Tino Sven Sušić

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Pismonosa

#26 Re: Tino Sven Sušić

Post by Pismonosa »

kolegione wrote:
Pismonosa wrote:Kakvih se sve panjeva prošetalo kroz reprezentaciju, ni Tino mi ne dođe ko neko čudo.

Da li bih ga je pozvao u Brazil? Ne bih.
Ali sto moramo to trpiti zasto sto smo to mi uvijel levati to je ponizavajuce Sven Susic je prosjek iz prosjek lige iz prosjek kluba znaci mogao je bilo ko iz top 4 kluba BiH premijer lige
Otkad to ti pođe brinut za našu reprezentaciju? Haj, fino, dobismo iznenada nove simpatizere :bih:
It_is_a_Leclerc

#27 Re: Tino Sven Sušić

Post by It_is_a_Leclerc »

Tino imao ponudu Belgije ?! :D

Jedino ako ima neka kafana Belgija u Splitu, pa ga pozvali da igra picigina s njima.
Itakoto

#28 Re: Tino Sven Sušić

Post by Itakoto »

FIFA_drifter wrote:
Itakoto wrote:@Fifa, Napisi koju poziciju igra mladi Susic i bice ti jasno koliko nam je potreban... :izet:
Tino je polivalentan igrač što bi rekao vrli komentator Igor Krištić. :lol:
Može igrati zadnjeg veznog ili desno krilo, a po mom mišljenju u genima mu je da bude napadač, dakle centarfor.
Rijetki su takvi igrači koji to mogu. Ma ruku na srce može igrati i stopera, a u slučaju puno crvenih kartona može stati i između stativa. :bih:
:thumbup: Toooo! To se trazi. Izgleda da zna igrati i (lijevog) beka cim ga uporedjujes sa Hrgovicem. :D
sinuhe

#29 Re: Tino Sven Sušić

Post by sinuhe »

Zadnji put kad smo igrali bez Susica na SP je bilo prije 40 godina. :D
Pismonosa

#30 Re: Tino Sven Sušić

Post by Pismonosa »

Itakoto wrote:
FIFA_drifter wrote:
Itakoto wrote:@Fifa, Napisi koju poziciju igra mladi Susic i bice ti jasno koliko nam je potreban... :izet:
Tino je polivalentan igrač što bi rekao vrli komentator Igor Krištić. :lol:
Može igrati zadnjeg veznog ili desno krilo, a po mom mišljenju u genima mu je da bude napadač, dakle centarfor.
Rijetki su takvi igrači koji to mogu. Ma ruku na srce može igrati i stopera, a u slučaju puno crvenih kartona može stati i između stativa. :bih:
:thumbup: Toooo! To se trazi. Izgleda da zna igrati i (lijevog) beka cim ga uporedjujes sa Hrgovicem. :D
Onako ko što je igrao Hrgović bi isto komotno igrao i Aca Lukas. Tako da poređenje itekako ima smisla :D
FIFA_drifter

#31 Re: Tino Sven Sušić

Post by FIFA_drifter »

Itakoto wrote: :thumbup: Toooo! To se trazi. Izgleda da zna igrati i (lijevog) beka cim ga uporedjujes sa Hrgovicem. :D
Priznajem da mu lijeva nije jača noga. A koliko znam ima na tone igrača koji igraju na poziciji lijevog beka, pa u slučaju (nedaj Bože) ozljede Salihovića ili Lulića, mogao bi kvalitetno jednokratno popuniti i tu poziciju.
Itakoto

#32 Re: Tino Sven Sušić

Post by Itakoto »

zadnji vezni, centarfor, desno krilo, lijevi bek, stoper, golman... pa za Tinkya moramo polako izmisljati pozicije. :D
Warashii

#33 Re: Tino Sven Sušić

Post by Warashii »

