Kupujmo domacu izvorsku vodu, isplati se
Moderator: anex
- seinfeld
#26 Re: Kupujmo domacu izvorsku vodu, isplati se
Oaza rulz, samo je pitanje vremena
kada će Jana pasti na drugo mjesto!
https://www.youtube.com/watch?v=Lc81rsJ8CEw
kada će Jana pasti na drugo mjesto!
https://www.youtube.com/watch?v=Lc81rsJ8CEw
- Henry Chinaski
#27 Re: Kupujmo domacu izvorsku vodu, isplati se
Rekoh jutros na jednom postu:
Krenućemo naprijed kad bude više pismenih nego nepismenih (mislim metaforički). Rambo Amadeus reče da je demokratija diktatura većine. Sad imamo više priglupih, plitkih i primitivnih pa nam oni kroje kapu. Kad bude više ljudi koji razmišljaju nego onih koji pljuju i parkiraju na travi, moći ćemo ih nadglasati.
Tada ćemo pričati i o ekonomiji...
Krenućemo naprijed kad bude više pismenih nego nepismenih (mislim metaforički). Rambo Amadeus reče da je demokratija diktatura većine. Sad imamo više priglupih, plitkih i primitivnih pa nam oni kroje kapu. Kad bude više ljudi koji razmišljaju nego onih koji pljuju i parkiraju na travi, moći ćemo ih nadglasati.
Tada ćemo pričati i o ekonomiji...
- AmADin_gospo
#28 Re: Kupujmo domacu izvorsku vodu, isplati se
upravo to je razlog što večinom kupujem uvozno.karanana wrote:problem domacih proizvoda je kvalitet odnosno odrzavanje kvaliteta na nivou. to je generalno problem sa nasim nazovi-proizvodjacima. bezbroj primjera u prehrambenoj industriji shlampavosti i gladi za brzim profitom gdje krenu dobro i kvalitetno a kasnije zabushavaju: poljorad, klas, jami...
bijela voda, lose pakovanje, cepovi poluzatvoreni.
kap - u proizvodnim prostorima se stvarale alge, necistoca vode, nisu dobili certifikate.
ne pamtim da sam u periodu od 2-3 mjeseca od bilo kojeg proizvođača uspio da kupim isti proizvod da je bio istog kvaliteta. kvalitet varita u PM.
to je naša stoka, jel se počne kupovati, umjesto da se pare ulože u prošitenje pogona i dizanje il makar održavanje kvaliteta, počnu se kupovati auta, iči na more na havaje umjesto u neum, kupovati kuče, kockati, i za 3-4 mjeseca radnici nemaju posla, firma propada. što bih ja takom kretenu davao pare za Q7icu, i rizikovao zdravlje ? nisam budala
-
Straza
#29 Re: Kupujmo domacu izvorsku vodu, isplati se
AmADin_gospo wrote:upravo to je razlog što večinom kupujem uvozno.karanana wrote:problem domacih proizvoda je kvalitet odnosno odrzavanje kvaliteta na nivou. to je generalno problem sa nasim nazovi-proizvodjacima. bezbroj primjera u prehrambenoj industriji shlampavosti i gladi za brzim profitom gdje krenu dobro i kvalitetno a kasnije zabushavaju: poljorad, klas, jami...
kap - u proizvodnim prostorima se stvarale alge, necistoca vode, nisu dobili certifikate.
ne pamtim da sam u periodu od 2-3 mjeseca od bilo kojeg proizvođača uspio da kupim isti proizvod da je bio istog kvaliteta. kvalitet varita u PM.
to je naša stoka, jel se počne kupovati, umjesto da se pare ulože u prošitenje pogona i dizanje il makar održavanje kvaliteta, počnu se kupovati auta, iči na more na havaje umjesto u neum, kupovati kuče, kockati, i za 3-4 mjeseca radnici nemaju posla, firma propada. što bih ja takom kretenu davao pare za Q7icu, i rizikovao zdravlje ? nisam budala
Pricamo o vodi!
- Bluemore
#30 Re: Kupujmo domacu izvorsku vodu, isplati se
domace vode su odlicne, kap je svakako propaokaranana wrote:problem domacih proizvoda je kvalitet odnosno odrzavanje kvaliteta na nivou. to je generalno problem sa nasim nazovi-proizvodjacima. bezbroj primjera u prehrambenoj industriji shlampavosti i gladi za brzim profitom gdje krenu dobro i kvalitetno a kasnije zabushavaju: poljorad, klas, jami...
one iz Tesnja su sve extra takodjer!
- alibegoa
#31 Re: Kupujmo domacu izvorsku vodu, isplati se
Ja krenuo kupovati tesanjski dijamant od 5L i nakon nekih 2-3 mjeseca naletim na pakovanje kad sam ga otvorio kao da sam otvorio pakovanje benzina. I sad ja treba da se trujem sa domacim?Bluemore wrote:domace vode su odlicne, kap je svakako propaokaranana wrote:problem domacih proizvoda je kvalitet odnosno odrzavanje kvaliteta na nivou. to je generalno problem sa nasim nazovi-proizvodjacima. bezbroj primjera u prehrambenoj industriji shlampavosti i gladi za brzim profitom gdje krenu dobro i kvalitetno a kasnije zabushavaju: poljorad, klas, jami...
