Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Znam da sam mozda zalutao u rubriku ili se klix forum nebavi ovakvim temama.Meni nije cilj da vas uznemiravam svojim brakom, niti novim.Zelim da pokazem malo razumjevanja ono malo duse u ljudskosti koja pokrece brako koja pokrece ljubav i da dokazem da prazan i hladan odnos izmedju supruznika zasnovan na materijalizmu nije niti ce biti bespredmetno vodilja ka dobrom i uspjesnom braku.Smatram i dalje sam pobornik svih onih lijepih momenata koji omogucavaju da se dvoje vole bezgranicno u ljubavi koja je neopterecena nicim osim malim znacima paznje koji u sebi nose najveci dio ljubavi.Ukoliko nema ljubavi onda nema ni braka ni odnosa ni djece ni harmonije niti srece.Istinska sreca koja je od Boga dragga data sadrzana je u ljubavi i strpljenju za nagradu u bracnoj harmoniji.Samo ispravno samoopredjeljenje uspjeh je kod supruznika ma kakove nedace da bile u braku.