FIAT MULTIPLA VS PEUGEOT 406
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- sorcerer
#26 Re: FIAT MULTIPLA VS PEUGEOT 406
nek te dobro sluzi i da sto manje ides kod majstora 
-
Mlad i Nevin
#27 Re: Odg: FIAT MULTIPLA VS PEUGEOT 406
Fiata moraš voljeti sa svim njegovim manama 
Sent from my Grand X Pro using Tapatalk
-
Drivee
#28 Re: FIAT MULTIPLA VS PEUGEOT 406
nisi pogresio. jeste ruzna ali je ok, jeftini delovi i odrzavanje. samo sto ne uze 1.3 mjt..4-5 litara dizela
taj 1.9 trosi bez problema los ulje pa ako nadjes..slobodno koristi, kod nas taxi linijski koristi samo loz ulje..
taj 1.9 trosi bez problema los ulje pa ako nadjes..slobodno koristi, kod nas taxi linijski koristi samo loz ulje..
-
jefferson
#29 Re: FIAT MULTIPLA VS PEUGEOT 406
E al ce da povuce 1.3mjt sa 6 osoba unutra.Drivee wrote:nisi pogresio. jeste ruzna ali je ok, jeftini delovi i odrzavanje. samo sto ne uze 1.3 mjt..4-5 litara dizela
-
Drivee
#30 Re: FIAT MULTIPLA VS PEUGEOT 406
Naravno, ne bi ga ubacivali da ne moze..probano, ovi voze po ceo dan pun auto... Nisam probao ali vidim da idu..
E sada, ako se samo putuje a ne trka..1.3 je super. To su novi motori, savremeniji..Licno, moj izbor bi bio Punto 1.3mjt.
E sada, ako se samo putuje a ne trka..1.3 je super. To su novi motori, savremeniji..Licno, moj izbor bi bio Punto 1.3mjt.
- help_desk
#31 Re: FIAT MULTIPLA VS PEUGEOT 406
Multipla 1.3 ne postoji, Idea da.
- hopcup
#32 Re: FIAT MULTIPLA VS PEUGEOT 406
ja tri puta čitam i još ne vjerujemPirija wrote:citroen xm wrote:Oba auta su odlična, a u pogledu dizajna oba su mi vrhunska. Ako ti baš treba toliko praktičnosti i 6 sjedišta idi na Multiplu. Ja bi gledao P406 jer više volim limuzine. Oba imaju odlične motore. E sad pitanje je koliko su prešli i kako održavani. Gledaj bolje očuvano i ono što ti više odgovara.
ova izjava uzrokuje rak na ocima citaoca....
- _mufljuz_
#33 Re: FIAT MULTIPLA VS PEUGEOT 406
pridruzujem se cestitkama i ako bog da da te posluzi na najbolji nacin i nafakali da bude, jos bolje provozo.... znam koja te radost spopala sad heheAzamo wrote:Eh eto pazario sam "Žabu" jer me fakat impresionirala funkionalnošću,motorom i ljepotom. Treba uraditi par sitnica na njoj pa ću vam za koji dan kad bude gotova upload slike da vidite ljepoticu
samo da dodam komentar na kompleksase koji podjebavaju za dizajn....
uvijek bih trazio ovakav auto nego auto koji je predmet kojekakvih kvazituninga prerade i balavurdijskog izivljavanja...
ovakve auta balavurdija uglavnom nece jerbo ih je blam pa si u startu zasticen cinjenice da se neko izivljavao na tom minivanu....
-
citroen xm
#34 Re: FIAT MULTIPLA VS PEUGEOT 406
Čestitam na kupovini. Neka te dobro služi. Bitno je da si ti zadovoljan, a ljudima ionako nikada ugoditi.
- johntra
#35 Re: FIAT MULTIPLA VS PEUGEOT 406
Nek je sa srećom...za svoje namjene, nisi pogriješio u izboru automobila...
- hopcup
#36 Re: FIAT MULTIPLA VS PEUGEOT 406
možeš ti mene nazvat kompleksašem hiljadu puta, multipla je preružan auto._mufljuz_ wrote:pridruzujem se cestitkama i ako bog da da te posluzi na najbolji nacin i nafakali da bude, jos bolje provozo.... znam koja te radost spopala sad heheAzamo wrote:Eh eto pazario sam "Žabu" jer me fakat impresionirala funkionalnošću,motorom i ljepotom. Treba uraditi par sitnica na njoj pa ću vam za koji dan kad bude gotova upload slike da vidite ljepoticu
uvijek bih trazio ovakav auto nego auto koji je predmet kojekakvih kvazituninga prerade i balavurdijskog izivljavanja...
ovakve auta balavurdija uglavnom nece jerbo ih je blam pa si u startu zasticen cinjenice da se neko izivljavao na tom minivanu....
