@direstraits...razumijem tvoje branjenje svega što ima veze sa Renault logom, ali i pomoć koju mnogima pružaš, ali sad malo pretjeruješ...dakle, javna je tajna, a to je namjerno zataškano, upravo radi toga da Bunjo ne bi imao problema, da je njegov brat pokušao da hajruje na tim karticama, odnosno ne na karticama, nego šiframa tih kartica, koje je prodao tim svim kokošarima i hašišarima koje navodiš gore...tako je za jednu noć planulo 30 ili više komada Renault modela, ne znam tačno, od kojih je većina kasnije i pronađena, jer se valjda tom šifrom auto samo jednom moglo pokrenuti...drugi put ne, pa su mnoge nalazili pored ceste u raznim dijelovima BiH, pošto nisu imali goriva i o tome se ovdje pisalo nekoliko godina ranije...naravno, sad me možeš pokušati ispraviti da to nije moguće, ali se desilo, a momak sa nekoliko postova iznad je opisao proceduru...i da naglasim, Bunjo to nije znao i ovaj je njemu sve odradio iza leđa...inače, do te noći, krađa Renault modela kod nas je bila jedan model u jedno pola godine...
dalje, ovdje niko ne dovodi u pitanje Bunju, nego njegovog brata, kojeg mnogi ovdje znaju i bolje od mene, a koji je klasični kriminalac i prevarant...odmah nakon te epizode, bio je učesnik još jedne, kada je na silu, ali baš tako, htio da preuzme gospodaranje Autocommerce dilerskim mjestom i automobilima na Pofalićima, jer je to njegov prostor...ljudi htjeli da odu od njega, jer su valjda našli novi prostor, a on ih jedan dan sve otjerao i zabranio im da dolaze, a ostala sva auta u salonu...pa je tada Srećko (tadašnji direktor AC) u pomoć morao zvati Ambasadu Hrvatske, da bi kasnije FUP došao sa specijalcima i izvukao im auta...zamalo diplomatski skandal...ljudi se kasnije skrivali po Sarajevu, iz straha od osvete..kad sam im išao u posjetu, morao sam znati mnoge lozinke da im otvore vrata ureda u Hrasnom...
inače, Bunjo je htio da halali rad sa Renaultom skroz i da radi samo sa Škodom i Toyotom, ali su mu upravo neki ljudi iz Toyote rekli da mu to nije pametno, jer mu Renault i dalje donosi dosta profita, kako kroz servis, tako kroz prodaju...