Da li ce ostati sa mnom ili ce mu se vratiti

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

trcicu trceci

#26 Re: Da li ce ostati sa mnom ili ce mu se vratiti

Post by trcicu trceci »

Hell.is.here wrote:Ma ona njega uhvatila u mrezu kao pauk muhu..... a on ocigledno naivan, neiskusan... kratko receno ... donji...

Sent directly from hell!
dovoljno je sto mu je rekla da ima sve i on je gotov bio... razmislite ba malo, sta je ovo samo nalijecem kako djevojke magarce muskarce pa dokle vise i to sve zato sto su lukavije (realno)
Russki

#27 Re: Da li ce ostati sa mnom ili ce mu se vratiti

Post by Russki »

kume, jab da mi to koljemo
tendzera

#28 Re: Da li ce ostati sa mnom ili ce mu se vratiti

Post by tendzera »

dale cooper wrote:
tendzera wrote: Ne slušaju seljaci tu stranjsku muz'ku, bem mu :razz: :mrgreen:
:lol: Ima i toga. My bad. :D Salim se, naravno. Ne za tvoj izbor muzicke podloge, to je jos uvijek
seljacki. :D
Doduše iam seljaka što slušaju stranjsku muziku, kao npr. fifti sent :oops: :lol:
A znam da je :mrgreen: :razz:
S4mpion

#29 Re: Da li ce ostati sa mnom ili ce mu se vratiti

Post by S4mpion »

Samo prati djela, pusti ono što ona kaže, riječi su lažljive, djela će ti reći sve, baš sve. :sabur:
Officer Crabtree

#30 Re: Da li ce ostati sa mnom ili ce mu se vratiti

Post by Officer Crabtree »

Jednoumlje kroz iskustvo. :lol:

Kako je ovo samo očigledno kad te tako nešto pregazi. :izet:
sheilak

#31 Re: Da li ce ostati sa mnom ili ce mu se vratiti

Post by sheilak »

U-zap wrote:Pozdrav svima! Naime, nasao sam se u situaciji za koju sam mislio da se jos dugo necu naci a to je da sam se zaljubio preko usiju u jednu djevojku(da ne bude zabune) :D Upoznali smo se preko zajednickih prijatelja i poceli druziti sve intenzivnije medjutim ona je tad bila u vezi 4 godine. Medjutim izmedju nas se pocela stvarati hemija i to je bilo vrlo ocigledno. Nakon dosta izlazaka sa drustvom jednom smo se i pokupili nakon cega je ona raskinula sa momkom. U jednom od sljedecih izlazaka mi je rekla da im je lose islo vec zadnjih godinu dana. ona mi je rekla da se i ja njoj veoma svidjam ali da bi zeljela da idemo polako jer ne zeli da me povrijedi.... Takodjer mi je rekla da zeli ostati u prijateljskim odnosima sa bivsim jer su uvijek bili u ok odnosima... Ona mi je rekla da joj se veoma svidjam. . to mi je rekla nakon izlaska sa njim i to je ono sto me muci. Rekla je da misli da bi bilo fer prema meni da znam to nego da mi presuti jer mi kao u jednu ruku smo par..kaze da je zeljela samo da se ispricaju jer se od prekida nisu nikako vidjeli tj.proslo je vise od mjesec dana...Pitao sam je kako se osjeca u vezi svega toga nakon cega mi je rekla da joj ga je zao i da se na njemu vidjelo da pati( boli me briga)... Nakon toga mi je rekla da ce joj trebati neko vrijeme dok bude ok sa tim i da sam je "uhvatio" u pogresno vrijeme te ako ne mogu cekati da se to stabilizuje kod nje da ce razumjeti..Ali mi je rekla da joj se jako svidjam i da imam sve ono sto joj se svidja kod muskarca..ja sam joj rekao da cu je cekati jer mislim da je toga vrijedna..zatim mi je rekla kako bi voljela da je tad u trenutku razgovora zagrlim..zaista ne znam kako bih trebao da se ponasam buduci da mi se bas svidja ali u isto vrijeme mislim da ona nije jos na cisto sa njim
ne daj joj da govori vise...
ema_

#32 Re: Da li ce ostati sa mnom ili ce mu se vratiti

Post by ema_ »

X kao kuća :-) :-) :-) .

Ne kontam ni takve kretenuše što bi sa 28 momaka da ima vezu ako ikako može :roll: . Očito da nije preboljela bivšeg i očito da si ti tu samo da sebi pokaže da uvijek može naći neku budalu koji će klimati glavom na njenu neuravnoteženost na prvom mjestu i drugo bezobrazluk.