- Bluemore
#32 Re: Kupujmo domacu izvorsku vodu, isplati se
alibegoa wrote:Ja krenuo kupovati tesanjski dijamant od 5L i nakon nekih 2-3 mjeseca naletim na pakovanje kad sam ga otvorio kao da sam otvorio pakovanje benzina. I sad ja treba da se trujem sa domacim?Bluemore wrote:domace vode su odlicne, kap je svakako propaokaranana wrote:problem domacih proizvoda je kvalitet odnosno odrzavanje kvaliteta na nivou. to je generalno problem sa nasim nazovi-proizvodjacima. bezbroj primjera u prehrambenoj industriji shlampavosti i gladi za brzim profitom gdje krenu dobro i kvalitetno a kasnije zabushavaju: poljorad, klas, jami...
- alibegoa
#33 Re: Kupujmo domacu izvorsku vodu, isplati se
Kome, mercatoru, da se vraćam i teglim vodu, ili da idem u Tešanj?
Da pojasnim, miris je bio kao benzin, nije se moglo prići vodi po otvaranu, kako i gdje su uspijeli kontaminirati nemam pojima.
Da pojasnim, miris je bio kao benzin, nije se moglo prići vodi po otvaranu, kako i gdje su uspijeli kontaminirati nemam pojima.
- Bluemore
#34 Re: Kupujmo domacu izvorsku vodu, isplati se
mailom u Tesanj?alibegoa wrote:Kome, mercatoru, da se vraćam i teglim vodu, ili da idem u Tešanj?
- seinfeld
#35 Re: Kupujmo domacu izvorsku vodu, isplati se
Mesčini da na svakoj flaši bilo čije vode, ima barem telefon i mail proizvođača.alibegoa wrote:Kome, mercatoru, da se vraćam i teglim vodu, ili da idem u Tešanj?
Da je tačno to što ti navodiš da se desilo, zar nisi mogao poslati mail ili nazvati i reći šta je bilo,
ako je uopće bilo???
-
jahhjer
#36 Re: Kupujmo domacu izvorsku vodu, isplati se
Sto da kupujem vodu kad imam cesmu? Imam cak i izvor pred kucom?
- alibegoa
#37 Re: Kupujmo domacu izvorsku vodu, isplati se
Dobar dan vasa voda od marku i po smrdi na benzin. Evo vec mi je lakse.
- homega
-
StupskaBitanga
- magi87
#40 Re: Kupujmo domacu izvorsku vodu, isplati se
super je Ella, redovno kupujem! kvalitetnija od Jane deset puta! a i ambalaza je super! 
-
Objektivni navijac
#41 Re: Kupujmo domacu izvorsku vodu, isplati se
AmADin_gospo wrote:upravo to je razlog što večinom kupujem uvozno.karanana wrote:problem domacih proizvoda je kvalitet odnosno odrzavanje kvaliteta na nivou. to je generalno problem sa nasim nazovi-proizvodjacima. bezbroj primjera u prehrambenoj industriji shlampavosti i gladi za brzim profitom gdje krenu dobro i kvalitetno a kasnije zabushavaju: poljorad, klas, jami...
- JohnnyS
#42 Re: Kupujmo domacu izvorsku vodu, isplati se
Ja se stalno pitam kako su ljudi živjeli do prije 10 godina prije nego je počela ova pomama i suludo pomodarstvo da se kupuje pola litre vode i to nosa uokolo sa sobom. Statistike govore da su živjeli isto ko sad, samo su imali više novca jer ga nisu bacali na nešto što je dostupno na svakom koraku, ako se pravilno koristi ono metalno (česma to neki zovu) sama izlazi iz zida, dapače broj medicinskih intervencija zbog toplotnih udara i dehidracije je u porastu svim tim fensi vodama unatoč...
- strong69
#44 Re: Kupujmo domacu izvorsku vodu, isplati se
Država wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Fact
#45 Re: Kupujmo domacu izvorsku vodu, isplati se
Što je glupo,jer opet je morao kupiti Janu da bi izveo ovaj idiotluk.Da ne govorim,koliki će ovo imati utjecaj da promijeni nečije mišljenje.Država wrote:![]()
- zoza
#46 Re: Kupujmo domacu izvorsku vodu, isplati se
Odakako su ove poplave ja kupujem domaću, 1KM 5 litara "Zmajeva voda". Može se pit. Samo mi nešto ovo jefitno nekad prije sam kupovo, jednu drugu vodu bila čini mi se 2,5KM pet litara, ili sam se možda prevario 
-
hali gali halid
#47 Re: Kupujmo domacu izvorsku vodu, isplati se
Uvijek nastojim ako sam u mogucnosti da kupujem domacu vodu, a i ostale proizvode. 
- vaučer
#48 Re: Kupujmo domacu izvorsku vodu, isplati se
Prolom je do jaja.
-
klixo
#49 Re: Kupujmo domacu izvorsku vodu, isplati se
Imamo vecih problema od uvoza vode, ipak i to je pokazatelj kakav smo narod.
Jedna od vodom najbogatijih drzava uvozi vodu.
Nisu to strašne cifre , 20 miliona je sića , paznju treba skrenuti na ostala uvozna vecinom "muda pod bubrege" , tu su milijarde u pitanju , to vec nije sića.
Jedna od vodom najbogatijih drzava uvozi vodu.
Nisu to strašne cifre , 20 miliona je sića , paznju treba skrenuti na ostala uvozna vecinom "muda pod bubrege" , tu su milijarde u pitanju , to vec nije sića.
- Stoner
#50 Re: Kupujmo domacu izvorsku vodu, isplati se
Znate li da BiH ima više pitke izvorske vode nego čitava Mitelevropa i da uvozi vodu?
Mi Bosanci!
Mi Bosanci!