Otkad to ti pođe brinut za našu reprezentaciju? Haj, fino, dobismo iznenada nove simpatizerekolegione wrote:Ali sto moramo to trpiti zasto sto smo to mi uvijel levati to je ponizavajuce Sven Susic je prosjek iz prosjek lige iz prosjek kluba znaci mogao je bilo ko iz top 4 kluba BiH premijer ligePismonosa wrote:Kakvih se sve panjeva prošetalo kroz reprezentaciju, ni Tino mi ne dođe ko neko čudo.
Da li bih ga je pozvao u Brazil? Ne bih.
Tino Sven Sušić
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Pismonosa
#26 Re: Tino Sven Sušić
- It_is_a_Leclerc
#27 Re: Tino Sven Sušić
Tino imao ponudu Belgije ?!
Jedino ako ima neka kafana Belgija u Splitu, pa ga pozvali da igra picigina s njima.
Jedino ako ima neka kafana Belgija u Splitu, pa ga pozvali da igra picigina s njima.
-
Itakoto
#28 Re: Tino Sven Sušić
FIFA_drifter wrote:Tino je polivalentan igrač što bi rekao vrli komentator Igor Krištić.Itakoto wrote:@Fifa, Napisi koju poziciju igra mladi Susic i bice ti jasno koliko nam je potreban...![]()
Može igrati zadnjeg veznog ili desno krilo, a po mom mišljenju u genima mu je da bude napadač, dakle centarfor.
Rijetki su takvi igrači koji to mogu. Ma ruku na srce može igrati i stopera, a u slučaju puno crvenih kartona može stati i između stativa.
- sinuhe
#29 Re: Tino Sven Sušić
Zadnji put kad smo igrali bez Susica na SP je bilo prije 40 godina. 
- Pismonosa
#30 Re: Tino Sven Sušić
Onako ko što je igrao Hrgović bi isto komotno igrao i Aca Lukas. Tako da poređenje itekako ima smislaItakoto wrote:FIFA_drifter wrote:Tino je polivalentan igrač što bi rekao vrli komentator Igor Krištić.Itakoto wrote:@Fifa, Napisi koju poziciju igra mladi Susic i bice ti jasno koliko nam je potreban...![]()
Može igrati zadnjeg veznog ili desno krilo, a po mom mišljenju u genima mu je da bude napadač, dakle centarfor.
Rijetki su takvi igrači koji to mogu. Ma ruku na srce može igrati i stopera, a u slučaju puno crvenih kartona može stati i između stativa.Toooo! To se trazi. Izgleda da zna igrati i (lijevog) beka cim ga uporedjujes sa Hrgovicem.
- FIFA_drifter
#31 Re: Tino Sven Sušić
Priznajem da mu lijeva nije jača noga. A koliko znam ima na tone igrača koji igraju na poziciji lijevog beka, pa u slučaju (nedaj Bože) ozljede Salihovića ili Lulića, mogao bi kvalitetno jednokratno popuniti i tu poziciju.Itakoto wrote:Toooo! To se trazi. Izgleda da zna igrati i (lijevog) beka cim ga uporedjujes sa Hrgovicem.
-
Itakoto
#32 Re: Tino Sven Sušić
zadnji vezni, centarfor, desno krilo, lijevi bek, stoper, golman... pa za Tinkya moramo polako izmisljati pozicije. 
- Warashii
#33 Re: Tino Sven Sušić
Da ali smi smo upoznati sa prednostima Muslimovica zadnji 15-20 minuta ukoliko treba ganjati rezultat, ima iskustva na pretek.Pismonosa wrote: Ništa od njega korisniji ne bi bili ni Muslimović ni Zec, vjeruj mi. Muslimović ne igra redovno čak ni u Kini i ne može pratiti jači ritam ni cijelih 10 minuta. Ovaj dao dva-tri gola nakon 15 godina u šnj ligi i odjednom je Messi za Tina. Jedini razlog zbog kojeg ga ne bih zvao bi možda bio taj što imamo isto prezime. Reko bi mu, jebiga izvini, al već u startu si hendikepran jer ti je rođak selektor.
Sto se Zeca tice ne igra bas u snj lizi, garantujem da je bolja od HNL-a 1000% .
Ovo sam loopao po napadacima jer mislim da po spisku jedino nam njih malo nedostaje .
- denimb
#34 Re: Tino Sven Sušić
Posto sam odlucio da se vise ne nerviram, samo cu citirati Lucky-a:

- Logovan
#35 Re: Tino Sven Sušić
Što da ne, neka teme. Kada mogu Miske ili Džeko imati svoju temu onda može i Tino.Charuga wrote:Baš mora Tin imati svoju temu ...
- ultima_palabra
#36 Re: Tino Sven Sušić
Koji dribling jbt... isto Cristiano na slowmotionu 
- Sarajevski-Seljak
#37 Re: Tino Sven Sušić
Ja imam neki osjecaj, da ce nas Tino iznenaditi u Brazilu.
Nemislim da je Pape toliki papak, da ga pozove samo zbog prezimena.
Nek Tino da jedan gol Argentini, i bice od nas "velikih strucnjaka" odmah prica znao sam ja da je on zasluzio, uvijek sam ja govorio neka njega itd...
Jedino sto zamjeram Papetu je Prcic, trebao je pokazati velicinu i pozvati ga.

Nek Tino da jedan gol Argentini, i bice od nas "velikih strucnjaka" odmah prica znao sam ja da je on zasluzio, uvijek sam ja govorio neka njega itd...
