Kokili, pocni sa utovarom, sto prije
Da li imati sex ili ne?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Istancani osjecaj za takt se moze reci i takticnost
:D:D Ne kompliciraj
:D
:D:D
-
FortunaBela
#28 Re: Da li imati sex ili ne?
Ne budi naivna, čekaj da se vratiš, a ako i on bude čekao, znaš da je to ono pravo....kokili_g wrote:sta biste odlucili da ste se zaljubili, da vam je super, da je on super, da ste jos uvijek djevica, da puno razmisljate o tome da to ucinite snjim, da vam je 18 godina (skoro 19), ali da cete na kraju otici u drugu zemlju na studij (sad na ljeto) ??? dal ce sex biti samo jos jedan cin koji ce nas jos vise spojiti (vjerujem da hoce)... kako biste vi postupili????
- Saian
#29 Re: Da li imati sex ili ne?
e hebi ga ako pod ovim studij nije mislila kakav ljetni kurs eto je onda za tili chas nazad ili ti nekih 4 - 5 godina ako bude dobar student (eki to ti moze biti motiv da das sve u rokuFortunaBela wrote:Ne budi naivna, čekaj da se vratiš, a ako i on bude čekao, znaš da je to ono pravo....kokili_g wrote:sta biste odlucili da ste se zaljubili, da vam je super, da je on super, da ste jos uvijek djevica, da puno razmisljate o tome da to ucinite snjim, da vam je 18 godina (skoro 19), ali da cete na kraju otici u drugu zemlju na studij (sad na ljeto) ??? dal ce sex biti samo jos jedan cin koji ce nas jos vise spojiti (vjerujem da hoce)... kako biste vi postupili????
aj Horns ne cjepidlachi
Last edited by Saian on 07/03/2005 17:45, edited 1 time in total.
-
kokili_g
cekat da se vratim? nemam predstavu uopste sta ce se desavati u narednom periodu kad odem... dal cu ja htjeti raskid ili on, dal cemo ostati zajedno, dal ce biti tesko odrzat vezu (vjerujem da hoce, jer tesko je kad si daleko od nekog koga volis i nekad ti pukne film i sve rasturis u ...) to ne znam... sada smo dosli do te faze kad bi najnormalnije bilo da to ucinimo, jedino sam rezervisana zbog toga sto cu otici, to me plasi...
-
nebi
Stvarno mi je zao kvariti grupnu seansu,ali.....
imamo curu od 18 (skoro 19),ocigledno obrazovanu,s pristupom internetu,slobodnoumnu,itd....koja je jos djevica!!??
ma hajde
nisi spremna(ili nisi sigurna) da se kresnes sa tipom do kojeg ti je stalo,ali bez da trepnes nasminkanim okom iznosis intimu na forumski hastal,ccccc...
U svakom slucaju,hvala na zanimljivoj ublehi,dan je ionako dosadan.
-
FortunaBela
Ja koliko sam te razumjela, ti bi taj sex samo da se još više približite jedno drugome....
To su pogrešni motivi....Ako nekog voliš, sex je nešto najnormalnije, ali sama činjenica da ti razmišljaš o tome na taj način...Moj ti je savijet ne...
Čekaj, kad sve do onog momenta gdje če se iz dodira spontano preći na sex....
To su pogrešni motivi....Ako nekog voliš, sex je nešto najnormalnije, ali sama činjenica da ti razmišljaš o tome na taj način...Moj ti je savijet ne...
Čekaj, kad sve do onog momenta gdje če se iz dodira spontano preći na sex....
-
kokili_g
hvala fortuna...
odgovor za "nebi" ne vidim uopste sta predstavlja forum tebi, nit ko koga zna nit koji djavo, cak sta vise po meni je to nesto pozitivno gdje mozes iznijet svoj problem, nekom dat savjet ili... i lakse ti bude, jer ostajes anoniman. mislim da si me malo pogresno shvatila.
pusa i pozz
odgovor za "nebi" ne vidim uopste sta predstavlja forum tebi, nit ko koga zna nit koji djavo, cak sta vise po meni je to nesto pozitivno gdje mozes iznijet svoj problem, nekom dat savjet ili... i lakse ti bude, jer ostajes anoniman. mislim da si me malo pogresno shvatila.
pusa i pozz
-
FortunaBela
Nema na čemu, ja napisa onako kako sam shvatila, ali u suštini je na tebi odluka....Uglavnom ne osvrći se puno na komentare sa foruma....kokili_g wrote:hvala fortuna...
pusa i pozz
Tebi pozdrav i sretno sa školom...
-
nebi
Uuuuu,kakav vokabular za jednu mladicu od 18 godinakokili_g wrote:ma oprosti "shvatio", zazvucao si mi kao neka mahalusa pa zato, al najozbiljnije, al sad vidim ima i muskih mahalusa sa glupim suvisnim komentarima... ako nemas sta pametno reci nemoj se javljat!