Pismonosa wrote: Ništa od njega korisniji ne bi bili ni Muslimović ni Zec, vjeruj mi. Muslimović ne igra redovno čak ni u Kini i ne može pratiti jači ritam ni cijelih 10 minuta. Ovaj dao dva-tri gola nakon 15 godina u šnj ligi i odjednom je Messi za Tina. Jedini razlog zbog kojeg ga ne bih zvao bi možda bio taj što imamo isto prezime. Reko bi mu, jebiga izvini, al već u startu si hendikepran jer ti je rođak selektor.
Da ali smi smo upoznati sa prednostima Muslimovica zadnji 15-20 minuta ukoliko treba ganjati rezultat, ima iskustva na pretek.
Sto se Zeca tice ne igra bas u snj lizi, garantujem da je bolja od HNL-a 1000% .
Ovo sam loopao po napadacima jer mislim da po spisku jedino nam njih malo nedostaje .
denimb

#34 Re: Tino Sven Sušić

Post by denimb »

Posto sam odlucio da se vise ne nerviram, samo cu citirati Lucky-a:

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Logovan

#35 Re: Tino Sven Sušić

Post by Logovan »

Charuga wrote:Baš mora Tin imati svoju temu ... :?
Što da ne, neka teme. Kada mogu Miske ili Džeko imati svoju temu onda može i Tino.

:mrgreen: :mrgreen:
ultima_palabra

#36 Re: Tino Sven Sušić

Post by ultima_palabra »

Koji dribling jbt... isto Cristiano na slowmotionu :mrgreen:
Sarajevski-Seljak

#37 Re: Tino Sven Sušić

Post by Sarajevski-Seljak »

Ja imam neki osjecaj, da ce nas Tino iznenaditi u Brazilu.

Nemislim da je Pape toliki papak, da ga pozove samo zbog prezimena.

Nek Tino da jedan gol Argentini, i bice od nas "velikih strucnjaka" odmah prica znao sam ja da je on zasluzio, uvijek sam ja govorio neka njega itd...

Jedino sto zamjeram Papetu je Prcic, trebao je pokazati velicinu i pozvati ga. :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
FIFA_drifter

#38 Re: Tino Sven Sušić

Post by FIFA_drifter »

Logovan wrote:
Što da ne, neka teme. Kada mogu Miske ili Džeko imati svoju temu onda može i Tino.
Još je svježe pamćenje kada su navijači želje Džeku zvali kloc, a pogledajte ga danas. Tako će i Tino od Tinkya i malog Tintilinića postati veliki Sven nakon svjetskog prvenstva kada koji puta okrene Zabaletu. Živi bili pa vidjeli.
FIFA_drifter

#39 Re: Tino Sven Sušić

Post by FIFA_drifter »

Sarajevski-Seljak wrote:Ja imam neki osjecaj, da ce nas Tino iznenaditi u Brazilu.

Nemislim da je Pape toliki papak, da ga pozove samo zbog prezimena.

Nek Tino da jedan gol Argentini, i bice od nas "velikih strucnjaka" odmah prica znao sam ja da je on zasluzio, uvijek sam ja govorio neka njega itd...

Jedino sto zamjeram Papetu je Prcic, trebao je pokazati velicinu i pozvati ga. :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Pa da . Geni!!!! Krv nije voda. :bih:
Itakoto

#40 Re: Tino Sven Sušić

Post by Itakoto »

FIFA_drifter wrote:
Logovan wrote:
Još je svježe pamćenje kada su navijači želje Džeku zvali kloc, a pogledajte ga danas. Tako će i Tino od Tinkya i malog Tintilinića postati veliki Sven nakon svjetskog prvenstva kada koji puta okrene Zabaletu. Živi bili pa vidjeli.
I tvojih usta u Bozije usi... :bih:
Mada opet nije zasluzio poziv za Brazil a jos manje da tamo zaigra protiv Zabalete. :D
Logovan

#41 Re: Tino Sven Sušić

Post by Logovan »

