Bosnjacki lobij vs Hrvatski i Srpski

Ciji je lobij superioran?

Bosnjacki
7
39%
Hrvatski + Srpski
7
39%
Neznam
2
11%
Nemam stav
2
11%

Total votes: 18

shadowblade

#26 Re: Bosnjacki lobij vs Hrvatski i Srpski

Post by shadowblade »

Zato je Hrvatska u EU i NATO,a BiH....hm,kolko ja pratim desavanja daaaaaaleko od EU i NATO. Jel ti znaš uopće šta su to lobisti? Lobisti su ljudi koji su angažirani od zainteresirane strane,najčešće nemaju nikakve veze sa zainteresiranom stranom,rade za novac i imaju veliki utjecaj na strane vlade i institucije. Ti nemaš pojma pojma o čemu ti pišeš .To o čemu ti pišeš se zove politički utjecaj pojedinih naroda,i ako misliš daje vrhunac utjecaja savjetnica šefa kabineta ministra i Angelina Jolie,onda stvarno nemaš pojma o politici.
Jao, pa ne moraš biti lobist da bi lobirao. Lobirati mogu i političari, možeš i ti lobirati. Hrvatska nema nacionalno osvještene političare koji bi lobirali i brinuli za nju nego anacionalne jugoslavene.
A EU i NATO ti je stvarno dokaz koliko je jak hrvatski lobij, navodno smo bili veliki američki saveznici 95te, a ušli u NATO tek 2009.
EU ne treba ni spominjati, pregovori trajali 10 godina i bili najmukotrpniji od svih drugih.
jiji

#27 Re: Bosnjacki lobij vs Hrvatski i Srpski

Post by jiji »

sim_dar wrote:
jiji wrote: Zato je Hrvatska u EU i NATO,a BiH....hm,kolko ja pratim desavanja daaaaaaleko od EU i NATO. Jel ti znaš uopće šta su to lobisti? Lobisti su ljudi koji su angažirani od zainteresirane strane,najčešće nemaju nikakve veze sa zainteresiranom stranom,rade za novac i imaju veliki utjecaj na strane vlade i institucije. Ti nemaš pojma pojma o čemu ti pišeš .To o čemu ti pišeš se zove politički utjecaj pojedinih naroda,i ako misliš daje vrhunac utjecaja savjetnica šefa kabineta ministra i Angelina Jolie,onda stvarno nemaš pojma o politici.
Pa sad ne mozes to porediti. Da su Bosnjaci katolici, bila bi i Bosna davno u NATO barem, pa cak mozda i u EU. Mislim ruku na srce, ako moze Srbija biti kandidat, da se Bosnjaci krste, bila bi i Bosna barem kandidat. Osim toga, Bosna je vezana okovima upravo zbog toga sto u njoj zive muslimani i sto su to tako zamislili krscani.
Reći ću ti kratko i jednostavno zašto BiH nije ni kandidat,a to nema veze s vjerom - Nemate uređenu državu,ni osnovni minimum uređenja,pola zemlje (RS) se želi odcijepiti,imate veliku neslogu,ne provodite osnovne zakone,Europa vam uskraćuje sredstva jer se ni oko toga ne mozete dogovoriti,izgleda da korupcija polako izgriza tu lijepu zemlju u kojoj je susjed susjedu najveći neprijatelj.Daleko ste vi od statusa kandidata,al nije vam kriva vjera.
kockica_kockica

#28 Re: Bosnjacki lobij vs Hrvatski i Srpski

Post by kockica_kockica »

sim_dar wrote:
jiji wrote: Zato je Hrvatska u EU i NATO,a BiH....hm,kolko ja pratim desavanja daaaaaaleko od EU i NATO. Jel ti znaš uopće šta su to lobisti? Lobisti su ljudi koji su angažirani od zainteresirane strane,najčešće nemaju nikakve veze sa zainteresiranom stranom,rade za novac i imaju veliki utjecaj na strane vlade i institucije. Ti nemaš pojma pojma o čemu ti pišeš .To o čemu ti pišeš se zove politički utjecaj pojedinih naroda,i ako misliš daje vrhunac utjecaja savjetnica šefa kabineta ministra i Angelina Jolie,onda stvarno nemaš pojma o politici.
Pa sad ne mozes to porediti. Da su Bosnjaci katolici, bila bi i Bosna davno u NATO barem, pa cak mozda i u EU. Mislim ruku na srce, ako moze Srbija biti kandidat, da se Bosnjaci krste, bila bi i Bosna barem kandidat. Osim toga, Bosna je vezana okovima upravo zbog toga sto u njoj zive muslimani i sto su to tako zamislili krscani.
Nasa kandidatura u EU ili NATO nema nikakve veze sa krstenjem ...bilo cijim... Ako mislis da si u pravu onda si slijep pored rodjenih ociju ... i...Ti onda ne zelis vidjeti ono sto ti je pred ocima, prije svega nismo dobar kandidat ni za jedno ni za drugo jer: smo podjeljeni, jedna polovica zagovara totalno odcjepljenje, ne provodimo ZAkone koje smo sami donijeli, EU nam uskracuje sredstva oko kojih se nasi politicari nisu u stanju dogovoriti, zadojeni smo mrznjom, nacionalizmom, i drugim fasistickim nevrijednostima, trosimo novac i vrijeme drugih na preljevanje iz supljeg u prazno, ti koji preljevaju zive ko bubrezi u loju dok im narod skapava. To koje se vjere je njima totalno nebitno, bitno je to da smo dno dna i da su od nas jos samo gora plemena koja se kolju radi jednog komada mesa uginule zivotinje..A i ta plemena barem znaju oko cega se kolju... da li mi znamo? stvarno znamo?
jiji

