Ima takvih dosta, neki se kasnije smire, ali nekima se ne da izvuć iz govana. Pokušaj malo izučavat promiskuitet sa stanovišta psihologije i psihosociologije, svašta zanimljivo se tu može pročitati, možda nađeš rješenje svog problema. Koliko ja mogu uvidjet, ozbiljnu vezu ni s kim ne možeš ostvarit, a i nisi baš najsretniji sa svojim trenutnim stanjem. To su dvije od nekoliko tački koje odlikuju promiskuitetno ponašanje, ali dobra stvar je što si svjestan svog problema, jer ga ljudi inače poriču. Promiskuitet jednostavno nije dobar za čovjeka(ne jednog, već bilo kojeg).Cojot wrote:Sve ja to razumijem zato i pitam za mišljenje šta raditi,pretpostavljam da nas ima dosta takvihS4mpion wrote:Daleko je to od zdravog ponašanja, jaro, promiskutet te je uhvatio u svoje ralje, sebi stvaraš ovisnost koja ti kasnije gadne probleme može stvoriti.
"Ganjam" sve što nosi suknju,kako da se smirim?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- S4mpion
#26 Re: "Ganjam" sve što nosi suknju,kako da se smirim?
- Capajebo
#27 Re: "Ganjam" sve što nosi suknju,kako da se smirim?
Podji malo vise sebe cijeniti od suknje 
-
Merengues
#28 Re: "Ganjam" sve što nosi suknju,kako da se smirim?
Ma doći će jedna i dovesti te u red
Moj savjet kad te odbije a pravo ti se sviđa nemoj letit za njom najebat ćeš. Znam po sebi 
-
The Great Heisenberg
#29 Re: "Ganjam" sve što nosi suknju,kako da se smirim?
Jest, upravu je, doci ce jedna koja ce ti pomutiti pamet... čuvaj se...Merengues wrote:Ma doći će jedna i dovesti te u redMoj savjet kad te odbije a pravo ti se sviđa nemoj letit za njom najebat ćeš. Znam po sebi
Poslusaj savjet!
-
yoyo13
#30 Re: "Ganjam" sve što nosi suknju,kako da se smirim?
Ja kad sam bio tvojih godina, mozda malo mladji, uzelo me bilo to divlje ponasanje. Sama situacija i fin. primanja, stanje u drzavi, ta neka lazna slika u mom slucaju imala je presudnu ulogu.S4mpion wrote:Ima takvih dosta, neki se kasnije smire, ali nekima se ne da izvuć iz govana. Pokušaj malo izučavat promiskuitet sa stanovišta psihologije i psihosociologije, svašta zanimljivo se tu može pročitati, možda nađeš rješenje svog problema. Koliko ja mogu uvidjet, ozbiljnu vezu ni s kim ne možeš ostvarit, a i nisi baš najsretniji sa svojim trenutnim stanjem. To su dvije od nekoliko tački koje odlikuju promiskuitetno ponašanje, ali dobra stvar je što si svjestan svog problema, jer ga ljudi inače poriču. Promiskuitet jednostavno nije dobar za čovjeka(ne jednog, već bilo kojeg).Cojot wrote:Sve ja to razumijem zato i pitam za mišljenje šta raditi,pretpostavljam da nas ima dosta takvihS4mpion wrote:Daleko je to od zdravog ponašanja, jaro, promiskutet te je uhvatio u svoje ralje, sebi stvaraš ovisnost koja ti kasnije gadne probleme može stvoriti.
Imas zensko drusto, al pola bi ih okrenuo ako se moze, tj ako bi situacija ti isla na ruku, ono pola ti se ne svidja ili su vec pokusao pa ispusio. Opravdavas svoje ponasanje prebacivanjem krivice na druge.
Ja sam toga postao svjestan sa nekih 25, da me nece daleko odvest al sam opet nekako se vracao tome do 30e. Dzaba cura i jos jedna kraj nje, samo daj jos. Daj da telefon stalno zvoni, neka dopisivanje, po dva tri broja imas, lazes ko pas, sam ne znas gdje si. A dobro ti
Najgore od svega je sto sebi postavljas neke ciljeve, naravno ako sa finansijama mozes da ih podneses, koji su vecini ljudi neshvatljivi ili ih uopste ne zanimaju, a tebi su extra zajebancija i provod.
Ja sam imao tu nesrecu da je bilo nas par u drusvu, sto zauzetih sto ozenjenih i ja naravno uvijek slobodan
To ti je najgore, kad imas jos nekoga da te prati, da divlja sa tobom.
