muha_sa wrote:ako ne volim i ne slušam i ne pada mi na pamet da se u mom domu slušaju kojekakve eke, keke, cece i ine pevaljke ne znaci da nisam ljubitelj narodne muzike, al ne ove, što Rambo reko, turbo folk prostacenja.
nisi IN
muha_sa wrote:ako ne volim i ne slušam i ne pada mi na pamet da se u mom domu slušaju kojekakve eke, keke, cece i ine pevaljke ne znaci da nisam ljubitelj narodne muzike, al ne ove, što Rambo reko, turbo folk prostacenja.
vala i nisam, al sam zato u ovome tata-mata, haker_mufljuz_ wrote:muha_sa wrote:ako ne volim i ne slušam i ne pada mi na pamet da se u mom domu slušaju kojekakve eke, keke, cece i ine pevaljke ne znaci da nisam ljubitelj narodne muzike, al ne ove, što Rambo reko, turbo folk prostacenja.
nisi IN

hašišareinsomnia78 wrote:Muha fura one padavičare
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
de jedan selfi za raju hamusmuha_sa wrote:vala i nisam, al sam zato u ovome tata-mata, haker_mufljuz_ wrote:muha_sa wrote:ako ne volim i ne slušam i ne pada mi na pamet da se u mom domu slušaju kojekakve eke, keke, cece i ine pevaljke ne znaci da nisam ljubitelj narodne muzike, al ne ove, što Rambo reko, turbo folk prostacenja.
nisi IN![]()
Havatar wrote:Ovi koji ne slusaju turbofolk su isto a mozda i vise netolerantni posto glavni argument protiv je to sto su to zvuci Turske i bliskog stoka ( znaci da osobe koje to izgovaraju u sebi imaju rasizam prema ljudima sa bliskog istoka, islamofobiju posto se zna na sta se tu aludira i mrznju prema Turcima a to je sve nesto sto je mase ljudi u historiji mobiliziralo da cine zlocine prema Bosnjacima) .
nisi me razumioBodkin wrote:
![]()
na stranu to sto je turbofol odron kojeg trreba zakonom zabraniti, ajde mi objasni kako nekog ukus za muziku cini kriminalcem i nacionalistom svega ti na svijetu
Havatar wrote:Ovi koji ne slusaju turbofolk su isto a mozda i vise netolerantni posto glavni argument protiv je to sto su to zvuci Turske i bliskog stoka ( znaci da osobe koje to izgovaraju u sebi imaju rasizam prema ljudima sa bliskog istoka, islamofobiju posto se zna na sta se tu aludira i mrznju prema Turcima a to je sve nesto sto je mase ljudi u historiji mobiliziralo da cine zlocine prema Bosnjacima) .
pa tako se izrazitouch brain wrote:nisi me razumioBodkin wrote:
![]()
na stranu to sto je turbofol odron kojeg trreba zakonom zabraniti, ajde mi objasni kako nekog ukus za muziku cini kriminalcem i nacionalistom svega ti na svijetu
glazba sama po sebi nemoze, ali kao medij moze ( a to i radi) promovirati vrijednosti koje su stetne i autodestruktivne po jedno drustvo
npr sigurno si gledao film "rane"..film je dobar ali meni kao zrelom covjeku je to samo film-fikcija ali nekom tinejdjeru koji nije izgradio svoju svijest ti glumci postaju obrazac ponasanja...ista stvar sa turbom folkom...instant slava,nabildani kockoglavi likovi u trenerkama sa 20 kila zlata (na koga te to asocira),djevojke koje su vise gole nego obucene,bjesna auta,instant slava i poruka da su oni iznad zakona..sve su to nesvjesne poruke koje itekako dopiru do ljudi
Logika je da muzika koju slusas nema veze sa time da li nekog mrzis ili ne posto kao sto sam naveo to je podjednako zastupljeno kod svih i obicne su gluposti da oni koji ne slusaju turbofolk nisu takvi. Inace ja ne slusam narodnjake samo Tomu i HarisaObjektivni navijac wrote:Havatar wrote:Ovi koji ne slusaju turbofolk su isto a mozda i vise netolerantni posto glavni argument protiv je to sto su to zvuci Turske i bliskog stoka ( znaci da osobe koje to izgovaraju u sebi imaju rasizam prema ljudima sa bliskog istoka, islamofobiju posto se zna na sta se tu aludira i mrznju prema Turcima a to je sve nesto sto je mase ljudi u historiji mobiliziralo da cine zlocine prema Bosnjacima) .![]()
![]()
![]()
Logicni zakljucak :
