Ne znam sta da radim..

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

sabinna38

#26 Re: Ne znam sta da radim..

Post by sabinna38 »

Tu nema ljubavi jer nema postovanja ni tolerancije, a bez toga se samo ukopavas dublje. Propadas .

:D
LosaKopija

#27 Re: Ne znam sta da radim..

Post by LosaKopija »

Ne budi picka :D
Henry Chinaski

#28 Re: Ne znam sta da radim..

Post by Henry Chinaski »

Ako je pravo dobra, šuti i trpi. Ima i gorih stvari...
pirpa

#29 Re: Ne znam sta da radim..

Post by pirpa »

Uvjek je bilo : Budalu niti jebi, niti kuci vodi!
izgleda drug da si ti obadvije stvari uradio...
Jos nam reci ima li djece ???
pirpa

#30 Re: Ne znam sta da radim..

Post by pirpa »

-----------------------------------------------------------------------------------
_Gea_

#31 Re: Ne znam sta da radim..

Post by _Gea_ »

kakva je to navika? jeste zivjeli skupa, vjereni, u braku, djeca? koliko ste uopste skupa?
prebolis vremenom i najvece ljubavi, a ne nekoga ko te zajebava i radi ti stvari za koje sam kazes da te stid spominjati. ako je to sto je djevojka avion dovoljno jak razlog da sutis i trpis, onda suti i trpi :roll:
ruzno je reci, jer sam i sama zena, ali sto zensko zna biti bezobrazno to niko ne zna. znam po sebi. kad ona vidi da moze s tobom kako hoce, bice i gora. pa izvoli
ema_

#32 Re: Ne znam sta da radim..

Post by ema_ »

Ima ono nepisano pravilo da čim dođeš do toga da o svojoj vezi prepredaš vunu na forumu, a pogotovo otvoriš posebnu temu, onda halali Huso materi :wink: .
damskot

#33 Re: Ne znam sta da radim..

Post by damskot »

MorpheusAranea wrote:Hvala vam, al cini mi se da mi je najveci problem ta navika, pa sad odjednom da izgubim tu 'rutinu' s njom..Valja se unormalizirat :lol:
Nebrini , klishe ali "klin se klinom izbija" sad je moras pocet varat i kad te ostavi malo cuge i ta skojom si je varao vikendica da se ne trosis po kafanama ... dvije sedmice bice ti sve smijesno ....

Ova taktika ce ti pomoc da ostanes lafac i uvjek ce ostat prolaz ... One sto izgube crkose a sto ostave gledaju ko misha ..
sha_ba

#34 Re: Ne znam sta da radim..

Post by sha_ba »

:nasolji:
MedenoSrce

#35 Re: Ne znam sta da radim..

Post by MedenoSrce »

znate sta bi bilo komedija, da sada nju pitamo kako im je u vezi, a ona kaze
"super nam je, on mene pazi, postuje, uvazava, voli me i zbog mojih mana. Vjerujem da je to muskarac s kojim zelim provesti zivot" :D :D
BarbaDue

#36 Re: Ne znam sta da radim..

Post by BarbaDue »

momak, batali to pod hitno! opasno po život!!!
gnjev

#37 Re: Ne znam sta da radim..

Post by gnjev »

:D
Big Ang

#38 Re: Ne znam sta da radim..

Post by Big Ang »

MorpheusAranea wrote:Ma prica je duga, ima tu puno detalja, vaznih detalja... al to vam je otprilike ko ono kad ne mozete baciti neki predmet za koji vas vezu uspomene a realno nemate nikakve koristi od njega i nema smisla da vam smeta po kuci..
:pisnula:
Raskini. Odma. :eh:
OkoMeneBelo

#39 Re: Ne znam sta da radim..

Post by OkoMeneBelo »

Koristi je za seks
shmizlica

#40 Re:

Post by shmizlica »

.
anaksunamun

#41 Re: Ne znam sta da radim..

Post by anaksunamun »

Kakva je ovo paćenička tema? Ukratko- da želiš sebi lijep i uredan život udaljio bi se od osobe s kojom kao nemaš ništa zajedničko i koja te navodno nervira toliko da je ne bi volio više srest. U stvarnosti - pošto je voliš više nego sebe, život i svijet- naravno da ćeš ostati s njom do groba jer je najvažnije da je ona beton. Možda je i ubiješ na kraju- ako se počne uz sve još i švalerati (klasičan "Bećo" sindrom-gledo si Kuduza?)

P.S. Ako je već nisi oženio-vrlo brzo ćeš jer ti je priča identična ko kod mojih par poznanika što su vako pričali pa za tri mjeseca na ludi kamen. Brak naravno opstaje i traje- oni poslije posla bježe u teretanu,na planinu, na internet- da popune vrijeme jer "nemaju s njom ništa zajedničko", one se isto snalaze-( to je posebna tema)-samo je dovoljno reći da se poslije dvadeset minuta kod njih u gostima osjećaš kao da te zgazio voz. Puno sreće u zajedničkom životu!
MorpheusAranea

#42 Re: Ne znam sta da radim..

