuzi, tuzi
-
Tornjak
Pa zamisli koja ste vi bagra kada tek tako mozete napadati cure koje nisu ni krive ni duzne. Sta li su one toliko skrivile da su zasluzile ove bljuvotine?renBa 999 wrote:Cuj jel mi ne smeta??????????????????????????????buddha wrote:jel tebi ne smeta sto je predsjednik drzave cetnik, a premijer diletant bez premcarenBa 999 wrote:Dokazase opet da su i Bosna i Hercegovina i Sarajevo provincije.
Omogucavamo im da sacuvaju svoje prljave guzice umjesto da zmije gadjamo po vrh lobanje.![]()
Pa sta radim nego dokazujem i ukazujem da pravda postoji i da se takvoj bagri trebamo suprotstaviti svi skupa!![]()
Sta ti radis?
Jarane ovo nije samo Eurosong, ovo je samo jos jedan odraz nase primitivnosti i dozvoljavanja da bagra manipulise drzavom i stanovnicima, od drzavnih pozicija pa sve do ovog jeb*nog Eurosonga.
Jos niste shvatili da su 2 iz Bosne i Hercegovine i tako imaju potpuno pravo nastupati za BIH, 3 jeste Hrvatica ali vam opet nedaje razlog i pravo da pljujete na njih, sta li su one sada trebale uraditi reci joj da nemoze ucestvovati iako je clan grupe, i ko da je to sada bitno?
Pa zamisli kakva su nam zalosna pravila kada se mijenjaju svake godine a umjesto da vise vodimo racuna na nesto sto je duplo bitnije za BIH mi uzimamo cijeli trud kako bi napravili dobra pravila za Euroviziju hehe pa to samo jos kod nas ima. Pa evo naprimjer Skandinavske zemlje moze prestavljati Afrikanci ako hoce bas radi toga sto oni nisu frustrirani nacionalistickim bolestima koliko smo mi pa nikako da se okanemo toga. Sta ste vi to toliko uspjeli u vasem zivotu pa da mozete pljuvati po drugim osobama kako je vama cejf? SRAMOTA!
-
renBa 999
Nikome ove 3 nisu ni bitne niti ih ko napada.Tornjak wrote: Pa zamisli koja ste vi bagra kada tek tako mozete napadati cure koje nisu ni krive ni duzne. Sta li su one toliko skrivile da su zasluzile ove bljuvotine?
Jos niste shvatili da su 2 iz Bosne i Hercegovine i tako imaju potpuno pravo nastupati za BIH, 3 jeste Hrvatica ali vam opet nedaje razlog i pravo da pljujete na njih, sta li su one sada trebale uraditi reci joj da nemoze ucestvovati iako je clan grupe, i ko da je to sada bitno?
Pa zamisli kakva su nam zalosna pravila kada se mijenjaju svake godine a umjesto da vise vodimo racuna na nesto sto je duplo bitnije za BIH mi uzimamo cijeli trud kako bi napravili dobra pravila za Euroviziju hehe pa to samo jos kod nas ima. Pa evo naprimjer Skandinavske zemlje moze prestavljati Afrikanci ako hoce bas radi toga sto oni nisu frustrirani nacionalistickim bolestima koliko smo mi pa nikako da se okanemo toga. Sta ste vi to toliko uspjeli u vasem zivotu pa da mozete pljuvati po drugim osobama kako je vama cejf? SRAMOTA!
Napadamo odgovornu bagru.
Kad su znali da su one grupa od 3 i da jedna nema bh drzavljanstvo, trebali su naci nekog drugog ko u svakom smislu odgovara pravilima, a ne ici protiv pravila (koja su sami pisali
Njih 2 bi mogle izvaditi bh drzavljanstvo (sto jos uvijek nisu uradile, kaze Dnevni Avaz), ali treca i pored najbolje volje i da hoce, ne moze. Znaci 2 bi i mogle nastupiti, 3-ca sigurno ne.
To svakako ne opravdava cinjenicu da je pravilo vec prekrseno one noci kad su se sve 3 uopce pojavile na sceni.
Pjesma, ruku na srce, je tako losa da nam ni dragi Allah dz.s. nece pomoci jer je ovo nekakav pjesmuljak, kopija od kopije od kopije od kopije pjesme.
Sad ove rijeci koje su na engleskom uradili je krajnje dno dna.
Da te podsjetim, danas je 2005. godina i trziste i ukusi su se promjenili.
Sto se pljuvanja po drugima tice, molim Vas gospodjice, prvo krenite od sebe.
Last edited by renBa 999 on 19/03/2005 13:33, edited 2 times in total.