#29 Re: Bosnjacki lobij vs Hrvatski i Srpski

Post by jiji »

shadowblade wrote:
Zato je Hrvatska u EU i NATO,a BiH....hm,kolko ja pratim desavanja daaaaaaleko od EU i NATO. Jel ti znaš uopće šta su to lobisti? Lobisti su ljudi koji su angažirani od zainteresirane strane,najčešće nemaju nikakve veze sa zainteresiranom stranom,rade za novac i imaju veliki utjecaj na strane vlade i institucije. Ti nemaš pojma pojma o čemu ti pišeš .To o čemu ti pišeš se zove politički utjecaj pojedinih naroda,i ako misliš daje vrhunac utjecaja savjetnica šefa kabineta ministra i Angelina Jolie,onda stvarno nemaš pojma o politici.
Jao, pa ne moraš biti lobist da bi lobirao. Lobirati mogu i političari, možeš i ti lobirati. Hrvatska nema nacionalno osvještene političare koji bi lobirali i brinuli za nju nego anacionalne jugoslavene.
A EU i NATO ti je stvarno dokaz koliko je jak hrvatski lobij, navodno smo bili veliki američki saveznici 95te, a ušli u NATO tek 2009.
EU ne treba ni spominjati, pregovori trajali 10 godina i bili najmukotrpniji od svih drugih.
Svatko može lobirati,al koje koristi od toga da ja lobiram? Ovo što ti pišeš nema ti nikakvog smisla,u odnosu na koga su pregovori trebali kraće trajati? Tema uspoređuje lobi Hrvata ,Srba i Bošnjaka,ako želiš uspoređivati s nekom drugom fulana je tema. Kolko vidim imaš jako limitirano znanje o politici,a forsiras temu koja je jako komplicirana i nema veze s Angelinom Jolie,a ni ovo o Jugoslavenima mi nije jasno. Pregovori s EU su jedna komplicirana priča ,a i NATO zahtjeva potpunu suradnju s međunarodnim sudom. Sad da ti objasnim da je Hrvatska morala izručiti sve osumnjičene za ratne zločine,da bi dobila ocijenu da u potpunosti surađuje sa Haškim sudom,što je bio jedan os preduvjeta za nastavak pregovora sa EU i NATO. Uzmi si za primjer da jedna Turska koja je počela pregovore kad i Hrvatska zbog neusklađenosti nekih zakona i nepoštivanja ljudskih prava stoji blokirana. Ponavljam ako te nešto zanima slobodno pitaj,nemoj tvrditi nešto ovako jer ispadaš smjesan.
shadowblade

#30 Re: Bosnjacki lobij vs Hrvatski i Srpski

Post by shadowblade »

Svatko može lobirati,al koje koristi od toga da ja lobiram? Ovo što ti pišeš nema ti nikakvog smisla,u odnosu na koga su pregovori trebali kraće trajati?
Navodno je Hrvatska po nekima ovdje ušla u EU zbog lobiranja.
Tema uspoređuje lobi Hrvata ,Srba i Bošnjaka
Super, ja kažem da hrvatski lobij ne postoji niti itko od političara lobira za hrvatske interese.
Kolko vidim imaš jako limitirano znanje o politici,a forsiras temu koja je jako komplicirana i nema veze s Angelinom Jolie
Nemam limitirano znanje o politici, koja sad Angelina Jolie?
,a ni ovo o Jugoslavenima mi nije jasno.
Što ti nije jasno? Ministrica vanjskih poslova srbofilka i orjunašica Vesna Pusić, njen brat maltene kum Savi Štrpcu, četniku koji je pisao optužnice i sijao laži protiv Hrvatske i generala. Ostale ne treba ni spominjati. Niti jedan jedini nacionalno osvješteni političar na vlasti koji bi branio interese RH. Gledaju Srbiju i BiH kroz prizmu jugoslavenstva, što je iznimno štetno za hrvatske interese jer trenutno vodimo jako bitne i pravne i političke sporove.
Što je Milanović izjavio u Beogradu? Da će dati sve od sebe da pomogne Srbiji u njenom putu prema EU?
To je hrvatski političar? Prije bi rekao jugoslavenski političar.