U koju si skolu isla,da upisem djecu?
-
stelium
Code: Select all
Da li imati sex ili ne?
Sapun je na drugoj stalazi,lijevo.
-
La_Forge
... ma čitava frka oko prvog sexa je po meni totalno precijenjena ...
tek sa vremenom i praksom sex postaje interesantan...
ali za sve postoji prvi put i zato mislim da ga je bolje uprazniti sa osobom koju bolje poznaješ, još ako je i voliš ... dobitna kombinacija...
predlažem da odmah završite posao, što prije ... tako da vam ostane što više vremena da se ispraksirate do tvoga polaska ..

tek sa vremenom i praksom sex postaje interesantan...
ali za sve postoji prvi put i zato mislim da ga je bolje uprazniti sa osobom koju bolje poznaješ, još ako je i voliš ... dobitna kombinacija...
predlažem da odmah završite posao, što prije ... tako da vam ostane što više vremena da se ispraksirate do tvoga polaska ..
-
Sarajevska Princeza
Volila bi da spava s njim ali je djevica koja ide preko ljeta preko bare, i ne zna sta ce biti ( hoce li je ostaviti on, ili ipak ona njega). Boji se da ne bude povrijedjena i ne zna sa da radi.
Pa evo cim pitas znaci nisi bas sigurna u njega i kako bi on reagovao - veza ti nije sigurna a ljubav je pod znakom pitanja, sex je fokus svega.
Osjetila si VEC da je vasa veza nepredvidljiva a to nije dobar znak. Kontas da bi vas sex mogao vezati, a odlazak preko bare je za tebe vjerovatno samo IZGOVOR da potvrdis svoja vjerovanja da je razlog vaseg razloga odlazak preko bare a ne to da bi on tebe izgleda ostavio svakako.
Dajes mu izvanredan adut da te otkaci jer se ne izjasnjava o buducnosti ocigledno, a ti naivna pa jos ne kontas. On moze reci, posto ides preko bare eto mogla bi ti sa mnom izgubiti nevinost, a onda kad odes moze naci neku drugu i tebe odjebati ( hey zivini ali nisi mi se javila fazoni vako nako ). Drugo moze on biti i sa tobom i sad jos sa 2 druge a da ti blage vze nemas, nisi uopste svjesna kako muskarac reaguje kad je ljubav u pitanju - evo ja cu ti reci draga veza je poprilicno PREDVIDLJIVA, zna se tacno da iako dragi ode da to nije opasnost, ili ako draga ode zna se dobro da nema svrljanja sa strane i tome slicno. Kod tebe to nema jer je veza nepredvidljiva.
Drugo, moze to iskoristiti kao nacin da te ubjedi da ce vas to vezati. A cinjenica je TIP HOCE SEX, posebno sto si nevina vidis koliko muskaraca trci bona samo za HIMENOM. Sta ce ti takav muskarac?????? Sa takvim ces da imas belaja koliko hoces jer su oni hodali i nema s kim sve nisu bili a na kraju trci za nevinom. ( iskompleksirani 100% ) Razmisli koji kreten moze tako razmisljati.
Nego ovako, draga moja:
Ako ti je cilj da imas SEX sa nekim ko te stvarno cijeni - taj koga pominjes ce cekati kad se ti vratis, jer ne zeli da te izgubi. Cim se ti bojis i neznas sta ce sutra biti - nope - on nije pravi i naravno da ces biti povrijedjena! Bolje onda idi u Austriju gdje vec ides i imaces ti tamo 100 prilika za zdrav sex, plus moci ces da budes s doticnim svaki dan.
Ako ti je stalo DO NJEGA, a ne do sexa, eh onda nemoj imati sex s njim dok se ne vratis. Pitanje je da li je i njemu stalo do tebe! Ako jeste bas naprotiv taj ljetni raspust ce ti pokazati koliko je iskren i vjeran.
Znaci slazem se sa Fortuna Bela i da sam na tom mjestu ne bi s njim bila, bas naprotiv isla bi na odmor da visim hoce li me cekati, da li ce me zvati, hoce li mi pisati, hoce li me varati, kako ce se ponasati - sve bi to saznala i onda kad se vratim onda bi vidjela sta dalje.
Isto, koliko dugo se vi poznajete?
Da li se znas sa njegovim roditeljima i da li tvoji roditelji znaju njega?
Da li je to neka ozbiljna veza ili je to sve nesto u vazduhu?
Koliko godina ima on?
Ne budi naivna. On ako mu je stalo do tebe cekace te 3 godine, neki cekaju citav zivot. I nije im tesko, i ne zaborave te. Kko ce zaboraviti nekoga koga voli? To je nemoguce. U krajnoj liniji samo si 2 sata avionom od Bosne. U stvari to je i jedin nacin da ustanovis da li mu je stalo do tebe.