Post by MorpheusAranea »

Hvala vam svima, ali nek' moderator zatvori temu :)
shmizlica

#43 Re: Ne znam sta da radim..

Post by shmizlica »

a što? :mrgreen:
modem33

#44 Re: Ne znam sta da radim..

Post by modem33 »

anaksunamun wrote:Kakva je ovo paćenička tema? Ukratko- da želiš sebi lijep i uredan život udaljio bi se od osobe s kojom kao nemaš ništa zajedničko i koja te navodno nervira toliko da je ne bi volio više srest. U stvarnosti - pošto je voliš više nego sebe, život i svijet- naravno da ćeš ostati s njom do groba jer je najvažnije da je ona beton. Možda je i ubiješ na kraju- ako se počne uz sve još i švalerati (klasičan "Bećo" sindrom-gledo si Kuduza?)

P.S. Ako je već nisi oženio-vrlo brzo ćeš jer ti je priča identična ko kod mojih par poznanika što su vako pričali pa za tri mjeseca na ludi kamen. Brak naravno opstaje i traje- oni poslije posla bježe u teretanu,na planinu, na internet- da popune vrijeme jer "nemaju s njom ništa zajedničko", one se isto snalaze-( to je posebna tema)-samo je dovoljno reći da se poslije dvadeset minuta kod njih u gostima osjećaš kao da te zgazio voz. Puno sreće u zajedničkom životu!
:amazonka:
frx

#45 Re: Ne znam sta da radim..

Post by frx »

moke33-sa wrote:
MorpheusAranea wrote:U vezi sam s djevojkom koja je potpuna suprotnost od mene. Sve sto ona voli ja ne volim i sve sto ja volim ona ne voli. Oprostio sam joj neke stvari kojih me je stid i reci, a ona meni svaku gresku trazi, vjerovatno jer zna da je zgrijesila pa da ima i ona meni sta staviti na konto. Ali postoji nesto sto mi ne da da raskinem, neka stvar koju ne mogu objasnit, nesto sto nas drzi skupa. I sad ne znam sta da radim, u jednu ruku zelim biti s njom, a u drugu je ne zelim nikad vise ocima vidjeti. Katastrofa. :sad:
pasa moj,ja sam imao istu situaciju bio sam s osobom koja me je nervirala na milion strana a bio sam s njom samo iz jednog razloga(za razliku od tebe ja sam znao koji je razlog bio)ali na kraju sam morao zavrsiti jer to nije vrjedno mojih zivaca,zato druze ako mislis da nije za tebe iz bilo kojeg razloga batali to jer kad tad ces morati,bolje prije nego kasnije..sretno drug :run:
:thumbup:
Big Ang

#46 Re: Ne znam sta da radim..

Post by Big Ang »

Moke ba, haj reci raji iz kog razloga? :D
MorpheusAranea

#47 Re: Ne znam sta da radim..

Post by MorpheusAranea »

Jer sta god da uradim hocu da to bude iskljucivo moj izbor, a ne da kasnije kontam - raskino sam jer su mi drugi tako rekli, ili - nisam raskino jer su mi drugi rekli da ne raskidam a trebo sam, pa se uvalio sad u sranje. :lol:

U svakom slucaju, hvala velika svima :-D
WildRedRose

#48 Re: Ne znam sta da radim..

Post by WildRedRose »

Suprotnosti se privlace, da.. Ali, pitanje je vremena kada ce te suprotnosti poceti da odbijaju.. Sto je kod tebe slucaj.
O'zone
Globalni moderator

#49 Re: Ne znam sta da radim..

Post by O'zone »

MorpheusAranea wrote:Jer sta god da uradim hocu da to bude iskljucivo moj izbor, a ne da kasnije kontam - raskino sam jer su mi drugi tako rekli, ili - nisam raskino jer su mi drugi rekli da ne raskidam a trebo sam, pa se uvalio sad u sranje. :lol:

U svakom slucaju, hvala velika svima :-D
Pa što si pit'o onda :mrgreen:

Svrha veze je da imaš osobu pored sebe koja te smiruje i čini sretnim a ne da imaš pored sebe nekoga ko ti zgadi i pomisao na život
Ramzess Veliki

#50 Re: Ne znam sta da radim..

Post by Ramzess Veliki »

DIF354 wrote:Ako ti smeta to što je radila,objasni joj zašto to ne valja i da bi trebala da se kaje zbog toga.Ako shvati da je pogrješila iobeća da to ,prepostavljam nešta ružno,više neće raditi ,da joj je žao i da će se promjeniti ,učinio si dvostruko dobro.Ona će postati bolja osoba a i ti ćeš je htjeti vidjeti stalno :D
Ako je ono na čemu ti ona često zamjera loše i ti se popravi.
Samo obostrano razumjevanje....
A sad ako ne voliš ništa što ona voli i obratno tipa muzika ovo ono stilovi i to ,to su sve gluposti i glupo je da te to okupira.
:shock:
Ahahahahahaahahahaa !!!! :lol: :lol: :lol:

E nisam se odavno tako dobro nasmijao ... :D

OT: Jel' ovo klonirana tema?
Post Reply