Moj ti je prijedlog da popricas sa nekim ko je strucan po tom pitanju. Ja doduse nisam isao doktorima al sam pricao sa nekim savjetnicima. Bacio sam bio alkohol, batalio gastronomiju i hodanja. Sam sam se sklonio od tog nekog zla hvala Bogu. U jednom trenutku sam pobaco 9 sim kartica. Ovo ti govorim Boga mi iz najbolje namjere. Najteze je prestat jer te i raja smatra ko vrijednijim ako ne ispadas papucar, pojavljujes se na dernecima sa drugim curama, magarcis ih. Ima cak i cura kojima se to svidja, pa se ti njima cinis neuhvatljiv pa si i njima pravo zanimljiv. Nikad ti nije dosadno jer uvijek trazis nesto novo, pogotovo u tvojim godinama.
Sladak je to zivot, sladji neko bilo kakva kocka i gudra. Ko je u tome zna o cemu pricam, ko nije dzaba mu pricat.
I kad ti ljudi govore doce jedna, pa ce to smirit. Nema tu prijatelju jedne, jer nikad nisi na jednoj, ali nikad. Jedino ako te prvo prihvati takvog kakav jesi pa tek onda te bude voljna mijenjati. A za to treba vremena i zivaca i cisto sumnjam da ce uspjeti ako ti sam to sa sobom ne rascistis.
Sretno ti bilo kako god
Al lago bi te kad bi ti rekao da dan danas ne pomislim o tom periodu....
- ema_
#31 Re: "Ganjam" sve što nosi suknju,kako da se smirim?
S4mpion wrote:Ima takvih dosta, neki se kasnije smire, ali nekima se ne da izvuć iz govana. Pokušaj malo izučavat promiskuitet sa stanovišta psihologije i psihosociologije, svašta zanimljivo se tu može pročitati, možda nađeš rješenje svog problema. Koliko ja mogu uvidjet, ozbiljnu vezu ni s kim ne možeš ostvarit, a i nisi baš najsretniji sa svojim trenutnim stanjem. To su dvije od nekoliko tački koje odlikuju promiskuitetno ponašanje, ali dobra stvar je što si svjestan svog problema, jer ga ljudi inače poriču. Promiskuitet jednostavno nije dobar za čovjeka(ne jednog, već bilo kojeg).Cojot wrote:Sve ja to razumijem zato i pitam za mišljenje šta raditi,pretpostavljam da nas ima dosta takvihS4mpion wrote:Daleko je to od zdravog ponašanja, jaro, promiskutet te je uhvatio u svoje ralje, sebi stvaraš ovisnost koja ti kasnije gadne probleme može stvoriti.
Svaka čast za postove
- Ramzess Veliki
#32 Re: "Ganjam" sve što nosi suknju,kako da se smirim?
Yoyo sve rekao.yoyo13 wrote: Ja kad sam bio tvojih godina, mozda malo mladji, uzelo me bilo to divlje ponasanje. Sama situacija i fin. primanja, stanje u drzavi, ta neka lazna slika u mom slucaju imala je presudnu ulogu.
Imas zensko drusto, al pola bi ih okrenuo ako se moze, tj ako bi situacija ti isla na ruku, ono pola ti se ne svidja ili su vec pokusao pa ispusio. Opravdavas svoje ponasanje prebacivanjem krivice na druge.
Ja sam toga postao svjestan sa nekih 25, da me nece daleko odvest al sam opet nekako se vracao tome do 30e. Dzaba cura i jos jedna kraj nje, samo daj jos. Daj da telefon stalno zvoni, neka dopisivanje, po dva tri broja imas, lazes ko pas, sam ne znas gdje si. A dobro tiImas onaj osjecaj da nema djevojke kod koje nebi imao prolaza, samo kad bi se dovoljno potrudio. I onda i to te dalje stimulise da ganjas i sto je slobodno i zauzeto. Samopouzdanje do nebesa. A tad nekako sve i da hoces da prestanes zao ti...kad vidis da te ide. A svi igramo dok nas ide...
Najgore od svega je sto sebi postavljas neke ciljeve, naravno ako sa finansijama mozes da ih podneses, koji su vecini ljudi neshvatljivi ili ih uopste ne zanimaju, a tebi su extra zajebancija i provod.
