BAKIRE ODLAZI
- _mufljuz_
#26 Re: BAKIRE ODLAZI
samo da se zaplijeni bakirov pardon fahronijev toranj - rijesili bi pitanje beskucnika u Sarajevu na duze vrijeme,
BOSMAL takodjer ....
ne bih ja da Bakir odlazi kao ni Fahroni - samo bih mogao da umrem odmah kad bih ih vidio da rade drustveno koristan rad, dakle posumljavanje Prenja, izgradnja autobana, izgradnja novih stanova - mi nismo ni svjesni koliko bi muha ubili jednim udarcem da hohstaplere okujemo u lance i solidnu garderobu za frtalj ljeba i pavlaku da mijesaju beton i asfalt i jos da to rade s pjesmom da ih ne ceka metak....
nista odlazi - nego dodji najdrazi - u tvorza
a da im se zaplijeni pokretna i nepokretna imovina kao i offshore racuni - rijesili bi pitanje lijecenja djece i (federalno-bosnjacke) sirotinje za najmanje godinu dana...
BOSMAL takodjer ....
ne bih ja da Bakir odlazi kao ni Fahroni - samo bih mogao da umrem odmah kad bih ih vidio da rade drustveno koristan rad, dakle posumljavanje Prenja, izgradnja autobana, izgradnja novih stanova - mi nismo ni svjesni koliko bi muha ubili jednim udarcem da hohstaplere okujemo u lance i solidnu garderobu za frtalj ljeba i pavlaku da mijesaju beton i asfalt i jos da to rade s pjesmom da ih ne ceka metak....
nista odlazi - nego dodji najdrazi - u tvorza
a da im se zaplijeni pokretna i nepokretna imovina kao i offshore racuni - rijesili bi pitanje lijecenja djece i (federalno-bosnjacke) sirotinje za najmanje godinu dana...
-
homar
#27 Re: BAKIRE ODLAZI
BAKIRE, FAHRO, ŽELJKO,ZLATKO: O D L A Z I T E
-
privremeni
#28 Re: BAKIRE ODLAZI
Nemoj tako, pa ko ce nam sacuvati BLAGOSTANJE.Trebam te wrote:Prizivanjem Turske i dolazak Davutoglu je jos jedan veliki autogo sto je Bakir zabio sam sebi...fakat frajer nije za politike!!!
Zaboravili begovi kad raja suti (a mi se ko niko nasutili)da je vrijeme za popustanje jarma.
U svakom slucaju, po prvi put za 20 i vise godina, izmakli im konci iz ruku. Ne treba ocekivati spektakularne rezultate, ali vise nikad nece biti kao sto je bilo. I sa tim ce se oni najteze pomiriti.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#29 Re: BAKIRE ODLAZI
Gledajući jučerašnju sjednicu skupšine KS, kao i slušajući Bakira ako sad ostanu na vlasti biće nam gore. Jer, moraju platiti Patkovića za krokodilske suze koji brani moju zemlju od mene, valjda platiti i ove internet ratnike, valjda zaposliti na državnu sisu od našim para one koji nas prosvjetljuju da nam je Bakir zastaklio stanove i kuće, valjda to sve nadoknaditi, a osjećaće se kao pobjednici. Utoliko je jako, jako bitno da svi koji smo gladni hljeba ili pravde ili pravednosti izađemo na ulice.privremeni wrote:Nemoj tako, pa ko ce nam sacuvati BLAGOSTANJE.Trebam te wrote:Prizivanjem Turske i dolazak Davutoglu je jos jedan veliki autogo sto je Bakir zabio sam sebi...fakat frajer nije za politike!!!
![]()
Zaboravili begovi kad raja suti (a mi se ko niko nasutili)da je vrijeme za popustanje jarma.
U svakom slucaju, po prvi put za 20 i vise godina, izmakli im konci iz ruku. Ne treba ocekivati spektakularne rezultate, ali vise nikad nece biti kao sto je bilo. I sa tim ce se oni najteze pomiriti.