Jedino sto zamjeram Papetu je Prcic, trebao je pokazati velicinu i pozvati ga.
- FIFA_drifter
#38 Re: Tino Sven Sušić
Još je svježe pamćenje kada su navijači želje Džeku zvali kloc, a pogledajte ga danas. Tako će i Tino od Tinkya i malog Tintilinića postati veliki Sven nakon svjetskog prvenstva kada koji puta okrene Zabaletu. Živi bili pa vidjeli.Logovan wrote:Što da ne, neka teme. Kada mogu Miske ili Džeko imati svoju temu onda može i Tino.Charuga wrote:Baš mora Tin imati svoju temu ...
![]()
- FIFA_drifter
#39 Re: Tino Sven Sušić
Pa da . Geni!!!! Krv nije voda.Sarajevski-Seljak wrote:Ja imam neki osjecaj, da ce nas Tino iznenaditi u Brazilu.
Jedino sto zamjeram Papetu je Prcic, trebao je pokazati velicinu i pozvati ga.![]()
![]()
![]()
![]()
-
Itakoto
#40 Re: Tino Sven Sušić
I tvojih usta u Bozije usi...FIFA_drifter wrote:Još je svježe pamćenje kada su navijači želje Džeku zvali kloc, a pogledajte ga danas. Tako će i Tino od Tinkya i malog Tintilinića postati veliki Sven nakon svjetskog prvenstva kada koji puta okrene Zabaletu. Živi bili pa vidjeli.Logovan wrote:Što da ne, neka teme. Kada mogu Miske ili Džeko imati svoju temu onda može i Tino.Charuga wrote:Baš mora Tin imati svoju temu ...
![]()
Mada opet nije zasluzio poziv za Brazil a jos manje da tamo zaigra protiv Zabalete.
- Logovan
#41 Re: Tino Sven Sušić
Ma da Bog da tako bilo, nemam ništa protiv.FIFA_drifter wrote: Još je svježe pamćenje kada su navijači želje Džeku zvali kloc, a pogledajte ga danas. Tako će i Tino od Tinkya i malog Tintilinića postati veliki Sven nakon svjetskog prvenstva kada koji puta okrene Zabaletu. Živi bili pa vidjeli.
- DjecakBezImena
#42 Re: Tino Sven Sušić
Tino Sven Sušić je univerzalan igrač kojeg krasi prezime.
- Šibicar
#43 Re: Tino Sven Sušić
Igračina i veliko pojačanje za našu reprezentaciju,ne mogu da vjerujem da se odlučio da igra za nas i da je odjebao jednu Belgiju koja mu je garantovala finu sumu novca ako se odluči igrati za njih. 
Ne treba zaboraviti ni njegovog saigrača iz velikog Hajduka Vršajevića Avdiju,koji je možda i više pokazao od Tina ove sezone i prava je šteta što to Safet nije prepoznao i pozvao ga u reprezentaciju,iako je Avdija javno rekao da ga poziv Holandije ne zanima i da mu je velika želja i san zaigrati za BiH.
Ne treba zaboraviti ni njegovog saigrača iz velikog Hajduka Vršajevića Avdiju,koji je možda i više pokazao od Tina ove sezone i prava je šteta što to Safet nije prepoznao i pozvao ga u reprezentaciju,iako je Avdija javno rekao da ga poziv Holandije ne zanima i da mu je velika želja i san zaigrati za BiH.
- FIFA_drifter
#44 Re: Tino Sven Sušić
E to ćemo prepustiti selektoru.Itakoto wrote:
I tvojih usta u Bozije usi...![]()
Mada opet nije zasluzio poziv za Brazil a jos manje da tamo zaigra protiv Zabalete.
Slažem se stobom da možda neće zaigrati protiv Zabalete, jaka je konkurencija na poziciji desnog beka u Argentinaca. Ko zna za koga će se odlučiti njihov selektor.
- BadCopy
#45 Re: Tino Sven Sušić
Najjaci je na poziciji cunja,a dobro se snalazi i kao stativa
Od zla oca od gore matere
Od zla oca od gore matere
- FIFA_drifter
#46 Re: Tino Sven Sušić
i dva imenaDjecakBezImena wrote:Tino Sven Sušić je univerzalan igrač kojeg krasi prezime.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#47 Re: Tino Sven Sušić
Nešto si ti pobrk'o, Avdija je pozvan.Šibicar wrote:Igračina i veliko pojačanje za našu reprezentaciju,ne mogu da vjerujem da se odlučio da igra za nas i da je odjebao jednu Belgiju koja mu je garantovala finu sumu novca ako se odluči igrati za njih.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#48 Re: Tino Sven Sušić
I ti @BadCopy pokupio svu pamet svijeta, atributi su ti najjaci argumenti za svaki komentar. Da ti se nije ko sta zamjerio iz porodice Susic, pa ih toliko napadas? Eto on ce biti stativa na SP, a ti ces gledati na telki i svi sretni.
- DjecakBezImena
#49 Re: Tino Sven Sušić
Kad je potpisao za Hajduk, mislio sam da su došla dvojica.FIFA_drifter wrote:i dva imenaDjecakBezImena wrote:Tino Sven Sušić je univerzalan igrač kojeg krasi prezime.
-
Itakoto
#50 Re: Tino Sven Sušić
Smirite strasti, zar ne vidite da ovdje niko nije ozbiljan