Ja sam imao tu nesrecu da je bilo nas par u drusvu, sto zauzetih sto ozenjenih i ja naravno uvijek slobodan![]()
gdje ti je izlazak dug po 3 dana. Ti ljudi su imali brakove i veze strasno "tolerantne". Kad bi vidjeli da je zagustilo znalo se desit da se i laze na kojoj se lokaciji u par stotina kilometara.
Moj ti je prijedlog da popricas sa nekim ko je strucan po tom pitanju. Ja doduse nisam isao doktorima al sam pricao sa nekim savjetnicima. Bacio sam bio alkohol, batalio gastronomiju i hodanja. Sam sam se sklonio od tog nekog zla hvala Bogu. U jednom trenutku sam pobaco 9 sim kartica. Ovo ti govorim Boga mi iz najbolje namjere. Najteze je prestat jer te i raja smatra ko vrijednijim ako ne ispadas papucar, pojavljujes se na dernecima sa drugim curama, magarcis ih. Ima cak i cura kojima se to svidja, pa se ti njima cinis neuhvatljiv pa si i njima pravo zanimljiv. Nikad ti nije dosadno jer uvijek trazis nesto novo, pogotovo u tvojim godinama.
Sladak je to zivot, sladji neko bilo kakva kocka i gudra. Ko je u tome zna o cemu pricam, ko nije dzaba mu pricat.
I kad ti ljudi govore doce jedna, pa ce to smirit. Nema tu prijatelju jedne, jer nikad nisi na jednoj, ali nikad. Jedino ako te prvo prihvati takvog kakav jesi pa tek onda te bude voljna mijenjati. A za to treba vremena i zivaca i cisto sumnjam da ce uspjeti ako ti sam to sa sobom ne rascistis.
Sretno ti bilo kako god![]()
Ja sam se smirio kad sam shvatio da sam sve žene počeo da gledam sa prevrtanjem u želutcu ... nakupilo se tu svega, udatih i slobodnih, za jednu noć, varanja svakakvog ... pa se zapitaš kakva će tvoja supruga biti. Zatim ti se sve to zgadi. Moraš se pročistiti jer shvatiš da ćeš na kraju ostati sam zbog nepovjerenja koje se u tebi nakupi. Smuči ti se sve.
Zatim počneš tražiti osobu kojoj možeš vjerovati, ali se i ti moraš povući i pokopati sjećanja na protekli period.
Ipak je najljepša stvar naći jednu - onu pravu. Ta se ne traži po partijima i kafanama. Ima mnogo žena vrijednih truda, shvatiš da ih nisi ni mogao sresti jer si bio na pogrešnim mjestima.
Ali dođe to samo od sebe.
Nije teško osvojiti neku osobu i imati seks sa njom. Teže je zadržati pravu osobu koja će te činiti sretnim, i ti nju.
- sheilak
#33 Re: "Ganjam" sve što nosi suknju,kako da se smirim?
fin post.Ramzess Veliki wrote: Yoyo sve rekao.![]()
Ja sam se smirio kad sam shvatio da sam sve žene počeo da gledam sa prevrtanjem u želutcu ... nakupilo se tu svega, udatih i slobodnih, za jednu noć, varanja svakakvog ... pa se zapitaš kakva će tvoja supruga biti. Zatim ti se sve to zgadi. Moraš se pročistiti jer shvatiš da ćeš na kraju ostati sam zbog nepovjerenja koje se u tebi nakupi. Smuči ti se sve.
Zatim počneš tražiti osobu kojoj možeš vjerovati, ali se i ti moraš povući i pokopati sjećanja na protekli period.
Ipak je najljepša stvar naći jednu - onu pravu. Ta se ne traži po partijima i kafanama. Ima mnogo žena vrijednih truda, shvatiš da ih nisi ni mogao sresti jer si bio na pogrešnim mjestima.
Ali dođe to samo od sebe.
Nije teško osvojiti neku osobu i imati seks sa njom. Teže je zadržati pravu osobu koja će te činiti sretnim, i ti nju.
-
Graf_Spee
- kritichar
#35 Re: "Ganjam" sve što nosi suknju,kako da se smirim?
Ma jednostavno objašnjenje, to je tipično ponašanje mužijaka, kad pogledaš bilo koji dokumentarac vidjet ćeš da je to to
e sad jedino je problem ako ti misliš da se životinja i čovjek moraju razlikovati, sada konkretno govoreći o kontrolisanju nagona, a ako ne misliš i smatraš to sve normalnom prirodnom pojavom, onda ti nemaš nikakav problem.
e sad jedino je problem ako ti misliš da se životinja i čovjek moraju razlikovati, sada konkretno govoreći o kontrolisanju nagona, a ako ne misliš i smatraš to sve normalnom prirodnom pojavom, onda ti nemaš nikakav problem.