Preuzimam posao za onih 12kg
- hopcup
#30 Re: BAKIRE ODLAZI
iz povjerljivih izvora sam saznao da je, potaknut naslovom ove teme, bakir odlučio da abdicira
- _mufljuz_
#31 Re: BAKIRE ODLAZI
inace na turskom bakir znaci dijevac 
-
Trebam te
#32 Re: BAKIRE ODLAZI
dječak sa šibicama wrote:To samo govori koliko je djubre, nikome on nije SVOJE pare davao, a ponasao/li (su) se kao da jeste, jer su tim parama kupili nekoliko izbora, kupujuci tako glasove ljudi kojima su dali te i takve privilegije.JoseMujica wrote:a the best of je kad reče sinoć da su u zadnjih daves godina potrošili 10 milijardi na socijalna davanja demobilisane borce, ugrožene itd., a za te pare se moglo otvoriti 150.000 radnih mjesta![]()
Stitio kriminalce, dozvolio da pokupuju jeftino firme a onda tim parama kupovao glasove,...isto su radili i SDP!!!
Sve dok Budnje, Jamakosmakovici ini sjede u odboru SDA nikad vise nece dobiti moj glas!!! Odkud Saidu Jamakosmakovicu i njegovoj zeni Sefki subvlasnistvo u gradjevinskoj firmi Butmir??? naravno dozvolio gradnju gdje se nije moglo po zakonu i zauzvrat dobio 2% firme...hehehe korupcijski sistem cvjeta...i onda on kaze kako on pokusava zastiti narod???
Stid me je reci ali kao prodavac puno bolje funkciju bi obavljali ovakvi kao ja
- LEDA
#33 Re: BAKIRE ODLAZI
Voljela bih da odstupe SVI . Gledamo i slušamo ( a negledljivi i neslušljivi u p.m.) iste već 22 god. Čini mi se da neke ( npr Špirića) gledam otkako sam se rodila.
Dakle ,da skratim, svi mrš ,dosta vas je bilo!! I da vratite sve što ste pokrali -mi znamo šta ćemo s tim .
Dakle ,da skratim, svi mrš ,dosta vas je bilo!! I da vratite sve što ste pokrali -mi znamo šta ćemo s tim .
- Država
#34 Re: BAKIRE ODLAZI
Izetbegovići su lično stvorili monstruma zvanog AVAZ. No, nisu računali da će ta zvijer da se otrgne s lanca i da će svoje stvoritelje proždrijeti. Sad neka Bakir žanje ono šta su on i babo mu posijali. A bilo mu je fino dok je monstrum objavljivao kako je Lagumdžijin vjenčani kum četnički vojvoda, kako je Lagumdžija ukrao naftaricu iz jednog stana, kako je Tihić izdao BiH i povukao tužbu protiv Srbije, kako je Haris Silajdžić švalerčina i nemoralan čovjek... Sad Bakire, izvoli pa se izbori sa zvijeri koju si stvorio.

- Danguba
#35 Re: BAKIRE ODLAZI
ja da sam umjesto njega, odmah bi otisao...kajmak je skinut a ostala kvara... 
- O'zone
- Globalni moderator
#36 Re: BAKIRE ODLAZI
Sa ovakvim stavom Kate ti nikad nećeš kupovati u ZariKatarinaKosaca wrote:To je to. Svakodnevnim izjavama me je iziritirao da otvorim ovu temu. Da sam uličarka i narkomanka, neprijatelj zemlje , a još i nesposobna, jer se u tranziciji nisam "snašla" da kupim radno mjesto ili učlanim u SDA.Arata wrote:Svaka njegova izjava me fakat vrijeđa. Lik stvarno misli da je narod glup, a ja dio naroda pa ispadoh i ja glup.
Najcrnje je što se počnem da smijem od muke kad čujem šta priča. Njegova logika i način razmišljanja k'o da su došli iz South Parka.
A tek sad kad počne vraćati usluge svojim pudlicama hebali smo nanu naninu..
