Mozes ti i nize,ipak si ponosni vlasnik Golfa.
Kad citam njegove postove,kao da u rukama drzim scenarij filma "Glup i gluplji".
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Ti da imas to auto da vadis mast dusmanima, slika bi svoj auto sa sobom za volanom, da ti bas zavidimo...Golf_6 wrote:maksuz za sve zavidne dušmane koji vozaju smeće i pate da se namire na auto
baš isti takav, boja metalik crvena, maksuz i staviodrndalo wrote:Ti da imas to auto da vadis mast dusmanima, slika bi svoj auto sa sobom za volanom, da ti bas zavidimo...Golf_6 wrote:maksuz za sve zavidne dušmane koji vozaju smeće i pate da se namire na auto
Prodaja novih pada drugu godinu zaredom, ali je uvoz polovnih podivljao, u 2012 je cini mi se bio 50+ hiljada, a u 2013. vjerovatno je otisao na 60+ hiljada.Bakir1 wrote:prema dostupnim informacijama o broju po prvi put registrovanih vozila u 2013 godini kaze ovako
ukupan broj po prvi put registrovanih automobila (godina proizvodnje 2013) 4466
po mjesecima:
Ako je ovo zbog bezbjednosti saobraćaja i zagađenja bolje je uozbiljiti tehničke preglede .ins wrote: Po meni, vrijeme je za EUR 4 jer ovo sa uvozom auta starih 13-14 godina i sa satovima vracenim na 250.000 km vise nema nikakvog smisla...
najviše mi na kurac idu ove priče koje non stop prde auto-novinari (vjerovatno kao plaćenici dilera auto-kuća) a i drugi, o nekim ko biva "grobovima, auto-otpadu Evrope" i slična sranja i glupostiMlad i Nevin wrote:I ja se slazem za euro 4, sad se uvoze i gomilaju grobovi stari 14 godina za kikiriki a bosnjo ce misliti da se usrecio golfom 4 za 6 milja. Danas je vrlo unosan posao mehanicara, treba krpiti ove pregazene svabe...
Slika ti se ne vidi...Golf_6 wrote:ma ja eto, sjeo u neki sa njemačkim tablama pa sliko unutrašnjost
I ne voza svabo, nego rodjak ti u rodjaka, isto dobri Bosnjanin, nista dalje od Golfa 4 na svijetu i nije svjestan da postoji... Dzabe mu pare kad ne zna sta ce s njima...švabo tupane ne prodaje, nego kako sam napisao i sam VOZA auta 10 i više godina stara
Golf_6 wrote:ne prdi kad pojam nemaš
1.znači samo Bošnje vozaju auta stara 10 godina u Njemačkoj? jel ?
1a. i kakve uopšte veze ima ko vozi, poenta je da su ta auta NORMALNO U PROMETU I DA SU TEHNIČKI ISPRAVNA
2. moj rođak je gore 25 godina, on voza T5
3. njegov rođak je gore rođen, 30 godina mu je, jedva bosanski priča, i on voza G4
njih dvojca su praktički Njemci
4. eto ti znaš, ti im trebaš pokazat
ako ti naletim retardu, neće ti biti dobrodrndalo wrote:Genetika ti je cudo jedno, tesko se protiv nje boriti...
P.S. Ne brini za moje prdjenje, sasvim mi dobro ide, mozes naletiti da malo naparis zub ako trebas...
a ti kao znaš kad je dobar, A kad nije, kao i švaboQler wrote:Golf_6 wrote:ne prdi kad pojam nemaš
1.znači samo Bošnje vozaju auta stara 10 godina u Njemačkoj? jel ?
1a. i kakve uopšte veze ima ko vozi, poenta je da su ta auta NORMALNO U PROMETU I DA SU TEHNIČKI ISPRAVNA
2. moj rođak je gore 25 godina, on voza T5
3. njegov rođak je gore rođen, 30 godina mu je, jedva bosanski priča, i on voza G4
njih dvojca su praktički Njemci
4. eto ti znaš, ti im trebaš pokazat
Ti opet ne kontas, voza svabo golfa, dok god je dobar. Kad vise ne valja, onda ga proda tebi u Bosnu i ti se hvalis da si kupio dobro auto, a svabo mu dusu uzeo... To je poenta. Ima i ovdje dobrih cetvorki, prva ruka, sto ljudi vozaju i danas, odlicna auta, ali kad se pocne da servisiranje bude skuplje od auta, prodat ce je. I ti ces pricati opet kako si kupio dobro auto, samo zamijenio zamajac i lamelu, turbinu sredio i ocistio bosch pumpu