- Ramzess Veliki
#36 Re: "Ganjam" sve što nosi suknju,kako da se smirim?
Joooj đe me nađe ... a i svakog drugog ...Merengues wrote:Ma doći će jedna i dovesti te u redMoj savjet kad te odbije a pravo ti se sviđa nemoj letit za njom najebat ćeš. Znam po sebi
Svaki lafac koji je lako dolazio do seksa čim mu jedna uskrati izgubi glavu za njom.
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#37 Re: "Ganjam" sve što nosi suknju,kako da se smirim?
A ovo ?Cojot wrote:Imam problem,jednostavno me zanima sve što nosi suknju,volim da flertujem ne mogu da se smirim pored jedne osobe.
Volim da sam u ženskom društvu,imam 23 godine i nikada nisam imao duzu vezu od mjesec dana!
-
Cojot
#38 Re: "Ganjam" sve što nosi suknju,kako da se smirim?
To mi je dosta ljudi reklo,ali najgore moram pa makar glavom kroz zid.Merengues wrote:Ma doći će jedna i dovesti te u redMoj savjet kad te odbije a pravo ti se sviđa nemoj letit za njom najebat ćeš. Znam po sebi
-
Cojot
#39 Re: "Ganjam" sve što nosi suknju,kako da se smirim?
#yoyo13
Ja kad sam bio tvojih godina, mozda malo mladji, uzelo me bilo to divlje ponasanje. Sama situacija i fin. primanja, stanje u drzavi, ta neka lazna slika u mom slucaju imala je presudnu ulogu.
Ja sam toga postao svjestan sa nekih 25, da me nece daleko odvest al sam opet nekako se vracao tome do 30e. Dzaba cura i jos jedna kraj nje, samo daj jos. Daj da telefon stalno zvoni, neka dopisivanje, po dva tri broja imas, lazes ko pas, sam ne znas gdje si. A dobro ti
Imas onaj osjecaj da nema djevojke kod koje nebi imao prolaza, samo kad bi se dovoljno potrudio. I onda i to te dalje stimulise da ganjas i sto je slobodno i zauzeto. Samopouzdanje do nebesa. A tad nekako sve i da hoces da prestanes zao ti...kad vidis da te ide. A svi igramo dok nas ide...
Ja sam imao tu nesrecu da je bilo nas par u drusvu, sto zauzetih sto ozenjenih i ja naravno uvijek slobodan
gdje ti je izlazak dug po 3 dana. Ti ljudi su imali brakove i veze strasno "tolerantne". Kad bi vidjeli da je zagustilo znalo se desit da se i laze na kojoj se lokaciji u par stotina kilometara.
Sretno ti bilo kako god
[/quote]
Objasnio si tacno" Daj da telefon stalno zvoni, neka dopisivanje, po dva tri broja imas, lazes ko pas, sam ne znas gdje si. A dobro ti
Imas onaj osjecaj da nema djevojke kod koje nebi imao prolaza, samo kad bi se dovoljno potrudio. I onda i to te dalje stimulise da ganjas i sto je slobodno i zauzeto."
Upravo je tako,doće valjda uz dupeta u glavu
Ja kad sam bio tvojih godina, mozda malo mladji, uzelo me bilo to divlje ponasanje. Sama situacija i fin. primanja, stanje u drzavi, ta neka lazna slika u mom slucaju imala je presudnu ulogu.
Sretno ti bilo kako god
Objasnio si tacno" Daj da telefon stalno zvoni, neka dopisivanje, po dva tri broja imas, lazes ko pas, sam ne znas gdje si. A dobro ti
Upravo je tako,doće valjda uz dupeta u glavu
-
Cojot
#40 Re: "Ganjam" sve što nosi suknju,kako da se smirim?
direktni wrote:U tvojim godinama tako i treba da bude. Nabijaj broj, sve ostalo su nijanse.Cojot wrote:Imam problem,jednostavno me zanima sve što nosi suknju,volim da flertujem ne mogu da se smirim pored jedne osobe.
Volim da sam u ženskom društvu,imam 23 godine i nikada nisam imao duzu vezu od mjesec dana!
