It_is_a_Leclerc wrote:Nije tačno. Sve reprezentacije koje igraju ovaj turnir doći će tako kasno.lajkujMe wrote:MOSALJOZE wrote:http://www.klix.ba/sport/nogomet/zmajev ... /140204015
Mozda bi mogla i posebna tema za ovaj turnir,ali evo moze i ovdjeMi cemo biti jedina reprezentacija koja ce doci tako kasno, isrcpljeno i ne uigrano.Reprezentacija BiH će se nakon turnira uputiti u brazilsku Guaruju gdje će provesti pet dana prije odigravanja prve utakmice protiv Argentine.
Ovi kvazi strucnjaci ukljucujuci papeta koji je ovo dopustio su skroz prolupali loncice, nek se zna ovaj turnir je iskljucivo zbog para a ne priprema. Kad protiv argentine budemo imali crknute igrace koji ce na poluvremenu po nesnosnoj vrucini i vlagi (nisu dovoljno dugo u brazilu da se priviknu na klimu) koje cemo vaditi na nosilima sa terena i kad bruka bude na nasoj reprezentaciji nemojte reci da vam nisam reko
Za aklimatizaciju je potrebno 48 sati. Ta ne igraju na Veneri, pobogu.
Prijateljske utakmice rep.BIH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- luckylaka
#26 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH
-
Rob_Atl
#27 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH
Ma nije ovo turnir nikakav, lose su preveli ovi sa klixa
, nego sve ove navedene reprezentacije ce se pripremat u americi, svi ce odigrati po dvije utakmice i to je to, Bih-Meksiko, Bih-Obala Slonovace, Englezi ce igrati sa Hondurasom i Ekvadorom za ostale ne znam , Amerika-Nigerija vjerovatno
- biske
#28 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH
šuti ba.Rob_Atl wrote:Ma nije ovo turnir nikakav, lose su preveli ovi sa klixa, nego sve ove navedene reprezentacije ce se pripremat u americi, svi ce odigrati po dvije utakmice i to je to, Bih-Meksiko, Bih-Obala Slonovace, Englezi ce igrati sa Hondurasom i Ekvadorom za ostale ne znam , Amerika-Nigerija vjerovatno
prvo dopusti da sve strane iznesu argumente za i protiv.
- DonVitoN
#29 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH
To bih bio vrhunac amaterizma strucnog staba na celu sa Safetom.
- biske
#30 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH
DonVitoN wrote:To bih bio vrhunac amaterizma strucnog staba na celu sa Safetom.
koje ba?
- DonVitoN
#31 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH
Turnir.biske wrote:DonVitoN wrote:To bih bio vrhunac amaterizma strucnog staba na celu sa Safetom.![]()
koje ba?
- biske
#32 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH
koji turnir? pa nema nikakvog turnira.DonVitoN wrote:Turnir.biske wrote:DonVitoN wrote:To bih bio vrhunac amaterizma strucnog staba na celu sa Safetom.![]()
koje ba?
- MOSALJOZE
#33 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH
Očito da su oni pogrešno protolmačili
- DonVitoN
#34 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH
Vidis zelenog.biske wrote:koji turnir? pa nema nikakvog turnira.DonVitoN wrote:Turnir.
- biske
#35 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH
ne vidim, ubacio sam te u "special pot".DonVitoN wrote:Vidis zelenog.biske wrote:koji turnir? pa nema nikakvog turnira.DonVitoN wrote:Turnir.
- GeneralBHF
#36 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH
Nadam se da ce Safet napraviti vise od 5 izmjena protiv Egipta kako se ova utakmica ne bi racunala za FIFA ranking jer Egipat ima los koeficijent i mi ovdje gubimo bodove po bilo kojem rezultatu. Padamo bodovno ako i pobijedimo tako da se nadam da ce Safet praviti veci broj izmjena kako bi probao igrace a time utakmicu napravio neoficijalnom!
- nKrkan
#37 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH
Generale mislim da treba 7 izmjena izvrsit za to što ti kažeš ako se ne varam.GeneralBHF wrote:Nadam se da ce Safet napraviti vise od 5 izmjena protiv Egipta kako se ova utakmica ne bi racunala za FIFA ranking jer Egipat ima los koeficijent i mi ovdje gubimo bodove po bilo kojem rezultatu. Padamo bodovno ako i pobijedimo tako da se nadam da ce Safet praviti veci broj izmjena kako bi probao igrace a time utakmicu napravio neoficijalnom!
