Filter kabine, košta između 10 i 20 KM, a filter nafte na tim vozilima se mjenja svakih 100K km, a poprilično sam siguran da u gore navedenom slučaju nije zamjenjen ni filter kabine ni filter nafte.romeomoraprezivjeti wrote:A gdje je filter kabine,filter nafte???? Nisi naveo te detalje.daxon wrote:Dobro, skuplje je i košta 16 KM, a zamjena ulja je inače atomska fizika, zahvat koji treba naplatiti 70 KM![]()
Hoću reći, neka svatko troši svoj novac kako želi, ali generalno, ljudi trebaju da malo više poštuju sebe i svoj mukom zarađeni novac, a ne da dozvole da ih neko pljačka i prodaje "muda pod bubrege". Kako god, meni ni u džep ni iz džepa, samo glasno (tastaturom) razmišljam.
poslano s moga Sonija Ze:-D
Vidi, meni nije toliko stalo šta je jeftinije, ja sve plaćam, ali onoliko koliko stvarno košta, a ne da me neko pravi budalom u ovim godinama, nakon skoro 25 godina vozačkog iskustva i svakodnevnog druženja sa automobilima.citro wrote:Prijatelju, onda mijenjaj sam ulje, ionako nije atomska fizika kao sto kazes. Eto ti jos 10 KM jeftinije.
Ima jedna anegdota. Kada su jednog slikara pitali koliko vrijedi njegova slika, on im je odgovorio: "onoliko koliko budala plati", izgleda da ovaj rezon sve više važi kada je u pitanju i održavanje automobila.