Poseta Sarajeva

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

AkiB

#26 Re: Poseta Sarajeva

Post by AkiB »

daxon wrote:Šta god da planiraš u taksi ne ulazi, naročito onaj na autobuskoj i na aerodromu. Ugodan provod!
Heh nema se para za taxi sve i da hocu :) hvala, cula sam vec to za taxi.. super je gradski prevoz povezan tako da mi to ne gine :)
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#27 Re: Poseta Sarajeva

Post by -LIBERO- »

Ja cu unaprijed onako, dobro dosla. :thumbup:

Tokom cijelog ljeta (a i zimi je dosta raje iz Srbije koji su na skijanju na Jahorini pa silaze cesto u grad, ali to nije tema ove emisije) u centru grada je svaki 3-4 naglasak iz Srbije. Ako mozes namjesti termin dolaska sa trajanjem SFF, mada je tada guzva u motelima-hotelima-hostelima, ali grad zivi punim plucima. Tada je definitivno vise stranaca, a i vas "stranaca" :D , u centru grada nego nas iz Sarajeva.

I da, opusteno sa pricom i nema bojazni zbog tvog naglaska. Mi volimo djevojke sa vasim naglaskom :D :D
zlokruhovic

#28 Re: Poseta Sarajeva

Post by zlokruhovic »

Ja sam bio u Sarajevu pre 2 godine , i apsolutno nikakvih problem nisam imao , čak šta više svi su bili ultraljubazni da mi ja na momente bilo i neprijatno.

Sarajevo ti je kao da odeš u bilo koji grad u Srbiji i okolini , ružne kuće,prljavo,domoroci dobri i naivni i skloni korupciji i zajebanciji.

Znači ništa spektakulrano posle par dana se ne osećaš zato što si tamo , isto kao da si u BG ili NS.

Što se tiče medija i njihovih prikazivanja , e to je već posebna priča i naravno ne odgovara istini.

Kao što vole hrvatski i bosanski mediji kad prikazuju Beograd i srpske gradove uvek "slučajno" kamerom ulove braću Cigane ili neki turbo-folk lumperaj od kafića gdese mladi Srbi(a naročito Srpkinje) satiru od greha.
E tako znaju i kamere sa srpskih televizija urođenim mahinalnim potezom ruke okrenu kameru put onih zamotanih žena i devojaka.
:D
AkiB

#29 Re: Poseta Sarajeva

Post by AkiB »

zlokruhovic wrote:Ja sam bio u Sarajevu pre 2 godine , i apsolutno nikakvih problem nisam imao , čak šta više svi su bili ultraljubazni da mi ja na momente bilo i neprijatno.

Sarajevo ti je kao da odeš u bilo koji grad u Srbiji i okolini , ružne kuće,prljavo,domoroci dobri i naivni i skloni korupciji i zajebanciji.

Znači ništa spektakulrano posle par dana se ne osećaš zato što si tamo , isto kao da si u BG ili NS.

Što se tiče medija i njihovih prikazivanja , e to je već posebna priča i naravno ne odgovara istini.

Kao što vole hrvatski i bosanski mediji kad prikazuju Beograd i srpske gradove uvek "slučajno" kamerom ulove braću Cigane ili neki turbo-folk lumperaj od kafića gdese mladi Srbi(a naročito Srpkinje) satiru od greha.
E tako znaju i kamere sa srpskih televizija urođenim mahinalnim potezom ruke okrenu kameru put onih zamotanih žena i devojaka.
:D
Oooo daaa... ma ko jos veruje medijima taj ne zna koliko je izmanipulisan!
-LIBERO- wrote:Ja cu unaprijed onako, dobro dosla. :thumbup:

Tokom cijelog ljeta (a i zimi je dosta raje iz Srbije koji su na skijanju na Jahorini pa silaze cesto u grad, ali to nije tema ove emisije) u centru grada je svaki 3-4 naglasak iz Srbije. Ako mozes namjesti termin dolaska sa trajanjem SFF, mada je tada guzva u motelima-hotelima-hostelima, ali grad zivi punim plucima. Tada je definitivno vise stranaca, a i vas "stranaca" :D , u centru grada nego nas iz Sarajeva.
Hvala :-D
Ako se ne varam festival je tek u avgustu, ja cu doci pre, ne mogu toliko da cekam :-D
-LIBERO- wrote:
I da, opusteno sa pricom i nema bojazni zbog tvog naglaska. Mi volimo djevojke sa vasim naglaskom :D :D

Drago mi je da to cujem :-D
Post Reply