Demostracije zbog eurokrema
-
nebi
Alkohol ne pijem,kompleksa nemam...pogotovo ne bosanskohercegovacko-nacionalnih ili narodnihchombe wrote:ili si popio ili su u pitanju kompleski.
pricamo o djecijoj radosti
drzi se teme.
Ako je tema djecja radost,onda argumentiraj,ono "nemas ti veze" se ne pika.Kazem ti,jeo sam taj vosak za parket cetiri godine u internatu.
-
chombe
nema smisla sad se natezati.
"nemas veze" se odnosilo na osjetilo ukusa. mozda sam pretijerao jer o ukusima se ne moze pricati.
vosak za parket? nikac cuo za takvo nesto?
kad si ti jeo kinder ladu i gdje?
ako ne govoris iz guzice mozda su ti istinski davali vosak za obrok.
"nemas veze" se odnosilo na osjetilo ukusa. mozda sam pretijerao jer o ukusima se ne moze pricati.
-
SF-Mujo
Gdje ga ima kupiti? Ja idem u shoping isto cesto kao sto i Bush cita novine.chombe wrote:kinder-lada je zakon, nutela ne moze ni sluga biti.
najblizi prijeratnom eurokremu, Franck "gondola" eurokrem.
Vala, ja nemogu Nutele ni pomirisati.
-
chombe
nutella nije ni na mapi bila kad je gandola harala po nasim prostorima. mozda smo mi stari pa se sijecamo dobrog maziva gdje nam sad sve ostalo nije ni blizu.
galofag generacija.
franck je otkupio licencu od gandole, mada Mujo mislim da mozes naci i orginalni gandola eurokrem. mora biti u kakvoj evropskoj samoposluzi tu gdje si.
http://www.2m-mediterranean-market-deli ... oduct.html
http://www.robnakuca.com/cgi-bin/ssc/ss ... category=2
galofag generacija.
franck je otkupio licencu od gandole, mada Mujo mislim da mozes naci i orginalni gandola eurokrem. mora biti u kakvoj evropskoj samoposluzi tu gdje si.
http://www.2m-mediterranean-market-deli ... oduct.html
http://www.robnakuca.com/cgi-bin/ssc/ss ... category=2
-
digger
Apsolutno! Naravno i iz doba kada je Ramis licno vodio radnju. Blizu njega bila kafana "Aeroplan" a iznad, muzicka skola koju sam pohadjao. Pa k'o klinjo od 10 godina svrnem kod Ramisa na krempitu ili sampitu uz bozu, a on zapisuje pa svakog prvog mati dodje da mu plati. Divna vremena!papak_eliminator wrote: RAMIS kolachi rulz
-
hananah
Mujo, ti nas nagovaras na demonstracije a hoces li nam ti platiti kartu do Makedonije, jer eurokrem proizvodi Takovo, a Takovo je iz Makedonije 
Ako placas kartu evo da se upisem da idem na demonstracije
Spisak putnika u Makedoniju radi demonstracija a o Mujinom trosku:
1. Hana
1. Hana
-
MRAVOJED
#38 Re: Demostracije zbog eurokrema
SF-Mujo wrote:I kad ga namazem djeci na kruh cesto kapa po tepihu pa jadna djeca nastradaju ni kriva ni duzna.
-
nebi
Vosak za parket poznaju upravo oni koji su zivjeli u internatu,jeli kinder-lada za dorucak i svakih 2 mjeseca radili generalku u sobi (vosak za parket).chombe wrote:nema smisla sad se natezati.
Probao sam puno namaza...najbolja je jacija
...soryy,Nutella.
-
SF-Mujo
Nisu hananah demonstracije protiv takova nego protiv Sarabona. Takov eurokrem je okay.hananah wrote:Mujo, ti nas nagovaras na demonstracije a hoces li nam ti platiti kartu do Makedonije, jer eurokrem proizvodi Takovo, a Takovo je iz Makedonije
1. Hana
-
St.Germain
#41 Re: Demostracije zbog eurokrema
SF-Mujo wrote:Daj ba raja organizujte se malo i idite demonstrirati pred Sarabonom zbog eurokrema. Ovo vise ovako nemoze. Ja ovdje u Atlanti kad odem u neku nasu prodavnicu uvijek kupim nas eurokrem zato sto, eto reko nek nasa raja tamo ima makar posla ako nista drugo. Vala necu jos dugo!
![]()
![]()
![]()
Kad god sam otvorio novi eurokrem na vrhu se skupi nekakva masnoca koju niko ne istjera. I kad ga namazem djeci na kruh cesto kapa po tepihu pa jadna djeca nastradaju ni kriva ni duzna
![]()
![]()
. Ako nije u frizideru, previse rijedak
, stavis ga u frizider stvrdne se pa nije vise za mazanje
. E pa nemoze tako zauvijek! Ako Sarabon hitno nesto ne promjeni pocecu kupovati Takovo eurokrem
. Nikad ne kapa, nije ni rijedak ni gust, a i okus mu je bolji. E, jebiga!
hrdjavom kurcu i dlaka smeta
-
FortunaBela
Auuuuuuuu, blaka, zgadi mi se nutela.....pitt wrote:Samo da napomen.......nisam ja ovo na slici.....nisam dlakav ovoliko:D:D
-
FortunaBela
Bljakkk........pitt wrote:Sto ba? ne trebas flosati poslije zube:D:D
-
FortunaBela
Nemoj mi zumića dirati.... da ja opet toljagu na vadim.... 
-
FortunaBela
Jel z66 ili z69....pitt wrote:Ma jok onZna on bolje...
:D
--------
naraFski...:D:D
z66