BH Eurosong 2005: You're Gonna Get What You Deserve - Nikita
Moderator: _BataZiv_0809
-
DK-27
#29 Nikitina pjesma je bolja od Tinkine.
Potpuno se slazem s tobom u tome da je Tinkina pjesma i previse monotona u odnosu na Nikitinu, mada cijenim i Tinkinu pjesmu.
Nikitinu pjesmu smatram kvalitetnijom - jedini problem moze predstavljati njen izgovor engleskoga jezika.
Ostali izvodjaci koji bi nas ove godine mogli dostojno predstavljati su, po mom misljenju: Jasna Gospic i Marija Sestic.
Nikitinu pjesmu smatram kvalitetnijom - jedini problem moze predstavljati njen izgovor engleskoga jezika.
Ostali izvodjaci koji bi nas ove godine mogli dostojno predstavljati su, po mom misljenju: Jasna Gospic i Marija Sestic.
-
milki
Pozdravljam sve ljubitelje muzike, i usput bih zelio da mi netko pomogne. Zovem se Tomo. Imam 10 godina. Veliki sam obožavatelj pjevačice Severine. Volim njene pjesme "Trava zelena", "Moja stvar" i najdraža "Ante". Skupljam sve njene stvari (značke, postere, cd-eove). Skinuo sam ovaj najnoviji spot sa interneta. Jel' mi može netko reči što je ono bijelo što onom stričeku na kraju spota ispadne po Severininom nosu i glavi?
-
milki
#34 Re: BH FINALE PREPUNO PLAGIJATA
Samba44ba wrote:izudin k wrote:Svaka cast Tinki! Mozete tek zamisliti kakvu ce kampanju imati u Kijevu i koliko ce DOBROGA donijeti i nama svima, kao drzavi!auhh
Pa zar i Tinka veceras pjeva??? A kako joj se pjesma zove? Je li narodna ili zabavna? Ili djecja...
- sicky
Boze Boze koliko frke oko nicega
Zao mi je sto ne cuh tu Tinku vise, ali vjerujem da ne moze prismrdit' grupi IF kao i onoj pjesmi (ne znam ko je izvodi
) ali ide nesto " bas me briga sta ce mama reci, ja cu s tobom na kraj svijeta poci.......bla bla moj medu medeni"
....inace....nijedna od ove 2 pjesme se nije kvalificirala za Mali Slager pa da ne "propadaju" tek tako ugurase ih na Eurosong
Onu pjesmu sto izvodi Mija...cula sam jos u proslom zivotu na nekom od "djerdana" Nedeljka Opancica..100%

Onu pjesmu sto izvodi Mija...cula sam jos u proslom zivotu na nekom od "djerdana" Nedeljka Opancica..100%

-
Katastrofa
Fuj, slušam Igora i grozim se. Kako je odvratno ukrao dio refrena Dugmetove pjesme "Ako ima Boga"