- @mba
#37 Re: BAKIRE ODLAZI
Država wrote:Izetbegovići su lično stvorili monstruma zvanog AVAZ. No, nisu računali da će ta zvijer da se otrgne s lanca i da će svoje stvoritelje proždrijeti. Sad neka Bakir žanje ono šta su on i babo mu posijali. A bilo mu je fino dok je monstrum objavljivao kako je Lagumdžijin vjenčani kum četnički vojvoda, kako je Lagumdžija ukrao naftaricu iz jednog stana, kako je Tihić izdao BiH i povukao tužbu protiv Srbije, kako je Haris Silajdžić švalerčina i nemoralan čovjek... Sad Bakire, izvoli pa se izbori sa zvijeri koju si stvorio.
ideja o stvarnju jedne novine je sasvim ok, i trebaju bosnjaci da imaju jak sedmicnik ili dnevni list!
ovo samo pokazuje kako ljudi danas mijenjaju dresove za sicu, radoncic primjer broj 1
- alanx
#38 Re: BAKIRE ODLAZI
Nema, sve revolucionar do revolucionara. Govana cete se najesti, kao sto ste se govana najeli kad ste imali one kampanje za popis: "Ja sam Droid". Samo nastavi Droidati.
Dodik i njegov Fahraon nek odlaze u Srbiju dje im je i mjesto. Mozete i vi kao pocasni Droidi s njima zajedno.
Dodik i njegov Fahraon nek odlaze u Srbiju dje im je i mjesto. Mozete i vi kao pocasni Droidi s njima zajedno.
- _mufljuz_
#39 Re: BAKIRE ODLAZI
bosnjaci imaju novinu tacno onakvu kakav im je mentalitet i razmisljanje - mahalsko-tracersku-supljoglavu-nesadrzajnu - u apsolutno istom omjeru u kakvom su i oni sami.... znaci bljutavu bez ikakvog okusa mirisa boje i sadrzaja.... suplju....@mba wrote:Država wrote:Izetbegovići su lično stvorili monstruma zvanog AVAZ. No, nisu računali da će ta zvijer da se otrgne s lanca i da će svoje stvoritelje proždrijeti. Sad neka Bakir žanje ono šta su on i babo mu posijali. A bilo mu je fino dok je monstrum objavljivao kako je Lagumdžijin vjenčani kum četnički vojvoda, kako je Lagumdžija ukrao naftaricu iz jednog stana, kako je Tihić izdao BiH i povukao tužbu protiv Srbije, kako je Haris Silajdžić švalerčina i nemoralan čovjek... Sad Bakire, izvoli pa se izbori sa zvijeri koju si stvorio.
ideja o stvarnju jedne novine je sasvim ok, i trebaju bosnjaci da imaju jak sedmicnik ili dnevni list!
ovo samo pokazuje kako ljudi danas mijenjaju dresove za sicu, radoncic primjer broj 1
radonja je dozivio kriticnu tacku kad je na izborima dozivio debakl, nista nije mogao uciniti legitimnom voljom naroda, jedan od njegovih najboljih ahbaba proglasen personom nongrata u USA, pristekala mu se CIA za guzove a cijelo vrijeme postrata bio jedan od najjacih njegovih logisticara... morao je pod hitno da nesto napravi sa samim sobom da se razne istrage ne otvore jer je SDA bila vec u otvorenom obracunu sa njim - i onda je dozivio renesansu kada mu je podguznik koji ga je otvoreno vise puta slao na optuzenicku klupu dao poziciju ministra sigurnosti - poziciju koja ga je "legalizovala" do jaja.... iako je opstepoznat mafijas, olos i kriminalac koji je opr'o SDA-ove milione iz donacija upucenih u BIH, kao i opuhane milione lokalnih banaka koje nikad nije vratio....
Last edited by _mufljuz_ on 13/02/2014 12:33, edited 1 time in total.
- hopcup
#40 Re: BAKIRE ODLAZI
woah, calm down šešeljalanx wrote:Nema, sve revolucionar do revolucionara. Govana cete se najesti, kao sto ste se govana najeli kad ste imali one kampanje za popis: "Ja sam Droid". Samo nastavi Droidati.
-
FreakyStyley
#41 Re: BAKIRE ODLAZI
Ako je ovo bila Kirbina politicka smrt, on se sam dokrajcio. Iscipelario se. Da je lopov znalo se, ali ja licno pojma nisam imao u kakvom paralelnom univerzumu zivi taj covjek, kakva je ta njegova stvarnost. Ignorant, potpuni.
Izjave tipa: "Bas sam prije dvadeset dana s Lagumdzijom sjeo i rekao mu, daj da zaposljavamo ljude vise." ili "Trazicemo od OHR-a zastitne kacige i stitove.", "Znam da ima naroda koji lose zivi, ali ovi sto su se snasli, trebaju pomoc ovima sto nisu."