FIFA_drifter wrote: Još je svježe pamćenje kada su navijači želje Džeku zvali kloc, a pogledajte ga danas. Tako će i Tino od Tinkya i malog Tintilinića postati veliki Sven nakon svjetskog prvenstva kada koji puta okrene Zabaletu. Živi bili pa vidjeli.
Ma da Bog da tako bilo, nemam ništa protiv. :D
DjecakBezImena

#42 Re: Tino Sven Sušić

Post by DjecakBezImena »

Tino Sven Sušić je univerzalan igrač kojeg krasi prezime.
Šibicar

#43 Re: Tino Sven Sušić

Post by Šibicar »

Igračina i veliko pojačanje za našu reprezentaciju,ne mogu da vjerujem da se odlučio da igra za nas i da je odjebao jednu Belgiju koja mu je garantovala finu sumu novca ako se odluči igrati za njih. :thumbup:

Ne treba zaboraviti ni njegovog saigrača iz velikog Hajduka Vršajevića Avdiju,koji je možda i više pokazao od Tina ove sezone i prava je šteta što to Safet nije prepoznao i pozvao ga u reprezentaciju,iako je Avdija javno rekao da ga poziv Holandije ne zanima i da mu je velika želja i san zaigrati za BiH. :thumbup:
FIFA_drifter

#44 Re: Tino Sven Sušić

Post by FIFA_drifter »

Itakoto wrote:
I tvojih usta u Bozije usi... :bih:
Mada opet nije zasluzio poziv za Brazil a jos manje da tamo zaigra protiv Zabalete. :D
E to ćemo prepustiti selektoru.
Slažem se stobom da možda neće zaigrati protiv Zabalete, jaka je konkurencija na poziciji desnog beka u Argentinaca. Ko zna za koga će se odlučiti njihov selektor.
BadCopy

#45 Re: Tino Sven Sušić

Post by BadCopy »

Najjaci je na poziciji cunja,a dobro se snalazi i kao stativa

Od zla oca od gore matere
FIFA_drifter

#46 Re: Tino Sven Sušić

Post by FIFA_drifter »

DjecakBezImena wrote:Tino Sven Sušić je univerzalan igrač kojeg krasi prezime.
i dva imena :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#47 Re: Tino Sven Sušić

Post by Velkoski »

Šibicar wrote:Igračina i veliko pojačanje za našu reprezentaciju,ne mogu da vjerujem da se odlučio da igra za nas i da je odjebao jednu Belgiju koja mu je garantovala finu sumu novca ako se odluči igrati za njih. :thumbup:

Ne treba zaboraviti ni njegovog saigrača iz velikog Hajduka Vršajevića Avdiju,koji je možda i više pokazao od Tina ove sezone i prava je šteta što to Safet nije prepoznao i pozvao ga u reprezentaciju,iako je Avdija javno rekao da ga poziv Holandije ne zanima i da mu je velika želja i san zaigrati za BiH. :thumbup:
Nešto si ti pobrk'o, Avdija je pozvan.
Tomahawk11
Globalni moderator

#48 Re: Tino Sven Sušić

Post by Tomahawk11 »

I ti @BadCopy pokupio svu pamet svijeta, atributi su ti najjaci argumenti za svaki komentar. Da ti se nije ko sta zamjerio iz porodice Susic, pa ih toliko napadas? Eto on ce biti stativa na SP, a ti ces gledati na telki i svi sretni.
DjecakBezImena

#49 Re: Tino Sven Sušić

Post by DjecakBezImena »

FIFA_drifter wrote:
DjecakBezImena wrote:Tino Sven Sušić je univerzalan igrač kojeg krasi prezime.
i dva imena :lol:
Kad je potpisao za Hajduk, mislio sam da su došla dvojica. :mrgreen:
Itakoto

#50 Re: Tino Sven Sušić

Post by Itakoto »

Smirite strasti, zar ne vidite da ovdje niko nije ozbiljan :oops:
Post Reply