Pa evo cim pitas znaci nisi bas sigurna u njega i kako bi on reagovao - veza ti nije sigurna a ljubav je pod znakom pitanja, sex je fokus svega.
Osjetila si VEC da je vasa veza nepredvidljiva a to nije dobar znak. Kontas da bi vas sex mogao vezati, a odlazak preko bare je za tebe vjerovatno samo IZGOVOR da potvrdis svoja vjerovanja da je razlog vaseg razloga odlazak preko bare a ne to da bi on tebe izgleda ostavio svakako.
Dajes mu izvanredan adut da te otkaci jer se ne izjasnjava o buducnosti ocigledno, a ti naivna pa jos ne kontas. On moze reci, posto ides preko bare eto mogla bi ti sa mnom izgubiti nevinost, a onda kad odes moze naci neku drugu i tebe odjebati ( hey zivini ali nisi mi se javila fazoni vako nako ). Drugo moze on biti i sa tobom i sad jos sa 2 druge a da ti blage vze nemas, nisi uopste svjesna kako muskarac reaguje kad je ljubav u pitanju - evo ja cu ti reci draga veza je poprilicno PREDVIDLJIVA, zna se tacno da iako dragi ode da to nije opasnost, ili ako draga ode zna se dobro da nema svrljanja sa strane i tome slicno. Kod tebe to nema jer je veza nepredvidljiva.
Drugo, moze to iskoristiti kao nacin da te ubjedi da ce vas to vezati. A cinjenica je TIP HOCE SEX, posebno sto si nevina vidis koliko muskaraca trci bona samo za HIMENOM. Sta ce ti takav muskarac?????? Sa takvim ces da imas belaja koliko hoces jer su oni hodali i nema s kim sve nisu bili a na kraju trci za nevinom. ( iskompleksirani 100% ) Razmisli koji kreten moze tako razmisljati.
Nego ovako, draga moja:
Ako ti je cilj da imas SEX sa nekim ko te stvarno cijeni - taj koga pominjes ce cekati kad se ti vratis, jer ne zeli da te izgubi. Cim se ti bojis i neznas sta ce sutra biti - nope - on nije pravi i naravno da ces biti povrijedjena! Bolje onda idi u Austriju gdje vec ides i imaces ti tamo 100 prilika za zdrav sex, plus moci ces da budes s doticnim svaki dan.
Ako ti je stalo DO NJEGA, a ne do sexa, eh onda nemoj imati sex s njim dok se ne vratis. Pitanje je da li je i njemu stalo do tebe! Ako jeste bas naprotiv taj ljetni raspust ce ti pokazati koliko je iskren i vjeran.
Znaci slazem se sa Fortuna Bela i da sam na tom mjestu ne bi s njim bila, bas naprotiv isla bi na odmor da visim hoce li me cekati, da li ce me zvati, hoce li mi pisati, hoce li me varati, kako ce se ponasati - sve bi to saznala i onda kad se vratim onda bi vidjela sta dalje.
Isto, koliko dugo se vi poznajete?
Da li se znas sa njegovim roditeljima i da li tvoji roditelji znaju njega?
Da li je to neka ozbiljna veza ili je to sve nesto u vazduhu?
Koliko godina ima on?
Ne budi naivna. On ako mu je stalo do tebe cekace te 3 godine, neki cekaju citav zivot. I nije im tesko, i ne zaborave te. Kko ce zaboraviti nekoga koga voli? To je nemoguce. U krajnoj liniji samo si 2 sata avionom od Bosne. U stvari to je i jedin nacin da ustanovis da li mu je stalo do tebe.
Last edited by Sarajevska Princeza on 08/03/2005 08:06, edited 1 time in total.
-
Toozla
#47 Re: Da li imati sex ili ne?
Miner grijesi samo jednom!novalic wrote:ja bih se kresnula.. 100%...
ali bi se bas kresnula sa nekim koga cu se rado sjecati cijeli zivot.. jer prvi put.. je posebno..
rijetko kada odlican sex.. ali zato... joj.. i danas kada se sjetim, crvenim...
Prsan, TV serija Kapelski Kresovi...
- Fair Life
Ovako kokili...kokili_g wrote:rajvosa ne kolutaj mi ocima, ozbiljan problem covjece haha
Prvi put uradi to s nekim kome je 500-ti put, s nekim ko ne zuri, ko zna sta tebi treba... da ne bude "Hej, haj brigade... Ho-ruk, tri puta zdravo... i gotovo", jer prvi put moze biti kao i 1001-prvi put.
Poslije toga volja ti...
Prvi put posao se obavi traljavo jer se radi iz ljubavi i sa sebi jednakim... zapetljate noge pa stotinu muka.
Drugi put kokili ti ces biti gazda u kuci.
Provjereno !
PS__Sex je izvrsna zabava... ako ga uspijes na taj nacin prihvatiti i dozivljavati.
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Kokili, jesi li se pocela krhati ili jos gubis vrijeme na forumu?
:D