dj muftyymadner wrote:Zukorlic ima moj glas.
Mustafa Cerić osniva stranku
- sema911s
#26 Re: Mustafa Cerić osniva stranku
- madner
#27 Re: Mustafa Cerić osniva stranku
Meni BMW, njemu glas.Alfons Kauders wrote:pa ne mogu srbi imati dva clana predsjednistvamadner wrote:Zukorlic ima moj glas.
nisu bosnje...
- Kikibombona
#28 Re: Mustafa Cerić osniva stranku
Mahalski narod i drzava.
-
Korvan
#29 Re: Mustafa Cerić osniva stranku
Mustafa Cerić je jedna od najnegativnijih ličnosti kod muslimana. Čovjek ne samo da sramoti islam već i narod kojem pripada.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#30 Re: Mustafa Cerić osniva stranku
ja odgovorno tvrdim da pola države ne zna koji je novi reis i kako se zove što znači da čovjek samo radi svoj posaoKorvan wrote:Mustafa Cerić je jedna od najnegativnijih ličnosti kod muslimana. Čovjek ne samo da sramoti islam već i narod kojem pripada.
a za cerićeve "gaće" znaju i dan danas... jer je tako nekako... ne znam... nimalo mudro mirno i pošteno nije djelovao
i iskakao je iz paštete
a što se izbora tiče narod će odlučiti
- Kikibombona
#31 Re: Mustafa Cerić osniva stranku
Ma nije samo Ceric. Sve je to u pet deka. Mentalita kasaba. Odvratno.amidzadajdzin wrote:po čemu to? zato što je Cerić bio vjersko lice ?eto sada nije, jel opet nema pravo osnovati političku stranku ?Kikibombona wrote:Mahalski narod i drzava.
- Alfons Kauders
#32 Re: Mustafa Cerić osniva stranku
upravo takoKikibombona wrote:Ma nije samo Ceric. Sve je to u pet deka. Mentalita kasaba. Odvratno.amidzadajdzin wrote:po čemu to? zato što je Cerić bio vjersko lice ?eto sada nije, jel opet nema pravo osnovati političku stranku ?Kikibombona wrote:Mahalski narod i drzava.
pravo da ti kazem vise mi sad idu na kurac ljudi koji se ibrete i zgrazavaju... dok u isto vrijeme glasaju za likove koji su haman pa isti ko ceric po svim bitnim stvarima...
ne moze ti se gaditi ceric ako ti se ne gade i oni
- Kikibombona
#33 Re: Mustafa Cerić osniva stranku
Ma isto smece.Alfons Kauders wrote:
upravo tako
pravo da ti kazem vise mi sad idu na kurac ljudi koji se ibrete i zgrazavaju... dok u isto vrijeme glasaju za likove koji su haman pa isti ko ceric po svim bitnim stvarima...
Ja sam toliko zgadjen nasom politikom da od tegobe u zelucu uopste ne pratim desavanja. Tu sam da stanem uz ove nezaposlene i obespavljene ako se nekada odluce dici glas i to je to. Sto da se handrim kada mi je bolje nego vecini stanovnika ove jadne drzave. Svi kukaju i glasaju za ovu stoku. Ma vozdra, eto vam ih, uzivajte.
Uopste ne pravim razliku izmedju Bakira, Cerica, Fahre, Dodika, Mujezinovica, Tadica, Genjca, Komsica, Ive Mire i da ne nabrajam dalje.
Mozda su likovi poput Tihica, Raguza malo skolovaniji politicari sa znanjem i manirima. Al sve je to u principu mahala, seoski mudraci, nadmudrivanja na nivou meksickih sapunica. Fuuuuuj!
- raskopusa
#34 Re: Mustafa Cerić osniva stranku
ima moju podrsku. 
- Bosanski_hibrid
-
semirizsvemira
#36 Re: Mustafa Cerić osniva stranku
Jadan si i zalostan . Koga bi ti volio kao vodju Bosnjaka : Covica ili mozda Puljica VinkaJoseMujica wrote:ne kontam šta ga kritikujetekonačno je iskreno pokazao svoje prave ambicije....nek mu je sretno
Ovo mi je daleko poštenije nego da se bavi politikom s mindera i vuče konce po privatnim sijelima, a lišen je bilo kakve javne odgovornosti...a čim ga prozoveš islamofob si![]()
sad ćemo barem da vidimo koliko politički vrijedi ovaj hajvan, da ne kažem krmak jer bi me mogli pogrešno shvatiti
-
semirizsvemira
#37 Re: Mustafa Cerić osniva stranku
Pa ko je tebi dobar politicar ? Tudjmanov sin , BulatovicKikibombona wrote:Ma isto smece.Alfons Kauders wrote:
upravo tako
Ja sam toliko zgadjen nasom politikom da od tegobe u zelucu uopste ne pratim desavanja. Tu sam da stanem uz ove nezaposlene i obespavljene ako se nekada odluce dici glas i to je to. Sto da se handrim kada mi je bolje nego vecini stanovnika ove jadne drzave. Svi kukaju i glasaju za ovu stoku. Ma vozdra, eto vam ih, uzivajte.