8-)
burek_in_space

#33 Re: Da li ce ostati sa mnom ili ce mu se vratiti

Post by burek_in_space »

Kako ce tu uletiti neki pajdo, koji bude imao srece (ako ova dobro izgleda), dok ej ti izlijechish od bivhseg, i dok ona poravni po pitanju njega 8-)
ema_

#34 Re: Da li ce ostati sa mnom ili ce mu se vratiti

Post by ema_ »

:thumbup:
Pirija

#35 Re: Da li ce ostati sa mnom ili ce mu se vratiti

Post by Pirija »

Postavljac teme i njemu slicni su krivci za sve vecu bahatost zena...
spreca

#36 Re: Da li ce ostati sa mnom ili ce mu se vratiti

Post by spreca »

U-zap wrote:Pozdrav svima! Naime, nasao sam se u situaciji za koju sam mislio da se jos dugo necu naci a to je da sam se zaljubio preko usiju u jednu djevojku(da ne bude zabune) :D Upoznali smo se preko zajednickih prijatelja i poceli druziti sve intenzivnije medjutim ona je tad bila u vezi 4 godine. Medjutim izmedju nas se pocela stvarati hemija i to je bilo vrlo ocigledno. Nakon dosta izlazaka sa drustvom jednom smo se i pokupili nakon cega je ona raskinula sa momkom. U jednom od sljedecih izlazaka mi je rekla da im je lose islo vec zadnjih godinu dana. Ja sam naravno tu priliku iskoristio i odmah joj dao do znanja da sam veoma zagrijan za nju..ona mi je rekla da se i ja njoj veoma svidjam ali da bi zeljela da idemo polako jer ne zeli da me povrijedi. Takodjer mi je rekla da zeli ostati u prijateljskim odnosima sa bivsim jer su uvijek bili u ok odnosima. Ja sam pristao na to jer mi se ona jako svidja. Kako je vrijeme prolazilo i kako smo se vidjali tako smo postajali sve otvoreniji i blizi jedno prema drugom. Ona mi je rekla da joj se veoma svidjam. Medjutim ono sto mene muci je to sto me brine da li ce se ona njemu vratiti. Jucer mi je rekla da zeli biti iskrena sa mnom i da je jucer izasla na kafu sa njim.. to mi je rekla nakon izlaska sa njim i to je ono sto me muci. Rekla je da misli da bi bilo fer prema meni da znam to nego da mi presuti jer mi kao u jednu ruku smo par..kaze da je zeljela samo da se ispricaju jer se od prekida nisu nikako vidjeli tj.proslo je vise od mjesec dana..ja sam joj rekao kao da razumijem iako to nije istina. Pitao sam je kako se osjeca u vezi svega toga nakon cega mi je rekla da joj ga je zao i da se na njemu vidjelo da pati( boli me briga). Nakon toga mi je rekla da ce joj trebati neko vrijeme dok bude ok sa tim i da sam je "uhvatio" u pogresno vrijeme te ako ne mogu cekati da se to stabilizuje kod nje da ce razumjeti..Ali mi je rekla da joj se jako svidjam i da imam sve ono sto joj se svidja kod muskarca..ja sam joj rekao da cu je cekati jer mislim da je toga vrijedna..zatim mi je rekla kako bi voljela da je tad u trenutku razgovora zagrlim..zaista ne znam kako bih trebao da se ponasam buduci da mi se bas svidja ali u isto vrijeme mislim da ona nije jos na cisto sa njim
guzi ako da.....ako neda :run:
Ramzess Veliki

#37 Re: Da li ce ostati sa mnom ili ce mu se vratiti

Post by Ramzess Veliki »

Poslušaj savjet što će ti čiča dati ... kad imaš mladog pijevca ne daj mu da se pati ... i to puštaj sebi svako jutro na tašte. :lol:
Koka namazana, ide prema trojcu. :lol:
Nema se tu šta kontati - smješkaš se i krhaš dok može, a loviš druge. Jooooj amatera sve im moraš crtati .... :twisted:
KPNCTNJAH

#38 Re: Da li ce ostati sa mnom ili ce mu se vratiti

Post by KPNCTNJAH »

Image
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#39 Re: Da li ce ostati sa mnom ili ce mu se vratiti

Post by Velkoski »

Ma drolja. :mrgreen:
Russki

#40 Re: Da li ce ostati sa mnom ili ce mu se vratiti

Post by Russki »

KPNCTNJAH wrote:Image
:lol: :lol: :lol:
sour cherry

#41 Re: Da li ce ostati sa mnom ili ce mu se vratiti

Post by sour cherry »

burek_in_space wrote:Kako ce tu uletiti neki pajdo, koji bude imao srece (ako ova dobro izgleda), dok ej ti izlijechish od bivhseg, i dok ona poravni po pitanju njega 8-)
Što ti je reć' iskustvo :mrgreen:
fatamorgana

#42 Re: Da li ce ostati sa mnom ili ce mu se vratiti

Post by fatamorgana »

sour cherry wrote:
burek_in_space wrote:Kako ce tu uletiti neki pajdo, koji bude imao srece (ako ova dobro izgleda), dok ej ti izlijechish od bivhseg, i dok ona poravni po pitanju njega 8-)
Jedna od prednosti predbraĆnih odnosa je i u ovome, stiĆe se iskustvo :wink:
Eluveitie

#43 Re: Da li ce ostati sa mnom ili ce mu se vratiti

Post by Eluveitie »

whore
:D
Peryton_

#44 Re: Da li ce ostati sa mnom ili ce mu se vratiti

Post by Peryton_ »

Ista situacijA i kod mene, samo prije deset godina.