- GeneralBHF
#38 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH
Ja sam to nesto pomijesao! Dobro si rekao, treba 7 izmjena da se ne racuna u ranking!nKrkan wrote:Generale mislim da treba 7 izmjena izvrsit za to što ti kažeš ako se ne varam.GeneralBHF wrote:Nadam se da ce Safet napraviti vise od 5 izmjena protiv Egipta kako se ova utakmica ne bi racunala za FIFA ranking jer Egipat ima los koeficijent i mi ovdje gubimo bodove po bilo kojem rezultatu. Padamo bodovno ako i pobijedimo tako da se nadam da ce Safet praviti veci broj izmjena kako bi probao igrace a time utakmicu napravio neoficijalnom!
- DonVitoN
#39 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH
Hoce li imati dovoljno igraca na klupi
jer na kraju cesto se desi da ima samo cetri, pet sa golmanima na klupi..
Uostalom kao da ovo FIFA bodovanje Safet prati...
Uostalom kao da ovo FIFA bodovanje Safet prati...
- MOSALJOZE
- Edin H.
#41 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH
Halo ba, ne zaposljavaju u Savezu ljude sa Prirodnomatematickog fakulteta pa da ovo izracunaju, nego po preporuciGeneralBHF wrote:Nadam se da ce Safet napraviti vise od 5 izmjena protiv Egipta kako se ova utakmica ne bi racunala za FIFA ranking jer Egipat ima los koeficijent i mi ovdje gubimo bodove po bilo kojem rezultatu. Padamo bodovno ako i pobijedimo tako da se nadam da ce Safet praviti veci broj izmjena kako bi probao igrace a time utakmicu napravio neoficijalnom!
-
FreakyStyley
#42 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH
Joj gariba...MOSALJOZE wrote:http://sportsport.ba/ino_fudbal/gharib- ... bih/125142
- GeneralBHF
#43 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH
To nas je bodovanje svrstalo u prvi pot u kvalifikacijama za EURO2016 a nije Safet ni svjestan koliko to znaci kada trazite sponozore
ali eto sta se moze!
Na njemu je da odlucuje a mi da argumentovano kritikujemo kako bi bio bolji ali kod njega to ne pije vodi jer radi kako misli da treba da radi a mnogo puta je naivno grijesio kada su mnogi na te greske ukazivali!
Na njemu je da odlucuje a mi da argumentovano kritikujemo kako bi bio bolji ali kod njega to ne pije vodi jer radi kako misli da treba da radi a mnogo puta je naivno grijesio kada su mnogi na te greske ukazivali!
- DonVitoN
#44 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH
Tvrdoglav.GeneralBHF wrote:To nas je bodovanje svrstalo u prvi pot u kvalifikacijama za EURO2016 a nije Safet ni svjestan koliko to znaci kada trazite sponozoreali eto sta se moze!
-
Crvena Tifoza
#45 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH
GeneralBHF wrote:To nas je bodovanje svrstalo u prvi pot u kvalifikacijama za EURO2016 a nije Safet ni svjestan koliko to znaci kada trazite sponozoreali eto sta se moze!
Nije Safetovo da trazi protivnike za prijateljske utakmice.
- GeneralBHF
#46 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH
Nije da trazi nego u koordinaciji moze da dostavi spisak sa kojim bi reprezentacijama zelio da igra!Crvena Tifoza wrote:GeneralBHF wrote:To nas je bodovanje svrstalo u prvi pot u kvalifikacijama za EURO2016 a nije Safet ni svjestan koliko to znaci kada trazite sponozoreali eto sta se moze!
Nije Safetovo da trazi protivnike za prijateljske utakmice.
-
Immortal Technique
#47 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH
Hoce li ko prenositi utakmicu u srijedu?
- DonVitoN
#48 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH
Face TV 18:30.Immortal Technique wrote:Hoce li ko prenositi utakmicu u srijedu?
- DonVitoN
#49 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH
Egipat nije u najjacem sastavu.
Igraci koji igraju Africku CL za Zamalek (8 standardni rep. Egipta) nece igrati dok je El Ahly ( od 9 rep. pustio 5).
Tako da Egipat za ovu utakmicu ima fakticki na raspolaganju pola tima rezervnih tj. potencijalni rep.
Njih cak 7 ce mozda imati debi u rep. Egipta
http://www.transfermarkt.com/en/egypt/s ... _3672.html
Igraci koji igraju Africku CL za Zamalek (8 standardni rep. Egipta) nece igrati dok je El Ahly ( od 9 rep. pustio 5).
Tako da Egipat za ovu utakmicu ima fakticki na raspolaganju pola tima rezervnih tj. potencijalni rep.
Njih cak 7 ce mozda imati debi u rep. Egipta
http://www.transfermarkt.com/en/egypt/s ... _3672.html
- DonVitoN
#50 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH
Bez Pjanica i Misimovica.