Pregovori s EU su jedna komplicirana priča ,a i NATO zahtjeva potpunu suradnju s međunarodnim sudom. Sad da ti objasnim da je Hrvatska morala izručiti sve osumnjičene za ratne zločine,da bi dobila ocijenu da u potpunosti surađuje sa Haškim sudom,što je bio jedan os preduvjeta za nastavak pregovora sa EU i NATO.
Naravno, glavni preduvjet je bio da Hrvatska izruči čovjeka koji nije bio u Hrvatskoj.
Uzmi si za primjer da jedna Turska koja je počela pregovore kad i Hrvatska zbog neusklađenosti nekih zakona i nepoštivanja ljudskih prava stoji blokirana. Ponavljam ako te nešto zanima slobodno pitaj,nemoj tvrditi nešto ovako jer ispadaš smjesan.
Ti imaš limitirano i povrh svega naivno znanje i poimanje politike, a ne ja. Turska nije primljena i nikad neće biti primljena zbog toga što je Turska. Država od 70 milijuna Muslimana, a to Europi ne treba niti EU misli da je Turskoj mjesto u uniji.
jiji

#31 Re: Bosnjacki lobij vs Hrvatski i Srpski

Post by jiji »

shadowblade wrote:
Svatko može lobirati,al koje koristi od toga da ja lobiram? Ovo što ti pišeš nema ti nikakvog smisla,u odnosu na koga su pregovori trebali kraće trajati?
Navodno je Hrvatska po nekima ovdje ušla u EU zbog lobiranja.
Tema uspoređuje lobi Hrvata ,Srba i Bošnjaka
Super, ja kažem da hrvatski lobij ne postoji niti itko od političara lobira za hrvatske interese.
Kolko vidim imaš jako limitirano znanje o politici,a forsiras temu koja je jako komplicirana i nema veze s Angelinom Jolie
Nemam limitirano znanje o politici, koja sad Angelina Jolie?
,a ni ovo o Jugoslavenima mi nije jasno.
Što ti nije jasno? Ministrica vanjskih poslova srbofilka i orjunašica Vesna Pusić, njen brat maltene kum Savi Štrpcu, četniku koji je pisao optužnice i sijao laži protiv Hrvatske i generala. Ostale ne treba ni spominjati. Niti jedan jedini nacionalno osvješteni političar na vlasti koji bi branio interese RH. Gledaju Srbiju i BiH kroz prizmu jugoslavenstva, što je iznimno štetno za hrvatske interese jer trenutno vodimo jako bitne i pravne i političke sporove.
Što je Milanović izjavio u Beogradu? Da će dati sve od sebe da pomogne Srbiji u njenom putu prema EU?
To je hrvatski političar? Prije bi rekao jugoslavenski političar.

Pregovori s EU su jedna komplicirana priča ,a i NATO zahtjeva potpunu suradnju s međunarodnim sudom. Sad da ti objasnim da je Hrvatska morala izručiti sve osumnjičene za ratne zločine,da bi dobila ocijenu da u potpunosti surađuje sa Haškim sudom,što je bio jedan os preduvjeta za nastavak pregovora sa EU i NATO.
Naravno, glavni preduvjet je bio da Hrvatska izruči čovjeka koji nije bio u Hrvatskoj.
Uzmi si za primjer da jedna Turska koja je počela pregovore kad i Hrvatska zbog neusklađenosti nekih zakona i nepoštivanja ljudskih prava stoji blokirana. Ponavljam ako te nešto zanima slobodno pitaj,nemoj tvrditi nešto ovako jer ispadaš smjesan.
Ti imaš limitirano i povrh svega naivno znanje i poimanje politike, a ne ja. Turska nije primljena i nikad neće biti primljena zbog toga što je Turska. Država od 70 milijuna Muslimana, a to Europi ne treba niti EU misli da je Turskoj mjesto u uniji.
Žalosno kolko si siromašna znanjem,prestrasno. Neznam ni od kud da krenem,Pusicka je mogla povući tužbu protiv Srbije,a nije.Milanović je mogao odustati od gradnje Peljeskog mosta ,a nije...tu iznosis teške nebuloze,prestrasno. Pogledaj Tursku,Zabranjuju twitter,pokušavaju zabraniti youtube. Zatvaranje novinara koji pišu protiv vlasti,prosvjedi po trgovima....Nepoštivanje ljudskih prava,neuskladivanje zakona sa normama EU,jedna Njemačka ima više muslimana nego BiH....
BiH je zemlja u kojoj ništa ne funkcionira,prihvati to. Dal to treba EU,mislim da ne.
Post Reply