Svatko može lobirati,al koje koristi od toga da ja lobiram? Ovo što ti pišeš nema ti nikakvog smisla,u odnosu na koga su pregovori trebali kraće trajati?
Navodno je Hrvatska po nekima ovdje ušla u EU zbog lobiranja.
Tema uspoređuje lobi Hrvata ,Srba i Bošnjaka
Super, ja kažem da hrvatski lobij ne postoji niti itko od političara lobira za hrvatske interese.
Kolko vidim imaš jako limitirano znanje o politici,a forsiras temu koja je jako komplicirana i nema veze s Angelinom Jolie
Nemam limitirano znanje o politici, koja sad Angelina Jolie?
,a ni ovo o Jugoslavenima mi nije jasno.
Što ti nije jasno? Ministrica vanjskih poslova srbofilka i orjunašica Vesna Pusić, njen brat maltene kum Savi Štrpcu, četniku koji je pisao optužnice i sijao laži protiv Hrvatske i generala. Ostale ne treba ni spominjati. Niti jedan jedini nacionalno osvješteni političar na vlasti koji bi branio interese RH. Gledaju Srbiju i BiH kroz prizmu jugoslavenstva, što je iznimno štetno za hrvatske interese jer trenutno vodimo jako bitne i pravne i političke sporove.
Što je Milanović izjavio u Beogradu? Da će dati sve od sebe da pomogne Srbiji u njenom putu prema EU?
To je hrvatski političar? Prije bi rekao jugoslavenski političar.
Pregovori s EU su jedna komplicirana priča ,a i NATO zahtjeva potpunu suradnju s međunarodnim sudom. Sad da ti objasnim da je Hrvatska morala izručiti sve osumnjičene za ratne zločine,da bi dobila ocijenu da u potpunosti surađuje sa Haškim sudom,što je bio jedan os preduvjeta za nastavak pregovora sa EU i NATO.
Naravno, glavni preduvjet je bio da Hrvatska izruči čovjeka koji nije bio u Hrvatskoj.
Uzmi si za primjer da jedna Turska koja je počela pregovore kad i Hrvatska zbog neusklađenosti nekih zakona i nepoštivanja ljudskih prava stoji blokirana. Ponavljam ako te nešto zanima slobodno pitaj,nemoj tvrditi nešto ovako jer ispadaš smjesan.
Ti imaš limitirano i povrh svega naivno znanje i poimanje politike, a ne ja. Turska nije primljena i nikad neće biti primljena zbog toga što je Turska. Država od 70 milijuna Muslimana, a to Europi ne treba niti EU misli da je Turskoj mjesto u uniji.