Definitivno dijagnoza mu je potrebna.
Zaboravih na legendarnu: "Zara ce nam otic...
"
Izjave tipa: "Bas sam prije dvadeset dana s Lagumdzijom sjeo i rekao mu, daj da zaposljavamo ljude vise." ili "Trazicemo od OHR-a zastitne kacige i stitove.", "Znam da ima naroda koji lose zivi, ali ovi sto su se snasli, trebaju pomoc ovima sto nisu."
Definitivno dijagnoza mu je potrebna.
Zaboravih na legendarnu: "Zara ce nam otic...
-
Objektivni navijac
#42 Re: BAKIRE ODLAZI
Cuj Bakir limitiranJoseMujica wrote:a the best of je kad reče sinoć da su u zadnjih daves godina potrošili 10 milijardi na socijalna davanja demobilisane borce, ugrožene itd., a za te pare se moglo otvoriti 150.000 radnih mjestasperma tome po Neonku sirotinja je kriva jerbo nisu otvarali radna mjesta dok su vladali
![]()
Iver ne pada daleko od stabla moja Kato...Izmetbegović je Izmetbegović....samo je stari bio daleko ambiciozniji, podliji i opasniji jer je ovaj mladi prirodno limitiran
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#43 Re: BAKIRE ODLAZI
Pa evo Bakir nas je odveo sa SDA koliko vidim!!!! ali u p.... lijepe materine!!!!burger_pasa wrote:Pa evo ja predlazem tebe za predsjednika. Ostavi tastaturu i dodji danas na proteste ili veceras na plenum pa da te predlozimo, jer ipak si ti kapacitet. Ti ces nas odvest u EU i Nato i obezbjedit nam standard Svice.JoseMujica wrote:mogu oni preko svojih qurca lajat jedan na drugoga do sutra, ali svako iole inteligentan zna da Tornjak nije alternativa Neonku niti je Neonko alternativa Tornjaku....
to su ista govna što se kolju radi ličnih interesa koji su tek trenutačno konfliktni i vrlo lako se sutra mogu baciti jedan drugom u zagrljaj pa da padne prva javna, muška unutarbošnjačka ljubav
- Capsicum
#44 Re: BAKIRE ODLAZI
Nemojte tako ljudi, covjek je mukotrpnim radom, zajedno sa svojom zenom jedva sklepao ono malo kucice.

- animus
#45 Re: BAKIRE ODLAZI
Nevjerovatno da se niko iz ovih stranaka ne sjeti da napravi neku normalnu stvar koju bi narod prihvatio i kojim bi se stavili na njegovu stranu. Da Bakir izadje pred narod i ponudi ostavku i obeca da ce se njegova stranka zaloziti za narodnu pravdu i protiv korupcije, za smanjenje primanja pkata i naknada ostvario bi veliki plus kod naroda. To je mogla i SDP napraviti i stati iza naroda i ponuditi ostavku i podrzati msksimalno narod. Komsic je isto mogao da pokaze da nije jedan od krivaca za ovo sve. Niko nista. Svi sute i suplju prosipaju a to ce ih sve kostati na izborima koji ce brzo doci. Fahro je pokazao da ima ipak najvise mudrosti i iako ga ne mogu organski podnijet moram priznati da je zasluzio da preuzme vlast. Komsic mu je davno dao vjetar u krila svojim izjavama a ja mislim da mu je dao i dosta svojih glasaca. Sve se ovo jos moze promijeniti vrlo brzo ali do sada ove druge stranke nisu pokazale mudrosti. Nadam se da ce u ovim strankama nastupiti borba nekih novih neopterecenih kadrova sa ovim isluzenim politicarima.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
-
hizo ramidovic
#46 Re: BAKIRE ODLAZI
...tako da je njegova samo jedna polovina... covjek nema ni stambeno pitanje rijeseno kako treba a vi mu se ovdje natovarili za vrat.Capsicum wrote:Nemojte tako ljudi, covjek je mukotrpnim radom, zajedno sa svojom zenom jedva sklepao ono malo kucice.![]()
![]()
a dao je i ideju kako rijesiti trenutnu ekonomsku krizu: trebaju 'ovi sto su se snasli' da malo pripomognu 'ove sto se nisu snasli'. i eto rjesenja. a dobra ideja zlata vrijedi...
- LEDA
#47 Re: BAKIRE ODLAZI
ma ja, on je za sadakeHugo Boss wrote:nemojte Alijinog malog
baš je fini babin sin,
skroman, ima "samo" stančić popola sa ženom, bijeda
-
quiqui
#48 Re: BAKIRE ODLAZI
KatarinaKosaca wrote:Iako sam baš na ovom forumu proglašavana Alijinim čovjekom jer nisam iz pieteta prema nekim teškim vremenima htjela da pljujem po mrtvom čovjeku, mali Princ mi svaku večer gostujući na svojim režimskim medijima donese migrenu, pa jedva odem na prosvjede idući dan sa kapom ne da se krijem, nego što mi ni 100 kafetina ne pomogne![]()
Bakir je nervozan, preplašen, uspaničen. Priziva borce, priziva Tursku, a ono što vrijeđa ne inteligenciju nego postojanje su njegove umne analize![]()
Tako Bakir na vrhuncu licemjerstva, bezobrazluka, drskosti i bahatosti spominje da je samo on branio ovaj grad, svi smo mi ostali kao biva četnici, podmeće ženu koja je moš mislit čula ekavicu na prosvjedima, a neki momci su došli čaaaak iz Visokog, moš mislit čak iz Viskog da nama ovdje poremete naš mir, red, socijalnu pravdu i poštenje. Etike vrijednosti koje je Bakir jedva uspostavio boreći se u trezoru mi, narkomani i uličari nastojimo srušiti.
Tako nam Bakir poručuje da on kreira radna mjesta dok mi ovdje na forumu godinama se smijemo kako izgleda natječaj u Telecomu, jedan smo vidjeli i zaljepili da ga samo popipamo, kako izgleda memorandum FDS i ne znamo, jer je to Bakirova privatna prćija u kojoj rade poslušni i podobni, dok običan građanin ne može ni cv poslati. Jedanko za Lutriju BIH, jednako za Elektroprivredu, jednako za Razvojnu banku. Bakir to ne zna, ni forum ne čita. Još jedan razlog da ode, član Predsjedništva ne zna šta mu se dešava u zemlji i koji su stvarni problemi korupcije, nepotizma, jednom rječju kurvaluka i amorala, čiji je osobni nositelj. Drogu u životu nisam vidjela, a kamoli konzumirala, rat provela na prvoj civilnoj liniji obrane i mene Bakir mrtav hladan naziva narkomanom i rušiteljem države. Bakiru građani godinama služe samo kao krava muzara koja puni proračun bez ikakvih prava i da nije tog poreza, carine i ostalih nameta koji financiraju njjega i njegove poslušnike možda bi predložio i zakon o eutanaziji za te drske neposlušnike. Za strane medije daje mudru sociološku analizu kako se u tranziciji netko snašao, a netko nije snašao, tako da ovaj licemjerni i plitki političar ljude koji ne traže štele i poštuju zakon i red naziva ustvari nesposobnim. Po svemu i nehtijući njegovo ponašanje asocira na Miloševićevo kad je gubio vlast, a onima koji brane njegovu fotelju misleći da tako brane državu samo ću dobronamjerno reći Fide, sed cuidi fide
Kako sam na ovom forumu davno bila Harisov ambasador, HDZ-ov plaćenik, SDA-ov poslušnik, tako i ovom temom preuzimam rizik da budem Fahrin bojovnik. Ipak, lijepo je nikome ne dugovati uslugu.
Potpisujem.
-
rokan
#49 Re: BAKIRE ODLAZI
23 godine sda i sdp vladaju bosnjacima i vladace najmanje jos toliko. sto bi rek'o valter: "zivi bili pa vidjeli".
- Sarkazam
#50 Re: BAKIRE ODLAZI
Najjaca izjava mu je bila neku vece na TV FACE, kada je politicar Bakir komentarisao ove aktuelne proteste:
-"Ovo je poruka politicarima u BiH da pocnu raditi svoj posao"- da ne pisem dalje sad o nastavku i njegovoj samohvali...
-"Ovo je poruka politicarima u BiH da pocnu raditi svoj posao"- da ne pisem dalje sad o nastavku i njegovoj samohvali...