-
romeomoraprezivjeti
#37 Re: Odg: FIAT MULTIPLA VS PEUGEOT 406
Mozda si i ti ruzan,pa zivis,je li tako?!;-)hopcup wrote:možeš ti mene nazvat kompleksašem hiljadu puta, multipla je preružan auto._mufljuz_ wrote:pridruzujem se cestitkama i ako bog da da te posluzi na najbolji nacin i nafakali da bude, jos bolje provozo.... znam koja te radost spopala sad heheAzamo wrote:Eh eto pazario sam "Žabu" jer me fakat impresionirala funkionalnošću,motorom i ljepotom. Treba uraditi par sitnica na njoj pa ću vam za koji dan kad bude gotova upload slike da vidite ljepoticu
poslano s moga Sonija Ze:-D
-
jefferson
#38 Re: FIAT MULTIPLA VS PEUGEOT 406
Pa idu, jbg, ne bi bas bilo dobro da prodaju auto koji ne ideDrivee wrote:Naravno, ne bi ga ubacivali da ne moze..probano, ovi voze po ceo dan pun auto... Nisam probao ali vidim da idu..
1.3 u Puntu i Multipli su dva razlicita svijeta.
- hopcup
#39 Re: Odg: FIAT MULTIPLA VS PEUGEOT 406
nekome jesam, nekome sam bome i lijep. jbg, to je subjektivna kategorija lijep/ružan, isto ova multipla. al neću ja reć za tebe da si kompleksaš ako kažeš da sam ružan. kontaš?romeomoraprezivjeti wrote: Mozda si i ti ruzan,pa zivis,je li tako?!;-)
-
romeomoraprezivjeti
#40 Re: Odg: FIAT MULTIPLA VS PEUGEOT 406
hopcup wrote:nekome jesam, nekome sam bome i lijep. jbg, to je subjektivna kategorija lijep/ružan, isto ova multipla. al neću ja reć za tebe da si kompleksaš ako kažeš da sam ružan. kontaš?romeomoraprezivjeti wrote: Mozda si i ti ruzan,pa zivis,je li tako?!;-)
Ti si svoje rekao,kontas?;-)
- hopcup
#41 Re: Odg: FIAT MULTIPLA VS PEUGEOT 406
ne kontamromeomoraprezivjeti wrote:hopcup wrote:nekome jesam, nekome sam bome i lijep. jbg, to je subjektivna kategorija lijep/ružan, isto ova multipla. al neću ja reć za tebe da si kompleksaš ako kažeš da sam ružan. kontaš?romeomoraprezivjeti wrote: Mozda si i ti ruzan,pa zivis,je li tako?!;-)
Ti si svoje rekao,kontas?;-)
-
Mlad i Nevin
#42 Re: FIAT MULTIPLA VS PEUGEOT 406
Pa činjenica je da je Multipla uber ružna, no to ne umanjuje njenu funkcionalnost. Iskreno meni ni Scenic nije daleko od ovoga po dizajnu (enterijer da Bog dragi sačuva), al' većina tih monovolumena ne liči ni na šta
-
direstraits0078
#43 Re: FIAT MULTIPLA VS PEUGEOT 406
Ljepota je u oku posmatraca. Sretno s autom. 
- insomnia78
#44 Re: FIAT MULTIPLA VS PEUGEOT 406
Ima zato Zafira, odlicnaMlad i Nevin wrote:Pa činjenica je da je Multipla uber ružna, no to ne umanjuje njenu funkcionalnost. Iskreno meni ni Scenic nije daleko od ovoga po dizajnu (enterijer da Bog dragi sačuva), al' većina tih monovolumena ne liči ni na šta
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
-
Mlad i Nevin
#45 Re: FIAT MULTIPLA VS PEUGEOT 406
Zafira je ok izgledom al je brate tvrda ko ona stvar u akciji...komšija je ima, vozao sam se u njoj.
- drndalo
#46 Re: FIAT MULTIPLA VS PEUGEOT 406
Mozda je odlicna, ali lijepa nije... Nije nista... Multipla je barem originalna... Zafira ni to...insomnia78 wrote:Ima zato Zafira, odlicnaMlad i Nevin wrote:Pa činjenica je da je Multipla uber ružna, no to ne umanjuje njenu funkcionalnost. Iskreno meni ni Scenic nije daleko od ovoga po dizajnu (enterijer da Bog dragi sačuva), al' većina tih monovolumena ne liči ni na šta
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk