vidju ga
http://auto.bazos.cz/inzerat/31261752/NSU-PRINZ-4L.php
samo mi se ne svidja sto ima ravne zadnje stope - one okrugle su vise jebackije
Moderators: _BataZiv_0809, anex
da mi je kakih para i kaka garaza - pa lagano u biznis restauracije ko one legende iz tuzle.... sto bi mi se dusa ispunila samo tako....sorcerer wrote:ma ovo je stari model prije hiljadarke ,meni je hiljadarka naljepsa pogotovo TT i TTS
otidji do garaze naces par komadaBakir1 wrote:meni da je kakvog pajera naci............
a sta je s enterijerom, plavim tepihom, sjedistima, tapancirunzima, polici i nosacima police.basicm wrote:Pa ako nema original, ofarbas obicnog i eto ga. Iako, i meni su najdrazi edition od svih.
Moj otac posjeduje jednog Golfa 2 WE i dogovorio sam se s njim da mogu dobiti tog, ali prvo moram naci jos jednog takvog.Jer on vjeruje da je nas jedini u gradu.esso_sa wrote:Ne postoji originalni Wolfsburg Edition niti u Sarajevu, niti u BiH... Neko te je slagao...NindzaBorac wrote:Ako može pomoć u potrazi za Golfom II Wolfsburg Edition, a koji se nalazi na prostoru Sarajeva
HVALA
Postojalo je 2-3 komada ali nekad krajem 90-ih i pocetkom 2000-ih a i njima su cuneri davno dohakali
Najvise je prezivio jedan Edition Blue koji se vozao ali i on je odavno "nestao"
Ovo sto se sad vozika su Wolfsburg Edition wannabe golfovi, cuneri stavili WE edition znacke (ni one nisu original nego made in China) i kontaju da su tako pretvorili auta u ediciju
Sto se BiH onako generalno tice, u Mostaru se voza jedan Edition One (i on nosi WE znacke) ali taj auto nikad nece biti na prodaju (znam vlasnika)
ne razumijem zasto moras naci jos jednog?NindzaBorac wrote:Moj otac posjeduje jednog Golfa 2 WE i dogovorio sam se s njim da mogu dobiti tog, ali prvo moram naci jos jednog takvog.Jer on vjeruje da je nas jedini u gradu.esso_sa wrote:Ne postoji originalni Wolfsburg Edition niti u Sarajevu, niti u BiH... Neko te je slagao...NindzaBorac wrote:Ako može pomoć u potrazi za Golfom II Wolfsburg Edition, a koji se nalazi na prostoru Sarajeva
HVALA
Postojalo je 2-3 komada ali nekad krajem 90-ih i pocetkom 2000-ih a i njima su cuneri davno dohakali
Najvise je prezivio jedan Edition Blue koji se vozao ali i on je odavno "nestao"
Ovo sto se sad vozika su Wolfsburg Edition wannabe golfovi, cuneri stavili WE edition znacke (ni one nisu original nego made in China) i kontaju da su tako pretvorili auta u ediciju
Sto se BiH onako generalno tice, u Mostaru se voza jedan Edition One (i on nosi WE znacke) ali taj auto nikad nece biti na prodaju (znam vlasnika)
Svaka ti cast jesi im skin'o sleng, morao sam tri puta procitat da upratim o cemu je rijec.sorcerer wrote:jos ako ima polirane sesnaje bebesice rmice hahaha onda je 482367 eura
pa godinama citam te debile svuda ,prije 5-6 godina te felge su bile 200 maraka ,a posto je svaki papak dobio internet ,saznase da nesto vrijede ,pa su sad milion maraka....svi duja tjuneri ih imaju ,to je vrh svijeta duja na eresicama i eremicama,sagnite se mravi... maca bracalavic wrote:Svaka ti cast jesi im skin'o sleng, morao sam tri puta procitat da upratim o cemu je rijec.sorcerer wrote:jos ako ima polirane sesnaje bebesice rmice hahaha onda je 482367 eura
kosturx wrote:ne razumijem zasto moras naci jos jednog?NindzaBorac wrote:Moj otac posjeduje jednog Golfa 2 WE i dogovorio sam se s njim da mogu dobiti tog, ali prvo moram naci jos jednog takvog.Jer on vjeruje da je nas jedini u gradu.esso_sa wrote: Ne postoji originalni Wolfsburg Edition niti u Sarajevu, niti u BiH... Neko te je slagao...