Uopste ne pravim razliku izmedju Bakira, Cerica, Fahre, Dodika, Mujezinovica, Tadica, Genjca, Komsica, Ive Mire i da ne nabrajam dalje.
Mozda su likovi poput Tihica, Raguza malo skolovaniji politicari sa znanjem i manirima. Al sve je to u principu mahala, seoski mudraci, nadmudrivanja na nivou meksickih sapunica. Fuuuuuj!
- Lokman
#38 Re: Mustafa Cerić osniva stranku
Cerić predstavlja simbol feudalnog mraka i svih grešaka zadnjih dvadeset godina. Nama trebaju moderne i reformske politike kompatibilne sa okruženjem i vremenom. Ekipa oko Cerića predstavlja samo ambiciju bez realne osnove. Stasale su nove generacije, uspostavlja se ambijent promjena i novih ljudi. Cerić je već viđena ružna prošlost koju svi želimo da zaboravimo.
- snaga_znanja
#39 Re: Mustafa Cerić osniva stranku
JoseMujica wrote:ne kontam šta ga kritikujetekonačno je iskreno pokazao svoje prave ambicije....nek mu je sretno
Ovo mi je daleko poštenije nego da se bavi politikom s mindera i vuče konce po privatnim sijelima, a lišen je bilo kakve javne odgovornosti...a čim ga prozoveš islamofob si![]()
sad ćemo barem da vidimo koliko politički vrijedi ovaj hajvan, da ne kažem krmak jer bi me mogli pogrešno shvatiti
- snaga_znanja
#40 Re: Mustafa Cerić osniva stranku
Cerić, Radončić, Izetbegović... Biće ovo dobra predizborna kampanja i super izbori. Idem ja kupit 4 vrece brasna, 30 litara ulja, 2 vrece secera i tako to. Zlu ne trebalo... 
- res publica
#41 Re: Mustafa Cerić osniva stranku
Čovjek ima pravo da se kandiduje.
Ali pitanje je šta može postići. Npr. Zukorlić je u Sandžaku izgledao kao da ima veliku podršku naroda, a onda su ga počistili i Rasim i Ugljanin.
Ali pitanje je šta može postići. Npr. Zukorlić je u Sandžaku izgledao kao da ima veliku podršku naroda, a onda su ga počistili i Rasim i Ugljanin.
-
vhz545z
#42 Re: Mustafa Cerić osniva stranku
ime stranke je SLG stranka lojavih govana

- Kikibombona
#43 Re: Mustafa Cerić osniva stranku
Ljubo Cesic Rojssemirizsvemira wrote:Pa ko je tebi dobar politicar ? Tudjmanov sin , Bulatovic
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#44 Re: Mustafa Cerić osniva stranku
dobar političar kod bošnjaka???
sumnjam da ima neki...
možda beriz belkić i sabina čudić
sumnjam da ima neki...
- McMoy
#45 Re: Mustafa Cerić osniva stranku
DakleM:
1.čin: Fahrin formalni ulazak u politiku...
2.čin: Cerićev formalni ulazak u politiku...
3.čin: ...
I poslije Tita Tito!
1.čin: Fahrin formalni ulazak u politiku...
2.čin: Cerićev formalni ulazak u politiku...
3.čin: ...
I poslije Tita Tito!
-
weredsf
#46 Re: Mustafa Cerić osniva stranku
Sabina Bosnjak...ni u ludilu se ta nije tako izjasnilaBlack swan wrote:dobar političar kod bošnjaka???
sumnjam da ima neki...
- snaga_znanja
#47 Re: Mustafa Cerić osniva stranku
amidzadajdzin wrote:nikad nijedan bošnjački političar nije vodio u rat,nije huškao niti pozivao na rat, za razliku od srpskih ili hrvatskih.tako da ova tvoja zlonamjerna opaska u pokušaju da budeš humorističan fakat ne stoji. magacine bi trebao puniti na izjave srpskih političara,zbog prijetnji o odvajanju pola države. ali moguće da su ti oni mirotvorci iil ste pak na istoj strani pa se uzdaš u pomoć preko mostova na Drini od matice kao i tokom 1992-1995.snaga_znanja wrote:Cerić, Radončić, Izetbegović... Biće ovo dobra predizborna kampanja i super izbori. Idem ja kupit 4 vrece brasna, 30 litara ulja, 2 vrece secera i tako to. Zlu ne trebalo...
Šta reći i kakvu poruku poslati? Haj popi' jednu kamilicu živ bio...
- McMoy
#48 Re: Mustafa Cerić osniva stranku
Zar nije Zukorlić najavi kandidaturu za Predsjednika RS-a?
A poslije su i Nemanju spominjali...
A poslije su i Nemanju spominjali...
- insomnia78
#50 Re: Mustafa Cerić osniva stranku
Kako ce lik iz srbije biti kandidat za clana predsjednistva u BiH?
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk