"Intimne" frizure i vaša iskustva ...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
neupucena
La Forge zanimljiv odabir teme na 8. martLa_Forge wrote:dajte ljudi konstruktivne savjete ...![]()
ovo sa BICom se ni meni ne svidja previše... pogotovo predio jajca je rizičan za tu vrstu alatke...
kakve su ove depilacione pjene... napršćeš i čekaš da dlake sagore...![]()
... sve samo nemoj britve u blizini ako ikako može ....
to dali je frizura potreban ili ne i nije toliko svrha teme koliko kojom se metodom koriste "brice" koje se friziraju ..
Kakva su saznanja godinu dana poslije?
-
La_Forge
gdje izvuče ovu temu ... ima joj 100 godina ..
saznanja su više-manje ista ..
opasno je igrati se sa žiletima .. posebno u bilizini "senzora" ...
neke od navedenih savjeta nisam nikada isprobao, nije me valjda nikada dovoljno zainteresovalo .. ili je panika prisutna
-
neupucena
Ma ne znam ni sama. Trazila po temama nesto i naidjem na temu koju si ti otvorio. Posto sam te citala zadnjih dana zainteresovalo me sta te je to kopkalo prije godinu dana. Nista zlobno, ti si meni ok djecak skroz.
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
#33 Re: "Intimne" frizure i va¹a iskustva ...
Uzme¹ upaljaè i neki dezodorans, kresne¹ upaljaè i prsne¹ dezodoransom...La_Forge wrote:... ©ta mislite o ¹i¹anju (brijanju) intimnih dijelova tijela..
¹ta preferirate kod partnera, kakve frizure nosite sami ...
![]()
...
nedavno mi se je po¾alio jedan prijatelj kako je imao prilièno bolno iskustvo pri brijanju ... zakaèio je britvom jaja... kako je u detaljima sve to izgledalo neznam ni sam jer me ni¹ta vi¹e nije interesovalo...
osim kako je do¹ao do ideje da brije britvom....
ka¾e da se njegovoj dragoj svidja skroz "obrijan"... itd
ludilo
Sve gotovo za sekundu dvije....
-
neupucena
#35 Re: "Intimne" frizure i vaša iskustva ...
Na koliko nogu hodas poslije tretmanaztluhcs wrote:Uzmeš upaljač i neki dezodorans, kresneš upaljač i prsneš dezodoransom...La_Forge wrote:... Šta mislite o šišanju (brijanju) intimnih dijelova tijela..
šta preferirate kod partnera, kakve frizure nosite sami ...
![]()
...
nedavno mi se je požalio jedan prijatelj kako je imao prilično bolno iskustvo pri brijanju ... zakačio je britvom jaja... kako je u detaljima sve to izgledalo neznam ni sam jer me ništa više nije interesovalo...
osim kako je došao do ideje da brije britvom....
kaže da se njegovoj dragoj svidja skroz "obrijan"... itd
ludilo
Sve gotovo za sekundu dvije....![]()
![]()
![]()
-
ztluhcs
#36 Re: "Intimne" frizure i va¹a iskustva ...
Poslije toga uzme¹ after shave i za pola sata do sat si ok, ready to go out...neupucena wrote:Na koliko nogu hodas poslije tretmanaztluhcs wrote:Uzme¹ upaljaè i neki dezodorans, kresne¹ upaljaè i prsne¹ dezodoransom...La_Forge wrote:... ©ta mislite o ¹i¹anju (brijanju) intimnih dijelova tijela..
¹ta preferirate kod partnera, kakve frizure nosite sami ...
![]()
...
nedavno mi se je po¾alio jedan prijatelj kako je imao prilièno bolno iskustvo pri brijanju ... zakaèio je britvom jaja... kako je u detaljima sve to izgledalo neznam ni sam jer me ni¹ta vi¹e nije interesovalo...
osim kako je do¹ao do ideje da brije britvom....
ka¾e da se njegovoj dragoj svidja skroz "obrijan"... itd
ludilo
Sve gotovo za sekundu dvije....![]()
![]()
![]()
-
La_Forge
kao što vidiš, kopkale su me neke druge stvariMa ne znam ni sama. Trazila po temama nesto i naidjem na temu koju si ti otvorio. Posto sam te citala zadnjih dana zainteresovalo me sta te je to kopkalo prije godinu dana. Nista zlobno, ti si meni ok djecak skroz.
a svima sam bio ok dječak dok se nisam pokazao ljubomornim bošnjom, nakon toga sam ostao onako, malo demode ...
a frizure su ostale pitanje uglavnom u ovim toplijim periodima.. tema postane aktuelnija ... ovi želiti su meni ostali poprilično "rizični" .. možda lupam, nisam nikada probao ... našao sam alternativu u vidu aparata i fercera
-
neupucena
ztluhcs wrote:therefore lupašLa_Forge wrote:ovi želiti su meni ostali poprilično "rizični" .. možda lupam, nisam nikada probao
piromanu, mogli bismo zakazati casove kod tebe, teorija i praksa na tvoj nacin, ako si voljan da pokazes sve korak po korak
-
Gazz
a meni si bas ovakav KuLLa_Forge wrote:kao što vidiš, kopkale su me neke druge stvariMa ne znam ni sama. Trazila po temama nesto i naidjem na temu koju si ti otvorio. Posto sam te citala zadnjih dana zainteresovalo me sta te je to kopkalo prije godinu dana. Nista zlobno, ti si meni ok djecak skroz.![]()
a svima sam bio ok dječak dok se nisam pokazao ljubomornim bošnjom, nakon toga sam ostao onako, malo demode ...
a frizure su ostale pitanje uglavnom u ovim toplijim periodima.. tema postane aktuelnija ... ovi želiti su meni ostali poprilično "rizični" .. možda lupam, nisam nikada probao ... našao sam alternativu u vidu aparata i fercera
-
ztluhcs
A moja ti, ha se zapusti¹ javi... Pokazaæemo... Dobije¹ i multimedijalni DVDneupucena wrote: piromanu, mogli bismo zakazati casove kod tebe, teorija i praksa na tvoj nacin, ako si voljan da pokazes sve korak po korak
-
neupucena
Ma upoznata sam ja da se kod tebe dobije puni tretman. Ne pitam ja, braco, tek takoztluhcs wrote:A sestro, ha se zapustiš javi... Pokazaćemo... Dobiješ i multimedijalni DVDneupucena wrote: piromanu, mogli bismo zakazati casove kod tebe, teorija i praksa na tvoj nacin, ako si voljan da pokazes sve korak po korak![]()
![]()
-
neupucena
Ne moras pljuvati okolo. Uzmes kesicu i polako odlazes hrpicu po hrpicuatheist wrote:Ja brijem sve sem nogu....a od partnerke ocekujem...laganu crtu ili sve izvaxano...jer...LLLLLLLLLLLLLL...to obozavam...a da radim to...i pljujem dlacice okolo ne ide...Zato clean and clear...
-
Gazz
neupucena wrote:ZnaDEm ja da se lako zaboravlja stara raja koja ti je nabavljala Mikijev almanah sad kad citas ozbiljnu literaturuztluhcs wrote:Ne bih rekao...neupucena wrote: Ma upoznata sam
ovo je vec na nacionalnoj osnovi
a kad smo kod intimnih frizura