kupio sam OVAJ........

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Stitch__

Post by Stitch__ »

Jasho wrote:To mi je pravo glupo što si uradio, bolje da si kupio telefon kod ovlastenog distributera i nebi imap problema! Što se tiće siimensa to ti je velika greška, ja ga ne bih uzeo da mi ga đaba daju, zato jer su simensi jako loši, ako ne i najslabiji na polju mobilnih telefona! Bolje da si uzeo Nokiu, ili sony erickson, ili samsunga!

pojma ti nemas
siemens je zakon!!!
bosniaque

Post by bosniaque »

raja kako se enkodira telefon, sta treba za to kako ide imali neka stranica gdje je opisano u detalje, hajd budite mi dobri pa javite ako moze! :)
meho_puzic

Post by meho_puzic »

Image
bosniaque

Post by bosniaque »

meho_puzic wrote:Image
Image Image
dugi

Post by dugi »

Jasho wrote:To mi je pravo glupo što si uradio, bolje da si kupio telefon kod ovlastenog distributera i nebi imap problema! Što se tiće siimensa to ti je velika greška, ja ga ne bih uzeo da mi ga đaba daju, zato jer su simensi jako loši, ako ne i najslabiji na polju mobilnih telefona! Bolje da si uzeo Nokiu, ili sony erickson, ili samsunga!
Svako radi sa svojim parama sta hoce. Ja bih prije kupio siemens s65 koji ima sve moguce funkcijama i po meni fantastican dizajn, nego za iste pare nokiu 3220 koja je djecija igracka. Siemens je uvijek nudio najvise za ulozeni novac. Nokia pravi dobre telefone sa symbian OS, npr. 6600, 6630, 3650 itd ali to su vec cijene da te glava zaboli. Znaci ako hoces symbian telefon onda Nokia, a ako ne onda Siemens :-D
btw. Siemens je jos uvijek treci proizvodjac mobila na svijetu, iza Nokie i Motorole, valjda zato sto su losi :lol:
Lace

Post by Lace »

ponovila sam se sa

Image

http://www.motorola.com/motoinfo/produc ... %2C00.html

savjeti, iskustva i kako da najbolje iskoristim mogucnosti ove spravice :D

hvala :)
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

http://www.mobilnisvet.com

Ako si kontala koristit ga ko player, pokusaj AAC format, puno manje prostora zauzima od mp3... Inace jel istina da je spor telefon (u porukama i sl.) ?
Lace

Post by Lace »

ne znam kakav je to format...gdje ga mogu skinuti...i nisam primjetila da je spor...poruke isporuci jednako brzo...koliko sam skontala (a mozda se jos ne snalazim)...neke opcije tipa ugasiti zvuk su nedostupne pritiskom na 1 tipku...jedva nadjem gdje se gasi :D
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

Lace wrote:ne znam kakav je to format...gdje ga mogu skinuti...i nisam primjetila da je spor...poruke isporuci jednako brzo...koliko sam skontala (a mozda se jos ne snalazim)...neke opcije tipa ugasiti zvuk su nedostupne pritiskom na 1 tipku...jedva nadjem gdje se gasi :D
AAC ti je cini mi se drugo ime za mp4... (konto sam da je mp4 iskljucivo video codec, al ovi su valjda na forumima za mobilne pametniji). Mozes naci programe za konverziju cini mi se na k700i.site.cz.

Cuo sam da je spor telefon kad se kucaju poruke i sl. Inace mislim da je dobar izbor.
Stitch__

Post by Stitch__ »

ja se ponovio prije par mj. sa Image

telefon je odlican, a od fantasticnosti ga dijeli jebenih 2mb memorije :x sto je PREMALO pogotovo otkad wap radi :x mogli su makar jos 1 mb stavit :x
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

Stitch__ wrote:ja se ponovio prije par mj. sa

telefon je odlican, a od fantasticnosti ga dijeli jebenih 2mb memorije :x sto je PREMALO pogotovo otkad wap radi :x mogli su makar jos 1 mb stavit :x
Razduzi ga pod hitno, nabavi sebi k500, 12 mb rama, mp3, VGA, ovo ono... 130 eura...
lizem_za_petaka

Post by lizem_za_petaka »

@ lace

motorola je zvijer
samo sto za nekestvari treba kurs (KOMPLIKOVANE U PM )

al u sustini je nenadano dobar

@ Stitch__
T630 - NO COMENT
Lace

Post by Lace »

lizem_za_petaka wrote:@ lace

motorola je zvijer
samo sto za nekestvari treba kurs (KOMPLIKOVANE U PM )

al u sustini je nenadano dobar

@ Stitch__
T630 - NO COMENT

ma pametna sam ja...prije ili kasnije cu ih provaliti...nisam od onih koji hoce sve i odmah...evo izbirikala sam se sa prebacivanjem dijela mp3 pjesmice i stimanja iste da zvoni...isto vrijedi za slike mob-PC i vice versa...nemam puno vremena da ceprkam po njemu ali ce vrijeme pokazati njegove prednosti :D
Post Reply