A poznati su i baratanjem ostrim predmetima pogotovo kada su zene u pitanju sto se tice mira a kada je rat u pitanju ono na istoj su moralnom nivo cetnika.suncokret10 wrote:pa valjda je šokantno što imaju znanje da to urade, dok ovi vehbosi vrhuncem nauke smatraju čuvanje ovaca.ratamahatta wrote:Sta je ovde sokantno....ljudi samo dosli tobe
Šokantno - IRAN odobrava promjenu spola - prostituciju
- BHCluster
#26 Re: Šokantno - IRAN odobrava promjenu spola - prostituciju
- Paranoid
#27 Re: Šokantno - IRAN odobrava promjenu spola - prostituciju
U naslovu teme stoji "prostitucija" pa bih volio da mi neko objasni kakve veze ima promjena spola sa prostitucijom?
Druga stvar je da se na linku navodi da zakon nalaže da osoba koja želi promijeniti spol mora dobiti odobrenje od šest (6) psihijatara. Takodje se navodi da nakon dobijanja odobrenja socijalne službe snose polovinu troškova, njegu i psihološki tretman.
Ovde izgleda nikom nije palo na pamet da postoje osobe sa hormonalnim poremećajem kojima treba pomoć, ali siguran sam da likovima koji ovu temu miješaju sa religijom, šitima, vehabizmom, prostitucijom nema pomoći...definitivno..
Druga stvar je da se na linku navodi da zakon nalaže da osoba koja želi promijeniti spol mora dobiti odobrenje od šest (6) psihijatara. Takodje se navodi da nakon dobijanja odobrenja socijalne službe snose polovinu troškova, njegu i psihološki tretman.
Ovde izgleda nikom nije palo na pamet da postoje osobe sa hormonalnim poremećajem kojima treba pomoć, ali siguran sam da likovima koji ovu temu miješaju sa religijom, šitima, vehabizmom, prostitucijom nema pomoći...definitivno..
- DaysleepeR
#28 Re: Šokantno - IRAN odobrava promjenu spola - prostituciju
treba imati pamet da bi na nju nešto moglo pasti
-
suncokret10
#29 Re: Šokantno - IRAN odobrava promjenu spola - prostituciju
kako će im pasti na pamet kad ne znaju ni šta su hormoni. evo to je otprilike ovakav profilParanoid wrote:
- AleksoMKD
#30 Re: Šokantno - IRAN odobrava promjenu spola - prostituciju
I mislim da je kod njih ovaj zakon vec odavno.Paranoid wrote:U naslovu teme stoji "prostitucija" pa bih volio da mi neko objasni kakve veze ima promjena spola sa prostitucijom?
I stvarno odakle se prostitucija povezala sa ovim?
-
detroit-mercy
#31 Re: Šokantno - IRAN odobrava promjenu spola - prostituciju
Ma daj
odoh se samospaliti zbog radi toga
.
- It_is_a_Leclerc
#32 Re: Šokantno - IRAN odobrava promjenu spola - prostituciju
Jel ?! I šta bi mi trebali uraditi tim povodom ?
Nema nam druge nego izvući Bilala Bosnića između nogu onih mnogobrojnih ženica, i na ramenima ga ustoličiti za reisa ?!
Nema nam druge nego izvući Bilala Bosnića između nogu onih mnogobrojnih ženica, i na ramenima ga ustoličiti za reisa ?!
- hopcup
- Kikibombona
#34 Re: Šokantno - IRAN odobrava promjenu spola - prostituciju
Ne vidim sta je ovdje sokantno? I kakva prostitucija?
Vjerski fanatici, ne mozete vi odredjivati kako ce bilo ko zivjeti! Sto prije to shvatite bolje za vas. Bezveze se frustrirate i narusavate zdravlje.
Slobodno drustvo = progresivno drustvo. Samo naprijed Iranci.
Vjerski fanatici, ne mozete vi odredjivati kako ce bilo ko zivjeti! Sto prije to shvatite bolje za vas. Bezveze se frustrirate i narusavate zdravlje.
Slobodno drustvo = progresivno drustvo. Samo naprijed Iranci.
Nema potrebe za ironiju i smijeh. Napisao/la si istinu.suncokret10 wrote:
ma odobrili bi i debeli šeici, samo ih terenutno zeza tehnologija proizvodnje šarafa. kad to savladaju, onda napadaju na tehnologiju izrade matice. i tako za jedno 14000 godina, doći će potrebnog znanja za promjenu spola.
- insomnia78
#35 Re: Šokantno - IRAN odobrava promjenu spola - prostituciju
Čuj šta, pa objaviti rat IranuIt_is_a_Leclerc wrote:Jel ?! I šta bi mi trebali uraditi tim povodom ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
theTruePath
#36 Re: Šokantno - IRAN odobrava promjenu spola - prostituciju
Nema to ko odrediti jasno postoje pravilapopokatepetl_com wrote:Cuj ovih pacenika sa saffa oni bi odredjivali ko je musliman a ko nije.