-
Merengues
#41 Re: "Ganjam" sve što nosi suknju,kako da se smirim?
Cojot wrote:To mi je dosta ljudi reklo,ali najgore moram pa makar glavom kroz zid.Merengues wrote:Ma doći će jedna i dovesti te u redMoj savjet kad te odbije a pravo ti se sviđa nemoj letit za njom najebat ćeš. Znam po sebi
Ne moraš ti ništa desit će se to spontano
-
Cojot
#42 Re: "Ganjam" sve što nosi suknju,kako da se smirim?
I am Happy wrote:A ovo ?Cojot wrote:Imam problem,jednostavno me zanima sve što nosi suknju,volim da flertujem ne mogu da se smirim pored jedne osobe.

Problem kod "Tog" je ovo
- kritichar
#43 Re: "Ganjam" sve što nosi suknju,kako da se smirim?
ma ja, na kraju ćeš oženiti nečiji nabijeni brojCojot wrote:direktni wrote:U tvojim godinama tako i treba da bude. Nabijaj broj, sve ostalo su nijanse.Cojot wrote:Imam problem,jednostavno me zanima sve što nosi suknju,volim da flertujem ne mogu da se smirim pored jedne osobe.
- S4mpion
#44 Re: "Ganjam" sve što nosi suknju,kako da se smirim?
Jedno ti mora biti jasno:
Stvari se neće promijeniti same od sebe, ti moraš unijeti promjenu u svoj život. Savjete tipa "ma samo uživaj, doći će sve na svoje mjesto" i "ma to je normalno, naletit će nekad prava, pa ćeš se smirit", zaobiđi u širokom luku, jer su zasnovani na tuđim iskustvima i ne moraju važiti za tebe. Vrlo lahko ti se može desiti da uđeš u 40-te sam, bez igdje ikoga, a opet će oko tebe prštati savjeti "normalno je to, biće sve OK" iako je istina daleko. Dakle, ako se ti ne izboriš za promjenu, ista se neće ni desiti
Stvari se neće promijeniti same od sebe, ti moraš unijeti promjenu u svoj život. Savjete tipa "ma samo uživaj, doći će sve na svoje mjesto" i "ma to je normalno, naletit će nekad prava, pa ćeš se smirit", zaobiđi u širokom luku, jer su zasnovani na tuđim iskustvima i ne moraju važiti za tebe. Vrlo lahko ti se može desiti da uđeš u 40-te sam, bez igdje ikoga, a opet će oko tebe prštati savjeti "normalno je to, biće sve OK" iako je istina daleko. Dakle, ako se ti ne izboriš za promjenu, ista se neće ni desiti
- Ramzess Veliki
#45 Re: "Ganjam" sve što nosi suknju,kako da se smirim?
[quote="kritichar"]
Oženićeš nečiji nabijeni broj i ovako i onako.
Oženićeš nečiji nabijeni broj i ovako i onako.
- kritichar
-
x_lecter
#47 Re: "Ganjam" sve što nosi suknju,kako da se smirim?
ne sekiraj se bracuka ... i ja sam tako do 22. ganjao zene i ziogu sve sto bi mi naletilo, a bilo ih je na stotine i nikad mi nije bilo dosta ... znalo se desiti ujutro jednu navece drugu pojebem ... i nisam se mogao smiriti .. onda upoznam svoju princezu, i evo nas sretni u braku i djeca dosla ... i sad mi se omakne na sluzbenom putu ali sta se moze niko nije savrsen.
-
golman
#48 Re: "Ganjam" sve što nosi suknju,kako da se smirim?
...e moj Kojote...nisi jedini....
-
crnoplavo
#49 Re: "Ganjam" sve što nosi suknju,kako da se smirim?
najvaznije je da si priznao da je problem postoji-trazeci savjet-"..,kako da se smirim"?
i da si prihvatio da problem postoji-"Ganjam (prvo lice jednine-JA) sve što nosi suknju..,"
i upravo to je ono sto treba uciniti prije prelaska na bilo sta drugo, a ti si ucinio najvaznije-prva dva koraka!
i da si prihvatio da problem postoji-"Ganjam (prvo lice jednine-JA) sve što nosi suknju..,"
i upravo to je ono sto treba uciniti prije prelaska na bilo sta drugo, a ti si ucinio najvaznije-prva dva koraka!
-
crnoplavo
#50 Re: "Ganjam" sve što nosi suknju,kako da se smirim?
ali osim toga valja znat jos par stvari, neveezano za temu