Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mama32 wrote:Sta , ko , koga , mene , sta? Mi ovamo u Skandinaviji smo se izborile da nemamo 8. mart.
Dosta vise i te diskriminacije nad neduznim muskarcima...
mama32 wrote:Sta , ko , koga , mene , sta? Mi ovamo u Skandinaviji smo se izborile da nemamo 8. mart.
nasmija me...
________
Sretno svima a posebno... mojoj najdrazoj forumasici...
nasmija me...
ma z...cemo ih, pa se makar nasmijati danas
Pooll, sta je za praznicni rucak?
Pooll ja znam da ti volis kuhati, mi smo se mijenjali za recepte sad ces ispasti iz muske graje
E to nisam skonto, zasto je proslava osmog marta toliko opasna za stabilnost Turske drzave. Uglavnom su ih svi momachki naljepili za ta "mali gaf" prebijanja protestantkinja (ovo je od protestirati = izraziti neslaganje) prvenstveno. A neki njihov vladin sta li je vec rekao kako treba pokazati ipak malo razumijevanja prema policiji.
Svim pripadnicama ljepseg spola u cijelom svijetu cestitam 8.mart .
Posebno upucujem najtoplije Cestitke svim pripadnicama bosanskohercegovacke nacije i bosanskohercegovackog naroda .
nasmija me...
________
Pool
Sretno svima a posebno... mojoj najdrazoj forumasici... martinsquest.com/images/rejects/new/reject5.jpg
Najdraza forumasica je na gornjem linku - znate kako se to radi - citat slike i vidish porijeklo "slike" za ram Poolove drage odabranice.
Ipak nemojte! Zasto izbjeci provokacije ako ne morate?Mami32 i svim majkama sa foruma koje sam ja uvrijedila (zar ne mama32?) zelim da budu jednom pravi , posteni i casni ljudi zenskog ili muskog spola - bez razlike.
Posebne cestitke "Pittu", "Jozi" i "Sehi". E sada slijedi m.u .u.u.u.u.u.u.k.Otvaranje iste teme ili kachenje za jos jednu vec postavljenu.