to nije zezancija, to je bogu plakat'Black swan wrote:što bi bila zezancija
meni je zezancija ono oko 300
sve ispod 600 je goli zivot,
Moderator: anex
to nije zezancija, to je bogu plakat'Black swan wrote:što bi bila zezancija
prezimenko wrote:Doduse trebao sam staviti bez dijaspore
pa to sam mislio... mada sam uvijek kontao da je 300 rezervirano za cure po pekarama i žene u godinama po granapima i ostalim malim radnjama koje baš i ne surfaju forumimaelmirčo wrote:to nije zezancija, to je bogu plakat'Black swan wrote:što bi bila zezancija
sve ispod 600 je goli zivot,
ja ne pušim a nemam parajahh wrote:Pa nek prestanu pusiti ako im je teskoBolonjac wrote:Tvrde da nije 800 vec da je realnija cifra 600 KM
sto je 20KM dnevno ako izuzmete rezije i stanovanje !
Rezije su oko 60-100KM odnostno to je oko 16 KM dnevno
jos ako iznajmljujete stan sto je sa tom platom normalno to je oko 200 KM odnosno ispadne da imate 10 KM za zivot dnevno
Vecina ljudi puši uzmite jos od toga -3KM odnosno imate 7 KM i to sad podijelite na N clanu porodicu i sta sebi mogu priustiti za te pare. Meni najnelogicnije kad vidim one stare nane prose a puše. Tako isto dosta svijeta kaze gladno, slabo se sta jede a u kući svi puše.
Ma ljudi zezaju sa anketom. Očito je ozbiljno ne doživljavaju. Bar na anketi da ima plaću kako treba.FemaleMe wrote:Znaci upravo sam sok dozivjela, uradivsi anketu. Svi se jadaju, nemaju para, prosjek plate 800.
Po ovoj anketi na prvom mjestu oni od 1300-1800, na drugom oni sa 3000 +, a na trecem oni sa 1000 - 1300.
Ili se ova raja zajebava sa ovom anketom, drugo objasnjenje nemam, ili da ministri, i oni iz parlamenta i predsjednistva sjede i surfaju po klixu...
Pa nemoj pusiti pa ces budzet za zivot povecati za 50%!Bolonjac wrote:Tvrde da nije 800 vec da je realnija cifra 600 KM
sto je 20KM dnevno ako izuzmete rezije i stanovanje !
Rezije su oko 60-100KM odnostno to je oko 16 KM dnevno
jos ako iznajmljujete stan sto je sa tom platom normalno to je oko 200 KM odnosno ispadne da imate 10 KM za zivot dnevno
Vecina ljudi puši uzmite jos od toga -3KM odnosno imate 7 KM i to sad podijelite na N clanu porodicu i sta sebi mogu priustiti za te pare