- Cherry-Cherry
#37 Re: Šokantno - IRAN odobrava promjenu spola - prostituciju
Kuku.suncokret10 wrote:kako će im pasti na pamet kad ne znaju ni šta su hormoni. evo to je otprilike ovakav profilParanoid wrote:
- XXS
#38 Re: Šokantno - IRAN odobrava promjenu spola - prostituciju
Glup, gluplji, naj......Vehabija
Zatucan, zatucaniji, naj.........Vehabija
...
...
...
Zatucan, zatucaniji, naj.........Vehabija
...
...
...
-
theTruePath
#39 Re: Šokantno - IRAN odobrava promjenu spola - prostituciju
I mene je ovaj jako nasmijao,cak sam se i sramio u njegovo ime,nisam mogao sve zavrsitiCherry-Cherry wrote:Kuku.suncokret10 wrote:kako će im pasti na pamet kad ne znaju ni šta su hormoni. evo to je otprilike ovakav profilParanoid wrote:
- Fudo Bosna
#40 Re: Šokantno - IRAN odobrava promjenu spola - prostituciju
Ti se dijete maksus regitrovao da širiš istinu/poluistinu prenoseći vijesti sa "objektivnog"sarajbosna2012 wrote:Pogledajte video na ovoj stranici dokumentarac iz Irana. Jako poucno i interesantno.
http://saff.ba/svijet/747-nakon-tajland ... jene-spola
Zaista prikazuje ko je iran i sta rade pod krinkom vjere. Da ne govorim koju smutnju šire u bosni sa svojim placenickim centrima Ibn Sina i Iranskom ambadasadom. Zavukli su se i u rijaset rejsa novog, IZ citav je na platnom spisku irana. Preporod forum takodzer pun iranskih agenata.
FUJ:
"Dođi, dođi, samo dođi,
ma ko da si, ma gdje da si, samo dođi,
pa i kad si inovjernik, vatrobožac, idolopoklonik.
kad se kaješ i kad padaš - po sto puta...
Evo vrata koja očaj ne poznaju.
Ma šta da si, ma ko da si,
opet dođi, samo dođi..."
Put u vjeru je put ljubavi...
-
sarajbosna2012
#41 Re: Šokantno - IRAN odobrava promjenu spola - prostituciju
u 6dijelu dokumentarca se siitski pederi prostituisu tkzv muta privremeni brak da bi zaradili preezivjeli. citiras mevlanu kojeg shije mrze.
-
sarajbosna2012
#42 Re: Šokantno - IRAN odobrava promjenu spola - prostituciju
suncokret10 wrote:kako će im pasti na pamet kad ne znaju ni šta su hormoni. evo to je otprilike ovakav profilParanoid wrote:
suncokret pa vidim ti po nicku da nemas mozdane srzi ni u kicmi ni u glavi. Takvi kao ti ne znaju ni ko su ni sta su i jedva cekaju da pobjegnu ali ih ni europa nece jer znaju ostecen genetski materijal. Momak na anketi svaka mu cast rijetkost inteligencije u vecinski deformisanom gradu.
-
staradis
#43 Re: Šokantno - IRAN odobrava promjenu spola - prostituciju
Kako ono ide prvi Ajet?
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
-
Steely Dan
#44 Re: Šokantno - IRAN odobrava promjenu spola - prostituciju
Masala . Svaka cast . Napredni ljudi . Divota . Cestitam . Kamo srece da da se otovore oci nasim zatucanim saffovcima .sarajbosna2012 wrote:Pogledajte video na ovoj stranici dokumentarac iz Irana. Jako poucno i interesantno.
Zaista prikazuje ko je iran i sta rade pod krinkom vjere. Da ne govorim koju smutnju šire u bosni sa svojim placenickim centrima Ibn Sina i Iranskom ambadasadom. Zavukli su se i u rijaset rejsa novog, IZ citav je na platnom spisku irana. Preporod forum takodzer pun iranskih agenata.
FUJ:
-
Steely Dan
#45 Re: Šokantno - IRAN odobrava promjenu spola - prostituciju
suncokret10 wrote:kako će im pasti na pamet kad ne znaju ni šta su hormoni. evo to je otprilike ovakav profilParanoid wrote:
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#46 Re: Šokantno - IRAN odobrava promjenu spola - prostituciju
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kršenje pravila foruma”
» sarajbosna2012
» sarajbosna2012
-
flexibila
-
Almaz
#48 Re: Šokantno - IRAN odobrava promjenu spola - prostituciju
Pa cekaj malo ...sarajbosna2012 wrote:Pogledajte video na ovoj stranici dokumentarac iz Irana. Jako poucno i interesantno.
FUJ:
Veoma cesto u zapadnim medijima izadje neki clanak o javnom vjesanju pedera u Iranu.
Vjesaju ih zbog homosexualizma. Otkud sada odjedanput ovo da im iranska nauka mijenja spolove ako ih vec vjesaju zbog homosexualnog nazadluka ? Nesto ovdje ne stima ...