Petar Luković rehabilitovao četnike!

kakavdanakneiskustvu

#26 Re: Petar Luković rehabilitovao četnike!

Post by kakavdanakneiskustvu »

Johnzy wrote:Svaka čast Peri Lukoviću na minulom radu, ali mislim da ima par godina od kada je Pera prs'o. Vama je zabavniji njegov pogled na Bosnu, ali meni je interesantniji njegov komentar u vezi sa Srbijom. Pre par godina sam počeo da se razilazim sa Petrom, u jednoj od mnogih tribina Peščanika kao da je imao kratak spoj. Bilo ga je teško slušati od silnih psovki, iako sam ranije baš uživao kad se nervira, isto kao i ja. Od tog momenta, ne mogu da se setim kada je to tačno bilo, Pera je nekako zastranio. Posvađao se sa svim mogućim pripadnicima "Druge Srbije", Vesnu Pešić, Latinku, Cecu i Cecu, Teofila. Ne kažem da su oni nešto specijalno dobri, ali takve imamo, a počeo je mnogo da se uvlači ovim nazadnjacima. Od kad je zajahao naprednjake, počeo je mnogo jače da cenzuriše komentare, tako da se sada i ne može pročitati bilo kakav komentar suprotnog stava na e-novinama od uredništva, a i ako se neko ne složi, utrenirani, ulizički komentatori ga isprate salvom uvreda. Ja i inače slabo bilo šta komentarišem, ali volim da čitam komentare, međutim, e-novine sam počeo da zaobilazim.
Ne znam, bojim se da je počeo da fura onaj fazon iz filma The Believer, i da će postati neočetnik. :roll:

ne do bog nikad
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#27 Re: Petar Luković rehabilitovao četnike!

Post by sabina1 »

madner wrote:Petak Lukovic nabio na kurac anonimnog forumasa koji ga je doveo u vezu sa cetnicima:

link removed
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
budza

#28 Re: Petar Luković rehabilitovao četnike!

Post by budza »

tacno je da je lukovic u nekoj poslovnoj sprezi sa cetnickim sns-om.

ps. za one sa kracom pamecu:
lukovic je ranih 90tih, reklamirao i arkana i njegovu stranku u svom casopisu, dok je zlikovac orgijao po hr i bosni.
julisiz es grant

#29 Re: Petar Luković rehabilitovao četnike!

Post by julisiz es grant »

Pera Luković je postao legenda još prije 30 i kusur godina kao novinar Džuboksa, najpoznatiji po legendarnoj rubrici gdje je duhovito recenzirao najljigavije singl-ploče (ali i poneku zaista dobru) tadašnje Yu pop rock scene. Samo je Dragan Kremer bio, možda, vispreniji od njega.
Da ništa dalje, pa ni sve ovo 90-ih naovamo, nije napisao, za mene bi ostao lafčina.
dert

#30 Re: Petar Luković rehabilitovao četnike!

Post by dert »

Hej, hej, ne barkati Peru, Peru covjeka, giganta, Peru s mudima do poda .Hej 'otvoracu' teme stal' si se to nahavljo pa si razbatalio ........
Pero s onog svijeta :thumbup:
kakavdanakneiskustvu

#31 Re: Petar Luković rehabilitovao četnike!

Post by kakavdanakneiskustvu »

budza wrote:tacno je da je lukovic u nekoj poslovnoj sprezi sa cetnickim sns-om.

lukovic je ranih 90tih, reklamirao i arkana i njegovu stranku u svom casopisu, dok je zlikovac orgijao po hr i bosni.

u vremenu
budza

#32 Re: Petar Luković rehabilitovao četnike!

Post by budza »

kakavdanakneiskustvu wrote:
budza wrote:tacno je da je lukovic u nekoj poslovnoj sprezi sa cetnickim sns-om.

u vremenu

da
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#33 Re: Petar Luković rehabilitovao četnike!

Post by prljavi Hare »

Peri ne mogu oprostiti konstantne napade na slobodarsku šumsku i Guardiana,jer jedino što je konstantno je
ljubav ljudi prema šumskoj,bez nje nema ni porodičnog života.BiH nikome ništa ne garantuje. :mrgreen:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#34 Re: Petar Luković rehabilitovao četnike!

Post by Chmoljo »

tema ćao :D
Locked