1.Ko slusa Mocarta i jazz,taj mrzi narodnjake
2. Ko mrzi narodnjake,taj logicno mrzi Turke.
3.Ko mrzi Turke,taj logicno mrzi muslimane
4. Ko mrzi muslimane,logicno mrzi Bosnjake.
5. Ko mrzi Bosnjake,logicno on je cetnik.
Znaci logika nam govori : Ko slusa Mocarta i jazz,on je cetnik![]()
Jeste tako posto se tom recenicom indirektno porucuje ljudima da prestanu da slusaju tu muziku zato sto je to muzika koju slusaju samo muslimani a oni su bolji od muslimana i ako neko pored svih argumentata protiv turbofolka iznosi samo to onda je jasno da je mrzac i da nije nista bolji od onih koji mrze isto sto i on ali slusaju turbofolk.Bodkin wrote:Havatar wrote:Ovi koji ne slusaju turbofolk su isto a mozda i vise netolerantni posto glavni argument protiv je to sto su to zvuci Turske i bliskog stoka ( znaci da osobe koje to izgovaraju u sebi imaju rasizam prema ljudima sa bliskog istoka, islamofobiju posto se zna na sta se tu aludira i mrznju prema Turcima a to je sve nesto sto je mase ljudi u historiji mobiliziralo da cine zlocine prema Bosnjacima) .![]()
![]()
o Boze dragi najveci trol u historiji foruma
...ja sam gledao do 00.20muha_sa wrote:ko ovo može do kraja preslušat halal mu vjera--moderan je![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1MK4o6MOrpk [/youtube]
Ne bih se slozio sa vama kolega forumasuHavatar wrote:Logika je da muzika koju slusas nema veze sa time da li nekog mrzis ili ne posto kao sto sam naveo to je podjednako zastupljeno kod svih i obicne su gluposti da oni koji ne slusaju turbofolk nisu takvi. Inace ja ne slusam narodnjake samo Tomu i HarisaObjektivni navijac wrote:Havatar wrote:Ovi koji ne slusaju turbofolk su isto a mozda i vise netolerantni posto glavni argument protiv je to sto su to zvuci Turske i bliskog stoka ( znaci da osobe koje to izgovaraju u sebi imaju rasizam prema ljudima sa bliskog istoka, islamofobiju posto se zna na sta se tu aludira i mrznju prema Turcima a to je sve nesto sto je mase ljudi u historiji mobiliziralo da cine zlocine prema Bosnjacima) .![]()
![]()
![]()
Logicni zakljucak :
1.Ko slusa Mocarta i jazz,taj mrzi narodnjake
2. Ko mrzi narodnjake,taj logicno mrzi Turke.
3.Ko mrzi Turke,taj logicno mrzi muslimane
4. Ko mrzi muslimane,logicno mrzi Bosnjake.
5. Ko mrzi Bosnjake,logicno on je cetnik.
Znaci logika nam govori : Ko slusa Mocarta i jazz,on je cetnik![]()
nemoj da te to cudi kad su i ovdje u SA najposjecenije kafane u kojim gostuje neka srbijanska turbo folk gacica jal grudnjakJohnnyS wrote:Koja je muzika puštana u onoj diskoteci sinoć u Velikoj Kladuši? Mozart, Bach, Handel? Čudno kako bombe, pištolji i noževi se uvijek vežu uz turbofolk okupljališta...
i to znaci da su svi koji slusaju kriminalci i nacionalisti? kojim trikom je ovo povezano? onim da su kriminalci svi koji slusaju rep?JohnnyS wrote:Koja je muzika puštana u onoj diskoteci sinoć u Velikoj Kladuši? Mozart, Bach, Handel? Čudno kako bombe, pištolji i noževi se uvijek vežu uz turbofolk okupljališta...