Epilog svega, ona sama, pati i dalje za bivšim, ja sretno zaljubljen, u braku, sobom puže čudovište od 8 mjeseci :D

Ta moja situacija je trajala cisto godinu dana, ona mene zavlacila, ja mlad i naivan, dok mi nije jednom dopizdilo. :)
sour cherry

#45 Re: Da li ce ostati sa mnom ili ce mu se vratiti

Post by sour cherry »

Mislila sam na ovu ulogu tješitelja.Ne preporučujem nikome,ma kojeg spola.Jednom doživjela i nikad više.Ne razumijem tu tvoju potrebu da me pratiš na forumu sa istim komentarima.Zadnja tri komentara na moje postove su ti bila ista potpuno.Koji je tebi vrag,čovječe?Pa nije to ono što me definiše.Možeš da nastaviš,ali postaješ naporan.Uostalom,šta se tebe tiče moj izbor.Mene se ne tiče tvoj.Rekla bih još nešto,nije me strah bana,ali ne vrijedi da zbog tebe kršim pravilnik.
fatamorgana

#46 Re: Da li ce ostati sa mnom ili ce mu se vratiti

Post by fatamorgana »

sour cherry wrote:
Mislila sam na ovu ulogu tješitelja.Ne preporučujem nikome,ma kojeg spola.Jednom doživjela i nikad više.Ne razumijem tu tvoju potrebu da me pratiš na forumu sa istim komentarima.Zadnja tri komentara na moje postove su ti bila ista potpuno.Koji je tebi vrag,čovječe?Pa nije to ono što me definiše.Možeš da nastaviš,ali postaješ naporan.Uostalom,šta se tebe tiče moj izbor.Mene se ne tiče tvoj.Rekla bih još nešto,nije me strah bana,ali ne vrijedi da zbog tebe kršim pravilnik.
Pa s obzirom da reče da iz vjerskih razloga nemaš predbračno iskustvo kontam .... zapravo ne kontam ....
burek_in_space

#47 Re: Da li ce ostati sa mnom ili ce mu se vratiti

Post by burek_in_space »

sour cherry wrote:
Prich'o mi jaran koji je kroz istu prosh'o 8-)
sour cherry

#48 Re: Da li ce ostati sa mnom ili ce mu se vratiti

Post by sour cherry »

@fata,Ne kontam ja zašto imaš potrebu da me pratiš na forumu i stalno to naglašavaš?Da,ja sam to nekad spomenula i zaista ne želim o tome da pričam na svakoj temi.Mislim,to je bio samo iznijet stav o nekom pitanju i to je to.I zamoliću da tu bude kraj.
irac300

#49 Re: Da li ce ostati sa mnom ili ce mu se vratiti

Post by irac300 »

'ebala je njega, zabit' će ga i tebi. :izet:
fatamorgana

#50 Re: Da li ce ostati sa mnom ili ce mu se vratiti

Post by fatamorgana »

sour cherry wrote:@fata,Ne kontam ja zašto imaš potrebu da me pratiš na forumu i stalno to naglašavaš?Da,ja sam to nekad spomenula i zaista ne želim o tome da pričam na svakoj temi.Mislim,to je bio samo iznijet stav o nekom pitanju i to je to.I zamoliću da tu bude kraj.
Pa eto, mi smo diskutovali o ovome na temi Blud, pdf religija:

fatamorgana je napisao/la: Da li u blud spadaju i predbračna iskustva i da li se ti ili drugi vjernici koje poznaješ pridržavate uzdržavanja od istog?

sour cherry je napisao/la: Spadaju.Pridržavam.Šta znam šta drugi rade :mrgreen:Ima ih dosta koji se pridržavaju,a ima ih dosta koji se ne pridržavaju.Ima ih koji nikad ne pričaju o religiji,a pridržavaju se načela iste.Te ljude iznimno poštujem.Ima ih kojima su puna usta propisa,a ne ponašaju se prema istim.Ima ih koji otvoreno nude blud,a puna im usta šerijata.Ali niko ni za koga neće odgovarati tako da me se ne tiče.Meni moje,njima njihovo.

fatamorgana je napisao/la: Pa eto, hvala na iskrenosti, sama si svjesna da pripadnost vjeri, stvarna ili deklarativna nije nikakva garancija sama po sebi nekoj većoj da kažem seksualnoj moralnosti ili čednosti.
Mene stvarno lično ne zanima šta i kako ni s kim ko šta radi u vlastitom krevetu, mislim da je to prvenstveno privatna stvar pojedinaca.
Jedino što ne volim je licemjerje onih koji bi da drugima i pred drugima nameću religijski ćudoredni svjetonazor zaštićeni forumskom anonimnošću a kojeg se lično i pod okriljem vlastitog jorgana ne pridržavaju jer ih niko ne vidi.

Ljubav&sex je ipak relativno bludan pdf, zar ne, :wink:
Locked