-
Muziq
#38 unplugged bodovi
da li je pjesma od Unplugged Plug trebala dobiti vise bodova od zirija ?
-
orange
Mija nek ide svojim skutorima pa nek im pjeva gange, ono sinoc je bila prava pravcata ganga!!! Sva je bila u papanskom fazonu, sa onom suknjetinom kojom je mahala cijelo vrijeme i sa onim likom sto je bubao po onom buretu (tu je jedino kopirala Ruslanu)
Jasni Gospic svaka cast, meni je onako draga, ali joj je sinoc samo falila pregaca, prava domacica. I pjesma joj je bila pravo dosadna.
Jedna od boljih pjesama (ako ne i najbolja) bila je od onih Unplugged Plug, fakat su momci bili dobri, ali to nije evrovizijski fazon, ove tri curice su pravi izbor, skaci, plesi, masi glavom i kosicom, pomalo pjevusi i imas prolaz.
Jasni Gospic svaka cast, meni je onako draga, ali joj je sinoc samo falila pregaca, prava domacica. I pjesma joj je bila pravo dosadna.
Jedna od boljih pjesama (ako ne i najbolja) bila je od onih Unplugged Plug, fakat su momci bili dobri, ali to nije evrovizijski fazon, ove tri curice su pravi izbor, skaci, plesi, masi glavom i kosicom, pomalo pjevusi i imas prolaz.
-
shmajser
JABUKA IGOR VUKOJEVIĆ glasova: 10566 , ocjena 12
SOMETIMES I WISH I WERE... TINKA MILINOVIĆ glasova:10339 ,ocjena 10
ZOVI "FEMINNEM" glasova: 5633 , ocjena 8
EVERYTHING SHE´LL DO "UNPLUGGED PLUG" glasova: 4229 , ocjena 7
Vidis bolan da je Tinka ipak trebala da pobjedi. Igoru je po glasovima bila za petama, a one trecepleasirane "pobjednice" su imale duplo manje glasova i od Tinke i Igora.
Kad zbrojis sve ovo, pogledas cifre, dodas, oduzmes, Tinka je imala 20 bodova isto ko i one 3 lopate iz Hr, a glasovima naroda je ubjedljivo ispred njih.
Tinka je najvise ostecena, da je pametna tuzila bi sviju.
SOMETIMES I WISH I WERE... TINKA MILINOVIĆ glasova:10339 ,ocjena 10
ZOVI "FEMINNEM" glasova: 5633 , ocjena 8
EVERYTHING SHE´LL DO "UNPLUGGED PLUG" glasova: 4229 , ocjena 7
Vidis bolan da je Tinka ipak trebala da pobjedi. Igoru je po glasovima bila za petama, a one trecepleasirane "pobjednice" su imale duplo manje glasova i od Tinke i Igora.
Kad zbrojis sve ovo, pogledas cifre, dodas, oduzmes, Tinka je imala 20 bodova isto ko i one 3 lopate iz Hr, a glasovima naroda je ubjedljivo ispred njih.
Tinka je najvise ostecena, da je pametna tuzila bi sviju.
-
Nenadv24
Nisu ljubitelji crtanih filmova u pitanju već veoma nepopularne novine "Kurir". Oni su to raširili. A ta njegova pjesma " Jutro" koju izvodi pjevačica iz Kragujevca Jelena Tomašević je bila ubjedljivo najbolja međutim oni koji su gledali vidjel su stvarnoi "fair" glasanje crnogorskog žirija.Nina_1 wrote:Evrovizijski vicešampion iz Istanbula Željko Joksimović nastavlja da se "inspiriše" ambijentima iz tuđih muzičkih baština. Posle prošlogodišnjeg skandala i "neverovatne sličnosti" pesme "Lane moje" sa instrumentalom "Sen Gelmez Odun" azerbejdžanskog umetnika Alikana Samedova, ljubitelji crtanih filmova su u pobedničkoj pesmi ovogodišnje "Beovizije" prepoznali delove muzičke numere iz ultrapopularnog filma "Šrek".
Da li je neko cuo pjesmu iz SICG?
Trenutno je pobjednička pjesma "Zauvijek Moja" na udaru jer se možda radi o plagijatu kao i zbog ne fair odluka članova žirija iz CG mada postoji mogućnost da je i RTS umješan.
-
shmajser
Tinka je toliko pedantna u svom poslu i perfekcionista koji je opet pokazala kako se treba raditi. Jedina se pripremila a ostali ko da su dosli iz jeboguzluka. Spremila se jedina za nastavu i to prvoklasno. Sram i stid treba biti nekakav namjesteni ziri.
Zasluzuje nesto zajebano dobro u svom zivotu. Po Marfijevom zakonu uspjece najvise od sviju i zelim joj sve najbolje.
Trudi se do picke materine i zasluzuje svaku pohvalu. Zadovoljila je sve slojeve publike.
Ona uspostavlja standarde ponasanja na estradi koje drugi uopce ne mogu pratiti.
Tinka plasi ljude jer je opasna i predstavlja pravu babarogu ostalim nedonoscadima koji je ne mogu pratiti.
Zalosno je ovo sto se desilo.
Zasluzuje nesto zajebano dobro u svom zivotu. Po Marfijevom zakonu uspjece najvise od sviju i zelim joj sve najbolje.
Trudi se do picke materine i zasluzuje svaku pohvalu. Zadovoljila je sve slojeve publike.
Ona uspostavlja standarde ponasanja na estradi koje drugi uopce ne mogu pratiti.
Tinka plasi ljude jer je opasna i predstavlja pravu babarogu ostalim nedonoscadima koji je ne mogu pratiti.
Zalosno je ovo sto se desilo.